prause skrev:MEGET meget flot Ib (som altid).
Ib M skrev:prause skrev:MEGET meget flot Ib (som altid).
prause skrev:En caterkalv, det kræver nok lige lidt forklaring Finn?
skaal-um skrev:Her blev det brisket og coleslaw...]
Treblach skrev:Ser dejligt sommerligt og lækkert ud.
Hvilken temperatur og tid har porchetta'en fået, gik du efter kernetemperaturen?
prause skrev:Treblach skrev:Ser dejligt sommerligt og lækkert ud.
Hvilken temperatur og tid har porchetta'en fået, gik du efter kernetemperaturen?
Tak.
Den kørte i ca. 3 timer ved 140 grader og så blev den brunet af ved 225 grader.
Centrumtemperatur var lige under 70 grader før bruning.
Som man nok kan se på billederne var den pakket i spegeskinke før den blev bundet. Det er et udmærket stykke kød til denne ret, men jeg savnede sværen...
Jimmy B skrev:Igår blev det til Prauses Murgh Markhani på termomix![]()
Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster