Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#151 » 17. mar 2018, 12:23

Frikadeller af friskhakket nakkefilet, ovnbagte tomater og stegt spidskål...

deller 02.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#152 » 17. mar 2018, 20:11

Det er forår, så vi spiste pizza:
1: Frisk tun, rejer og rucola. Uden tomatsauce og med mascarpone i stedet for ost.
2: Portobello der er ristet i svampeolie desuden pinjekerner. Også uden tomat og med mascarpone i stedet for ost.
3: Tomatsauce, ost, lomo, chorizo, peberfrugt, løg og blåskimmel.
4: Tomat, ost. bøffelmælksmozzarella, parmaskinke og basilikum.

Jeg er begyndt at bruge surdej i mit bagværk og det skulle selvfølgelig også prøves i pizza... IKKE DUMT.
Vedhæftede filer
IMG_20180317_174521.jpg
Når man først kører, så går det hurtigt og derfor liner jeg altid ingredienserne op på hver deres tallerken.
IMG_20180317_185509.jpg
IMG_20180317_190244.jpg
Efter bagning.
IMG_20180317_190327.jpg
Rejer og rucola kommes først på efter den er bagt.
IMG_20180317_190949.jpg
IMG_20180317_192551.jpg
Ja, den fik sgu for meget.
IMG_20180317_192919.jpg
Surdej o en lille smule gær.
IMG_20180317_193348.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 586

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#153 » 18. mar 2018, 08:36

Lækkert! Og enig mht. surdej. Tilsætter konsekvent hvedesur til mine pizzadeje. Synes det giver noget positivt til både smag og tekstur.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#154 » 18. mar 2018, 10:52

benzon1960 skrev:Lækkert! Og enig mht. surdej. Tilsætter konsekvent hvedesur til mine pizzadeje. Synes det giver noget positivt til både smag og tekstur.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ja, det er faktisk sjovt. For selvfølgelig kan det smages, men det der har overrasket mig mest (positivt) er at dejen bliver langt mere sej og kan inkorporere mere væske uden at blive våd og skalsket og det giver et mere saftigt brød/bund.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#155 » 18. mar 2018, 18:54

Culotte reverse sear hasselback kartofler og bearnaise

IMG_0697.JPG
120 g til den ramte 50 grader . Hvilede til 57 g og så tilbage ved 250 grader for lidt farve

IMG_0698.JPG

IMG_0699.JPG
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#156 » 18. mar 2018, 20:10

Det ser sgu godt ud.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#157 » 18. mar 2018, 20:17

Vi fik mousakka, der vanen tro bliver lavet på grill. Dertil friskbagte surdejsboller.
Vedhæftede filer
IMG_20180318_191531.jpg
IMG_20180318_191911.jpg
IMG_20180318_192034.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Mureren
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#158 » 18. mar 2018, 20:24

prause skrev:Vi fik mousakka, der vanen tro bliver lavet på grill. Dertil friskbagte surdejsboller.


Med lam eller?
Mvh.
Mureren

Weber Summit E470 2011 (ombyttet til ny i 2015 pga. rust!)

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#159 » 19. mar 2018, 06:46

Mureren skrev:
prause skrev:Vi fik mousakka, der vanen tro bliver lavet på grill. Dertil friskbagte surdejsboller.


Med lam eller?

Jeg kunne ikke få lam friskhakket, så det blev okse samt nogle ferske lammepølser som jeg vandaliserede. Så ja, lidt lam og mest okse.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#160 » 21. mar 2018, 16:51

Her blev det grillet culotte fra New Zealand, bagte løg, majs og hasselback kartofler...Måske den bedste culotte jeg har fået... :P

culotte 1.JPG
culotte 2.JPG
culotte 3.JPG
culotte 4.JPG
culotte 5.JPG
culotte 6.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#161 » 21. mar 2018, 18:24

Hvor køber man kød fra New Zealand henne Finn?
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#162 » 21. mar 2018, 19:46

Kotelet med bulgur salat , med hvad der lige var af rødt og grønt , og en olie sennep eddike dressing .

IMG_0701.JPG

IMG_0703.JPG
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#163 » 22. mar 2018, 19:09

prause skrev:Hvor køber man kød fra New Zealand henne Finn?


Meat Market har det ind imellem... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#164 » 22. mar 2018, 21:07

skaal-um skrev:
prause skrev:Hvor køber man kød fra New Zealand henne Finn?


Meat Market har det ind imellem... :P

Tak, det vil jeg prøve.
I dag fik vi tarteletter med kylling i asparges.
Tilbehøret var en salat af rå revet blomkål, feta, koriander, soltørret tranebær og chili.

Som bekendt ligger djævlen i detaljen når vi taler om gammel dansk mad.
Her er det en hel kylling, der er kogt/dampet i et par dl. kyllingbouillon i ca. 60 min. Herefter er kyllingen fisket op og fonden er kogt in til ca. 2-3 dl.
Der er smidt 3 dl fløde i og den er jævnet med en smørbolle.
Krydret godt med peber og lidt ekstra salt.
Tilsat først: det afpillede kyllingekød skåret i mindre stykker, derefter en dåse hvide asparges og til aller sidst (30 sekunder før servering) et bundt friske asparges skåret i mindre stykker.
Vedhæftede filer
IMG_20180322_182417.jpg
IMG_20180322_182421.jpg
IMG_20180322_182424.jpg
IMG_20180322_183038.jpg
IMG_20180322_185458.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#165 » 23. mar 2018, 11:08

Dejlig ret...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#166 » 23. mar 2018, 19:43

Kyllingeburger

IMG_0704.JPG

IMG_0705.JPG
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#167 » 23. mar 2018, 20:15

Blinis med stenbiderrogn, så ubetinget en af forårets allermest suveræne retter.
Vedhæftede filer
IMG_20180323_192417.jpg
IMG_20180323_192653.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#168 » 25. mar 2018, 11:54

Skønt! Det er godt at have nogle traditioner...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#169 » 25. mar 2018, 11:57

Fiskedeller igen igen er blandt vores foretrukne middage... :P

Fiskedeller 2.JPG
fiskedeller 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#170 » 25. mar 2018, 15:23

Fiskedeller er en lækker spise .
Nicolai


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#171 » 25. mar 2018, 19:28

Havde helt glemt stenbiderrogn til Prause lagde billeder op .
Så lidt stenbiderrogn med kartoffelpandekager løg og cremefraiche til forret

Så resten af pandekagerne til resten af en skinke culotte fra i går

IMG_0706.JPG

IMG_0707.JPG

IMG_0709.JPG

IMG_0710.JPG
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#172 » 25. mar 2018, 19:34

I går gik jeg lidt amok i kinesisk mad, men det blev lidt travlt, så jeg nående for en sjælden gangs skyld ikke at tage billeder.
Der var Peking Duck i små pandekager med hjemmelavet blommesauce.
Pankorasppanerede tigerrejer med sur sød sauce.
Kung pau med kylling og cashewnødder.

I dag var der rester; både noget kung pau-kyling, noget and samt både blommesauce og sur/sød sauce.
Disse rester kom i en almindelig wrap med et tilskud af svinenakke, der var karameliseret med sød/salt kinesisk grillmarinade.
Vedhæftede filer
IMG_20180325_183444.jpg
IMG_20180325_183854.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Kennie66
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#173 » 25. mar 2018, 19:45

Søndags kylling tilberedt på Cobb men lidt røg fra et æbletræ
Vedhæftede filer
A507F10A-C3EC-4942-8D24-3A7AD5F656B5.jpeg

Brugeravatar

mochr
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 74

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#174 » 26. mar 2018, 09:12

Lækre retter! Fungerer blinis med stenbiderrogn bedst til forret eller går det også godt til hovedret? Og hvor mange kan man typisk spise?

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 447

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#175 » 27. mar 2018, 07:55

prause skrev:Det er forår, så vi spiste pizza:
1: Frisk tun, rejer og rucola. Uden tomatsauce og med mascarpone i stedet for ost.
2: Portobello der er ristet i svampeolie desuden pinjekerner. Også uden tomat og med mascarpone i stedet for ost.
3: Tomatsauce, ost, lomo, chorizo, peberfrugt, løg og blåskimmel.
4: Tomat, ost. bøffelmælksmozzarella, parmaskinke og basilikum.

Jeg er begyndt at bruge surdej i mit bagværk og det skulle selvfølgelig også prøves i pizza... IKKE DUMT.


Hold nu fest hvor ser de gode ud de pizzaer :savl2:

Er der en speciel opskrift til dejen som du følger og evt vil af med? :-D

Så vidt jeg husker så har du også en primo oval xl, ikk? Hvis det er den de er bagt af på, hvilken temperatur bager du dem så på?
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#176 » 27. mar 2018, 09:53

mochr skrev:Lækre retter! Fungerer blinis med stenbiderrogn bedst til forret eller går det også godt til hovedret? Og hvor mange kan man typisk spise?

Vi spiser det altid som en forret, hvor vi får en 6-8 stykker/mand.
Der er en væsentlig pointe med dejen og det er at man skal bruge ca. 50% boghvedemel samt gær og piskede æggehvider.
Jeg laver det på slump, men denne opskrift passer meget godt idet jeg dog bruger ½ mælk og ½ cremefraiche for at give lidt syrlighed til dejen.
https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/ ... me-fraiche
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#177 » 27. mar 2018, 09:59

Jimmy B skrev:
prause skrev:
Jeg er begyndt at bruge surdej i mit bagværk og det skulle selvfølgelig også prøves i pizza... IKKE DUMT.


Hold nu fest hvor ser de gode ud de pizzaer :savl2:

Er der en speciel opskrift til dejen som du følger og evt vil af med? :-D

Så vidt jeg husker så har du også en primo oval xl, ikk? Hvis det er den de er bagt af på, hvilken temperatur bager du dem så på?

Jo, jeg bager dem på primo XL på en Fredstove ved ca. 350 grader.
Bagning hos mig er ikke noget med opskrift, det er altid på slump.

Min hvedesurdej er lavet efter Meyers opskrift og den er en ret tynd vællling af vand, fuldkornshevedemel, almindeligt hvedemel og fuldksornsrugmel (ca. 1/3 af hver). Dette skal omrøres 1-2 gange dagligt og står bare på køkkenbordet.
Efter 10 dage er det klar til brug. Jeg bruger typisk halvdelen af surdejen ( 4 dl.) til omkring 2kg dej. Herefter spædes den op med vand og mel og så er den klar til brug igen efter 24 timer, men står som regel bare indtil næste weekend.

Derudover er pizzadejen lavet af en smule fuldkornsølandshvede og ellers primært manitoba og lidt fin durum. Gæren er bare for at give et ekstra løft, der var vel ca. 5g. i.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

mochr
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 74

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#178 » 27. mar 2018, 13:21

Tak for svar. Jeg havde godt luret det var boghvedemel, og har heldigvis en del i skabet fra da den mindste skulle have grød. Jeg må et smut forbi fiskehandleren på markedet på Ingerslev Boulevard i morgen, og så kører jeg det som forret.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#179 » 27. mar 2018, 18:03

Brændende kærlighed...

br. love.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 447

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#180 » 27. mar 2018, 21:59

Idag stod den på koteletter med bagekartofler, hvidløgssmør og salat til fruen men bløde løg med chili til mig :savl2:

IMG_20180327_202951.jpg
Min ikke-så-pæne tallerken :lol:
IMG_20180327_202957.jpg
Fruens noget pænere tallerken

Efterfulgt af en "dark and stormy" drink hvilket var første gang for os begge men bestemt ikke sidste .1%¤
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 419

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#181 » 28. mar 2018, 12:00

Enig i at konens tallerken er pænere...
Men kød/tilbehør ratio på din er mere min stil .1%¤
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#182 » 30. mar 2018, 19:27

Hakkebøf med bløde løg, kartofler fra ovnen og kogt blomkål.
IMG_20180329_181904.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 447

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#183 » 31. mar 2018, 12:45

RTCallesen skrev:Enig i at konens tallerken er pænere...
Men kød/tilbehør ratio på din er mere min stil .1%¤

:lol:
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#184 » 31. mar 2018, 15:49

Husets gryde lavet på lam...

lammegryde.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#185 » 4. apr 2018, 14:14

Countrystyle ribs med salat og pomfritter fra ønskebrønden.
IMG_20180402_173843.jpg

IMG_20180402_174351.jpg
Hilsen Jens :bubble:


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#186 » 4. apr 2018, 20:14

Hopballe kylling på trone med spidskålssalat og ovnkartofler. Man bør unde sig selv at prøve en kylling fra hopballe, der er en forskel.
IMG_20180404_184310.jpg
Hilsen Jens :bubble:


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 199
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#187 » 8. apr 2018, 19:28

I det dejlige vejr, skulle vi da have nogen grillspyd. Det blev med løg, champignon, rød peber, squash - nogen med kyllingebryst og nogen med ribeye. Og så med en hjemmelavet barbecue sauce. Dertil grillede kartoffelskiver krydret med salt peber og frisk rosmarin. Og brun sauce - det er et must for vores 2 døtre. Det blev virkelig godt. .1%¤

Billede
Billede
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#188 » 8. apr 2018, 20:04

Lækkert hr It. Jeg elsker også grillspyd.
Vi fik wraps med kalveculotte lavet reverse Sear ved 110 grader.
Den hvide sauce er med creme fraiche, rygeost, chili, hvidløg og frisk Koriander.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20180408_200308168.jpg
IMG_20180408_200300861.jpg
IMG_20180408_200251077.jpg
IMG_20180408_200240165.jpg
IMG_20180408_200230781.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#189 » 8. apr 2018, 20:29

Rester af en filet fra igår . Kartofler med ost og en bearnaise

IMG_0722.JPG

IMG_0723.JPG

IMG_0724.JPG
Efter ca 30 min får de lidt revet chedder

IMG_0726.JPG

IMG_0725.JPG

IMG_0727.JPG
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#190 » 9. apr 2018, 11:44

Sikke nogen dejlige indlæg... .1%¤ .1%¤ .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#191 » 9. apr 2018, 18:55

skaal-um skrev:Sikke nogen dejlige indlæg... .1%¤ .1%¤ .1%¤

Enig, der er mange, der kommer med gode indspark i øjeblikket.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#192 » 9. apr 2018, 19:47

Udbenet kyllinge overlår naan brød tomatsalsa

IMG_0728.JPG

IMG_0729.JPG
Overlårne blev udbenet igår og lagt i en marinade , lavet af græsk yoghurt noget kebab krydderi .

IMG_0730.JPG
Et stk lår

IMG_0731.JPG
Fyldt grill

IMG_0732.JPG
Serveret
Nicolai


JCL7000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#193 » 9. apr 2018, 20:06

Her stod den på lammekølle marineret og masseret med ramsløg.
Til det var der ovnkartofler, taziki, bønnesalat og en lille skefuld ramsløgspesto. :-D
image.jpeg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#194 » 10. apr 2018, 10:50

Nøj det ser godt ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#195 » 10. apr 2018, 19:30

Middagen fra i lørdags
IMG_20180407_215017.jpg

Pommes rösti, whiskey sauce, en 1/2 tournedos og en 1/2 steak af filet og der til en lille skål salat.
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2742
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#196 » 11. apr 2018, 10:56

Laks... :P

lax 1.JPG
lax 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2949

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#197 » 11. apr 2018, 17:46

skaal-um skrev:Laks... :P

lax 1.JPG
lax 2.JPG

Og ærtepure? Smukke farver...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 474

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#198 » 11. apr 2018, 18:19

Så gjorde vi det sku igen.
406D40D9-3379-4738-AAB7-77ECE96F6121.jpeg
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#199 » 11. apr 2018, 19:43

Fyldte peberfrugter med en frikadelle fars og lidt revet ost på toppen , kartofler og en kold sød chili sovs

IMG_0733.JPG
Nicolai


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#200 » 12. apr 2018, 12:12

Stegt flæsk
IMG_20180411_184615.jpg

IMG_20180411_184704.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Brian J og 16 gæster