Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#51 » 16. jan 2018, 12:54

Henning W Pedersen skrev:Her står den på hønsekødsuppe i dag.
En stor høne et par kraftben og masser af grønsager og kød og mel boller. Startet i går aftes har gogt Ca 8 timer

Det er også lige vejr til det...
Meget lækkert.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#52 » 17. jan 2018, 19:35

Kyllingebryst i fad

IMG_0609.JPG
Et stykke chorizo skæres i tern og brunes i fadet . Løg og hvidløg kommes i .

IMG_0614.JPG
Tomatpasta og krydderier steges af og en dåse hakkede tomater kommes ved , sammen med ca en halv liter kyllingefond og lidt fløde

IMG_0616.JPG
Kyllingebryst brunes og kommer over i fadet

IMG_0617.JPG

IMG_0618.JPG

IMG_0620.JPG
Der serveres
Nicolai

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#53 » 17. jan 2018, 22:04

Her blev det til rester fra fryseren.
Et stk cuvette er blevet lavet sous vide, ved 55C i 3 timer. Kødet er krydret med rosmarin, timian, frisk hvidløg og ca 2% salt efter ligevægtsprincip (se link til forklaring http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=81&t=43839&p=347225&hilit=ligev%C3%A6gt#p347225).
20180117_183002_resized.jpg

Men da vi kun er 2 i huset (og vores søn på lige over 3 måneder), er en hel cuvette lige i overkanten. Så har skåret den over i 2, og brunet den ene halvdel af på min lille ODC gasgrill. Den sidste halvdel er vakuumpakket og kølet i isvand, så den imorgen kan varmes op med SV igen og efterfølgene brunes af.
20180117_184225_resized.jpg

Som tilbehør var der bagte kartofler, og en cremefraiche med lidt krydderurter, salt og peber.
20180117_184829_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#54 » 18. jan 2018, 19:37

I disse "me too" tider er der helt fortjent en del herrer, der får grillet deres boller.
I denne anledning fik vi grillede boller i karry...
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#55 » 18. jan 2018, 19:44

prause skrev:I disse "me too" tider er der helt fortjent en del herrer, der får grillet deres boller.
I denne anledning fik vi grillede boller i karry...


Smagte gerne på dine grillede boller :lol:
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


JCL7000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 109

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#56 » 19. jan 2018, 07:50

Her stod den igår på brændende kærlighed :)

Ikke grill mad, men super vintermad :D


image.jpeg

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#57 » 19. jan 2018, 20:03

RTCallesen skrev:
prause skrev:I disse "me too" tider er der helt fortjent en del herrer, der får grillet deres boller.
I denne anledning fik vi grillede boller i karry...


Smagte gerne på dine grillede boller :lol:

Hmm, der tror jeg så lige jeg springer over ;-)
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 201

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#58 » 20. jan 2018, 18:27

Genopvarmet PP i hj lavet Grøntsagsboller.
Vedhæftede filer
37367AE4-FE78-4EE7-9ABB-B50C67A71AEA.jpeg
7500DCC6-39F2-47ED-8149-2C822F2B7EF8.jpeg
0BAE1EFA-F9D8-4C4F-9B81-EE8E6C02FB4D.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 460

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#59 » 20. jan 2018, 20:55

Her stod den på koteletter og ovnkartofler med spinatsalat :savl2:

IMG_0342.JPG
Grillen var godt varm


IMG_0343.JPG
Chops smurt med rapsolie med smørsmag


IMG_0344.JPG
Striber skal der til


IMG_0347.JPG
Serveret med balsamicosovs og chilimayo
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 469

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#60 » 20. jan 2018, 22:27

Det ser lækkert ud :-)

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#61 » 21. jan 2018, 12:16

Grillet flæsk med grillæble med bløde løg og kartofler...

flæsk.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#62 » 21. jan 2018, 17:25

skaal-um skrev:Grillet flæsk med grillæble med bløde løg og kartofler...

flæsk.JPG

Det er jo faktisk ævl´flæsk på grill. God idé
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 469

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#63 » 21. jan 2018, 20:50

Her til aften stod den på pizza med Freds "her og nu dej".

Da tiden rakte til lidt mere end "her og nu" - men ikke helt til koldhævet, fik den lov til at stå ganske mange timer, hvilket gjorde, at dejen faldt sammen til slut. :-( Pizzaerne fik derfor ikke helt den runde form, jeg gerne ville have - men smagen (og krummen) var fantastisk.

Særligt er jeg glad for udgaven med revet cheddar, brune champignoner, gorgonzola, tynde æbleskiver samt (efter bagning) frisk serano skinke og basilikum. Særligt æblet og gorgonzolaen går SUPER sammen - og æble og gris er jo altid godt. :-)
Vedhæftede filer
IMG_0776.jpg
IMG_0779.jpg
IMG_0774.jpg
IMG_0763.jpg
IMG_0770.jpg
IMG_0753.jpg
IMG_0760.jpg

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 460

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#64 » 22. jan 2018, 10:44

Nøj de ser gode ud :savl2:
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#65 » 22. jan 2018, 15:17

Ja de gør. Meget gode. Appetitvækkende. Det er vist ved at være længe siden, pizza har været på bordet her. Det vil blive ændret...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 469

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#66 » 22. jan 2018, 18:53

Takker :-)

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#67 » 22. jan 2018, 18:56

Pizza :lol: :lol: :lol:

pizza 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#68 » 22. jan 2018, 19:32

Fedt, der er ikke langt fra tanke til handling...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 469

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#69 » 22. jan 2018, 22:02

Det ser lækkert ud, Finn.

Jeg kan i øvrigt anbefale Oles Gård som inspiration: http://oles-gaard.dk

Helt fantastiske pizzaer med utraditionelt fyld. Jeg prøvede en gang en frysepizza, som jeg efter servering fik at vide var vegetar - mine forventninger var af begge grunde ikke høje.

Jeg er tæt på at sige, at det er den bedste pizza, jeg har fået. Den havde bla æble, gorgonzola og valnødder.


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 201
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#70 » 23. jan 2018, 20:51

350 grams interval grillede koteletter, med diverse lækkerier til. Koteletterne fik en rub af røget paprika, løgpulver, frisk timian og rosmarin.
Billede
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 460

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#71 » 25. jan 2018, 07:28

skaal-um skrev:Pizza :lol: :lol: :lol:

pizza 1.JPG

Så sidder man her og skamsavler kl 0730 :savl2: :lol:
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#72 » 25. jan 2018, 17:10

skaal-um skrev:Pizza :lol: :lol: :lol:

pizza 1.JPG


- og bare lige til to personer eller hvad... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#73 » 25. jan 2018, 17:13

Hos os stod den på Peber bøf, sammen med "kartoffel fondant" dog her i en udgave skåret i strimler frem for en klods.

- Serveret på vores nyindkøbte skifferplader :-)

IMAG3068[1].jpg
IMAG3068[1].jpg (90.8 KiB) Vist 5213 gange


og jo der var salat til, det stod bare i en skål, der var ligesom ikke plads på skifferpladen :lol:
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#74 » 25. jan 2018, 20:18

Benløse fugle / Involtini.
Jeg laver det med inspiration fra en tysk ven, der brugte en skive syltet agurk som et element i fyldet. Det kan klart anbefales selvom det lyder lidt mystisk.
Jeg gider ikke stå at fedte med snor til ombinding, når der findes en nemmere og langt mere velsmagende "ombinding" med parmaskinke.
Saucen som de er braiseret i og som jeg brugte til at afkoge panden med er en god sjat Marsala, desuden fond og fløde samt lidt urter i bunden af gryden.
Lige før serverering er saucen jævnet med maizena og farven er justeret med sovsekulør.
Her er de serveret med en mos af kartoffel og blomkål kørt på thermomix.
Vedhæftede filer
IMG_20180125_165900.jpg
Kalveschnitzel bankes ud, drysses med lodt salt og godt med peber, persille, gulerod og syltede agurk kommes i.
IMG_20180125_170601.jpg
Ombindes med parmaskinke.
IMG_20180125_171837.jpg
Brunes først.
IMG_20180125_171950.jpg
IMG_20180125_172019.jpg
Efter bruning kommes de op i en gryde hvor der er lidt urter (løg, hvidløg, gulerod) i bunden.
IMG_20180125_172145.jpg
Pandeafkog med marsala, fond og fløde hældt på.
IMG_20180125_184006.jpg
Efter 1,5 time i ovnen ved 180 grader samt lidt jævning og kulør ser det sådan her ud.
IMG_20180125_184326.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#75 » 27. jan 2018, 08:56

Asiatisk salat med glasnudler samt skaldyr og tun i tempura.
Vedhæftede filer
IMG_20180126_194742.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#76 » 27. jan 2018, 19:31

Øl/æblemostbraiserede svinekæber.
Grov mos af kartoffel samt rosenkål.
Salat af rosenkålsblade, æble, ristede mandler (ristet i sesamolie), persille, peberrod og en smule æblejuice.
Vedhæftede filer
IMG_20180127_185359.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#77 » 27. jan 2018, 19:34

Forloren hare

IMG_0640.JPG
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#78 » 27. jan 2018, 19:42

Det må da være forloren pindsvin med de pigge...
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#79 » 27. jan 2018, 20:55

Det kan være jeg skal kalde den det fremover .
Nicolai

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 469

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#80 » 28. jan 2018, 00:04

Her stod den på Pulled Pork.

Jeg skulle teste, om det er rigtigt, at de små nakker ikke bliver lige så gode som de store. Der blev derfor lavet en på 1700 gram (1500 trimmet).

Min konklusion er, at det ikke har betydning for hverken struktur, mørhed, saftighed eller smag. :-)

IMG_0832.jpg


JCL7000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 109

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#81 » 29. jan 2018, 20:04

Igår stod den på
Øl braiserede iberico svinekæber med kartoffel persillerods mos, med lidt ekstra persille til
øjnene ;)

Det er første gang jeg får svinekæber, men bestemt ikke sidste! Det er noget af det møreste og lækreste kød jeg længe har fået! Super smagfuld ret :savl2:

Næste forsøg tror jeg bliver i SV, efterfulgt af en kort tur på grillen og så serveret med svampe ala creme og ovnbagte kartofler :)

image.jpeg

image.jpeg

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#82 » 30. jan 2018, 21:53

"Tom Kha Gai" suppe

Meget simpel suppe:

IMAG3146-20180130-204720735.jpg
IMAG3146-20180130-204720735.jpg (45.84 KiB) Vist 5011 gange


Kylling bryst skæres i små bidder, tages op - løg og hvidløg svitses, derefter finthakket chili, ingefær og citrongræs (ingefær og citrongræs udelod vi dog) kommes i.
1 dåse kokosmælk samt 1 liter hønsekøds bouillon kommes i.
Smages til med lidt saft fra en presset lime samt ca en spiseskefuld fishsauce.
kort inden servering kommes forårsløg og halve cherrytomater i

Her lavet i wokken:

IMAG3150-20180130-204717855.jpg
IMAG3150-20180130-204717855.jpg (58.68 KiB) Vist 5011 gange


og hertil, nu hvor wokken alligevel var varm, "hjemmepuffede" kroepoek (Rejechips)

IMAG3151-20180130-204716410.jpg
IMAG3151-20180130-204716410.jpg (81.99 KiB) Vist 5011 gange


- Det var en god suppe der gav god indre varme :oops: næste gang bliver det nok midt lidt mindre chili :lol:
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#83 » 30. jan 2018, 22:16

Der er min livret. Der skal også limeblade og palmesukker I. Ikke ingefær men galangal efter min mening. Hvorfor sprang i over de vigtigste ingredienser?

[quote="F1freakdk"][size=150]"Tom Kha Gai" suppe[/size]

Meget simpel suppe:

[attachment=2]IMAG3146-20180130-204720735.jpg[/attachment]

Kylling bryst skæres i små bidder, tages op - løg og hvidløg svitses, derefter finthakket chili, ingefær og citrongræs (ingefær og citrongræs udelod vi dog) kommes i.
1 dåse kokosmælk samt 1 liter hønsekøds bouillon kommes i.
Smages til med lidt saft fra en presset lime samt ca en spiseskefuld fishsauce.
kort inden servering kommes forårsløg og halve cherrytomater i

Her lavet i wokken:

[attachment=1]IMAG3150-20180130-204717855.jpg[/attachment]

og hertil, nu hvor wokken alligevel var varm, "hjemmepuffede" kroepoek (Rejechips)

[attachment=0]IMAG3151-20180130-204716410.jpg[/attachment]

- Det var en god suppe der gav god indre varme :oops: næste gang bliver det nok midt lidt mindre chili :lol:[/quote]

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#84 » 31. jan 2018, 00:28

tummes skrev:Der er min livret. Der skal også limeblade og palmesukker I. Ikke ingefær men galangal efter min mening. Hvorfor sprang i over de vigtigste ingredienser?


- Fordi ingen af os på nogen måde bryder os om ingefær, eller smagen af det :lol: - galangal kender jeg ikke? og citrongræs havde jeg glemt at købe ind :oops:

Den opskrift jeg fandt indeholdt ikke limeblade eller palmesukker - skulle man måske kigge på næste gang.
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

jv31
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 879

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#85 » 31. jan 2018, 04:04

Vi er i Thailand i øjeblikket (patong) og for rigeligt med suppe. Problemet er bare de har lavet det hele om til turist mad, det smager ikke af ret meget selv om vi siger det skal være spizy. Nu tager vi lidt længere væk fra byen og ser om det hjælper på smagen. :roll:
Mvh Jesper

Nu med BGE Mini,Kamado xl oval,Emperors Grill kamado og hjemmebygget grill til helstegt pattegris....



Lager af trækul fra www.traekul.dk/ send pb eller mail for afhentning.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#86 » 1. feb 2018, 12:34

Stegt torsk...

stegt torsk.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#87 » 1. feb 2018, 16:57

skaal-um skrev:Stegt torsk...

Smukt.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#88 » 1. feb 2018, 19:39

Spidsbryst sous vide i 48 timer ved 63 grader, derefter brunet på grillen.
Kartofler og selleri bagt på grillen.
Hvid opbagt sovs med peberrod.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#89 » 4. feb 2018, 19:40

Mørbrad i fad

IMG_0643.JPG

IMG_0646.JPG

IMG_0647.JPG
Serveret
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#90 » 4. feb 2018, 20:11

nicolai.k skrev:Mørbrad i fad

God opskrift uden brug af ord...

Vi fik saltimbocca med bagte rodfrugter samt sauce der var pandeafkog ved at komme en ansjosfilet, 1 hakket hvidløg, 2 spsk capers samt 1 dl. marsala og ½ dl fløde på panden.

Saltimbocca er et lidt sjovt navn, det kommer af salto am bocca - direkte oversat: salto på tungen - det gode er at sådan smager det faktisk.

Her er den ikke så autentisk for den er lavet af kalkunschnitzel, serranoskinke og salvie fra den stivfrosne have. Smagen fejlede dog ikke noget.
Vedhæftede filer
IMG_20180204_190957.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#91 » 5. feb 2018, 20:43

Wok med kylling ris + div rød og grønt
Der var ris tilbage efter igår de blev brugt i dag

IMG_0650.JPG
Kyllingen ligger i et bad af sojasauce , hoisin sauce , oystersauce og lidt teriyaki blandet med en skefuld maizena .

IMG_0652.JPG
Der kom et æg i lige inden risene blev blandet i .
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#92 » 9. feb 2018, 17:06

Det blev til stegt svinelever idag...

lever.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#93 » 9. feb 2018, 19:56

Cote de boeuf med dobbeltbagte kartofler og svampestuvning

IMG_0660.JPG
Krydret med salt peber løgpulver

IMG_0661.JPG

IMG_0662.JPG
Indirekte ved 120 grader

IMG_0664.JPG
Sear ved 320 grader

IMG_0665.JPG
Efter sear

IMG_0667.JPG
Skåret efter den steg til 59 grader lidt for meget

IMG_0669.JPG
Ikke helt så mør som håbet
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#94 » 11. feb 2018, 19:02

Sous vide flæskesteg og fastelavnsboller. Sværen skåret af stegen og grillet. Super kød...

flæskesteg.JPG
Fastelavn.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#95 » 11. feb 2018, 19:45

Meget flotte fastelavnsboller og super fed farve. Vi har også spist fastelavnsboller i et par dage, men det er den "gamle" type med en gærdej. Dog peppet op med en remonce med marcipan.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#96 » 11. feb 2018, 19:49

Lækkert Finn

Her stod den på Wraps med kylling , salat , løg , agurk , guacamole og en chili dressing

IMG_0670.JPG
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3058

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#97 » 12. feb 2018, 08:29

Moussaka.
Aubergineskiverne bliver super gode når de grilles.
Vedhæftede filer
IMG_20180211_190526.jpg
IMG_20180211_190814.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#98 » 12. feb 2018, 19:31

Kyllingebryst fyldt med pesto viklet i bacon . Dertil kartofler i skiver med ost ala Finn

IMG_0671.JPG
Nicolai

Brugeravatar

SimonP
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#99 » 13. feb 2018, 19:38

[img]
2018-02-13-19-33-14.jpg
[/img]

Spansk tomatsuppe med chorizo, bønner, kikærter og spinat! God smag og god varme.
Vedhæftede filer
2018-02-13-19-33-14.jpg
Mvh

SimonP
-- -- -- -- -- -- --

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#100 » 14. feb 2018, 20:29

Surdejsbrød og pizza er på i disse dage, såeh = pizza på surdejsbunde...
Det var ok, men ikke som "Nøj, det er surdejsbunde" :savl2: :savl2: :savl2: . Men ok...


pizza 1-1.JPG


pizza 2.JPG


Men det kostede en bagesten :-(
piza 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Guinnless og 41 gæster