Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 144

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#401 » 26. aug 2018, 01:30

Efter at have skiftet min pizzaria pronto ud med en Uuni 3 skulle vi have lidt hjemmelavede pizzaer. Uuni’en fyres med træpiller og sparker seriøst R**
Pizzaer på 1 min og 30 sec mod 7 min på prontoen.
Virkelig lækker afbagning og får god varme på 500-650 grader. Kan kun anbefale andre denne til andre hvis de også var skuffede med deres pizzaria pronto.
Vedhæftede filer
2F2DF29A-EAB6-464D-93C9-FAFD4B4D0408.jpeg
2F2DF29A-EAB6-464D-93C9-FAFD4B4D0408.jpeg (104.72 KiB) Vist 873 gange
9A9B07CB-73D7-4082-B3A3-0057DBD30400.jpeg
3E9069D4-C5D8-4A38-BA27-158F351A2C82.jpeg
7261A917-2B04-4D23-B989-522230E53CB0.jpeg
CCB60182-9BD9-401D-904F-EE795727C18A.jpeg
E5D742A8-67CA-44C5-B422-BD3C1B4EF212.jpeg
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 610

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#402 » 26. aug 2018, 11:57

tvj504 skrev:Efter at have skiftet min pizzaria pronto ud med en Uuni 3 skulle vi have lidt hjemmelavede pizzaer. Uuni’en fyres med træpiller og sparker seriøst R**
Pizzaer på 1 min og 30 sec mod 7 min på prontoen.
Virkelig lækker afbagning og får god varme på 500-650 grader. Kan kun anbefale andre denne til andre hvis de også var skuffede med deres pizzaria pronto.



Ser lækkert ud.
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#403 » 27. aug 2018, 16:22

Paneret kotelet med majs...

pan. kotelet.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#404 » 28. aug 2018, 17:14

Kalvesteak af filet, vandmelonsalat, majs og flutes...
kalvesteak.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1323

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#405 » 28. aug 2018, 19:07

Brauereipfanne a la Hansens Brauerei i Flensborg, som jeg blev inspireret af Tina Georgi på Facebook
20180828_190025-1536x1214.jpg
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#406 » 30. aug 2018, 11:02

Karrygullash med ris...

karrygullash.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#407 » 31. aug 2018, 20:54

Laks
Asparges
Kartoffel
Hollandaisesauce
Rødbeder på 3 måder med sennep, peberrod, dild og rygeost.
Vedhæftede filer
IMG_20180831_184206.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#408 » 6. sep 2018, 19:39

Efter en uges fiske ferie i Norge blev det til en mørbrad fyldt med gulerødder forårsløg rødløg hvidløg cheddar ost til sidst viklet i bacon .
Der til en kartoffel og en tam købe guacamole .

F5968FB1-B1BF-4AD8-B2BE-71003CD08D53.jpeg

E7828038-1346-48BF-BA5A-5242001F380B.jpeg

88A8034B-A3DD-4F18-89C6-DE895A98C773.jpeg
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#409 » 6. sep 2018, 20:29

Det ser godt ud Nicolai.
Vi fik spidsbryst, kartoffelmos og peberrodssauce.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#410 » 8. sep 2018, 15:16

Fiskefrikadeller
Blomkålssalat med karrydresssing, dild, tranebær, chili og cashewnødder
Butterbean - hoummus
Ris
Vedhæftede filer
IMG_20180907_192738.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#411 » 9. sep 2018, 18:22

Helleflynder med risotto milanese
På min tur til Norge fangede jeg to små helleflyndere . Den ene blev spist der oppe , den anden kom med hjem . Fisken fik 20 min v48 grader sous vide med lidt smør og citron peber

2C6080D2-F6AF-4900-BFF1-92DCCEF2BAF5.jpeg
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#412 » 9. sep 2018, 20:52

Meget lækkert, en super fisk.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#413 » 9. sep 2018, 21:33

Det er en af de bedste fisk der fås .
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#414 » 12. sep 2018, 15:03

Det er nu skønt at komme hjem fra ferie til ens egne griller :lol: .
Det blev fejret med Teres Major og et par af de hjemmelavede. Dertil bagte løg og kartofler og chilibearnaise (! :cry: )...

teres m 1.JPG

teres m 2.JPG

teres m 3.JPG

teres m 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#415 » 13. sep 2018, 11:14

Rødspætter er altid godt med citron og persillekartofler...

rødspætter.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#416 » 16. sep 2018, 16:25

Gæster til langtidsgrillet lammekølle, nåede kun 1 billede. Desværre var jeg ikke helt tilfreds med kødet, der var lidt for tyggemodstand i det. Serveret med ovnkartofler med citronskiver og sesamfrø og tzaziki.
Til gengæld blev resterne til en super biks i går... :lol: :lol: :lol:

lamkøl.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#417 » 16. sep 2018, 19:45

Fant en skakn i fryseren der var lavet sous vide .
Så det blev en skank med rødkål mos og en sovs .

D9F5D428-010F-480E-93E2-5A7CC2C80FA1.jpeg


8CE29A30-6F93-4304-AA45-1315DC1E79FA.jpeg


E1C9325B-997E-4783-93D2-D3B42F54C30B.jpeg


A48D61C4-B4E0-44B3-9332-38385AE73F76.jpeg
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#418 » 16. sep 2018, 19:57

Sådan en "gegrillte schweinshaxe" er gudespise...
Vi fik kalvelever marineret med appelsin og hvidløg. Grillet på spid med peberfrugt og løg samt kålpølse.
Dertil: tomat, salat og pitabrød samt en hvid cremefraichedressing med miso og hvidløg.
Vedhæftede filer
IMG_20180916_173746.jpg
IMG_20180916_182917.jpg
IMG_20180916_183305.jpg
IMG_20180916_183846.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#419 » 18. sep 2018, 19:55

Forloren hare

839BBF70-1C6F-4621-868B-F244B1BED376.jpeg
Nicolai


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#420 » 20. sep 2018, 18:45

Hakkebøf med bløde løg og kartoffel

8C5BE50A-5598-4B44-A035-1E4A2CA8A4E9.jpeg
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#421 » 20. sep 2018, 19:50

Sprængt kalvetunge
Kartoffelrösti
Risotto Milanese
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#422 » 21. sep 2018, 17:56

Her blev det spatchcook kylling, salat og krydrede ovnkartofler...

kylle 1.JPG

kylle 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2797
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#423 » 25. sep 2018, 18:20

Bøf med brasekartofler...

Bøf m bras.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2018)

Indlæg#424 » 25. sep 2018, 19:53

Vi fik Rådyr filet...

Først 2,5 time i Sous Vide, derefter på en godt varm pand med smør - dog på sidebrænderen på grillen, så derfor kan det vel godt forsvares at lægge her i tråden :-)

Kartoflerne blev også lavet på grillen.

Sovsen var fra Bjærges år gamle indlæg her: viewtopic.php?t=9678

Det var SUPER mørt. Gav kødet 2,5 time på 57 grader (vi er ikke til super rødt kød her i huset) men vi fik begge styrket vores holdning til vildt- vi bryder os ikke om smagen af det. Det røg ned, vi blev mætte. Men laver vi det en anden gang? Næppe. Men så er det prøvet

rådyr (1).jpg


rådyr (3).jpg


rådyr (2).jpg
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: SimonP, torbenjn og 32 gæster