Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#1 » 31. okt 2017, 17:29

Nu varer det jo ikke så længe før det er jul så er gået igang med at lave lidt forskelligt

Først blev der saltet og koldrøget 1 Cuvette 1 Chuck Flap og 1 mørbrad

IMG_6381.JPG

Blev prøve smagt med lidt parmesan
IMG_6382.JPG

Så er der blev lavet lidt sylte og Peberrullepølse efter PB Helsinges opskrift

IMG_6414.JPG

IMG_6415.JPG


IMG_6413.JPG


Og skåret ud og pakket
IMG_6416.JPG


Lige nu ligger der lever og spæk i køleskabet så regner med det skal laves i morgen

Og der ligger kød til bacon i saltlage i køleskabet
IMG_6420.JPG


Samt der er hakket 10 kg kød og fedt til sønderjysk spegepølse som er pakket og lagt i fryseren
IMG_6427.JPG


Så der er lidt at komme videre med de næste dage :-D

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#2 » 31. okt 2017, 18:57

Lidt..... LIDT :shock:

Er det til hele familien? :-D
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 196

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#3 » 1. nov 2017, 00:52

Det ser sgu godt ud. Vi lavede julemedister i sidste uge og brunchpølser i går. Det er et rart hyggearbejde, bare træls jeg ikke har en pølsestopper...

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#4 » 1. nov 2017, 06:21

Waauw John, du må have en familie, der har det særdeles godt specielt i julen.
Where there's smoke... There's laughter.


styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 757

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#5 » 1. nov 2017, 06:38

Thrysøe skrev:Det ser sgu godt ud. Vi lavede julemedister i sidste uge og brunchpølser i går. Det er et rart hyggearbejde, bare træls jeg ikke har en pølsestopper...


Vil du dele opskriften på medister ??
Henrik

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#6 » 1. nov 2017, 07:32

F1freakdk skrev:Lidt..... LIDT :shock:

Er det til hele familien? :-D


Det er faktisk ikke ret meget og det er kun til os 4 i husstanden
Der er ca 6,5 kg sylte og knægten spiser sylte hele året rundt
Der er til ca 10 kg Sønderjyske spegepølser og der skal laves andre udover også så er der spegepølser til det næste år ca
Der er ca 6 kg Rullepølse og det forsvinder alså rimelig hurtigt
Og Cuvetten, Chuck flap samt mørbraden er der ikke slet ikke nog af det er snart væk :-D
Bacon bliver der ca 6 kg og så er der ca 7 kg til stegt flæsk

Og det tag jo ikke meget længer tid ved at lave lidt ekstra så der er til lidt længer tid

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#7 » 1. nov 2017, 07:36

prause skrev:Waauw John, du må have en familie, der har det særdeles godt specielt i julen.


Der skal jo lidt godt til i julen og da det snart er et par år siden der er blevet lavet nogle af de varer her pga personlige oversager så kan der jo ikke blive for meget :-D

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 882

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#8 » 1. nov 2017, 08:01

wauw ! Top klasse :-)
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#9 » 1. nov 2017, 12:55

Så blev leverpostejen også færdig og prøvesmagt

IMG_6437.JPG


IMG_6430.JPG


IMG_6431.JPG


IMG_6432.JPG


IMG_6433.JPG


IMG_6435.JPG

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1343

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#10 » 1. nov 2017, 14:47

Det ser skide godt ud.
Jeg nægter dog at gå igang med juleriet til sidst i denne måned og skal næsten de samme ting igennem som du har lavet og det glæderjeg mig til. Dog kan vi ikke undvære surrip og stegte sild i sursødlage. Men godt vi kun er to i husstanden. ;-) :-P
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#11 » 1. nov 2017, 17:01

Treblach skrev:Det ser skide godt ud.
Jeg nægter dog at gå igang med juleriet til sidst i denne måned og skal næsten de samme ting igennem som du har lavet og det glæderjeg mig til. Dog kan vi ikke undvære surrip og stegte sild i sursødlage. Men godt vi kun er to i husstanden. ;-) :-P


Takker
Jeg mangler så flere ting endnu bla Røget filet, Ungarsk salami, Frikadellepølse, Koldrøget Laks og er i tidspres pga sygdom så det er nu hvis det skal nåes at laves

Og spegepølserne er snart ved at være temelig sent hvis de skal nå at modne færdigt inden jul


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 196

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#12 » 2. nov 2017, 13:54

Hvor ser det godt ud, John. Har lagt nakkefilet til saltning i dag, så i morgen skal der laves sylte...


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 196

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#13 » 2. nov 2017, 13:59

Styrmand: Jeg synes ikke at jeg vil/kan dele opskriften på julemedister, da det er den fra PB`s opskrifts samling. Den kan købes af PB Helsinge her på sitet og koster, tror det var 80-90 kr. Den er uundværlig...
MH. Søren T.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#14 » 2. nov 2017, 15:51

Thrysøe skrev:Hvor ser det godt ud, John. Har lagt nakkefilet til saltning i dag, så i morgen skal der laves sylte...


Sylte er bare godt :-D Rigtigt god fornøjelse :-D

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2451

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#15 » 2. nov 2017, 16:52

Thrysøe skrev:Jeg synes ikke at jeg vil/kan dele opskriften på julemedister, da det er den fra PB`s opskrifts samling.
Tak for din respekt.

Jeg skriver jo på mine opskrifter : 'Videregivelse kun til privat brug'. Det skal forstås sådan at man kan videregive opskriften til familie bekendte og venner, men den må ikke offentliggøres i nogen medier eller bøger.

På min opskrifts CD er der jo to opskrifter på julemedister, så du må meget gerne fortælle hvilken du har brugt, og hvad du synes om den.
Så er Styrmand også klar over hvad han evt. skal gå videre med, for han har opskrifterne og han og jeg snakker tit sammen.

PS En stor hilsen til John R. som jeg ofte har snakket med, og som er en de flinkeste kursusdeltagere jeg ' har haft i skole '.
Sagt i spøg : Hvis han ikke havde læst videre var han blevet en rigtig god slagter og pølsemager.

PS Opskrifts CD-en kan stadig bestilles via min E-mail pb@grillark.dk og koster kr. 75,- sendt med 'sneglepost'. Den kan også nu fås sendt via mail som zip-fil for kr. 50,-. Betales via NetBank eller MobilPay.

Samlingen indeholder 50+ opskrifter samt ca. 30 vejledninger.
Opskrifts CD 6-17 mini.jpg
Opskrifts CD 6-17 mini.jpg (158.67 KiB) Vist 2665 gange
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 160

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#16 » 2. nov 2017, 17:45

Shit det ser godt ud John også nogle dejlige stabile mængder.
Er noget misundelig. Glæder mig også selv med at komme igang med spegepølserne.

PB's cd kan anbefales.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Nu nærmer julen sig så pålæg skal der til

Indlæg#17 » 3. nov 2017, 12:41

PB Helsinge skrev:
Thrysøe skrev:Jeg synes ikke at jeg vil/kan dele opskriften på julemedister, da det er den fra PB`s opskrifts samling.
Tak for din respekt.

PS En stor hilsen til John R. som jeg ofte har snakket med, og som er en de flinkeste kursusdeltagere jeg ' har haft i skole '.
Sagt i spøg : Hvis han ikke havde læst videre var han blevet en rigtig god slagter og pølsemager.

PS Opskrifts CD-en kan stadig bestilles via min E-mail pb@grillark.dk og koster kr. 75,- sendt med 'sneglepost'. Den kan også nu fås sendt via mail som zip-fil for kr. 50,-. Betales via NetBank eller MobilPay.

Samlingen indeholder 50+ opskrifter samt ca. 30 vejledninger.
Opskrifts CD 6-17 mini.jpg


Hej Per
1000 tak for dine fine ord men det skal så også lige siges uden en rigtigt god læremester som du er Per så havde man ikke kunne de ting man kan idag :-D

Ja havde tiden været en anden dengang og interessen været der så skulle man jo nok lige ha brugt lidt lære tid i de fag for det er jo utroligt spændene :-D

Og kan på det kraftigste kun sige den cd er det hele vær så vent ikke med at købe den .1%¤

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Glazzy76 og 41 gæster