Lammetagine i KEGgrill

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2677
Kontakt:

Lammetagine i KEGgrill

Indlæg#1 » 31. aug 2017, 16:56

Taginen findes frem og KEGen tændes og skal lande på ca. 180-190 grader. Tænd op i god tid og når der godt gang i kullet, stilles taginebunden på støbejernsristen og varmer op.
Imens klargøres grøntsagerne, her: porrer, løg, hvidløg, gulerødder, peberfrugt, en håndfuld svedsker u. sten og en håndfuld overskårne abrikoser. Et lille bundt persille hakkes groft.
Lammekødet, som her er filet og mørbrad, skæres i mundrette stykker, brunes af på en pande og krydres med peber, derefter sauteres de hakkede løg, de skårne porrer og de snittede hvidløg hurtigt af og det hele hældes i den varme taginebund sammen med skårne gulerødder og hakket peberfrugt. Rør hurtigt rundt og tilsæt ½ l lammebouillon, sæt taginelåget på og luk grillen. Står ca. 1 time. De sidste 10 min. steger svedsker og abrikoser med. Og der smages til. Et par flade brød varmer med.nDrys med persillen ved servering.
Serveret i dette tilfælde med kogt Amaranth. Couscous, bulgur eller ris er også godt (eller bedre :lol: )...

tagine 1.JPG


tagine 2.JPG
tagine 3.JPG
tagine 4.JPG
tagine 5.JPG
tagine 6.JPG
tagine 7.JPG
tagine 8.JPG
tagine 9.JPG
tagine 10.JPG
tagine 11.JPG
tagine 12.JPG
tagine 13.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802

Re: Lammetagine i KEGgrill

Indlæg#2 » 31. aug 2017, 20:12

Waauw, det ser super autentisk og lækkert ud.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: snielsen43, Yahoo [Bot] og 29 gæster