Reverse sear oksemørbrad

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 479

Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#1 » 26. aug 2017, 15:49

Hej gg

Det er ved at være noget tid siden i har hørt noget fra mig så her kommer et lille indlæg.
Jeg skal i dag lave mig en reverse seared oksemørbrad. Til en sådan er primoens "system" med 2 halve ovaler helt ideel (jeg bruger aldrig devideren ellers. Kun til reverse sear)

Jeg har tidligere i dag lavet lidt hvidløgssmør der skal over stykkerne når de er færdige.

Mørbraden lægges på den indirekte halvdel og grillen er ca 110 grader i denne del af cooket.
Når den når en kernetemperatur på ca 35-40 grader, kommer den af og grillen bankes op på 200 grader. Herefter bliver den stegt af på den direkte side. Skal nok poste flere billeder.
IMG_0593.JPG

IMG_0595.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Emneforfatter
Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 479

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#2 » 26. aug 2017, 15:58

IMG_0596.JPG
Glemte lige: den er færdig (klar til hvil) når den er 54 grader
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Emneforfatter
Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 479

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#3 » 26. aug 2017, 16:41

Så kom den over... har vippet "tippen" ind, så stykket får en mere uniform tykkelse
IMG_0597.JPG

IMG_0598.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

bjarnehb
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 581

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#4 » 26. aug 2017, 17:12

Reverse sear rocks ... :)
Glæd dig
-Bjarne
Weber Q 300

Brugeravatar

Emneforfatter
Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 479

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#5 » 26. aug 2017, 18:47

IMG_0605.JPG

IMG_0606.JPG
Det blev bare mums!
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 720

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#6 » 26. aug 2017, 22:50

det ser vildt lækker ud
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2802
Kontakt:

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#7 » 27. aug 2017, 12:52

Lækkert og superflot at se på også...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3065

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#8 » 27. aug 2017, 18:47

Dejligt informativt indlæg med gode billeder og god forklaring.
Where there's smoke... There's laughter.


ferr31
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 62

Re: Reverse sear oksemørbrad

Indlæg#9 » 30. dec 2017, 10:53

Hej jeg satser på at lave sådan en oksemørbrad til i morgen aften, hvor lang tid ca tager det på grillen ?
Bare så jeg har en ide om hvornår jeg skal starte

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: ferr31, morten bruun og 41 gæster