Side 1 af 1

Flat Iron Steak

: 16. jul 2017, 12:48
af CP
Så fik jeg prøvet at lave Flat Iron Steak - det var ligeså fantastisk som jeg har læst om - meget mørt og MEGET smagfuldt.
Stykkerne var på ca. 450 gram, blev marineret i olie, hvidløg, peber og rosmarin.
Grillet direkte på Q3000 på fuld skrald - +300 grader. Lige inden de røg på grillen, fik de et lille drys brun farin - det har jeg med succes brugt den sidste tid, giver en dejlig karamelliseret skorpe.
Blev grillet i ca 4 min på hver side til 56 gr.
herefter slukker jeg grillen og åbner den for at lede varmen ud og lukker den igen når den er ca 100 gr. Lader kødet hvile i grillen - det synes jeg giver en " mere lækker" overflade frem for at pakke dem ind i staniol.

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 08:47
af Syncmarster
Lyder lækkert, men husk billeder :-)

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 11:53
af CP
Syncmarster skrev:Lyder lækkert, men husk billeder :-)

Er det et krav ?

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 14:04
af Syncmarster
Nej da, men et billede siger mere end 100 ord.

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 15:29
af CP
Jeg kan ikke finde ud af det :oops:

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 15:48
af RTCallesen
Her får du lige en mini guide så :-)

2017-07-17 15_44_45-Flat Iron Steak - www.grillguru.dk.png
2017-07-17 15_44_45-Flat Iron Steak - www.grillguru.dk.png (6.88 KiB) Vist 1252 gange


2017-07-17 15_45_10-www.grillguru.dk - Skriv et svar.png


2017-07-17 15_46_25-www.grillguru.dk - Skriv et svar.png

Re: Flat Iron Steak

: 17. jul 2017, 17:46
af prause
God idé Rasmus.