Lidt pulled pork

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Lidt pulled pork

Indlæg#1 » 29. apr 2017, 11:21

Så blev der 15 kg pulled pork færdige efter 22 timer :-D

IMG_4265.JPG


IMG_4274.JPG


IMG_4273.JPG
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#2 » 29. apr 2017, 21:47

Det ser godt ud - er det træning til DM? :-)

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#3 » 30. apr 2017, 06:32

Christian1986 skrev:Det ser godt ud - er det træning til DM? :-)


Hej Christian
Nej det er ikke træning til DM det er natmad til en konfirmation :-D
Jeg er heller ikke med til DM da jeg er i An der burg til konkurrence der
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#4 » 30. apr 2017, 11:03

John.R skrev:
Christian1986 skrev:Det ser godt ud - er det træning til DM? :-)


Hej Christian
Nej det er ikke træning til DM det er natmad til en konfirmation :-D
Jeg er heller ikke med til DM da jeg er i An der burg til konkurrence der


Held og lykke dernede .1%¤

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#5 » 30. apr 2017, 20:16

Jov tak og i må ha held og lykke med DM
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#6 » 30. apr 2017, 22:03

John.R skrev:Jov tak og i må ha held og lykke med DM


Tak :-)


lba75
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#7 » 3. maj 2017, 08:55

Ser dejligt ud.....
Går termometer i låget ikke ned i den som ligger i midten på øverste række??


Mvh

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#8 » 3. maj 2017, 09:24

lba75 skrev:Ser dejligt ud.....
Går termometer i låget ikke ned i den som ligger i midten på øverste række??


Mvh


Nej det gør det ikke
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


2mato
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#9 » 4. maj 2017, 08:22

UHA - ser lækkert ud. 22t må da have været meget 'low and slow'.
Hvilken temperatur har du anvendt - jeg har max brugt 16t for en rigtig 3kg boston butt ved 120C i kamadoen.
de danske nakke filet ligger jo omkring 1-1.5kg, hvor jeg er sjældent at der er behov for mere end 12t for at nå de 90C i kerne temp.


morten bruun
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#10 » 4. maj 2017, 17:54

John.R skrev:
lba75 skrev:Ser dejligt ud.....
Går termometer i låget ikke ned i den som ligger i midten på øverste række??


Mvh


Nej det gør det ikke



på det sidste billede der mangler stegen.
det er da fordi den hænger oppe i låget :lol: :lol:

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#11 » 4. maj 2017, 19:47

2mato skrev:UHA - ser lækkert ud. 22t må da have været meget 'low and slow'.
Hvilken temperatur har du anvendt - jeg har max brugt 16t for en rigtig 3kg boston butt ved 120C i kamadoen.
de danske nakke filet ligger jo omkring 1-1.5kg, hvor jeg er sjældent at der er behov for mere end 12t for at nå de 90C i kerne temp.

Jeg ved ikke hvor du køber nakkekam uden svær, men dem jeg køber vejer altid over 2000g ideelt over 2400g?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1465

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#12 » 4. maj 2017, 20:23

Er der ikke noget om, at bindevævet som består af proteinet kollagen gradvist ved lang tids tilberedning, bliver omdannet til gelatine, som er nemmere at tykke sig igennem end det seje bindevæv. Derfor er næsten et døgns varme, bedre end det halve. Eller har jeg fået det galt i halsen?
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#13 » 4. maj 2017, 21:15

Treblach skrev:Er der ikke noget om, at bindevævet som består af proteinet kollagen gradvist ved lang tids tilberedning, bliver omdannet til gelatine, som er nemmere at tykke sig igennem end det seje bindevæv. Derfor er næsten et døgns varme, bedre end det halve. Eller har jeg fået det galt i halsen?


Jeg er fuldstændig enig med dig rigtig lang tid ved lav temperatut, det er det optimale.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#14 » 5. maj 2017, 08:04

Treblach skrev:Er der ikke noget om, at bindevævet som består af proteinet kollagen gradvist ved lang tids tilberedning, bliver omdannet til gelatine, som er nemmere at tykke sig igennem end det seje bindevæv. Derfor er næsten et døgns varme, bedre end det halve. Eller har jeg fået det galt i halsen?

Du har helt ret: collagen + varme >70 grader = gelatine.
Den proces kan dog sagtens nå at ske på ½ døgn, så når en PP bare bliver bedre når den får næsten 1 døgn ved meget lav varme, så tror jeg, at det nok har mere at gøre med at den langsomme opvarmning medfører at kødet trækker sig mindre sammen og resultatet bliver endnu mere saftigt.
Hvis man køber en nakke på 1-1,4 kg, så tager det dog IKKE 20-24 timer uanset temperaturen - jeg vil dog til enhver tid også anbefale nakker der ligger omkring de 2500g.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#15 » 5. maj 2017, 13:37

2mato skrev:UHA - ser lækkert ud. 22t må da have været meget 'low and slow'.
Hvilken temperatur har du anvendt - jeg har max brugt 16t for en rigtig 3kg boston butt ved 120C i kamadoen.
de danske nakke filet ligger jo omkring 1-1.5kg, hvor jeg er sjældent at der er behov for mere end 12t for at nå de 90C i kerne temp.


Jeg laver dem ved 95-100 grader
Ved ikke hvor du køber dine nakker men mine ligge på mellem 2,2 og 3 kg og jeg stopper ved en kernetemperatur på 94-95 grader
Og nakken skal min veje 2,2 kg for den bliver ordenlig når det er PP
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pulled pork

Indlæg#16 » 5. maj 2017, 13:38

Treblach skrev:Er der ikke noget om, at bindevævet som består af proteinet kollagen gradvist ved lang tids tilberedning, bliver omdannet til gelatine, som er nemmere at tykke sig igennem end det seje bindevæv. Derfor er næsten et døgns varme, bedre end det halve. Eller har jeg fået det galt i halsen?


Helt rigtigt :-D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 44 gæster

cron