Pizza, Pizza, Pizza

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#1 » 29. jan 2017, 20:41

Kære alle

Efter et helt igennem fantastisk pizzakursus hos TBS-Grillshop med Fred i går, har jeg kastet mig over pizza-bagningen selv.

Dejen blev lavet i går eftermiddags, og lå på køl frem til ca. 30 minutter før pizzaen skulle formes.

IMG_0271.jpg
IMG_0271.jpg (388.39 KiB) Vist 6408 gange


Dejen blev æltet på min Kenwood, som dog har det problem, at dejen "kravler op" af dejkrogen - ved formning af pizzaerne kunne jeg derfor konstatere, at de ikke var æltet helt nok... Øv - næste gang bliver den "efteræltet" i hånden.. jeg tror dog, at jeg var der 98% med æltningen.

Tanken var at lave 3 mad-pizzaer og en delt desert/kartoffelpizza

Pizzaerne blev toppet med

DSC00846.jpg
DSC00846.jpg (200.45 KiB) Vist 6408 gange


DSC00847.jpg
DSC00847.jpg (209.26 KiB) Vist 6408 gange


DSC00852.jpg
DSC00852.jpg (191.33 KiB) Vist 6408 gange


DSC00858.jpg
DSC00858.jpg (207.63 KiB) Vist 6408 gange


DSC00843.jpg
DSC00843.jpg (192.73 KiB) Vist 6408 gange


Dejen blev taget ud af køleskabet i god tid og var egentlig hævet ganske pænt op

DSC00860.jpg
DSC00860.jpg (230.15 KiB) Vist 6408 gange


Herefter blev pizzaerne lavet på baggrund af de tips og tricks, som Fred gav i går - og hold da op en forskel. Uden brug af kagerulle:

DSC00862.jpg
DSC00862.jpg (396.57 KiB) Vist 6408 gange


Dejen var så luftigt, at jeg ved formning kunne høre den "fløjte".. .1%¤

De færdige pizzaer:

DSC00864.jpg
DSC00864.jpg (348.86 KiB) Vist 6408 gange


DSC00869.jpg
DSC00869.jpg (285.86 KiB) Vist 6408 gange


DSC00872.jpg
DSC00872.jpg (324.96 KiB) Vist 6408 gange


DSC00875.jpg
DSC00875.jpg (393.56 KiB) Vist 6408 gange


DSC00863.jpg
DSC00863.jpg (336.52 KiB) Vist 6408 gange


Bunden var dejlig sprød:

DSC00867.jpg
DSC00867.jpg (244.22 KiB) Vist 6408 gange


DSC00877.jpg
DSC00877.jpg (286.97 KiB) Vist 6408 gange


og til slut min kombi af dessertpizza bestående af smør, brun farin, banan og chokolade... Chokoladen kom først på i de sidste minutter, men skulle i bagklogskabens lys nok slet ikke have været på grillen (eller været lys)... Smagen var dog fin:

DSC00879.jpg
DSC00879.jpg (395.74 KiB) Vist 6408 gange


og til slut kombipizzaen

DSC00878.jpg
DSC00878.jpg (357.28 KiB) Vist 6408 gange

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#2 » 29. jan 2017, 21:17

Det ser godt ud [WHITE SMILING FACE]️
Med hensyn til at dejen på din kenwood kravler op ad krogen, er det den originale dejkrog?
I så fald vil jeg anbefale dig at købe en u-original dejkrog, jeg kan ikke huske hvor jeg har købt min, men den ælter super godt uden dejen kravler op.
Jeg ved at der er en del andre brugere der også har den u-originale, så måske er der andre der kan huske hvor de har købt den [WHITE SMILING FACE]️

Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#3 » 29. jan 2017, 21:21

Super fedt indlæg - lækkert æstetisk med dine ensartede billeder med ingredienser i starten og i det hele taget med en hurtig optik.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#4 » 30. jan 2017, 05:09

Dejlige billeder. .1%¤
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#5 » 30. jan 2017, 06:55

Ser super godt ud .1%¤
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#6 » 30. jan 2017, 07:06

Tak, alle

@Luske, tak, det vil jeg undersøge :-)

Brugeravatar

Frederik S
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 181

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#7 » 30. jan 2017, 08:16

ser sgu godt ud, jeg tror sgu jeg går ud og tønder op i stenovnen ;-)

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#8 » 30. jan 2017, 08:55

Hej Christian

Super flotte og dejlige billeder. .1%¤
Kanon som du beskriver forløbet og at du dermed også konstaterer, at der var et par små ting der kunne gøres bedre, det er netop det der er med til at optimerer næste gang du laver pizza - SUPER FLOT. .1%¤

Din dej ser ellers rigtig fin ud, glat og med masser af spænd i, nøjagtig som den skal være. :-D
Det ses jo ret tydelig, at der er en super fin opbagning på et par af billederne, hvilket indikerer, at du er meget tæt på at have udnyttet "elastikken"
Flot som du har formet dejen pæn rund, så du dermed har givet dig selv optimal mulighed for at lave en pæn pizza. .1%¤
Mht. brug af chokolade på dessertpizza, så er det en god ide, at starte med, at monterer det i bunden, da varmen er knap så ekstrem i/på selve bunden. :-D

Generelt super FLOT og GODT GÅET. .1%¤

NB. Husk, at du må meget gerne tage dejen ud af køleskabet 1 time før du går igang med dine pizzaer, da det gør dejen nemmere at trække ud. :-D
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 330

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#9 » 30. jan 2017, 09:00



styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 772

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#10 » 30. jan 2017, 09:27

Christian jeg har en ny uoriginal kenwood krog liggende som du evt kan prøve.
Henrik

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#11 » 30. jan 2017, 15:08

Christian
Det er vildt som du er igang, det er ikke 3 uger siden du hentede din primo, og allerede har du kastet dig ud i gæstmad, den helt store BBQ meny, og nu kan du ikke komme hjem fra Pizza kursus før du med en energi uden lige kaster dig ud i pizza igen, det er vildt, og sikke nogle pizza du har fået lavet der, er sikker på om 3 x pizza, så kan selv Frederik ikke pege finger af noget ;-), du har helt sikkert fanget de vigtige punkter fra Frederik. THUMB UP's !!
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 507

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#12 » 30. jan 2017, 16:28

Tak til alle for de fine kommentarer. :-)

@Styrmand; jeg sender dig lige en PM :-)

Brugeravatar

hw-web
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 644
Kontakt:

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#13 » 30. jan 2017, 17:03

Godt at jeg har lavet dej og pizza sovsen står og reducere på komfuret - jeg bruger en støbejerns pande uden håndtag ø: 36 cm og fuld tryk på mit gamle komfur - faktisk ikke så tosset . . .
i røg & damp
Henrik

Billede


kongees
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 14

Re: Pizza, Pizza, Pizza

Indlæg#14 » 30. jan 2017, 21:03

styrmand skrev:Christian jeg har en ny uoriginal kenwood krog liggende som du evt kan prøve.


Er det en du vil sælge?

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 74 gæster