Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#51 » 5. feb 2017, 09:38

prause skrev:Burgere bliver altså bare gode når man selv laver detm helt fra bunden med hjemmebagte boller og helt friskhakket kød (her var det en cuvette der blev hakket x2 på 4,5 mm).


Det ser lækkert ud - kommer du krydderier i farsen? (selv plejer jeg at bruge ketchup, BBQ-sauce, løgpulver, cayenne, salt, peber og spidskommen)


Gauze
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 135

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#52 » 5. feb 2017, 10:49

Det ser lækkert ud, Prause. Menu'en her stod også på burgere. Bollerne også fra Almanak. Fantastisk dejlig bolle og overraskende nem at lave.

Lækkert set det i hvert fald ud!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#53 » 5. feb 2017, 12:11

Christian1986 skrev:
prause skrev:Burgere bliver altså bare gode når man selv laver detm helt fra bunden med hjemmebagte boller og helt friskhakket kød (her var det en cuvette der blev hakket x2 på 4,5 mm).


Det ser lækkert ud - kommer du krydderier i farsen? (selv plejer jeg at bruge ketchup, BBQ-sauce, løgpulver, cayenne, salt, peber og spidskommen)

Nej, det gør jeg normalt ikke - kun salt og peber på et par timer i forvejen. Det er lidt en smagssag synes jeg og jeg har også gjort det tidligere men jeg har fundet ud af at den rene kødsmag nok er "mest mig".
Where there's smoke... There's laughter.


Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#54 » 5. feb 2017, 12:18

prause skrev:
Christian1986 skrev:
prause skrev:Burgere bliver altså bare gode når man selv laver detm helt fra bunden med hjemmebagte boller og helt friskhakket kød (her var det en cuvette der blev hakket x2 på 4,5 mm).


Det ser lækkert ud - kommer du krydderier i farsen? (selv plejer jeg at bruge ketchup, BBQ-sauce, løgpulver, cayenne, salt, peber og spidskommen)

Nej, det gør jeg normalt ikke - kun salt og peber på et par timer i forvejen. Det er lidt en smagssag synes jeg og jeg har også gjort det tidligere men jeg har fundet ud af at den rene kødsmag nok er "mest mig".


Tak for svar - det kan være, at man skulle prøve at grille en all natural bøf igen :-)

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 266

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#55 » 5. feb 2017, 18:22

Pizza!
IMG_2110.JPG

IMG_2149.JPG

IMG_2150.JPG

IMG_2113.JPG
Vedhæftede filer
IMG_2110.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9


Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#56 » 5. feb 2017, 18:43

Sandholm skrev:Pizza!
IMG_2110.JPG

IMG_2149.JPG

IMG_2150.JPG

IMG_2113.JPG



Det ser godt ud - fik du samme "elastik" i din dej på din nye Bjørn som ved pizzakurset? :-)

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 266

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#57 » 5. feb 2017, 18:45

Christian1986 skrev:
Sandholm skrev:Pizza!
IMG_2110.JPG

IMG_2149.JPG

IMG_2150.JPG

IMG_2113.JPG



Det ser godt ud - fik du samme "elastik" i din dej på din nye Bjørn som ved pizzakurset? :-)


Fuldstændig. En fornøjelse at lave pizza :-)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#58 » 5. feb 2017, 18:47

Lækre pizzaer...
Vi fik chili con carne, der naturligvis skal laves på grill.
Vedhæftede filer
IMG_20170205_135419.jpg
IMG_20170205_135936.jpg
IMG_20170205_135940.jpg
IMG_20170205_135945.jpg
IMG_20170205_141015.jpg
IMG_20170205_174148.jpg
IMG_20170205_180221.jpg
IMG_20170205_180244.jpg
IMG_20170205_180712.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 380

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#59 » 5. feb 2017, 19:08

Det ser sgu godt Prause :savl2:

Hvad er det gule krydderi?
Hvad er de hvide bønner for nogle? Putter du også whiskey i eller er det kokkens priviligium? :-)
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#60 » 5. feb 2017, 20:40

Takker mange gange.
Det er gulligbrune krydderi er spidskommen.
Bønnerne er butterbeans (Limabønne), de er meget store og super velsmagende.
Whisky er til maden (og kokken).
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 380

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#61 » 5. feb 2017, 21:16

prause skrev:Takker mange gange.
Det er gulligbrune krydderi er spidskommen.
Bønnerne er butterbeans (Limabønne), de er meget store og super velsmagende.
Whisky er til maden (og kokken).

Fedt, hvor meget whiskey bruger du? Altså i maden ;-)
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#62 » 6. feb 2017, 07:39

En god sjat, ca 4 cl vil jeg tro.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 380

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#63 » 6. feb 2017, 09:58

prause skrev:En god sjat, ca 4 cl vil jeg tro.
Fedt, tak :-)
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...


LarsE
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#64 » 6. feb 2017, 10:50

Det ser meget flot ud, Prause! Vil du dele opskriften?
Med venlig hilsen

LarsE

------
Weber Genesis Silver B, Weber Smokey Joe, Primo Oval XL, Auplex Mini og Kamado Joe Classic

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#65 » 7. feb 2017, 09:00

LarsE skrev:Det ser meget flot ud, Prause! Vil du dele opskriften?

Tjaah, jeg havde håbet at billederne kunne gør det ud for en opskrift, for det er ikke noget jeg rigtig bruger til denne ret - det er sådan en cowboyret som laves lidt på slump så den bliver forskellig fra gang til gang :-D

½ kg hakket okse
3-400 g skært oksekød der grilles så det får skorpe og smag.
3 peberfrugter
1-2 friske chili
3 løg
1 stor gulerod
4 fed hvidløg
2-300 g bacon i tern
2 dåser tomat
100 g mørk chokolade
4 cl whisky
1 knsp. kanel
1 spsk. spidskommen
1 spsk røget paprika
1 bouillontern
½ spsk sort peber
400 g. Limabønner udblødt natten over og kogt med laurbærblade i ca. 45 min

Bacon og grøntsager brunes af i bradepande i noget olivenolie.
Det skære kød brunes på grill.
Alt det øvrige hældes op i bradepanden der står ved 130-140 grader indirekte varme i 5-6 timer. Bønnerne koges og tilsættes ca. 45 min førs servering.
Enjoy.
Where there's smoke... There's laughter.


LarsE
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#66 » 7. feb 2017, 09:25

Takker
Med venlig hilsen

LarsE

------
Weber Genesis Silver B, Weber Smokey Joe, Primo Oval XL, Auplex Mini og Kamado Joe Classic

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#67 » 8. feb 2017, 16:47

Her blev det en dejlig snevejrsret, nemlig lam i kål...Lammet var halsen, fyldt med skønt kød...

lam i kål.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#68 » 8. feb 2017, 18:31

Det ser rigtig dejligt ud, fantastisk vintermad.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#69 » 10. feb 2017, 20:16

Her kommer så noget sommermad... Salade Nicoise.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Nyhus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 15

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#70 » 11. feb 2017, 20:17

DSC_0624-01.jpeg
Ribeye, fritter, bønner/bacon, whiskysovs og en bette øl til, det er et hit herhjemme

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#71 » 12. feb 2017, 20:04

Hotdogs med mine misfostre: Milos Franke-furtere.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


perevers
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 149

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#72 » 12. feb 2017, 20:22

IMG_0516.JPG

Nyretapper, bønner stegt på panden med sesamfrø på, fritter og bearnaise sovs


Sent from my iPhone using Tapatalk


Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#73 » 12. feb 2017, 21:36

Her til aften stod den på bøffer og melet medisterpølse i svøb (på engelsk: https://www.youtube.com/watch?v=BdZ2pyK3qG4)

Medisterpølsen var i virkeligheden brød, penslet med hvidløgssmør og pakket ind i bacon - virkelig lækkert!!

DSC00927.jpg
DSC00927.jpg (303.17 KiB) Vist 1198 gange


DSC00926.jpg
DSC00926.jpg (217.55 KiB) Vist 1198 gange


DSC00924.jpg
DSC00924.jpg (223.24 KiB) Vist 1198 gange


DSC00930.jpg
DSC00930.jpg (353.89 KiB) Vist 1198 gange


DSC00933.jpg
DSC00933.jpg (268.69 KiB) Vist 1198 gange


DSC00929.jpg
DSC00929.jpg (361.19 KiB) Vist 1198 gange

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#74 » 13. feb 2017, 19:46

Kyllingbryst fyldt med hvidløgsost og omviklet med Serranoskinke.
Ravioli med spinat samt tomatsauce.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#75 » 14. feb 2017, 19:55

Steak and onion sandwich.
Vedhæftede filer
IMG_20170214_195159740.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

hupfeld
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 129

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#76 » 17. feb 2017, 15:21

Jeg har sendt konen og børnene til Gran Canaria, så den står på bøffer de næste mange dage.. .1%¤

Startet igår med en "lille" 400gr rip eye og kun det nødvendige tilbehør...
Billede

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#77 » 17. feb 2017, 15:23

Pas på med det grønne, det ser ud til at der har sneget sig noget ind i din sovs...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

hupfeld
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 129

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#78 » 17. feb 2017, 16:22

prause skrev:Pas på med det grønne, det ser ud til at der har sneget sig noget ind i din sovs...


Det havde også en gennemtrængendene smag :roll:
Aftenens bøf står indtil videre alene.. jeg ved ikke hvad jeg skal lave af tilbehør. Det ender nok med samme menu som igår :-D

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#79 » 17. feb 2017, 19:34

Det lyder godt...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#80 » 18. feb 2017, 22:07

IMG_20170218_194941.jpg


Sous vide roastbeef af dansk kødkvæg, halve bagte kartofler, spidskålsalat, smørstegte gulerødder og kraftig pebersauce .1%¤ :fire:
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#81 » 21. feb 2017, 17:09

Løgtærte af købt tærtebund med et dygtigt lag bacon i bunden af 3 pakker, derefter et tykt lag sauterede løg, 9 løg af mellemstørrelsen, overhældt med en creme af skyr 2½ dl, 4 æg, ej store, salt og peber og en lille dl friskreven parmesanost, en rest jeg havde. Lidt små tomater ovenpå og så i ovnen 50 min. ved 180 gr. Kun møgsalat på markedet, så det blev tærte on the rocks... :lol:

løgt.1.JPG
løgt. 2.JPG
løgt. 3.JPG
løgt. 4.JPG
løgt. 5.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#82 » 23. feb 2017, 20:12

Ja, det har været vist flere gange før i denne tråd viewtopic.php?t=40697 - men det smager altså godt.
Vedhæftede filer
IMG_20170223_200536585.jpg
IMG_20170223_200447848.jpg
IMG_20170223_200440217.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Aftensnevejr på Amager.
I en helt anden sammenhæng; hvor er det vildt hvor lysstærke mobiltelefonkameraer er blevet...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#83 » 24. feb 2017, 19:54

Ser super lækkert ud prause. Er det bare sød chili på den lille Kylle?

Og stærkt inspireret af din gyros den anden dag, stod den i dag på shawarma herhjemme.
Flanksteak med shawarmakrydderi har trukket i vakuum siden i morges. Hurtigt på panden og så var der mad. Det smager altså også ganske godt.

Billede

Sendt fra min Nexus 5X med Tapatalk
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#84 » 25. feb 2017, 11:05

KimVP skrev:Ser super lækkert ud prause. Er det bare sød chili på den lille Kylle?

Og stærkt inspireret af din gyros den anden dag, stod den i dag på shawarma herhjemme.
Flanksteak med shawarmakrydderi har trukket i vakuum siden i morges. Hurtigt på panden og så var der mad. Det smager altså også ganske godt.

Ahh lækkert.
Det er en dressing bestående af: revet ingefær, revet hvidløg, terriyaki, sød chili, limesaft, fiskesauce og lidt stødt koriander. Blandingsforholdet kommer sig ikke så nøje - det skal smage sødt, surt, salt, stærkt og umami. Jeg laver typisk 2 dl, så ryger den ene halvdel på kyllen og den anden halvdel på nudlerne efter at de er skyllet under den kolde hane.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#85 » 27. feb 2017, 19:18

Tærte med grillede grøntsager (squash, fennikel og peberfrugt) Serranoskinke og gedeost (Manchego og gederulle).
Vedhæftede filer
IMG_20170227_191602846.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#86 » 1. mar 2017, 14:48

Stegt sild, hvid løgsovs og kartofler. Resten af sildene blev lagt i marinade...

st. sild 1.JPG
st. sild 2.JPG
st. sild 3.JPG


st.sild 4.JPG
st. sild 5.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#87 » 10. mar 2017, 20:32

En hverdagsklassikker hos os er laks i fad.
Grundprincipperne er simple: grøntsager der har det godt med varm tilberedning kommes i et fad, der hældes noget hvidvin, lidt koncentreret fiskebouillon, tomatpassata og fløde på. Fisken lægges oven på og det får ca 45 min i ovnen.
Tilbehøret er en risotto med Karl Johan og en godt skud frisk bronzefennikel.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Her er grøntsagerne: løg, fennikel, tomat, peberfrugt, San Marzanotomater og Portobellosvampe.
IMG_20170310_202356719.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#88 » 12. mar 2017, 19:46

Bøf Stroganoff "Price-style" dvs. af oksemørbrad.
Vedhæftede filer
IMG_20170312_181134.jpg
Bacon, løg og champignons er brunet godt af. Kødet er skåret i strimler på størrelse med en lillefinger og har trukket med salt og paprika.
IMG_20170312_183018.jpg
Kødstykkerne, der har trukket med store mængder god Ungarnsk papriak og salt skal brunes lidt ad gangen så de ikke koger, men netop brunes.
IMG_20170312_183413.jpg
Retten samles, efter at tomatpureen er "brændt af" først. Creme fraichen tilsættes sammen med de andre dele og så snart det er varmet igennem skal det serveres, for kødstrimlerne skal stadig være røde i midten.
IMG_20170312_184230.jpg
Her er den serveret med kartoffelmos.
IMG_20170312_185558.jpg
En rigtig forårsbebuder: påskeklokkerne blomstrer.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 34

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#89 » 18. mar 2017, 20:12

Cuvette fritter og hjemmelavet bearnaise
Vedhæftede filer
18-3-2017 020.JPG

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#90 » 19. mar 2017, 16:38

Her blev det simremad af oksetykkam...

grydesteg 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#91 » 20. mar 2017, 17:43

Og så blev det suppe med grønkål og boller af lam/gris...

gr suppe 1.JPG
gr suppe 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#92 » 20. mar 2017, 19:20

Her fik vi Gai Yang.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#93 » 21. mar 2017, 09:14

Så blev det pasta med pancetta fra mit kødskab, lagret 1 år (vacuum) og lidt fløde...

[attachment=0]pancetta.JPG[/attachment
Vedhæftede filer
pancetta.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#94 » 21. mar 2017, 10:41

skaal-um skrev:Så blev det pasta med pancetta fra mit kødskab, lagret 1 år (vacuum) og lidt fløde...

[attachment=0]pancetta.JPG[/attachment


Uhh. det ser godt ud. Et lille forslag som jeg synes er fantastisk godt til denne type retter er at tilsætte fintsnittet grønkål et par min før servering - det klæder pancetta og fløde sindssygt godt.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2519
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#95 » 21. mar 2017, 19:04

Det har du sikkert ret i. Bruger man grønkål i Italien egentlig? Det er uden for mit videnområde?
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#96 » 21. mar 2017, 19:31

Ja, det gør man i en eller anden forstand. Man bruger palmekål og det er stort set det samme.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 34

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#97 » 21. mar 2017, 20:12

To klumper dej blev taget op af fryseren i går aftes .
Det blev til en pizza med kartoffel , bacon , hvidløg og rød pesto .
Og en med kebab

pizza 001.JPG
Vedhæftede filer
pizza 004.JPG
pizza 003.JPG
pizza 002.JPG


Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#98 » 21. mar 2017, 20:41

Her stod den på spatchcock kylling samt ovnkartofler med tomater og fløde (inspireret af Skal-um)

IMG_0426.jpg


IMG_0427.jpg


Og så siger vejrudsigten i øvrigt grillvejr de kommende mange dage (hvis man ser bort fra regnvejret lige nu)! :-)

IMG_0425.jpg
IMG_0425.jpg (230.56 KiB) Vist 176 gange


Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#99 » 21. mar 2017, 20:42

nicolai.k skrev:To klumper dej blev taget op af fryseren i går aftes .
Det blev til en pizza med kartoffel , bacon , hvidløg og rød pesto .
Og en med kebab

pizza 001.JPG


Det ser super lækkert ud!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2189

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#100 » 22. mar 2017, 20:27

Pasta med creme af friskost, hvidvin, ærter, røget hellefisk og frisk ramsløg fra haven (så er det rigtig forår).
Vedhæftede filer
IMG_20170322_202603484.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster