Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#151 » 20. apr 2017, 17:15

Baconpølser, broccoli, kartofler, bearnaisesauce og bløde løg...

baconpølser 1.JPG
baconpølser 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#152 » 22. apr 2017, 19:58

Solen skinner, så der er dømt sommermad i kulden...
Bøf, pølse, grillet haloumiost og couscoussalat
Vedhæftede filer
IMG_20170422_191417.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

SimonP
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#153 » 23. apr 2017, 19:58

Den nye charbroil 4400 skulle indvies ordentligt, så det blev til en omgang porchetta. Krydret godt med salvie, timian og citron.
Serveret i burgerboller med coleslaw og løgmarmelade, men det kom der ikke lige noget billede af.

20170420_133947-756x1008.jpg
Gris på spyd


20170420_165022-1008x756.jpg
Halvvejs


20170420_170000-756x1008.jpg
Servering
Mvh

SimonP
-- -- -- -- -- -- --


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#154 » 24. apr 2017, 20:40

Ser lækkert ud Simon.
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#155 » 24. apr 2017, 20:43

Porretærte efter fredstone's opskrift, svinemørbrad og lidt kaninfoder.
Vedhæftede filer
IMG_3826.JPG
IMG_3828.JPG
IMG_3831.JPG
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#156 » 26. apr 2017, 21:07

Efter min mening en absolut delikatesse: smørstegt hornfisk, der har fået et tyndt lag rugmel og salt.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20170426_210506489.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


NickKK
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 57

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#157 » 27. apr 2017, 08:16

SimonP skrev:Den nye charbroil 4400 skulle indvies ordentligt, så det blev til en omgang porchetta.


Hvilke brændere havde du tændt? De to modsat stegen?

/Nick

Brugeravatar

SimonP
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#158 » 27. apr 2017, 08:51

Fuld knald på alle 4 i 20 min., og så de 3 til minimum mens den sidste stod på næsten fuld. Efter ca 3 timer fik den 30 min med fuld skrald på alle 4.
Mvh

SimonP
-- -- -- -- -- -- --

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#159 » 30. apr 2017, 08:36

Rokkevinger serveret med risotto med friske asparges.
Hvis man aldrig har spist rokkevinge, så skal det altså prøves: smørmørt yderst delikat kød og ikke et ben i sigte for hajer har bruskskelet...
Vedhæftede filer
IMG_20170429_191010.jpg
IMG_20170429_191318.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 231

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#160 » 30. apr 2017, 20:33

I dag blev det til resterne fra i går:
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=45194&p=351358#p351358

Skiver af ribbensteg, og 2 små stumper skinkeculotte, som blev grillet, kartofler varmet og resterne af den brune sovs.
20170430_171508_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#161 » 30. apr 2017, 20:53

Min første brisket og helt sikkert ikke den sidste..

Billede

Billede

Billede

Billede
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#162 » 1. maj 2017, 19:50

John Sahl skrev:Min første brisket og helt sikkert ikke den sidste..

Lækkert John. Ja det tager sin tid, men det er tiden værd.

Her blev det en burger med grillet svinemørbrad, blåskimmelostecreme og en salat af pære, fennikel, bronzefennikel og estragon.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20170501_194539500.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#163 » 2. maj 2017, 13:59

Vi fik Svensk Pølseret Wannabe http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=18442

Jeg har faktisk netop købt mig et Scanpan fad i Inspiration blot for at kunne lave retten på grillen, og er bestemt ikke skuffet. Jeg har tidligere lavet retten på pande og i ovnen, men på grillen er den altså bedst !

Lavede den som guruen, dog brugte jeg røgflis i en røgboks i stedet for chunk.

Til retten var der hvide flutes med hjemmelavet ramsløgssmør.


IMG_3749.jpg

IMG_3750.jpg

IMG_3751.jpg

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#164 » 4. maj 2017, 13:10

I går stod den på Pizzabøf, også en af guruens opskrifter (http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=9737)

Lavet på samme måde, og vi har tidligere fået lavet det i ovnen, men når den bliver lavet på grill - så er det altså længder bedre !
IMG_3979.jpg
IMG_3979.jpg (208.98 KiB) Vist 2784 gange

Bøfferne grilles på direkte varme, så de får lidt farve

IMG_3981.jpg
IMG_3981.jpg (202.18 KiB) Vist 2784 gange

Der kommer sennep og pesto på toppen

IMG_3983.jpg
IMG_3983.jpg (157.95 KiB) Vist 2784 gange

Fadet med grøntsager kommer på grillen og bøfferne sættes ned i fadet Der toppes med parmesanost i flager

IMG_3984.jpg
IMG_3984.jpg (97.48 KiB) Vist 2784 gange

Bøfferne blev lige grillet på undersiden inden servering, for at få lidt "skorpe" tilbage efter de havde været i vandet

IMG_3985.jpg
IMG_3985.jpg (139.28 KiB) Vist 2784 gange

Der blev kogt frisk pasta, og retten blev anrettet. Smagte helt fantastisk, dog kunne vi denne gang nemmere smage den stærke dijonsennep, og jeg vil muligvis bruge lidt mindre næste gang.

Lækker inspiration fra siden, og vi vil fortsætte med lækre retter her på siden - omfindsomheden er ikke så stor i køkkenet :)

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#165 » 4. maj 2017, 19:50

Hej Mess, super lækkert både i ord, billeder og udførelse .1%¤ keep em com'in
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#166 » 9. maj 2017, 19:58

Grillinetter med spidskål og kartofler.
Vedhæftede filer
IMG_20170509_195003238.jpg
IMG_20170509_194955631.jpg
IMG_20170509_194942979.jpg
IMG_20170509_194924502.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#167 » 10. maj 2017, 18:27

Grillinetter... :lol: . Det ser lækkert ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#168 » 10. maj 2017, 18:30

Her kom vi forbi en høj ribbensteg med gul pris. Det var ikke planen, men det endte godt...
Rsteg 1.JPG
Rsteg 2.JPG
Rsteg 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 70
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#169 » 10. maj 2017, 18:31

prause skrev:Grillinetter med spidskål og kartofler.



Ja, det ser rigtig godt ud :P

Bliver dine grillinetter ikke tørre? Jeg plejer at smide mine krebinetter i et fad for ikke at få dem tørre.. [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#170 » 10. maj 2017, 19:56

Nej, det synes jeg ikke, laver dem typisk til 63 grader. Bliver de ikke bløde i et fad?
Where there's smoke... There's laughter.


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 70
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#171 » 10. maj 2017, 23:05

Bløde, hvordan tænker du? De bliver ret lækre i en folie bakke med en god klat smør og et lille skud olie..

De får en let sprød kant, men den er blød at skære.. Ikke gummi agtig, i munden.. [smilie=bluecolorz5_pdt_08.gif]


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#172 » 11. maj 2017, 21:55

Matambre, altid godt!

Billede

Billede

Billede
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#173 » 11. maj 2017, 22:07

Frikadeller
IMG_1146.JPG

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#174 » 12. maj 2017, 08:37

Ib M skrev:Frikadeller
IMG_1146.JPG

Blev du mæt ;-)
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#175 » 12. maj 2017, 11:23

Jeps, men efter 2 x 12 kg. om ugen bliver man efterhånden mæt.

Ib M

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#176 » 12. maj 2017, 21:16

Lammebov, tzatiki, houmous og horn med ost og urter.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20170512_211454888.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#177 » 14. maj 2017, 16:02

Mmmm, skønt, skal ud mandag og vælge slagtefår, mmm også skønt...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#178 » 16. maj 2017, 22:06

Her stod den på grillet svinemørbrad med kartofler lavet på grill med Guruens bbq marinade.
IMG_4273.jpg
IMG_4273.jpg (178.73 KiB) Vist 2419 gange

Kartofler koges næsten færdige, og røres i en skål med mariande, hvorefter de kommer en tur på grillen over indirekte varme.

IMG_4274.jpg
IMG_4274.jpg (288.76 KiB) Vist 2419 gange

Mørbrad smøres med olie, og herefter kommer rubben på.

IMG_4279.jpg
IMG_4279.jpg (108.68 KiB) Vist 2419 gange

Jeg testede en rub fra Ankerkraut (kan varmt anbefales !)

IMG_4275.jpg
IMG_4275.jpg (218.36 KiB) Vist 2419 gange

Kartoflerne er færdige og dufter fantastisk

IMG_4276.jpg
IMG_4276.jpg (259.38 KiB) Vist 2419 gange

Mørbraden blev grillet over direkte varme på alle sider, og herefter indirekte til den nåede 69 grader.

IMG_4277.jpg
IMG_4277.jpg (180.11 KiB) Vist 2419 gange

Færdige ret (her mangler flutes og gulerødder med bacon og asparges med bacon omkring, så retten i sin helhed ser lidt kedelig ud på billedet)

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#179 » 17. maj 2017, 18:26

Karrygullash med kylling, pandebrød og ris...

kkylle 1.JPG
kkylle 2.JPG

kkylle 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#180 » 17. maj 2017, 19:06

Uhmm, hvad er der i din karrygullash?
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#181 » 17. maj 2017, 20:47

Calzone med skinke , kylling , rødløg og ost

1705 016.JPG


1705 017.JPG


1705 018.JPG


1705 019.JPG

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#182 » 18. maj 2017, 06:44

Meget prof. udseende du har fået på din pizza.
Where there's smoke... There's laughter.


Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#183 » 18. maj 2017, 20:27

Noget der ligner forloren hare med grillet peberfrugter og hjertesalat, ovnkartofler, blandet salat og flutes.
20170518_194126.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#184 » 18. maj 2017, 20:49

I dag stod den på grillet hakkebøf og andebryst, med gnochi og hjemmelavet pesto. Hertil flutes med hjemmelavet ramsløg/purløg/citrontimian smør.
Desert var en grillet pølse ;-)
Der hakkes ramsløg, purløg og citrontian
IMG_4290.jpg



IMG_4291.jpg


Det blandes sammen med en pakke lurpak smør med en gaffel
IMG_4292.jpg


Smøret fyldes i en lille skål, og pyntes med blomsterne fra ramsløgene, som gir en god hvidløgssmag og ser pænt ud
IMG_4302.jpg


Hakkebøfferne steges på direkte varme 1-2 min på hver side, og flyttes herefter til indirekte varme
IMG_4298.jpg


Andebrysterne ridses og krydres med salt og peber
IMG_4296.jpg


Brysterne lægges på direkte varme med skindet nedad, og får omkring 5 - 7 minutter til skindet er flot gyldent herefter vendes de og får 1 - 2 min. på den anden side
IMG_4297.jpg


Herefter flyttes brysterne til indirekte varme i cirka 15-20 minutter.
IMG_4299.jpg



IMG_4303.jpg



Deserten
IMG_4305.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#185 » 19. maj 2017, 18:06

prause skrev:Uhmm, hvad er der i din karrygullash?


Hakket løg, æbler i tern, kyllingebryst i tern, blancheret og lidt rosiner...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#186 » 22. maj 2017, 08:40

Den stod på plankebøf ala Guruens opskrift i går, da vi fik gæster. Vi har før haft stor succes med denne opskrift, og igen blev den super vellykket med en lækker lækker grillsmag. MUMS.


IMG_4350.jpg
IMG_4350.jpg (265.51 KiB) Vist 2156 gange

Der svitses hvidløg, skalotteløg og almindelige løg på en pande, og til sidst lidt små tomater på . Der krydres med engelsk sauce og oksefond.

IMG_4351.jpg
IMG_4351.jpg (263.82 KiB) Vist 2156 gange

Bøfferne er lavet af limousinekvæg, og grilles på direkte varme (her desværre brugt den alm. rist på weberen og ikke støbejernsristen, så grillmærkerne er ikke så tydelige. De blev krydret med lidt olie og så en Historic Lynchburg Tennessee Whiskey Barbecue Rub (https://www.grillsmagen.dk/collections/rubs/products/historic-lynchburg-tennessee-whiskey-barbecue-rub

IMG_4353.jpg
IMG_4353.jpg (232.43 KiB) Vist 2156 gange

Bøfferne placeres på plankerne som har ligget i vand en times tid.


IMG_4354.jpg
IMG_4354.jpg (210.71 KiB) Vist 2156 gange

Da vi fik gæster, snød vi ikke med mosen, og lavede den selv fra bunden. Lidt persille kom i for at give lidt flot spil. Herefter blev den sprøjtet ud på plankerne i små rosetter som gir et flot udtryk.
Løgblandingen kom oven på bøffen til sidst.

IMG_4355.jpg
IMG_4355.jpg (275.07 KiB) Vist 2156 gange

Plankerne kan kun lige nå og være i weberen på indirekte varme, og en enkelt gik lidt ind over kullene, og blev derfor lidt sveden i bunden. Pyntes med paprika.

IMG_4356.jpg
IMG_4356.jpg (201.39 KiB) Vist 2156 gange

IMG_4357.jpg
IMG_4357.jpg (152.29 KiB) Vist 2156 gange

IMG_4358.jpg
IMG_4358.jpg (224.32 KiB) Vist 2156 gange

Det færdige resultat på en dejlig "sommer" aften.

IMG_4359.jpg
IMG_4359.jpg (234.3 KiB) Vist 2156 gange

Den smagte fantastisk, og med en god grillsmag

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2653
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#187 » 22. maj 2017, 10:35

Det ser rigtig dejligt ud...:-)
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 337

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#188 » 22. maj 2017, 20:25

@Mess

Fedt med noget anderledes - super lækkert udført!

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#189 » 23. maj 2017, 12:54

Hvor er det smukt... er seriøst sulten nu.. :-) lækker ret og gode billeder

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#190 » 27. maj 2017, 21:36

I dag stod den på grillet Teres Major, ovnkartofler med Magic dust, salat fra haven med trøffel glaze og en færdig lavet whiskey sauce fra Rema 1000.
IMG_4423.JPG

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#191 » 27. maj 2017, 22:56

Det ser sgu godt ud Mess - en købesovs i ny og næ er ikke at kimse af...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#192 » 27. maj 2017, 23:23

prause skrev:Det ser sgu godt ud Mess - en købesovs i ny og næ er ikke at kimse af...

Tak :-)
Nej, og når man "bare ikke lige gider" kan det sagtens bruges.
IMG_4421.JPG

Teres Major'en så forresten sådan ud - er der nogen der ved om det kan passe den skal være så flad? Jeg har Google det, og der ligner det jo nærmest en mini mørbrad hvor her ligner det mere en schnitzel lignende ting.
Heldigvis var den mør og smagte super godt, hvilket trods alt var det vigtigste.
Kødet er købt af en bekendt som er slagter og derfor blot bestilt gennem ham, og er altså ikke købt i et supermarked eller online.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#193 » 28. maj 2017, 07:39

De gange jeg har købt Teres Major, har jeg købt dem hos Steak-out.dk og da ser de ud i rå tilstand, som på billedet neden under her, når de er afpudset lidt.
https://www.steak-out.dk/usda-prime-ter ... tone-farms
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#194 » 28. maj 2017, 08:26

Sådan så/ser mine i hvert fald ikke ud :/ de er helt flade og maks 2 cm tykke.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#195 » 28. maj 2017, 10:53

Spidser de til som en tragt?
Kan de have ligget klemt?

Vi må vist have nogle af eksperterne med her.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#196 » 28. maj 2017, 18:34

Jeg synes de ser ret flade ud - var der en sene i midten? Jeg synes formen ligner top blade/ flat iron...
https://www.google.dk/search?q=top+blad ... 5989154135
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2581

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#197 » 28. maj 2017, 20:05

Vi fik wraps igen, igen.
Svinemørbrad blev gourmetsaltet i nogle timer, så smurt ind i en marinade bestående af en sweet baby rays "dipping sauce" der er rustrød og smager sur/sødt af peberrod samt noget chilisauce.
Derefter drysset med hjemmelavet "Memphis dust" der har fået lidt røget paprika og lidt stødt chipotle.
En mellestærk, ret sød og meget fyldig krydring.
Grillet over direkte mellemhøj varme indtil godt karameliseret på overfladen.
Tilbehøret er revet lagret cheddar, snittet salat samt en salsa med tomat, salatløg, citronmelisse, mynte og koriander samt lidt citronolie og peber.
Dressingen er en rest Cæsardressing fra i går, der har fået en ordentlig røvfuld ketchup og en masse tacokrydderi.
En lille genistreg opstod ved et tilfælde; vi havde også brødcroutoner til overs fra i går - de blev knyst til sprød rasp, der blev drysset på wrappen sammen med frisk chili inden den blev rullet. Det gav et fantastisk lækkert "knas" til retten.
Vedhæftede filer
IMG_20170528_135505.jpg
IMG_20170528_184750.jpg
IMG_20170528_184753.jpg
IMG_20170528_184759.jpg
IMG_20170528_190626.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#198 » 29. maj 2017, 09:51

super lækkert... og flotte billeder. Er vild med måltider bestående af kød, grønt og brød, og ikke mindst kontinuerlig variation som du er mester i. :-)

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#199 » 29. maj 2017, 11:19

Treblach skrev:Spidser de til som en tragt?
Kan de have ligget klemt?

Vi må vist have nogle af eksperterne med her.


De spidser ikke til. Ligner nærmest en schnitzel i formen. Vejer omkring 250 - 400 gram stykket.
De lå sammen i en vaccumpakket pose. 4,5 kg i alt.

prause skrev:Jeg synes de ser ret flade ud - var der en sene i midten? Jeg synes formen ligner top blade/ flat iron...
https://www.google.dk/search?q=top+blad ... 5989154135

Ingen sene i midten, og ikke helt så mamoreret som jeg synes flat iron kan se ud.
Så jeg er stadig meget i tvivl. Heldigvis smagte det godt og var lækkert mørt, men det ligner bestemt mere flat iron end Teres Major....

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#200 » 29. maj 2017, 11:21

prause skrev:Vi fik wraps igen, igen.
Svinemørbrad blev gourmetsaltet i nogle timer, så smurt ind i en marinade bestående af en sweet baby rays "dipping sauce" der er rustrød og smager sur/sødt af peberrod samt noget chilisauce.
Derefter drysset med hjemmelavet "Memphis dust" der har fået lidt røget paprika og lidt stødt chipotle.
En mellestærk, ret sød og meget fyldig krydring.
Grillet over direkte mellemhøj varme indtil godt karameliseret på overfladen.
Tilbehøret er revet lagret cheddar, snittet salat samt en salsa med tomat, salatløg, citronmelisse, mynte og koriander samt lidt citronolie og peber.
Dressingen er en rest Cæsardressing fra i går, der har fået en ordentlig røvfuld ketchup og en masse tacokrydderi.
En lille genistreg opstod ved et tilfælde; vi havde også brødcroutoner til overs fra i går - de blev knyst til sprød rasp, der blev drysset på wrappen sammen med frisk chili inden den blev rullet. Det gav et fantastisk lækkert "knas" til retten.


Ser super lækkert ud ! Blev mørbraden skåret ud i strimler efter grillning?

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster