Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 72
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#451 » 23. okt 2017, 21:15

Ujh... Det ser lækkert ud, Prause :shock:

Hvordan laver du din braisering? Hvis det heder det? :oops:

Kødmixet :lol:

Brugeravatar

Mess
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#452 » 23. okt 2017, 21:50

Her stod den på grillrøget laks (første gang jeg har prøvet det) med kartofler, gulerødder og en dip med hvidløg, citrontimian og purløg.
Fik en fin laks i Rema til 99 kr med røgsmuld i pakken.
Primoen røg op på 180 grader, og jeg satte en bakke (røgboks i støbejern) ned til kullene, og lagde et tændt stykke kul ned til smuldet.
Laksen røg på efter d-sten og riste kom på, og den fik cirka 20 - 25 minutter. Det røg dog kun de første 5 - 10 minutter, hvorfor jeg tror den mængde smuld der var med, ikke var nok, eller at bakken ikke var stor nok til at dele det nok ud i et tyndt lag.

DSC_1201.jpg


DSC_1192.jpg

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#453 » 24. okt 2017, 05:18

Det har ellers fået en rigtig pæn farve det laks! :-)

Sidst jeg røg en laks, der dryssede jeg også sesamfrø på. Men om det var rugsmuldet eller sesamfrøene der gave det hele en meget bitter smag ved jeg ikke. Mistænker dog smuldet - blev dine sesamfrø bitre?

Jeg bruger så min lille ABU røgovn, og der får det rigeligt med røg, og der holder en af de poser der er med i Remas laksepakke til 3 gange ca...
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#454 » 24. okt 2017, 10:41

ChristianWH skrev:Ujh... Det ser lækkert ud, Prause :shock:

Hvordan laver du din braisering? Hvis det heder det? :oops:

Kødmixet :lol:

Ja, det hedder det.
Braisering er langtidsstegning/kogning i væske. Typisk i stegeso eller lignende i ovnen.
Her er det bare i grill med staniol over.
Ingredienserne kan ses på billederne her er der brugt en kirsebærøl.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1200

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#455 » 24. okt 2017, 10:50

Mess skrev:Her stod den på grillrøget laks (første gang jeg har prøvet det) med kartofler, gulerødder og en dip med hvidløg, citrontimian og purløg.
Fik en fin laks i Rema til 99 kr med røgsmuld i pakken.
Primoen røg op på 180 grader, og jeg satte en bakke (røgboks i støbejern) ned til kullene, og lagde et tændt stykke kul ned til smuldet.
Laksen røg på efter d-sten og riste kom på, og den fik cirka 20 - 25 minutter. Det røg dog kun de første 5 - 10 minutter, hvorfor jeg tror den mængde smuld der var med, ikke var nok, eller at bakken ikke var stor nok til at dele det nok ud i et tyndt lag.


Vi køber altid et par laksesider hvergang rema har dem og har efterhånden gjort det nogle år.
Bruger ca samme temperatur og tid som du gør. Og røgsmuldet, ja der er blevet mindre i posen, men det er der råd for, nemlig et par håndfulde fra sækken jeg har stående til røgovnen.
Jeg bruger en lille aflagt rustfri bradepande, jeg stiller på de glødende kul. 10 min røg til at starten er røg nok.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Mess
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#456 » 24. okt 2017, 20:52

F1freakdk skrev:Det har ellers fået en rigtig pæn farve det laks! :-)

Sidst jeg røg en laks, der dryssede jeg også sesamfrø på. Men om det var rugsmuldet eller sesamfrøene der gave det hele en meget bitter smag ved jeg ikke. Mistænker dog smuldet - blev dine sesamfrø bitre?

Jeg bruger så min lille ABU røgovn, og der får det rigeligt med røg, og der holder en af de poser der er med i Remas laksepakke til 3 gange ca...

Smagen var faktisk god, men den manglede lidt røg. Ingen bitter smag ved sesamfrøene.

Treblach skrev:Vi køber altid et par laksesider hvergang rema har dem og har efterhånden gjort det nogle år.
Bruger ca samme temperatur og tid som du gør. Og røgsmuldet, ja der er blevet mindre i posen, men det er der råd for, nemlig et par håndfulde fra sækken jeg har stående til røgovnen.
Jeg bruger en lille aflagt rustfri bradepande, jeg stiller på de glødende kul. 10 min røg til at starten er røg nok.

Jeg brugte en smokebox fra Bilka i støbejern, og den er vel 15 x 10 cm og ret kraftig, så ved ikke om det er fordi den enten ikke fik ordentlig fat i smuldet, eller fordi det blev antændt for hurtigt.
Det kan være jeg skal forsøge næste gang at lægge det i en engangs alubradepande som er har en større flade, og smuldet vil ligge i et tyndere lag.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1200

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#457 » 24. okt 2017, 22:17

Mess skrev:
Treblach skrev:Vi køber altid et par laksesider hvergang rema har dem og har efterhånden gjort det nogle år.
Bruger ca samme temperatur og tid som du gør. Og røgsmuldet, ja der er blevet mindre i posen, men det er der råd for, nemlig et par håndfulde fra sækken jeg har stående til røgovnen.
Jeg bruger en lille aflagt rustfri bradepande, jeg stiller på de glødende kul. 10 min røg til at starten er røg nok.

Jeg brugte en smokebox fra Bilka i støbejern, og den er vel 15 x 10 cm og ret kraftig, så ved ikke om det er fordi den enten ikke fik ordentlig fat i smuldet, eller fordi det blev antændt for hurtigt.
Det kan være jeg skal forsøge næste gang at lægge det i en engangs alubradepande som er har en større flade, og smuldet vil ligge i et tyndere lag.


Min bakke er ca 15 x 20 cm og omtrent 1,5 mm tyk i godset. Smulden brænder ret hurtig af, men det giver alligevel en god røg smag. Så det er nok mængden af smuld du skal skrue op for. Fisken skal også duppes godt tør inden den får røg.
Oftest krydrer jeg med salt, peber og citronpeber og lægger et par klatter koldt smør på.
Vi bruger også at panere med sesam, men det er som regel i portionsstykker på panden.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#458 » 25. okt 2017, 12:43

Osso Buco

Gode tykke skiver:
IMAG2405-20171025-10550889.jpg
IMAG2405-20171025-10550889.jpg (78.37 KiB) Vist 966 gange


Først skæres kødet i kanterne, derefter skal de vendes i mel/salt/peber/paprika blanding. Nu er det min kære moders opskrift, og med i den er tippet om at gøre det i en pose, så undgår man svineri ud over hele bordet.
IMAG2406-20171025-105506905.jpg
IMAG2406-20171025-105506905.jpg (48.93 KiB) Vist 966 gange


IMAG2408-20171025-105504455.jpg


Så steges de af på panden (som her er en gryde)
IMAG2411-20171025-105556756.jpg
IMAG2411-20171025-105556756.jpg (32.92 KiB) Vist 966 gange


IMAG2414-20171025-105552598.jpg
IMAG2414-20171025-105552598.jpg (49.5 KiB) Vist 966 gange


Imens kødet brunes, snitter jeg grøntsagerne
IMAG2409-20171025-105503480.jpg
IMAG2409-20171025-105503480.jpg (70.34 KiB) Vist 966 gange


IMAG2412-20171025-105555379.jpg
IMAG2412-20171025-105555379.jpg (79.38 KiB) Vist 966 gange


Når kødet er brunet på begge sider lægges de snittede grøntsager ovenpå
IMAG2415-20171025-105551363.jpg
IMAG2415-20171025-105551363.jpg (51.03 KiB) Vist 966 gange


og et par dåser med hakkede flåede tomater
IMAG2416-20171025-105550296.jpg
IMAG2416-20171025-105550296.jpg (60.53 KiB) Vist 966 gange


Og så en liter oksebouillon
IMAG2417-20171025-105620360.jpg
IMAG2417-20171025-105620360.jpg (60.33 KiB) Vist 966 gange


Og så gik det som det altid går her, maden serveres og spises og bagefter tænker jeg - hov burde jeg ikke have taget et billede af det... jo det burde jeg have gjort. :-D

Men det fik lidt over 2 timer i grillen og manglede lidt tid. Det var ikke super mørt, og der manglede lidt mere væde. Lesson learned... Men vi blev mere end mætte og smagen er jo god - tilmed var der så meget tilbage at der lige var til to portioner "varme mad" til arbejdet.
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


JCL7000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 61

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#459 » 25. okt 2017, 12:50

Det ser super lækkert ud! :-D

Og super med fremgangsmåde også! :-)

Det er en ret jeg længe har overvejet at give mig i kast med, men som jeg ikke helt har kunnet tage mig sammen til.. Det ser jo ellers dejligt enkelt ud! Der er ikke fordi der er meget arbejde i det.. Der er bare lidt ventetid.. Den har jeg så overvejet om jeg skulle prøve at gøre noget ved med den trykkoger jeg har til at stå og samle støv :roll:

Serverer man noget til, ud over en blanding af persille og citronskal (mener jeg at huske?)
Kartofler? Brød?

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#460 » 25. okt 2017, 13:25

JCL7000 skrev:Det ser super lækkert ud! :-D

Og super med fremgangsmåde også! :-)

Det er en ret jeg længe har overvejet at give mig i kast med, men som jeg ikke helt har kunnet tage mig sammen til.. Det ser jo ellers dejligt enkelt ud! Der er ikke fordi der er meget arbejde i det.. Der er bare lidt ventetid.. Den har jeg så overvejet om jeg skulle prøve at gøre noget ved med den trykkoger jeg har til at stå og samle støv :roll:

Serverer man noget til, ud over en blanding af persille og citronskal (mener jeg at huske?)
Kartofler? Brød?


Tak, det smager også rigtig godt, god kraftig smag.

Og du har helt ret, nemt og lige til at lave. Ingen avancerede teknikker, det vigtigste er den detalje med at skære i kødet i kanten så det ikke bukker opnår det steges, og så at holde væskestanden høj - kødet skal hele tiden være dækket. Jeg gjorde i øvrigt det, da jeg havde kommet grøntsager og tomater på, at jeg fik noget af dem under kødet også og så bouillon på. Jeg ville nok have brugt en ½ liter mere i går hvis jeg havde vidst hvor lidt væde der var.

Vi spiste ris til, men ellers en kartoffelmos eller som du selv er inde på kartofler, vil sikkert også gå fint til det.

Husk hvis du skal prøve det at dine skiver skal være en 3-4cm tykke. Mange steder er de kun 2 cm tynde. Jeg kan ikke forklare hvorfor det er bedst, men det siger alle - inkl. min mor i den opskrift jeg har fra hende - og siger mor dét - SÅ passer det :lol:

Og jo... lidt grønt på toppen havde vel ikke skadet :oops:
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 151
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#461 » 25. okt 2017, 17:39

Har sådan en her til at stå og snurre.. det bliver godt! Og så med stegte svampe og kogte kartofler til. Mums.

Før billede.
Billede

Og så blev det færdigt. Virkelig lækker steg, utroligt mør.


Billede
Billede
Billede
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#462 » 25. okt 2017, 21:34

Skinkeculotte med bagt kartoffel

IMG_0521.JPG


Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#463 » 31. okt 2017, 20:20

Tarteletter med kylling i asparges.
Kog kyllingen dagen før i hønsekødssuppe og lad den køle af i suppen.
Kyllingen tages op og pillles, suppen reduceres ned til ca. 1/3.
Der laves en klassisk opbagt sovs af suppen og den tilsættes fløde og evt. æggeblomme.
Smages til med salt og peber samt lidt æbleeddike.
Lige før servering tilsættes kylling og asparges og det hele varmes igennem.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20171031_201426825.jpg
IMG_20171031_201416603.jpg
IMG_20171031_201408086.jpg
IMG_20171031_201400296.jpg
IMG_20171031_201353115.jpg
IMG_20171031_201342975.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#464 » 31. okt 2017, 21:05

Lækker god dansk mad Prause! :savl2:

Det er en af de ting der står i den høje ende, af listen med livretter. Smukt udført :-D
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#465 » 1. nov 2017, 06:24

RTCallesen skrev:Lækker god dansk mad Prause! :savl2:

Det er en af de ting der står i den høje ende, af listen med livretter. Smukt udført :-D

Tak, ja det er en dejlig ret. Ift. det smukke, så skulle jeg nok have fisket gulerødderne op af den indkogte suppe. De orange pletter fra udkogt gulerod gav retten et lidt snusket udseende.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#466 » 1. nov 2017, 11:11

prause skrev:
RTCallesen skrev:Lækker god dansk mad Prause! :savl2:

Det er en af de ting der står i den høje ende, af listen med livretter. Smukt udført :-D

Tak, ja det er en dejlig ret. Ift. det smukke, så skulle jeg nok have fisket gulerødderne op af den indkogte suppe. De orange pletter fra udkogt gulerod gav retten et lidt snusket udseende.


Jae, det har du jo nok ret i, men jeg havde alligevel gerne spist en enkelt eller mange :lol:
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1200

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#467 » 1. nov 2017, 14:29

Som du selv plejer at sige, Old school, men lækkert. Trods gulerods pletterne, kan mundvandet sagtens finde ud. [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#468 » 1. nov 2017, 15:56

JCL7000 skrev:Det ser super lækkert ud! :-D

Og super med fremgangsmåde også! :-)

Det er en ret jeg længe har overvejet at give mig i kast med, men som jeg ikke helt har kunnet tage mig sammen til.. Det ser jo ellers dejligt enkelt ud! Der er ikke fordi der er meget arbejde i det.. Der er bare lidt ventetid.. Den har jeg så overvejet om jeg skulle prøve at gøre noget ved med den trykkoger jeg har til at stå og samle støv :roll:

Serverer man noget til, ud over en blanding af persille og citronskal (mener jeg at huske?)
Kartofler? Brød?


Gremolata er det klassiske tilbehør til Osso Buco og består af hakket hvidløg, hakket persile og reven citronskal, lige dele af hver... :-)
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#469 » 1. nov 2017, 16:58

Så blev det Halloween med grillet kylling, salat med sort dressing (balsamico-sirup, mit bidrag) og ovnkartofler i små tern....

hallow kylling 1.JPG
hallow 1-1.JPG
hallow kylle 2.JPG
hallow kylle 3.JPG
hallow 5.JPG
hallow kylle 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#470 » 1. nov 2017, 19:35

Flankesteak med fritter
IMG_0526.JPG

IMG_0527.JPG

IMG_0528.JPG


Nicolai


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#471 » 2. nov 2017, 19:37

Wraps med resten af kødet fra igår

IMG_0529.JPG
Wraps af en pizza dej

IMG_0530.JPG
Kødet varmes

IMG_0531.JPG
Samles med grillet ananas , grillet løg grillet rød peberfrugt , frisk koriander og persille


Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#472 » 3. nov 2017, 18:50

Her blev det en"før-mortensaften-and" grillet på Keb-On med æbler og svedsker, rødkål, tytebærsylle, små kartofler og sovs :-)

and 1.JPG
and 2.JPG
and 3.JPG
and 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#473 » 6. nov 2017, 21:42

Ribbensandwich

IMG_0532.JPG

IMG_0533.JPG


Nicolai

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#474 » 7. nov 2017, 10:44

Da vi her i huset er blevet forældre, for første gang, for præcis en måned siden, står det lidt sløvt til med de kulinariske udfoldelser. ;-)

Heldigvis har vi en del hjemmegrillet PP i fryseren, så sidste dag blev det til en portion varmet i microovnen med lidte æblecidereddike og BBQ sauce.
20171101_173843_resized.jpg

20171101_175952_resized.jpg

20171101_180136_resized.jpg

20171101_181713_resized.jpg


Det også blevet til en flankesteak, på min lille Weber Q1000, som sad lige i skabet.
20171102_180333_resized.jpg

20171102_180706_resized.jpg

20171102_182505_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#475 » 7. nov 2017, 17:05

RTCallesen skrev:Da vi her i huset er blevet forældre, for første gang, for præcis en måned siden, står det lidt sløvt til med de kulinariske udfoldelser. ;-)

Heldigvis har vi en del hjemmegrillet PP i fryseren, så sidste dag blev det til en portion varmet i microovnen med lidte æblecidereddike og BBQ sauce.
20171101_173843_resized.jpg

20171101_175952_resized.jpg

20171101_180136_resized.jpg

20171101_181713_resized.jpg


Det også blevet til en flankesteak, på min lille Weber Q1000, som sad lige i skabet.
20171102_180333_resized.jpg

20171102_180706_resized.jpg

20171102_182505_resized.jpg

Tillykke mange gange.
Det ser da ud til at I ikke lider nød på trods af familieforøgelsen...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#476 » 7. nov 2017, 17:42

Langtidsgrillet lammebov fra Primo, ovnstegte kartofler og salat...

lammebov 1.JPG
lammebov 2.JPG
lammebov 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#477 » 7. nov 2017, 17:43

prause skrev:Tillykke mange gange.
Det ser da ud til at I ikke lider nød på trods af familieforøgelsen...


Mange tak Prause :-)
Vi lider bestemt ingen nød, fryseren er fyldt med gode sager.
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 151
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#478 » 7. nov 2017, 17:56

Vi skal have grillet fyldt kalkun, med bagekartofler og en god brun sovs. :D

Og der er æbletræ i røgboksen.

Billede
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#479 » 8. nov 2017, 16:22

Shepards pie med lam...

shepard 1.JPG
shepherd 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#480 » 8. nov 2017, 18:20

Risotto og mørbradbøffer

IMG_0534.JPG


RTCallesen Tillykke med den lille ny

Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#481 » 9. nov 2017, 18:39

S/v mellemkam, 8 timer ved 58 grader, 25 min under grillen i ovnen, kogte æbler med tyttebær, rødkål og sovs...

sv steg 1.JPG
sv steg 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2666
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#482 » 10. nov 2017, 12:25

Koldt lammekød marineret i en vinaigredressing og derefter puttet i en burgerbolle...

mar lam 1.JPG
mar lam 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 268

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#483 » 10. nov 2017, 14:41

nicolai.k skrev:
RTCallesen Tillykke med den lille ny

Nicolai


Mange tak Nicolai :-)

I går blev det til en lille cuvette på kun 730g, som kom på den lille Weber Q1000.
Stegen blev lavet direkte, på laveste blus, og vendt ca hver 7 min. Den endte med at få 2 gange på hver side, altså ca 30 min sammenlagt, før den kom af ved lige over 53C og så ind at hvile.
Som tilbehør var der halve bagte kartofler, med en hjemmerørt kryddersmør af friske urter og hvidløgspeber.
20171109_171805_resized.jpg

20171109_171822_resized.jpg

20171109_175415_resized.jpg

20171109_184056_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Dancook 1000, Weber Smokey Joe
SOLGT: Char-Broil T47, Monolith Classic


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#484 » 11. nov 2017, 00:32

Kødboller med mozzarella i . Tomatsovs , pasta og godt med revet grana padano over

IMG_0535.JPG


Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#485 » 12. nov 2017, 20:05

Mørbradburger med rødkålssalat og blåskimmelostcreme.
Vedhæftede filer
IMG_20171112_181603.jpg
Rødkål, rødløg, limesaft, pære, mynte, chili og frugteddike.
IMG_20171112_181617.jpg
Sigtet og fuldkornsmanitoba.
IMG_20171112_182227.jpg
Blåskimmel, lidt dijonsennep samt creme fraiche.
IMG_20171112_190801.jpg
Friskbagte boller er altid godt.
IMG_20171112_191430.jpg
Smager af mere...
IMG_20171112_194119.jpg
Laver man nok er det genialt til madpakker til store drenge.
Where there's smoke... There's laughter.


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 58

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#486 » 12. nov 2017, 20:22

Har været en uge i varmen på Gran Canaria, så trængte til lidt gris alá DK :)

Flæskesteg på grillen til 65 grader.
Super saftig (beklager manglende billede :)
Grov/øko burgerbollerne.
Drueagurker.
Rødkål.
Mayo.
Hjemmelavet chilisauce.

IMG_2574.JPG


IMG_2575.JPG


IMG_2577.JPG

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 418

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#487 » 14. nov 2017, 03:41

prause skrev:Mørbradburger med rødkålssalat og blåskimmelostcreme.

Nøøøj de ser gode ud de boller... Hvordan har du lavet dem? :savl2:
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#488 » 14. nov 2017, 06:42

Tak.
Det er en ret våd dej lavet af ca 30% fuldkornsmanitoba og 70% sigtet manitoba.
Skåret ud i passende stykker og så nænsomt spændt op ved at folde hjørnerne ind under sig selv.
Her efter hævet lunt til dobbelt størrelse og afbagt i 18 min ved 240 grader.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#489 » 14. nov 2017, 20:53

Burger

IMG_0542.JPG
Bøf med cheddar , bløde løg , rå løg og bacon


IMG_0543.JPG
Lidt brun sovs over , er altid godt



Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#490 » 16. nov 2017, 19:42

Forloren hare med bagte rodfrugter.
Vedhæftede filer
IMG_20171116_194053469.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20171116_194046545.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Grill@2016 og 31 gæster