Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#501 » 26. nov 2017, 20:05

I vores familie hedder det farmorgryde - det er ikke fordi der er farmor i, for hun har været død et par år...
Det er sådan en slags mørbradgryde med cocktailpølser i.
Her er den lavet uden svinemørbrad, men med svinekæber, der er braiseret i hvidvin, bouillon og tomatpassata i 4 timer.
De øvrige ingredienser er cocktailpølser, løg, peberfrugt, tomatpure, paprika, røgpaprika og ikke mindst creme fraiche.
Vedhæftede filer
IMG_20171126_190619.jpg
IMG_20171126_190906.jpg
IMG_20171126_191113.jpg
IMG_20171126_192027.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#502 » 1. dec 2017, 22:45

Inspireret af denne tråde viewtopic.php?f=43&t=46841 fra Prause. Fik jeg påvirket (nogen vil sige overtalt) kæresten nok (og det var IKKE nemt :D ) til at prøve hjerter i flødesovs. Kæresten er SLET ikke til indmad... overhovedet.

Problemet for hende (og også lidt mig selv) er at vi begge som børn hår fået det. Min mor lavede dem tilmed halve...! Med div vener og årer i fin behold. Min bror og jeg syntes det var det vildeste at kunne se (og "lege") med de dele af hjertet som vi ikke ville spise. Så den del har siddet i mig siden og jeg synes på ingen måder det er tiltalende nu - tværtimod :D

Men da Prause viste hvordan han rensede hjerterne, og skar dem i skiver - tænkte jeg det må prøves. Så da der så tilmed var tilbud på et par pakker med (svine hjerter) aftalte vi at prøve. gik det galt ville vi hente pizza´er ;)

Billedserien her er nærmest et rip off fra Prauses tråd... :)

Der blev, som det ses, skåret en hel del af hjerterne (det afskårne ligger til venstre):
IMAG2674-20171201-203326970.jpg
IMAG2674-20171201-203326970.jpg (76.59 KiB) Vist 1357 gange


Der er en del ingredienser udeladt i vores udgave:
IMAG2675-20171201-203325951.jpg
IMAG2675-20171201-203325951.jpg (63.07 KiB) Vist 1357 gange


Bacon og grøntsager svitses:
IMAG2676-20171201-203324891.jpg
IMAG2676-20171201-203324891.jpg (40.13 KiB) Vist 1357 gange


Kødet steges:
IMAG2678-20171201-203323723.jpg
IMAG2678-20171201-203323723.jpg (74.83 KiB) Vist 1357 gange


Her har det simret knapt 2 timer:
IMAG2679-20171201-203322555.jpg
IMAG2679-20171201-203322555.jpg (53.54 KiB) Vist 1357 gange


Og her med en halv time tilbage er fløden tilsat, og lige her ser det faktisk ikke ret tiltalende ud :lol:
IMAG2681-20171201-203321367.jpg
IMAG2681-20171201-203321367.jpg (56.22 KiB) Vist 1357 gange


Det sidste billede her er ikke det jeg er mest stolt af :D det viser at jeg var godt sulten, og at vores tallerkner er ret små... eller noget... nej det viser totalt umådehold og på ingen måde særligt inspirerende.
IMAG2682-20171201-20332086.jpg
IMAG2682-20171201-20332086.jpg (77.24 KiB) Vist 1357 gange


Sjovt med det her kød. Jeg har ikke fået hjerter i noget der minder om 35-40 år. Men med allerførste bid, kunne jeg tydeligt genkende smag og konsistens (det hedder vel textur nu om dage) Kæresten havde det på samme måde.. men ikke på den helt så gode måde... Hun kunne på ingen måder lide det. Fair nok- jeg må så også indrømme at det ikke bliver min hofret. Dog ikke mere slemt end at jeg har taget en portion fra til arbejdet på lørdag. Men nu er det lavet, og bliver det nok ikke igen. Sovsen var fantastisk, men kødet var ikke imponerende.

Indlægget er egentlig også mest for at takke dig Prause for de flotte og inspirerende tråde og retter du laver. Og ikke mindst vise at du rent faktisk inspirerer til at (prøve) kopiere dine lækre retter...
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#503 » 2. dec 2017, 09:51

Fedt at se at i prøvede, tak for feedback og ros.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#504 » 2. dec 2017, 10:22

Det er fedt du har prøvet, men synd det ikke faldt i jeres smag.
Vi får det nogle gange på arbejde, og bliver også nødt til at prøve at lave det engang! :-)
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#505 » 2. dec 2017, 14:03

RTCallesen skrev:Det er fedt du har prøvet, men synd det ikke faldt i jeres smag.
Vi får det nogle gange på arbejde, og bliver også nødt til at prøve at lave det engang! :-)


Det skal du gøre. Det ER vitterligt nemt at lave. Det passer jo sig selv når først det er lagt i gryden/Bradepanden. Jeg var lige ude og røre i det hvert 45 min, og en enkelt gang kom jeg lidt mere væske ved (knapt ½ liter)
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#506 » 2. dec 2017, 14:18

F1freakdk skrev:Det skal du gøre. Det ER vitterligt nemt at lave. Det passer jo sig selv når først det er lagt i gryden/Bradepanden. Jeg var lige ude og røre i det hvert 45 min, og en enkelt gang kom jeg lidt mere væske ved (knapt ½ liter)


Nemt at lave, det kan vi godt lide! :lol:
Og så er der en god grund til at have gang i grillen, og hygge om den i lang tid, med en bette øl til måske [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif]
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#507 » 3. dec 2017, 19:51

Ribbensteg med næsten det hele


IMG_0552.JPG
Ridset og saltet

IMG_0553.JPG
Den lille Joe passer fint til en lille steg

IMG_0555.JPG

IMG_0556.JPG
Mangler kun de brune kartofler
Nicolai


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#508 » 5. dec 2017, 19:55

kotelet med bulgursalat

IMG_0558.JPG
Der var tilbud på kamsteg og fryseren var tom for tykke koteletter .

IMG_0561.JPG
bulgur med hva der var i køleskabet af grønt , rødt og gult .

IMG_0559.JPG
Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#509 » 6. dec 2017, 07:24

Dejlig enkel ret.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#510 » 6. dec 2017, 13:59

Sidste dag blev det til en lille 550g kalve cuvette til konen og jeg.
Den blev grillet direkte på laveste blus, på min lille Weber Q1000, og fik ca 2 x 7min på hver side, til en kernetemp på ca 55C.
20171203_184107_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#511 » 6. dec 2017, 21:17

Idag blev det til lidt rester fra fryseren, da det skulle være hurtigt og nemt.
PP er bedst frisk fra grillen, men kan bestemt også spises frisk fra mikroovnen :lol:

20171206_191707_resized.jpg
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2677
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#512 » 7. dec 2017, 11:02

Grydestegte andelår...

andelår.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#513 » 7. dec 2017, 20:35

Laks sous vide 25 min ved 48 grader og risotto med karl johan svampe



IMG_0562.JPG
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2677
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#514 » 8. dec 2017, 18:13

Flat Iron steak fra Netto. Dejligt stykke kød og så med rösti til...

flat iron steak 1.JPG
flat iron steak 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#515 » 8. dec 2017, 18:41

Ja det var så i går...

Men det blev mørbradgryde. Da jeg så RTCallesens indlæg om mørbradfaddet. Kom jeg i tanke om at vi havde en mørbrad liggende i fryseren.

Da det tilmed var længe siden vi havde fået det var det ikke så svært.

Da jeg så stod i køkkenet slog tanken mig "Det er første gang jeg laver mad i køkkenet siden vi fik gasgrillen..." - og det var i Juni. Det var på en måde helt forkert at lave mad derinde, men det gik :lol:

Komfur... hvad er det??? :-) Jeg sprødsteger altid lidt bacon som kommer i gryden lige inden servering.
IMAG2702-20171208-182756534.jpg
IMAG2702-20171208-182756534.jpg (59.66 KiB) Vist 1072 gange


Det hele simrer (cocktailpølserne kommes først i 5 min før servering, så de ikke sprækker)
IMAG2701-20171208-182757621.jpg
IMAG2701-20171208-182757621.jpg (87.44 KiB) Vist 1072 gange


Og endelig er det tid til at spise, det smager jo altid godt .1%¤
IMAG2703-20171208-182755150.jpg
IMAG2703-20171208-182755150.jpg (95.11 KiB) Vist 1072 gange


og så er der lige til en dag mere ;-)
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#516 » 8. dec 2017, 19:41

Tatar
Efter en snak på arbejde om det skal være en alm tatar eller en rørt tatar , måtte jeg smage en rørt .

IMG_0563.JPG
Revet parmesan til chips

IMG_0566.JPG
Osten efter 14 min ved 160 grader

IMG_0565.JPG
Rugbrød skåret 2 mm tykt . Penslet med smeltet smør og bagt 8 min ved 160 grader

IMG_0567.JPG
Tatar rørt med sennep , olivenolie , rødløg , kapers , syltede agurk , salt , peber og æggeblomme . serveret med ostechips og rugbrøds chips

IMG_0568.JPG
Tatar med rødløg æggeblomme og fritter


Var mest til den alm , men skal prøve den rørte med lidt andet i .
Nicolai

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#517 » 8. dec 2017, 19:55

Sjov idé med rugbrødet på den måde :-)

Er det kun parmesan og ikke andet? og hvor længe ved hvilken temperatur laver du det?
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#518 » 8. dec 2017, 20:10

F1freakdk skrev:Sjov idé med rugbrødet på den måde :-)

Er det kun parmesan og ikke andet? og hvor længe ved hvilken temperatur laver du det?



Det er kun ost . En spiseske fuld , der fik 14 min ved 160 grader .
Nicolai

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#519 » 8. dec 2017, 20:28

super, tak, det ser lækkert ud, selvom vi ikke er til tartar her i huset.
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


JCL7000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#520 » 8. dec 2017, 21:41

Det ser super lækkert ud!

Er selv kæmpe fan af Tatar, og herhjemme er favoritten også den klassiske.
Dog tror jeg at hvis man skal "lære" at spise tatar, så kan en rørt være lidt lettere at få ned.

Men lækkert ser det ud! Og flotte rugbrødschips!


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#521 » 10. dec 2017, 20:55

Wraps med kylling


IMG_0572.JPG

IMG_0576.JPG

IMG_0578.JPG
Grillet ananas , grillet rødløg , griller rød og gul peber , persille og koriander

IMG_0577.JPG
Så lidt kylling og dressing
Nicolai

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#522 » 10. dec 2017, 22:24

Det ser fantastisk flot og lækkert ud Nicolai :savl2:
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#523 » 11. dec 2017, 16:27

Vi har lige fået økologisk flæskesteg, æblerøget. Det er altid et hit!
Denne gang var der dog et par steder hvor sværen ikke var helt sprød.


Billede
Billede
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#524 » 17. dec 2017, 19:29

Indbagt kylling , med dobbelt bagte kartofler og en gulerods ting .

IMG_0584.JPG
Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#525 » 17. dec 2017, 20:06

Det ser smukt ud.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#526 » 17. dec 2017, 20:14

Vi fik krydrede/urtede nordafrikanske kødboller med salat og groft focacciabrød.
Kødbollerne er med
Hakket oksekød
løg
hvidløg
chili
7 spice
koiriander
mynte
persille
soltørret tomat.
Vedhæftede filer
IMG_20171217_182458.jpg
IMG_20171217_185606.jpg
IMG_20171217_190334.jpg
IMG_20171217_190843.jpg
IMG_20171217_191537.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#527 » 17. dec 2017, 20:23

Prause takker for de pæne ord . Havde jo truet med at lave det til gæster en gang .

Kan du ikke sætte en madplan op for næste uge ??
Så jeg kan bestille bord hos dig . :-D Jeg skal nok hjælpe med opvasken

Du lave godt nok mange spændene retter .
Nicolai

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#528 » 17. dec 2017, 21:17

Takker mange gange. Jeg synes sagtens du kan lave din indbagte kylling til gæster.
Min egen madplan kommer her:
Mandag: Pasta al limone heryil grøn salat.
Tirsdag: Kållasagne med blåskimmeost.
Onsdag: Mulligatawny med kylling.
Torsdag: Tærte med grillede grøntsager røget skinke og gedeost.
Alt sammen er ting vi kender og har lavet mange gange - min yngste dreng på 13 laver mad mandag.
Pointen er hvis man laver nogle forskelligartede ting ind imellem (som jeg kan se at du også gør), så bliver ens hvedagsrepertoire også mere interessant/spændende.
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#529 » 17. dec 2017, 21:45

Tak for madplanen

Kyllingen var rester fra igår hvor naboen var inde og spise , så den er lavet til gæster .

Prøver og lave lidt forskilligt , men syntes jeg kører meget i det samme .
Jeg er ikke så god til og få lavet tilbehør til maden , nok mest fordi jeg kun laver mad til en .
Og det er jo med til og gøre maden spændene . Også for øjnene
Nicolai

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#530 » 18. dec 2017, 01:27

Dovenskabsmiddag... ;-)

Både fordi den er nem, men mest fordi at ingen af os gad bevæge os ud i bilen og ned for at handle :D Men også fordi der er minimal rengøring bagefter. Så det blev hvad fryseren, køleskabet og div skabe indeholdt:

Fryser: en svinemørbrad samt "Twister"kartofler
Køleskab: 2x Peber og gulerødder samt den sidste sjat mælk
Konservesskuffen: en dåse minimajs
tørvareskabet: et par breve Knorr steak sauce

Tja der er ikke så meget at sige, mørbraden blev rullet i salt, peber og noget barbeque krydderi, grøntsagerne snittet i mindre stykker/strimler, kartofler - hældt ud af posen :)

Grøntsager og kartofler i hver sin bradepande og godt med varme under. Kødet steges af på alle sider, derefter skrues ned på laveste blus. 10 min før den serveres lægges den op på brødhylden for lige at samle sig.

IMAG2734-20171218-01101127.jpg
IMAG2734-20171218-01101127.jpg (67.54 KiB) Vist 732 gange


Skønt med en grill hvor der er plads..
IMAG2732-20171218-011013279.jpg
IMAG2732-20171218-011013279.jpg (74.94 KiB) Vist 732 gange


Så på den måde overlevede vi søndagen... :D Det smagte ganske godt, og der blev ikke levnet noget, udover lidt sovs.. nej sauce
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 140

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#531 » 25. dec 2017, 01:53

Julemaden 2017...

Ja ok, ikke som de fleste nok tænker :-D

For her var der dømt aften/nattevagt. Men derfor behøver man ikke gå ned på grillmad. Så bilen blev tilføjet ekstraudstyr i form af Weber tranportabel grill, kul, optænding og ikke mindst lidt flødekartofler samt et par bøffer.

Vel installeret på jobbet, blev grill tændt op (udendørs forstås) og flødekartoflerne sat over mens carpaccioen blev spist som forret. Så blev bøfferne grillet og det hele nydt med velbehag.

IMAG2810-20171224-202610715.jpg


Desserten bestod af den PT bedste is i vores hjerter - Friskos Magnum is på bæger... den er eminent af en købeis.

Så Glædelig jul til alle :-)
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#532 » 25. dec 2017, 19:05

Dekonstrueret boller i karry.
Lavet på Thermomix og grill.
Vedhæftede filer
IMG_20171225_181022.jpg
IMG_20171225_182118.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#533 » 27. dec 2017, 21:13

Ratatouille.
Svinekoteletter i en fornuftig størrelse.
Ris.
Vedhæftede filer
IMG_20171227_174325.jpg
IMG_20171227_174329.jpg
IMG_20171227_185427.jpg
IMG_20171227_191426.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 350

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#534 » 27. dec 2017, 21:27

prause skrev:Ratatouille.
Svinekoteletter i en fornuftig størrelse.
Ris.

Det ser fantastisk ud!
Flot farve på kødet, som også ser meget saftigt ud. Og ratatouillen ser ud til at være spækket med smag. Elsker hvordan sådan en grøntsagsret kan få smag og dybde når det bliver gjort rigtigt :savl2:
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2803

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2017)

Indlæg#535 » 29. dec 2017, 08:24

Salade Nicoise.
Vedhæftede filer
IMG_20171229_082348402.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: JacobNielsen og 24 gæster