Australsk Flap Meat i Rulle

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#1 » 31. maj 2016, 18:52

Australsk Flap Meat fra steak-out.dk det er bare vanvittigt godt

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3098

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#2 » 1. jun 2016, 07:10

Lækkert kød John, men pas nu på at du ikke overdriver med alle de grøntsager ;-)
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

MCR Peje
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#3 » 1. jun 2016, 10:34

Mundvand er jo næsten ikke til at holde tilbage :savl2:
Hvad hedder Flap Meat på dansk, eller hvad hedder det samme stykke på en dansk ko?
Er det en hot sauce du har på kødet i rullen?
MCR Peje
Livet er langt nok til en grill uden gastænding og en øl

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#4 » 1. jun 2016, 17:55

prause skrev:Lækkert kød John, men pas nu på at du ikke overdriver med alle de grøntsager ;-)


Ja der er faktisk alt for mange i :-D
Jeg hader friske grønsager her om sommeren de sætter så meget gang i min tud [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#5 » 1. jun 2016, 18:01

MCR Peje skrev:Mundvand er jo næsten ikke til at holde tilbage :savl2:
Hvad hedder Flap Meat på dansk, eller hvad hedder det samme stykke på en dansk ko?
Er det en hot sauce du har på kødet i rullen?


De enkelte der laver den udskæring i dk der heder den også Flap Meat men ellers er det tætteste på det flankesteak

Men det er slet ikke i nærheden af enten Uruguay eller Australsk Flap Meat der er så mørt og smagefyldt så man tro det er løgn

Det er en hjemmelavet BBQ Sauce der er i


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#6 » 1. jun 2016, 20:19

Selv om de ligner hinanden, så er der altså stor forskel på flap meat og flanksteak, men jeg er stor fan af flap meat fra www.steak-out.dk
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

MCR Peje
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#7 » 2. jun 2016, 09:51

OK, tak for svar
MCR Peje
Livet er langt nok til en grill uden gastænding og en øl


Missah
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 53

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#8 » 4. jun 2016, 00:40

MCR Peje skrev:Mundvand er jo næsten ikke til at holde tilbage :savl2:
Hvad hedder Flap Meat på dansk, eller hvad hedder det samme stykke på en dansk ko?
Er det en hot sauce du har på kødet i rullen?

Flap Meat gårogså under navnet nyre tapper.

Har lige hentet 2,5 kg i inco

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#9 » 4. jun 2016, 07:31

Missah skrev:Flap Meat gårogså under navnet nyre tapper.

Har lige hentet 2,5 kg i inco


Der tag du så fejl nyre tapper er = med Hanging Tender

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3098

Re: Australsk Flap Meat i Rulle

Indlæg#10 » 4. jun 2016, 07:55

Onglet=hangersteak=hanging tender=nyretap - kært barn har mange navne...
https://en.wikipedia.org/wiki/Hanger_steak
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster