Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#1 » 1. jan 2016, 13:09

Advarsel, ingen grill eller sousvide i denne så er det en gamekiller så er det tid til at stoppe med at læse nu :)

Vi er 3 par der på skift afholder nytårsaften, værtsparret bestemmer mad modellen.
I år skulle jeg så kun lave dessert.

Det blev til brunsviger anno 2015 med is og æble
Oversat bestod den af
- Brunsviger sovs (fra cecillie og madklubben, mega mega hit :) )
- Spongecake fra sifon bagt i 30sek i microovn. Det giver den vildeste luftigste kage.
- Vanilie gelato (Italiensk is)
- Æble i 3 afskygninger (for syrens skyld)
- Vakuum marinerede æble kugler
- Syrlig æble gele
- Æble/karamel fromage
- Hvid chokolade støv (malto), mest for at isen havde noget at lægge på og ikke kurede rundt
20151231_205719536_iOS.jpg
Voksen desserten anrettes. Brunsviger anno 2015. Hvid chokolade støv, syrlig æble gele, vakuummarineret æble, æble/karamel fromage, 30 sek spongecake.
20151231_205719536_iOS.jpg (188.66 KiB) Vist 3370 gange


20151231_205727216_iOS.jpg
Voksen desserten anrettes. Brunsviger anno 2015. Hvid chokolade støv, syrlig æble gele, vakuummarineret æble, æble/karamel fromage, 30 sek spongecake.
20151231_205727216_iOS.jpg (122.97 KiB) Vist 3370 gange


20151231_210224669_iOS.jpg
Voksen desserten Brunsviger anno 2015. Hvid chokolade støv, syrlig æble gele, vakuummarineret æble, æble/karamel fromage, 30 sek spongecake og vanilie gelato
20151231_210224669_iOS.jpg (117.24 KiB) Vist 3370 gange


20151231_210233106_iOS.jpg
Voksen desserten Brunsviger anno 2015. Hvid chokolade støv, syrlig æble gele, vakuummarineret æble, æble/karamel fromage, 30 sek spongecake og vanilie gelato. Brunsviger sovsen blev anrettet ved bordet.
20151231_210233106_iOS.jpg (127.09 KiB) Vist 3370 gange


Ingen foto at hvordan tallerkenen så ud efter brunsviger søen var tilføjet, det ville jeg ikke være bekendt :)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#2 » 1. jan 2016, 14:54

Ser vildt lækkert ud!!!

Men er du sikker på, at du nogensinde kan komme sikkert til Fyn?
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#3 » 1. jan 2016, 15:08

Det ser fantastisk smukt ud - og ja den holder den sauce.
Where there's smoke... There's laughter.


plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 347

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#4 » 1. jan 2016, 21:22

Det var da noget af en tallerken at diske op med.
Jeg forstår godt, du fik lov at lave desserten.
Hvem vil komme med en ret efter sådan en anretning?

Vil du slippe opskriften på brunsvigersaucen?
Jeg har prøvet at google mig til den uden held.


//Dennis

Brugeravatar

Emneforfatter
topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#5 » 1. jan 2016, 23:26

Den er stærkt inspireret fra hvad udsendelsen Cecilie og madklubben (sæson 1), hvor den faktisk blev lavet til en Fynbo (Thomas Pasfall) :) Så hvis jeg lister hen over Fyn næste gang jeg er på vej til København, så tror jeg den går Guru :P

Den er super nem, men den er meget sød, så husk noget syrligt i desserten til at give modspil :)

Brunsviger sovs
Ingredienser
• 200 g brun farin
• 100 g smør
• 1 vaniljestang
• 1 dl fløde
• 1 knivspids salt

Varm det hele op til alle sukkerkornene er opløst, og server den lun. Hæld saucen på ved bordet

Jeg lavede den dagen før og tog den med i en lille kande. Den blev varmet op til lun, i microovn ingen servering (ellers var der heller ikke en kinamand change for at den sovs forlod den kande på nogen måde :) )
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3045

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#6 » 2. jan 2016, 10:09

topgun skrev:Den er stærkt inspireret fra hvad udsendelsen Cecilie og madklubben (sæson 1), hvor den faktisk blev lavet til en Fynbo (Thomas Pasfall) :) Så hvis jeg lister hen over Fyn næste gang jeg er på vej til København, så tror jeg den går Guru :P

Den er super nem, men den er meget sød, så husk noget syrligt i desserten til at give modspil :)

Brunsviger sovs
Ingredienser
• 200 g brun farin
• 100 g smør
• 1 vaniljestang
• 1 dl fløde
• 1 knivspids salt

Varm det hele op til alle sukkerkornene er opløst, og server den lun. Hæld saucen på ved bordet

Jeg lavede den dagen før og tog den med i en lille kande. Den blev varmet op til lun, i microovn ingen servering (ellers var der heller ikke en kinamand change for at den sovs forlod den kande på nogen måde :) )


Og den smager præcis lige så orgastisk som Cecilie ser ud i den nævnte udsendelse :savl2:
Where there's smoke... There's laughter.


plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 347

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#7 » 2. jan 2016, 23:10

Den glæder jeg mig til at prøve.
Tak for det.


//Dennis


Mr. T
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Topguns nytårsdessert. Brunsviger anno 2015

Indlæg#8 » 29. apr 2018, 23:22

Kan du løfte sløret for resten af ingredienserne i desserten :-D

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Vejsager og 22 gæster