Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#301 » 24. aug 2016, 13:42

Flapmeat med hj.rørt bearnaise og sesams stegte nye kartofler samt en lækker pinot fra Otto Suenson.
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#302 » 24. aug 2016, 19:49

Frikadeller i festdragt
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#303 » 26. aug 2016, 20:35

Spatchcock kylling.
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#304 » 27. aug 2016, 09:46

Det er et par store flotte kyllinger du har gang i der.

Her kommer lige et par billeder fra de sidste 2 dage...
Vedhæftede filer
20160825_192359.jpg
20160826_193046.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#305 » 27. aug 2016, 11:02

Prause: De er ikke så store, det er bare kun en primo L jeg har :-D
Men godt smagte de, franske kyllinger på tilbud i Inco.

Forresten en rigtig pæn biks de har fået banket sammen ude i det gamle Metro.

Må jeg spørge til det øverste billed, hvad er det for noget kød og creme du har lavet, ser rigtig appetitligt ud :savl2:

Evt en lille opskrift :-D
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#306 » 28. aug 2016, 09:33

Det er svinemørbrad, der er glaseret i Meatheads KC sauce - den kan jeg godt anbefale. http://amazingribs.com/recipes/BBQ_sauc ... sauce.html i stedet for steaksauce brugte jeg lidt fishsauce (pointen er at få umami).
Den hvide sauce er noget creme fraiche med urter fra haven; estragon, purløg og bredbladet persille.
Senest rettet af prause 28. aug 2016, 10:30, rettet i alt 2 gange.
Where there's smoke... There's laughter.


Hansenbryg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 27

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#307 » 28. aug 2016, 09:56

Spidstegt nakkefilet i Stenovn. Vendt i tør rub og stegt 4 timer ved 120 - 140C.
Dertil langtidsstegte kartoffelbåde med halve hvidløg og rosmarin.
Majs med bacon
Aubergine med tomat, mozzarella, basilikum og parmesan.
Rød peber fyldt med peanuts, sherry tomat, kapers og frisk oragano
DSC05606.JPG


Mvh HansenBryg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#308 » 28. aug 2016, 11:13

HansenBryg, hvor ser det dejligt ud. Fint billede af din ovn også...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#309 » 28. aug 2016, 11:16

Røget nakke med ostegratinerede kartofler og æbler med stegt grønkål...

r-nakke 1.JPG
r-nakke 2.JPG
rg. nakke 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#310 » 9. sep 2016, 22:47

Fandt lidt flap meat/bavette i fryseren og selv om det var tørmarineret inden det blev frosset, fik det lige lidt Ankerkraut Magic dust inden det kom på grillen..

Nogen gange glemmer man hvor godt det er...!

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/19f717ff8deb74839cb24d7ca623f53c.jpg[/img]
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#311 » 17. sep 2016, 19:56

Gai Yang chicken.
viewtopic.php?t=40697
Vedhæftede filer
20160917_164416.jpg
20160917_184333.jpg
20160917_184745.jpg
20160917_185312.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 160

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#312 » 17. sep 2016, 22:26

Gai yang er bare godt :-)

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#313 » 18. sep 2016, 11:20

US-Cuvette med salat, kartofler og majs...

us cuvette 1.JPG

us cuvette 2.JPG
us cuvette 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#314 » 18. sep 2016, 14:19

USDA prime cuvette (tri-tip) er en af mine absolut yndlingsspiser når det gælder oksekød. Det ser super godt ud Finn.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#315 » 20. sep 2016, 17:40

Grillet flæsk, grillede æbler, bløde løg og persillekartofler... Det er godt...

flæsk 1.JPG
flæsk 2.JPG
flæsk 3.JPG
flæsk 4.JPG
flæsk 5.JPG
flæsk 6.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#316 » 21. sep 2016, 10:15

Grillet svinenakke, spinat-kartoffelmos og salat...

nakke 1.JPG
nakke 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#317 » 25. sep 2016, 16:35

Revelsben er godt...
ribs 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#318 » 25. sep 2016, 17:05

De ser super sprøde lækre ud de revelsben.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#319 » 25. sep 2016, 17:25

Jow jow det var de, meen der er desværre også en hel del fedt i sådan nogen...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#320 » 25. sep 2016, 21:24

Kotelet med mos.
20160925_164418.jpg

20160925_165827.jpg

20160925_170045.jpg

20160925_170321.jpg
20160925_170848.jpg

20160925_172726.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#321 » 26. sep 2016, 19:15

Jah...en omelet er heller ikke så tosset hvis det er blevet sent, vel...?

omelet 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#322 » 27. sep 2016, 19:54

Roastbeef sous vide 53 grader i 10 timer, herefter brunet på grillen ved 350 grader.
Bagte rodfrugter med hele hvidløgsfed og provencekrydderi.
"hjemmebagte" Pretzels/Bretzeln (bake-off).
Vedhæftede filer
20160927_185029.jpg
20160927_185206.jpg
20160927_185401.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Hansenbryg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 27

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#323 » 27. sep 2016, 20:24

Test i weekenden af mit hjemmebyggede gril spyd til stenovnen
20160925_170610 (2).jpg

2 stk. kyllinger på spyddet. En med Mexicansk chili marinade og en fyldt med hele citroner, timian, rosmarin, laurbærblade og hvidløg. Serveret med med bådkartofler samt grøntsags fad med grøntkål, bønner og tomater fra haven.
20160925_170917 (3).jpg

Resultatet efter er par timer, bestemt godkendt.
20160925_181208 (4).jpg


Mvh

HansenBryg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#324 » 30. sep 2016, 16:22

Ind imellem er en hakkebøf heller ikke så tosset... :P

hakkebøf 1.JPG


hakkebøf 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#325 » 4. okt 2016, 19:36

Hakkebøf, grillet selleri, bagte kartofler og houmus.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20161004_193535203.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#326 » 4. okt 2016, 22:52

Sous vide svinekam :-)
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 272

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#327 » 5. okt 2016, 22:15

Kødrand
Vedhæftede filer
DSC_0809.JPG
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#328 » 12. okt 2016, 17:05

Svinekoteletter og en lun rustik salat til...

Kot. 2.JPG
Kot. 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#329 » 12. okt 2016, 18:53

Meget lækker farve du har på dine svin. Er der lidt paprika involveret?
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#330 » 17. okt 2016, 21:23

Bov fra limousine kvie.

Low N slow
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#331 » 18. okt 2016, 08:52

Den vil jeg gerne have lidt flere detaljer på Brisse, tid temperatur etc - super flot stykke kød, men vel svært at få mørt selvom det er et stykke kvalitetsungdyr?
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#332 » 18. okt 2016, 16:59

prause skrev:Den vil jeg gerne have lidt flere detaljer på Brisse, tid temperatur etc - super flot stykke kød, men vel svært at få mørt selvom det er et stykke kvalitetsungdyr?


Den blev lavet på 100C i små 4 timer, og så med lidt røg. Rubben var en færdig købt, og næste gang, vil jeg bare prøve med salt og peber.
Den var sindsyg mør, men det har alt kødet fra den kvie vi har købt været. Er ved at luge ud i fryseren, da vi får en ny i næste uge :-D
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#333 » 18. okt 2016, 17:56

prause skrev:Meget lækker farve du har på dine svin. Er der lidt paprika involveret?


Ja, Dizzys Red eye express, en af mine yndlingsrubs...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#334 » 18. okt 2016, 17:58

Brisse skrev:
prause skrev:Den vil jeg gerne have lidt flere detaljer på Brisse, tid temperatur etc - super flot stykke kød, men vel svært at få mørt selvom det er et stykke kvalitetsungdyr?


Den blev lavet på 100C i små 4 timer, og så med lidt røg. Rubben var en færdig købt, og næste gang, vil jeg bare prøve med salt og peber.
Den var sindsyg mør, men det har alt kødet fra den kvie vi har købt været. Er ved at luge ud i fryseren, da vi får en ny i næste uge :-D


Tak, meget flot resultat.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#335 » 18. okt 2016, 18:06

Flæskesteg er heller ikke så tosset, selv om jeg nok kommer til at lave det for ofte. I dag i en burger...

steg 1.JPG
steg 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1227

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#336 » 22. okt 2016, 17:09

Ølandshvedebrød bagt på surdej

IMG_0501.JPG

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#337 » 22. okt 2016, 18:26

Uhmmm, lækre brød...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#338 » 22. okt 2016, 18:34

Schnitzel i serranofrakke med pinjekerner, blomkål i ostesauce gratineret med rg. spæk og krydderier og pasta med tomat...

schn 2.JPG
schn 1.JPG
schn 3.JPG
schn 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#339 » 24. okt 2016, 18:19

Kylling, madbrød bagt med manitobamel og salat...

kylle 1.JPG
kylle 2.JPG
kylle 3.JPG
kylle 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#340 » 24. okt 2016, 19:36

Uhm de ser lækre ud dine madbrød er de sådan naan agtige?
Where there's smoke... There's laughter.


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#341 » 24. okt 2016, 19:55

prause skrev:
Brisse skrev:
prause skrev:Den vil jeg gerne have lidt flere detaljer på Brisse, tid temperatur etc - super flot stykke kød, men vel svært at få mørt selvom det er et stykke kvalitetsungdyr?


Den blev lavet på 100C i små 4 timer, og så med lidt røg. Rubben var en færdig købt, og næste gang, vil jeg bare prøve med salt og peber.
Den var sindsyg mør, men det har alt kødet fra den kvie vi har købt været. Er ved at luge ud i fryseren, da vi får en ny i næste uge :-D


Tak, meget flot resultat.


Men du er da velkommen til at komme forbi og aftage et stykke frisk bov, hvis du nogensinde er i nærheden af vanløse :-D
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#342 » 24. okt 2016, 20:13

Tak. Det sker da, ellers er det ikke så langt. Kan du ikke sende mig en pb næste gang du får hjem, så vil jeg meget gerne aftage et stykke mod passende mængde vin eller betaling.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#343 » 25. okt 2016, 17:57

Råkost, frikadeller og kartofler...

deller 1.JPG
deller 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1227

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#344 » 25. okt 2016, 18:58

Dejlig simpelt - frikadeller går aldrig af mode !

Ib M

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#345 » 31. okt 2016, 18:14

Her blev det lidt appetizers, en steg fra Steak-Out skåret op til bøffer, bearnaise og ovnkartofler vendt i sesamfrø og nigellafrø...

Ribeye 1.JPG
ribeye 3.JPG
ribeye 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#346 » 31. okt 2016, 19:56

Hvad har du i de små happere? Det ser dejligt ud det hele.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#347 » 1. nov 2016, 12:24

prause skrev:Hvad har du i de små happere? Det ser dejligt ud det hele.


Peberrodscreme under den hj.l. laks og tunsalat med chili i de andre...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#348 » 2. nov 2016, 13:14

Her blev det svedskefyldt grisekam u. svær drysset med Dizzys Redeye Ekspress og viklet i bacon. Sauce af opsamlet sky fra grillen og dertil surt, sødt og kartoffelmos...

kam fyldt 1.JPG
kam fyldt 2.JPG
kam fyldt 3.JPG
kam fyldt 4.JPG
kam fyldt 5.JPG
kam fyldt 6.JPG
kam fyldt 7.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#349 » 2. nov 2016, 20:06

Kæft du har haft travlt Finn, det der ser altså også rigtig godt ud.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2352

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#350 » 2. nov 2016, 20:10

30 minute meal.
Hokkaidogræskarsuppe med kyllingedeller.
Vedhæftede filer
IMG_20161102_195816934.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 15 gæster