Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#251 » 25. jul 2016, 18:26

Hvordan laver du rabarberkompot på grill?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#252 » 26. jul 2016, 15:59

Jeg har nogle Morsøforme, som får lidt smør/olie i bunden, skyllede, våde rabarber i 2 cm stykker fyldes op i formen og der sluttes af med et godt drys sukker. Sættes på inddirekte varme eller på hvileområdet på grillen. Jeg holder lidt øje med det og det kan flyttes nærmere varmen når det er begyndt at væske eller det haster og så kan man jo koge det mere eller mindre ind. Hvis kompotten skal bruges til dessert kommer der ikke fedtstof i og så bliver det lavet i køkkenet.
Glemt kompot på grillen er meget svært at få af formen..! :oops:

morsø.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#253 » 26. jul 2016, 16:12

Hakkebøf, forkogtekartofler i hvidløgssmør, bløde løg, stikkelsbær/rabarberkompot med rosmarin (suuuuurt!!!). Jeg havde tydeligvis sparet på sukkeret :cry: . Og så kinakål penslet med olie og drysset med salt og kommen, det blev drivende saftigt... :P
Lavet på pillegrillen...
pille 1.JPG
pille 2.JPG
pille 3.JPG
pille 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#254 » 28. jul 2016, 13:42

Lækkert Finn. Grillet kål smager fantastisk, sjovt at noget så simpelt kan ændre smag så meget efter en tur på grillen.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#255 » 28. jul 2016, 16:08

Så blev det til cevapsisi af lam/okse med salat...
cevapsisi 1.JPG
cevapsisi 2.JPG
cevapsisi 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#256 » 28. jul 2016, 22:38

Øj det ser godt ud. Hvordan krydrer du dine cevapcici?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#257 » 28. jul 2016, 22:41

Her viser jeg kun efterretten med en lille reklame for de fantastiske dessertvine på kirsebær der bliver lavet her i dk.
Vedhæftede filer
IMG_20160728_223955613.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#258 » 31. jul 2016, 11:19

Jah, hr. Prause, der har du jo også fået fat i det ypperste og så skal du ikke engang over broen for at hente det...Mmm..!
Cevapsisi er krydret med spidskommen, sort peber, salt, hakket koriander og persille og lidt reven citronskal.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#259 » 31. jul 2016, 20:53

Varmrøget laks. Ca. 40 min ved 110 grader med æblerøg og så stigende temperatur op til 200 gr.
Pasta med sauce af grønkål, hvidvin, friskost med hvidløg samt lidt chili.
Pastaen er lidt speciel for den er lavet af sorte bønner og ikke hvedemel. Smagte faktisk ikke så mærkeligt som det lyder men er mere tør og gummiagtig end pasta lavet på mel.
Vedhæftede filer
20160731_184711.jpg
20160731_185219.jpg
20160731_185624.jpg
20160731_190653.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#260 » 1. aug 2016, 10:38

Mmmm...det er dejlig mad. Sjov bønnepasta, jeg selv har lige fået boghvedepasta...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#261 » 1. aug 2016, 10:42

Grillet mørbradbøf, bløde løg, wedges, ærter, svampe med hvidløg og agurkesalat...

mørb 1.JPG
mørb 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#262 » 2. aug 2016, 12:01

Restemad og oprydning i køleskab :-D

Rosa grillet svinemørbrad men grillet bagekartoffel i skiver, bønner med bacon og rødløg vendt i flagesalt, olivenolie og hvidvinseddike. Hertil lidt stegte champ med groft salt og en omgang Tzatziki.

20160801_190332.jpg

20160801_192336.jpg

20160801_192710.jpg

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#263 » 2. aug 2016, 12:23

Comfort food
Forleden aften var fruen ikke hjemme og min krop trængte til primitiv forkælelse :-D
Og når nu sundheds politiet var fraværende blev det til cremet svampe kogt ind med hvidvin og skalotteløg samt en grillet entrecote med bagt kartoffel og hjemmelavet hvidløgssmør.
Note til mig selv... næste dag var fruen ikke helt tilfreds med mit valg af 4 fed hvidløg i en spiseske smør :lol:
20160719_192557.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#264 » 4. aug 2016, 17:26

Hvidløg er jo ellers sundt. Det ser dejligt ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Nyhus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#265 » 4. aug 2016, 21:23

Pizza
Vedhæftede filer
_20160804_212109.JPG
Opbagning
_20160804_212137.JPG
Parmaskinke, rucola og parmesan
_20160804_212225.JPG
Freds koldhævede dej

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#266 » 4. aug 2016, 22:07

rigtig flotte pizzaer du har gang i der.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#267 » 5. aug 2016, 09:56

x1
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#268 » 5. aug 2016, 10:16

Fiskefrikadeller, grillede asparges og majsklatter...
fdelle 1.JPG
fdelle 2.JPG
fdelle3.JPG
fdelle 4.JPG
fdelle 5.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#269 » 7. aug 2016, 18:54

Efter en lang fredag med indkøb af grillkul fra Argentina, gode grøntsager, ny bil, en masse rødvin og en kasse kød fra Steak-Out måtte det godt gå lidt stærkt med aftensmaden, så Kegen blev tændt op med det nye kul, "tøsen" tændt og en cube roll, ribeye steg, blev skåret i bøffer, fritter, indbagte løg, købebearnaise og en smagsprøvepølse blev fundet frem og snart stod maden på bordet og vinen blev trukket op. Roen sænkede sig og alt var godt...Nå ja, der var også glaserede miniløg.. :lol:

s-out 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Nyhus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#270 » 7. aug 2016, 21:20

prause skrev:rigtig flotte pizzaer du har gang i der.

Takker :-D
Det hjælper med alle de gode tips og erfaringer man kan læse sig til herinde :-)


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#271 » 8. aug 2016, 13:19

Her stod den på hjemmelavet kebab i pita.
Jeg havde en hel færdig stegt okseculotte i fryseren som jeg havde gemt til dette.
Stegen blev skåret i 2-3 mm tynde skiver mens den stadig var halvfrossen, da det er en del nemmere når man ikke har en pålægsmaskine.
Herefter blev det krydret med en kebabblanding og hvilede i 2 timer, inden det røg på stegepladen og blev ristet færdigt.
Super lækkert og en god måde at bruge stegrester på.
Vedhæftede filer
IMG_0139.JPG
IMG_0142.JPG
IMG_0143.JPG
IMG_0144.JPG
IMG_0145.JPG
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#272 » 8. aug 2016, 16:51

Fantastisk lækker måde at bruge en god rest på, det er et godt supplement til biksemad, som jeg ellers har for vane at gøre.
Takker for en god idé.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#273 » 8. aug 2016, 19:25

Pariserbøf kan med fordel laves på grill.
Brødet bliver dejlig sprødt og man sparer en masse fedtstof... Ikke at jeg har behov for det selvfølgelig :-?
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Først steges brødsiden ellers bliver den blød når kødsaften løber ned i brødet.
IMG_20160808_192225324.jpg
Kødsiden steges efterfølgende ved lidt højere varme.
IMG_20160808_192208241.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#274 » 9. aug 2016, 12:32

Smart og det ser dejligt ud. Det skal prøves, men hvad med resten af toastbrødet..? Hmm, parisertoast måske også på grill..?
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#275 » 9. aug 2016, 16:17

Jeg havde en del afpuds og et endestykke fra en ribeye steg fra Steak-Out og sammen med lidt svampe og lidt (meget!) fløde, tomat og løg blev det til den dejligste Beuf Stroganoff. Fantastisk at lave med så mørt kød...

str 10.JPG
str 9.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#276 » 10. aug 2016, 18:36

Storm direkte ind i grillen, så det blev til karrygullasch...

karrygullash.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#277 » 11. aug 2016, 16:24

Hakkebøf, blomkål, salat, svampe og pandesky...

bøf 1-1.JPG
bøf 2-2.JPG
bøf 3-3.JPG
bøf 4-4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#278 » 12. aug 2016, 17:50

Tunsalat til frokost, ikke så tosset...

tun.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Fedtmule
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 40

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#279 » 12. aug 2016, 18:48

tvj504 skrev:Her stod den på hjemmelavet kebab i pita.
Jeg havde en hel færdig stegt okseculotte i fryseren som jeg havde gemt til dette.
Stegen blev skåret i 2-3 mm tynde skiver mens den stadig var halvfrossen, da det er en del nemmere når man ikke har en pålægsmaskine.
Herefter blev det krydret med en kebabblanding og hvilede i 2 timer, inden det røg på stegepladen og blev ristet færdigt.
Super lækkert og en god måde at bruge stegrester på.


God idé. Det er mere spænende end biksemad, og uden tvivl bedre end Aldid's kebab (hvad den så end er lavet af).
Kul er godt!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#280 » 14. aug 2016, 12:05

Pulled pork. 2,4 kg fik 21 timer ved 105 grader.
PIDcontrolleren er selvfølgelig "snyd" men det fungerer upåklageligt.
Vedhæftede filer
20160813_193325.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#281 » 14. aug 2016, 15:54

Snyd og snyd..det er dog lavet på kul og hvis du ikke gider grille på gammeldags facon er det da fint... :lol: :lol: :lol:

Det ser fint ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 170

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#282 » 14. aug 2016, 20:19

Fik ikke lige taget billeder, men roastbeef, hestons kartofler med timian, , rødvins sauce, gulerods puré og yorkshire pudding!

Billede


Edit: sådan en slat roastbeef.. Hvad kan man gøre med den dagen efter.. Syntes aldrig den slags bliver så godt dagen efter..


/insert clever or funny note here\

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#283 » 14. aug 2016, 21:15

Lækkert. Forslag til rest: kødet skæres i supertynde skiver og lægges i en vinaigredressing med hvidløg og trækker. Imens bager man pitabrød eller burgerboller og serverer kødet med salat og en slat af marineden i brødet...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 78

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#284 » 15. aug 2016, 21:22

John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 372

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#285 » 16. aug 2016, 17:28

Så blev det min tur til at prøve at lave forårsruller. Inspireret af Finn (skaal-UM) og mit foretrukne thai-take away sted
image.jpeg

image.jpeg
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9


isetta
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 64

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#286 » 16. aug 2016, 17:57

skaal-um skrev:Efter en lang fredag med indkøb af grillkul fra Argentina, gode grøntsager, ny bil, en masse rødvin og en kasse kød fra Steak-Out måtte det godt gå lidt stærkt med aftensmaden, så Kegen blev tændt op med det nye kul, "tøsen" tændt og en cube roll, ribeye steg, blev skåret i bøffer, fritter, indbagte løg, købebearnaise og en smagsprøvepølse blev fundet frem og snart stod maden på bordet og vinen blev trukket op. Roen sænkede sig og alt var godt...Nå ja, der var også glaserede miniløg.. :lol:

s-out 3.JPG


Det ser utrolig godt ud Finn....og tillykke med den nye vogn :-)
Håber ikke det var den "gamle" fine Mercer, der måtte lade livet ?

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#287 » 17. aug 2016, 12:50

isetta skrev:
skaal-um skrev:Efter en lang fredag med indkøb af grillkul fra Argentina, gode grøntsager, ny bil, en masse rødvin og en kasse kød fra Steak-Out måtte det godt gå lidt stærkt med aftensmaden, så Kegen blev tændt op med det nye kul, "tøsen" tændt og en cube roll, ribeye steg, blev skåret i bøffer, fritter, indbagte løg, købebearnaise og en smagsprøvepølse blev fundet frem og snart stod maden på bordet og vinen blev trukket op. Roen sænkede sig og alt var godt...Nå ja, der var også glaserede miniløg.. :lol:

s-out 3.JPG


Det ser utrolig godt ud Finn....og tillykke med den nye vogn :-)
Håber ikke det var den "gamle" fine Mercer, der måtte lade livet ?


Jamen det var det, slut som stjernekører... :cry:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 372

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#288 » 17. aug 2016, 18:05

Pizza på fredstone og primo Kamado (3. Forsøg)
De runde må komme med tiden :-)

image.jpeg

image.jpeg
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 170

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#289 » 17. aug 2016, 19:23

Blev til en gang i spare ribs og enkelt stykke kylling til fruen begge ting lavet sous vide!
Og så prøvede jeg hjemmelavet rosti ud fra hvad jeg lige mente der skulle i.. Ikke helt tilfreds :-D

/insert clever or funny note here\
Billede

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#290 » 18. aug 2016, 20:22

Wraps med flapmeat og blåskimmelguacamole (ja det lyder perverst, men det er både originalt mexicansk og smager fantastisk).
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Hansenbryg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 27

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#291 » 20. aug 2016, 18:32

Kyllingekebab grillet i haven.
20160813_170802.jpeg

Mvh

HansenBryg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#292 » 20. aug 2016, 20:30

Ser smart ud, ret genial grill... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#293 » 20. aug 2016, 20:33

Kalvecuvette og salat...

kalv 1.JPG
kalv 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 165

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#294 » 20. aug 2016, 20:52

Lammekrone fra Hallegård.
Vedhæftede filer
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#295 » 20. aug 2016, 21:04

Uhmmm...lammekrone er godt og flot... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#296 » 20. aug 2016, 23:06

Brisse skrev:Lammekrone fra Hallegård.

Super lækkert og meget flot tilberedt.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#297 » 22. aug 2016, 19:19

Lange boller...
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2602
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#298 » 23. aug 2016, 12:27

Gæster i lørdags: Færøsk tørfisk m. nye kartofler og smør, wienersalat, rg. hellefisk m. røræg, vr. færøsk laks, grillet nakkekam, grillet, sprængt vr. nakkekam, salat, rg. filet m. røræg, stegt flæsk m. æble/løg. hj.lavet brie og hvidløgsost, manchego, menorcaost, gorgonzola, færø rugbrød og diverse brød, kaffe og cheesecake på browniebund...

gæst 1.JPG
gæst 2.JPG
gæst 3.JPG
gæst 4.JPG
gæst 5.JPG
gæst 6.JPG
færø brød 4.JPG
gæst 7.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#299 » 23. aug 2016, 17:09

Øj det ser godt ud Finn. Desværre må invitationen være blevet væk i posten...
Where there's smoke... There's laughter.


Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#300 » 24. aug 2016, 07:18

Ungdyrs cuvette.
20160823_184200.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster