Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Treblach
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 876

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#201 » 27. jun 2016, 09:15

Bortset fra det med den "gale" skære led, ser det som sædvanlig godt ud det du laver. Hvad med sauce tartare er det en god opskrift du har der. Dumt spørgsmål, men du ved sikkert hvad jeg mener! ;-)
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Kerovan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 43

Re: RE: Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#202 » 27. jun 2016, 13:08

Treblach skrev:Bortset fra det med den "gale" skære led, ser det som sædvanlig godt ud det du laver. Hvad med sauce tartare er det en god opskrift du har der. Dumt spørgsmål, men du ved sikkert hvad jeg mener! ;-)

Ja det ser ret lækkert ud, kunne da godt bruge en opskrift på den også [THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#203 » 27. jun 2016, 17:01

Tak.
Ja, det kan jeg godt.
4 dl creme fraiche
1 dl mayo
1 finthakket rødløg
1/4 fintsnittet spidskål
Saften af 1 citron
Lidt salt
Godt med peber
1/2 glas kapers, hakket.
8 cornichoner, hakket.
1 STOR håndfuld hakket fransk estragon
4 blade hakket løvstikke.

Som altid hos mig er større kødstykker tilberedt efter reverse Sear metoden. Det fungerer fantastisk godt til de lidt større stykker.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#204 » 27. jun 2016, 17:40

Simpelt - men yderst velsmagende

Hjemmelavet pasta, tunsteak fra Rema, brændt salviesmør

image.jpeg
Nogen mener at hjemmelavet frisk pasta er spild af tid - jeg mener det er al tiden værd


image.jpeg

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#205 » 27. jun 2016, 18:11

Lækkert Ib.
Enig, hjemmelavet pasta er bestemt umagen værd.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#206 » 28. jun 2016, 17:04

Her blev det til grøntsagsruller og laks

lax 1.JPG
lax 2.JPG
lax 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


JCL7000
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#207 » 28. jun 2016, 21:29

IB
Hvor længe giver du tunsteaksne på grillen? :D
Plejer at lave dem på panden, og der skal de næste kun lige på og røre og så af igen? Men hvad med grillen?

Mvh. :)

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#208 » 28. jun 2016, 22:20

Ja, det er sku' et godt spørgsmål !
Det korte svar er - "til de er færdige"

Men ganske kort tid. Jeg prioterer markante grillstriber der giver smag på den ene side. Hvor meget varme steaken så kan klare på den anden side afhænger af hvor "færdig" den er.

Men det hele er en fornemmelsessag hvor man mærker og trykker på steaken, præcis som hvis de pandesteges - svær at sætte tid på, men alt fra 30 sek. til 2 min.

I virkeligheden umuligt at sætte tid på, da der er mange faktorer der spiller ind.

Ib M

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#209 » 29. jun 2016, 17:44

Små stegeål (hængere) købt på Køge Torv. Sjælden og dejlig spise. Jeg nåede tallerkenen rundt, godt og vel... :P

ål 1.JPG
ål 2.JPG
ål 3.JPG
ål 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Treblach
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 876

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#210 » 29. jun 2016, 18:15

Uhm Lækkert.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#211 » 29. jun 2016, 18:45

Det er godt nok længe siden jeg har fået stegt ål. Men som du nævnet er de også lidt svære at opdrive.


Ib M

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#212 » 30. jun 2016, 09:11

Med mindre end et halvt år til jul, sammenholdt med den danske sommertemperatur, er der plads til en "light" variation af and.

image.jpeg
Et sousvide tilberedt andebryst fra foråret varmet under grill i ovn

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#213 » 30. jun 2016, 13:06

Grillede kyllingeoverlår med grønt er ikke så tosset...

kyllel 1.JPG
kyllel 2.JPG
kyllel 3.JPG
kyllel 4.JPG
kylle 5.JPG
kyllel 6.JPG
kylle 7.JPG
kyllel 8.JPG
kyllel 9.JPG
kyllel 10.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#214 » 30. jun 2016, 13:49

Super lækkert indlæg med deskriptive billeder - tak Finn.
Where there's smoke... There's laughter.


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 63

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#215 » 30. jun 2016, 16:51

prause skrev:I har ganske ret, den kørte på autopilot :shock: Heldigvis var kødet så mørt at det ikke betød noget.


Det så stadig skide godt ud :)
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#216 » 1. jul 2016, 12:42

Det blev til regnvejrsmad i dag, nemlig fyldte squash med en masse urter, tomatsauce, brød og ris...

Squash deles på langs og udhules med et parisiennejern
sq 1.JPG


360 g oksehakke brunes af i gryden med spidskommen og hakket hvidløg
sq2.JPG


En håndfuld reven Emmenthaler røres i
sq3.JPG


Kødet lægges i squashene
sq 4.JPG


Squashindhold i tern, forårsløg snittede og gulerødder
sq 5.JPG


og lidt svampe hældes over de fyldte squash i fadet
sq 6-1.JPG


og krydres med salt og peber. Derefter overhældes det med passerede tomater. Sættes i ovnen 30-40 min.
sq 6.JPG


Brød varmes også
sq 7.JPG


Jeg dryssede med bredbladet persille ved servering
sq 8.JPG


Dertil kogte basmatiris med sesam og nigellafrø
sq 9.JPG


Så blev der spist...
sq 10.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#217 » 1. jul 2016, 13:49

Skinkesnitsel af banket mørbrad

image.jpeg


image.jpeg
Hjemmelavet grov rasp m. rosmarin gør lige det ekstra

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#218 » 2. jul 2016, 18:37

Frokostsalat...

rejefrokost.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#219 » 2. jul 2016, 19:08

image.jpeg
Hangersteak med havens nye kartofler, første hjemmerørte bearnaise og grillet majs og brunello.
Vedhæftede filer
image.jpeg
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#220 » 2. jul 2016, 19:26

Pizza med kartoffel, skinke, og rucola

image.jpeg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#221 » 3. jul 2016, 11:50

Sommerkam med svedsker og en masse urter...

kam 1.JPG
kam 2.JPG
kam 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#222 » 4. jul 2016, 22:08

Grillet lammeculotte, eddermanme bønner med perleløg og kinakål i hvidløgssmør, rødvinssauce, rabarberkompot og fritter...

lam 1.JPG
Lam 2.JPG
Lam 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#223 » 5. jul 2016, 06:43

Lækkert ser det ud. Eddermanme bønner - :lol:
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#224 » 5. jul 2016, 07:05

Skal bruge tynde ristede brødskiver til en ret senere, men det ville være dumt ikke at snuppe et par skiver nybagt brød til morgenkaffen.

image.jpeg

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#225 » 5. jul 2016, 17:20

Kyllingebryst marineret med hvidløg og dijonsennep i et døgn. Ovnstegt og serveret med ovnstegte kartofler, dijonsauce, og smørristede brødskiver.

image.jpeg


Tidligere blev der fabrikerede en stak "flapjack"

image.jpeg
Flapjack af smør, farin, sirup, og havregryn

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#226 » 5. jul 2016, 19:00

Flapburgere.
Vedhæftede filer
IMG_20160705_185843442.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Kerovan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 43

Re: RE: Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#227 » 6. jul 2016, 11:24

prause skrev:Flapburgere.

Jeg er solgt!

Set satme lækre ud [THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#228 » 6. jul 2016, 11:52

Tagine med lammeculotte, quinoa, brød serveret på terrassen (overdækket) i øsende regn. Burde jo have været brølende varmt, med sandaler på og sand mellem tæerne..:-)
tag 1.JPG
tag 2.JPG
tag 3.JPG
tag 5.JPG
Vedhæftede filer
tag 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#229 » 6. jul 2016, 19:48

Det ser super lækkert ud Finn. Hvor har du købt den fine tagine?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#230 » 7. jul 2016, 17:50

prause skrev:Det ser super lækkert ud Finn. Hvor har du købt den fine tagine?


Taginen er købt i Kbh. omkring Rådhusstræde, men desværre er butikken lukket nu.
Men de kan ind imellem også fåes hos den marokkanske slagter ved siden af moskeen på Tomsgaardsvej.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#231 » 7. jul 2016, 19:52

Min yngste søns fødselsdag, så han havde bestemt menuen.
Vedhæftede filer
IMG_20160707_194929869.jpg
Hjemmelavet ravioli med brunet salviesmør.
IMG_20160707_194943957.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Culotte (denne gang skåret på den rigtige led) sauce tartare og spiral-pommesfrites.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#232 » 7. jul 2016, 21:59

Ser dejligt ud - sønnike har en udsøgt god smag [smilie=pdt_aliboronz_37.gif] brunet salvie smør og pasta er en gudespise
Hvad er indholdet dine ravioli ?

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#233 » 8. jul 2016, 06:48

Takker. Ja ravioli er gudespise.
Spinat, ricotta, parmesanost og valnødder - meget klassisk.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#234 » 8. jul 2016, 11:04

Tabouleh med kyllingebryst i wrap...
tabouleh.JPG
tabouleh 1.JPG
tabouleh 2.JPG
tabouleh 4.JPG
tabouleh 5.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#235 » 8. jul 2016, 17:49

Ummenum Finn, du siger bare til hvis du ikke kan spise op ikke?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#236 » 8. jul 2016, 19:53

I forbindelse med nyt job i lille landsbyskole, hvor opgaven bliver at genopstarte skolebod/cafe sammen med skiftende grupper af elever, har jeg de sidste par dage prøvet noget nemt og hurtigt af, som de fleste burde kunne tage del i.

Første udfordring bliver at lave noget lødigt og smagfuldt mad, der kan hamle op med de store elevers lyst til gå i byen og hente junkfood af værste skuffe - det i sig selv syntes jeg er et spændende projekt.

image.jpeg
Tortillawrap med pesto, rucola, kylling, asparges, tomat - røget paprika


image.jpeg
Lune kartofler, tomatpesto, soltørrede tomater, oliven


image.jpeg
Pastasalat af pasta, pesto, tomat, agurk, kylling


image.jpeg
Hjemmebagt grovbolle, sennepsdressing, rucola, skinke, ost, tomat


De viste eksempler kan varieres på mange måder, ligesom der helt sikkert kommer meget andet til.

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 132

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#237 » 9. jul 2016, 13:27

Det er et rigtig godt projekt IB. Jeg håber de unge mennesker tager godt i mod det, for det ser godt nok lækkert ud.
Opskriften på bollerne, er det en som du vil af med?
Med venlig hilsen

- Jesper

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#238 » 9. jul 2016, 14:26

Jo tak

Jeg har taget udgangspunkt i Meyer,s bagebog
Dejen er uden surdej, da jeg syntes den passer bedre til mit temperament og arbejdsgang, men smager lige så godt.

5 1/2 dl. koldt vand
5 gr. gær
150 gr. ølandshvede
450 gr. hvedemel
15 gr. salt

Dejen egner sig til at blive bagt efter 1, 2, og 3 døgn

Hvordan dejen æltes, hæver, og bages fremgår af videoerne lidt nede på siden i linket
http://meyersbageskole.dk

Ib M

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#239 » 9. jul 2016, 15:06

Det er super lækkert og et fantastisk flot projekt du er gået med i .1%¤
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#240 » 9. jul 2016, 16:15

Jo tak, glæder mig til at komme igang, og se hvor meget de store elever kan påvirkes - men også spændende at se om det er muligt at trænge igennem madpakkekulturen (der er fremherskende uden for storbyerne) og tilbyde et sundt alternativ.

Men bliver lige så spændende at prøve at få lidt lærdom og interesse for sund mad ind i de skiftende børnegrupper.


Ib M

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#241 » 9. jul 2016, 17:16

Ib M skrev:Jo tak

Jeg har taget udgangspunkt i Meyer,s bagebog
Dejen er uden surdej, da jeg syntes den passer bedre til mit temperament og arbejdsgang, men smager lige så godt.

5 1/2 dl. koldt vand
5 gr. gær
150 gr. ølandshvede
450 gr. hvedemel
15 gr. salt

Dejen egner sig til at blive bagt efter 1, 2, og 3 døgn

Hvordan dejen æltes, hæver, og bages fremgår af videoerne lidt nede på siden i linket
http://meyersbageskole.dk

Ib M


Det lyder meget spændende, dit projekt...Held med det... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#242 » 9. jul 2016, 17:18

Kalvelever med meget fløde i saucen...uhmm...
kalvelever.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#243 » 9. jul 2016, 17:35

skaal-um skrev:Det lyder meget spændende, dit projekt...Held med det... :P

Jo, tak skal du ha'

skaal-um skrev:Kalvelever med meget fløde i saucen...uhmm...

Kalvelever med god kraftig sauce er ikke til at sige nej til - det må på menuen inden for kort tid

Ib M

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#244 » 9. jul 2016, 20:36

Ib M skrev:Kalvelever med god kraftig sauce er ikke til at sige nej til - det må på menuen inden for kort tid

Ib M

Bare ikke til børnene vel? I hvert fald ikke til en start...

Her blev det til grillspyd, hvidløgsflutes og vandmelonsalat.
Vedhæftede filer
20160709_193745.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#245 » 9. jul 2016, 21:16

Ib M skrev:Kalvelever med god kraftig sauce er ikke til at sige nej til - det må på menuen inden for kort tid

Ib M

prause skrev:Bare ikke til børnene vel? I hvert fald ikke til en start...

Nej, det bliver nok ikke i traditionel forstand. Men det kunne være interessant hvis man kunne serverer tyndtskåret lynstegt lever i en lidt spicy sammensætning med chimichurri sauce - men det bliver ikke det første jeg serverer for dem :o)

prause skrev:Her blev det til grillspyd, hvidløgsflutes og vandmelonsalat.

Dejlig enkelt og alligevel meget "smagende" sommermad

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#246 » 10. jul 2016, 13:38

En grisekotelet kan jo også bruges en gang imellem, her med grillede tomater, grillede hvide asparges, ærter, ostesauce og grovfritter...
kot 1.JPG
kot 2.JPG
kot 3.JPG
kot 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Tracebuzta
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#247 » 14. jul 2016, 21:47

300 grams koteletter som lige fik en gang butt rub inden de kom på grillen... Det er en dejlig spise! :-)Billede


Sent from my iPhone using Tapatalk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#248 » 15. jul 2016, 17:29

Her blev det så kyllingebryst i frakke - serranoskinke...
Kylleb..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#249 » 16. jul 2016, 19:47

Kalveschnitzel, chorizo og couscoussalat.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2455
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#250 » 24. jul 2016, 18:13

Flæsk igen igen, grillet på pillegrillen. Med rabarberkompot også fra grillen og bløde løg og persillekartofler...
flæsk 1.JPG
flæsk 2.JPG
flæsk 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster