Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#351 » 6. nov 2016, 14:34

Vitello tonnato.
Kalvekød (her er det godt nok okse - det kan bruges men kalv er bedre) der er marineret og kogt i hvidvin og urter - tyndskåret og serveret med tunsauce samt salat og friskbagt foccacia.
Vedhæftede filer
20161105_190128.jpg
20161105_120251.jpg
20161105_185801.jpg
20161105_190958.jpg
20161105_191141.jpg
20161105_191740.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#352 » 6. nov 2016, 15:48

Uhm...rigtig dejlig ret...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 298

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#353 » 6. nov 2016, 18:54

And lavet på Kamado. (Kan ikke lave den Mortens aften så det blev i aften)
IMG_1922.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9


JCL7000
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#354 » 6. nov 2016, 19:25

Her stod den på hjemmelavet pizza.
Første forsøg på den "nye" Q320.

Første pizza blev noget sort i bunden før fyldet blev nok..

Stenen blev derefter lagt på en foliebakke med bunden i vejret, og så passede pengene så både top og bund blev færdig samtidig..
Desværre smeltede foliebakken i den ene side da den sidste pizza kom på og fyldet ligger derfor lidt i den ene side..
image.jpeg

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#355 » 6. nov 2016, 19:30

Nogle gange kan sommermad i november være en nødvendighed...
Vedhæftede filer
20161106_180331.jpg
Gourmetsaltes et par timer før grillning.
20161106_183851.jpg
Pølse, bøf samt portobello med en skive le petit basque.
20161106_185141.jpg
Striploin.
20161106_191455.jpg
En rest til madpakken.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#356 » 7. nov 2016, 17:03

Det er vist umuligt at blive træt af stegt flæsk eller hva´..?

flæsk 1.JPG
flæsk 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#357 » 12. nov 2016, 12:34

Appelsinsalat med and, kartofler, surt og sødt...

and 1.JPG
and 2.JPG
and 3.JPG
and 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#358 » 13. nov 2016, 19:11

Det ser lækkert ud Finn, god ide med appelsinsalat.
I dag fik vi burgere.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1224

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#359 » 13. nov 2016, 19:23

Endnu engang surdejsbrød, som udover at smage godt nybagt, er rigtigt godt at riste op til en uge efter.

IMG_0509.JPG
IMG_0510.JPG

IMG_0503.JPG

IMG_0506.JPG

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#360 » 14. nov 2016, 12:04

Uhmmm, du laver lækre brød...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#361 » 14. nov 2016, 12:14

Hakkebøf...

hakkebøf.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 21

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#362 » 17. nov 2016, 15:27

En gang i mellem trænger kroppen til et godt stykke kød.. som f.eks. denne Dry aged Ribeye jeg fik slagteren i Meny til at skære fra en filet i kødskabet.. enkelt med lidt bønner og bearnaise kartofler til :-D

20160611_172434.jpg


20160611_184518.jpg

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#363 » 17. nov 2016, 17:01

Den ser sgu god ud.
Where there's smoke... There's laughter.


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#364 » 18. nov 2016, 12:23

Nyt pizzamel skulle lige testes
Vedhæftede filer
IMG_0518.JPG
IMG_0517.JPG
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#365 » 18. nov 2016, 13:24

Det ser ud til at du har fundet noget godt mel, må man spørge hvad det er?
Where there's smoke... There's laughter.


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#366 » 22. nov 2016, 09:26

Hej Prause,

Det er Belbakke Manitobe Mel fra Bornholm som sælges i Lidl til 20 kr. / kilo

Billede
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#367 » 22. nov 2016, 09:29

Hurtig mad så den blev en simpel dobbelt cheese burger
Vedhæftede filer
IMG_0534.JPG
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#368 » 22. nov 2016, 19:33

I dag kom der en lille kylling på grillen sammen med et par halve kartofler.

Serveret med nordisk tzatziki med spidskål æble og løg, og en chili soya olie

IMG_3262.JPG
IMG_3263.JPG
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.

Brugeravatar

Birdstriker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#369 » 22. nov 2016, 19:47

tvj504 skrev:Nyt pizzamel skulle lige testes


Ser lækkert ud! Vil du afsløre opskriften på dejen?
Smokey Joe Silver
Go-Anywhere.
OTG-57.
Performer Touch-N-Go.
Smokey Mountain Cooker.
Q 120
Genesis Gold C.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#370 » 25. nov 2016, 19:53

Grillet blækspruttearm og havtaskekæbe.
Vedhæftede filer
IMG_20161125_195128368.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#371 » 26. nov 2016, 19:52

Tarteletter med selleri/kylling samt salat af rå rødbede, kogt spelt, capers, oliven, citronskal og parmesanost samt mozzarella.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#372 » 29. nov 2016, 10:05

Helstegt, sprængt nakkefilet, svampe, fritter og bearnaise...

nakke.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Swanson
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 119

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#373 » 29. nov 2016, 10:17

Birdstriker skrev:
tvj504 skrev:Nyt pizzamel skulle lige testes


Ser lækkert ud! Vil du afsløre opskriften på dejen?



Ja tak kunne også være interesseret i denne :-) ser lækkert ud.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#374 » 8. dec 2016, 19:37

Med inspiration fra min afdøde mormor, som jeg af en eller anden grund kom til at tænke på her i eftermiddag samt skaal-um tidligere i år i denne tråd; blev det til brunkål med pølser og flæsk (røget hamburgerryg).
Vedhæftede filer
IMG_20161208_193658455.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 143

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#375 » 9. dec 2016, 12:05

Swanson skrev:
Birdstriker skrev:
tvj504 skrev:Nyt pizzamel skulle lige testes


Ser lækkert ud! Vil du afsløre opskriften på dejen?



Ja tak kunne også være interesseret i denne :-) ser lækkert ud.


Det er fredstones koldthævede
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#376 » 11. dec 2016, 11:28

Jeg havde et stykke oksefilet til overs, lige til en portion Beuf Stroganoff. Med kartoffelmos...(Der sneg sig lige lidt cocktailpølser med også)...

stroganoff 1.JPG
stroganoff2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#377 » 11. dec 2016, 19:35

Ølbraiseret svinenakke med urter og bacon.
Vedhæftede filer
IMG_20161211_193401907.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#378 » 13. dec 2016, 16:37

Mmmmmums mand...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Benne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 287

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#379 » 14. dec 2016, 08:43

prause skrev:Tarteletter med selleri/kylling samt salat af rå rødbede, kogt spelt, capers, oliven, citronskal og parmesanost samt mozzarella.

Ovre i København har jeg hørt at dette kaldes Jyde Cupcakes, samt Grønlangkål kaldes Jyde Pesto .1%¤ .1%¤
Mange pølsehilsner
Benne

Weber Genesis gasgrill
BGE Large
Tommerup Røgeovn
SousVide Supreme SVS

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5474

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#380 » 14. dec 2016, 10:14

Benne skrev:
prause skrev:Tarteletter med selleri/kylling samt salat af rå rødbede, kogt spelt, capers, oliven, citronskal og parmesanost samt mozzarella.

Ovre i København har jeg hørt at dette kaldes Jyde Cupcakes, samt Grønlangkål kaldes Jyde Pesto .1%¤ .1%¤

Som vaskeægte københavner har jeg aldrig hørt disse udtryk, så mon ikke der er noget jyder tror vi siger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#381 » 14. dec 2016, 21:13

Torp Hedehusene skrev:
Benne skrev:
prause skrev:Tarteletter med selleri/kylling samt salat af rå rødbede, kogt spelt, capers, oliven, citronskal og parmesanost samt mozzarella.

Ovre i København har jeg hørt at dette kaldes Jyde Cupcakes, samt Grønlangkål kaldes Jyde Pesto .1%¤ .1%¤

Som vaskeægte københavner har jeg aldrig hørt disse udtryk, så mon ikke der er noget jyder tror vi siger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



.

Som også Kjøvenhavner må jeg tilslutte mig at jeg heller ikke har hørt udtrykkene før - men det er da morsomt, uanset om udtrykkene kommer fra djævleøen eller fra tysklands-odde...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5474

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#382 » 14. dec 2016, 21:20

prause skrev:
Torp Hedehusene skrev:
Benne skrev:
prause skrev:Tarteletter med selleri/kylling samt salat af rå rødbede, kogt spelt, capers, oliven, citronskal og parmesanost samt mozzarella.

Ovre i København har jeg hørt at dette kaldes Jyde Cupcakes, samt Grønlangkål kaldes Jyde Pesto .1%¤ .1%¤

Som vaskeægte københavner har jeg aldrig hørt disse udtryk, så mon ikke der er noget jyder tror vi siger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



.

Som også Kjøvenhavner må jeg tilslutte mig at jeg heller ikke har hørt udtrykkene før - men det er da morsomt, uanset om udtrykkene kommer fra djævleøen eller fra tysklands-odde...

:lol: :lol: :lol: :lol:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Treblach
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 993

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#383 » 15. dec 2016, 16:35

tysklands-odde...??? :lol: :lol: :lol:

Hov hov, det er snart jul.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#384 » 15. dec 2016, 18:35

Her blev det short-ribs af Anguskvæg efter Torps opskrift med coleslaw og fritter. Kødet fik 8½ time ved 100 gr. og var rimeligt mørt og dejligt krydret...

short rib 1.JPG
short rib 4.JPG
short rib 3.JPG
short rib 4.JPG
short rib 5.JPG
Vedhæftede filer
short rib 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#385 » 15. dec 2016, 19:13

Jeg lavede pizza i dag.

Grillen blev forvarmet i 40min sammen med pizzastenen på 350grader, men alligevel synes jeg ikke helt bunden blev så sprød, som med min 16mm sten på gasgrillen.

Smagen fejlede dog ikke noget, med lidt rucola og pesto på. :savl2:

IMG_3292.JPG

IMG_3291.JPG
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#386 » 15. dec 2016, 22:41

Prøv at vende stenen lige inden du smider pizzaen på...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#387 » 16. dec 2016, 07:10

Confiterede andelår (sous vide) med kartofler stegt i andefedt samt grønkål og surt.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20161216_070829011.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#388 » 16. dec 2016, 17:55

Skipperlabskovs eller hvid labskovs kogt på lammehals er bare så lækkert...

labskovs 1.JPG
labskovs 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#389 » 16. dec 2016, 18:41

Ja, skipperlabskovs er vinter- gudespise.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#390 » 18. dec 2016, 19:04

Mørbradgryde (farmorgryde her hjemme) kan være en super god ret med de rette ingredienser og en tur på grillen.
Vedhæftede filer
IMG_20161218_190030579.jpg
IMG_20161218_190002690.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20161218_185953169.jpg
IMG_20161218_185939906.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2547
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#391 » 19. dec 2016, 10:56

Lammeskank med stuvede grøntsager...

skank 1.JPG
skank 2.JPG
skank 3.JPG
skank 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#392 » 28. dec 2016, 21:14

Det er jo onsdag, så min kone og jeg delte en 1,1kg Cote de Boeuf fra slagteren. .1%¤
Den blev krydret med salt, peber og løgpulver, og brunet af på alle sider, og stegt færdigt på indirekte varme i ca.20min indtil den var 56 grader. Derefter 10min hviletid.

IMG_3308.JPG

IMG_3306.JPG
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5474

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#393 » 28. dec 2016, 21:46

En rigtig lækker oksekotelet / højrebskotelet -


.
Torp Hedehusene


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#394 » 28. dec 2016, 22:14

[quote="Torp Hedehusene"]En rigtig lækker oksekotelet / højrebskotelet - /quote]

Hedder det først Cote de Boeuf når den laves med flere ben ?
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#395 » 29. dec 2016, 08:25

Dansk eller fransk betegnelse for det samme.
Where there's smoke... There's laughter.


gauner
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: RE: Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#396 » 29. dec 2016, 15:27

Kim S skrev:Det er jo onsdag, så min kone og jeg delte en 1,1kg Cote de Boeuf fra slagteren. .1%¤
Den blev krydret med salt, peber og løgpulver, og brunet af på alle sider, og stegt færdigt på indirekte varme i ca.20min indtil den var 56 grader. Derefter 10min hviletid.

IMG_3306.JPG

IMG_3308.JPG

nu ved jeg godt at det er grill forum... men ville det kunne lade sig gøre med bruning på støbejernsplade på komfur og en tur i ovnen ?

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5474

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#397 » 29. dec 2016, 16:02

prause skrev:Dansk eller fransk betegnelse for det samme.

Jeg ved det :-) er bare tilhænger af det danske sprog...


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2277

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#398 » 29. dec 2016, 16:56

Torp Hedehusene skrev:
prause skrev:Dansk eller fransk betegnelse for det samme.

Jeg ved det :-) er bare tilhænger af det danske sprog...


.

Enig, det var svar på Kim S spørgsmål.
Where there's smoke... There's laughter.


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: RE: Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#399 » 29. dec 2016, 18:01

gauner skrev:nu ved jeg godt at det er grill forum... men ville det kunne lade sig gøre med bruning på støbejernsplade på komfur og en tur i ovnen ?


Selvfølgelig kan den brunes på en pande og en tur i ovnen, det er jo det de gør på mange restauranter.
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster