Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10537
Kontakt:

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#1 » 31. dec 2015, 22:42

Jeg åbner gerne ballet for 2016... Vi skal helt sikkert have rester fra vores nytårsmenu...!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


HHansen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 614

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#2 » 1. jan 2016, 13:39

Godt nytår!

Vi skal også have rester, der er masser af løgsuppe som var vores forret igår, og også pommesfrites og mere af vores nye favorit udskæring - nyretapper! Det er da det mest fantastiske kød. Sådan her så det ud igår:
2015-12-31 20.11.03.jpg


Kan varmt anbefale det kød. Meget meget smagfuldt og mørt og saftigt!
Mvh

-Helle


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 282

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#3 » 1. jan 2016, 13:52

Efter endnu en fest
Så tager vi bare en hjemmelavet burger med masser af snask
Havde overskud til at forme bøffer og bage brød inden festen :lol:
Godt nytår
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#4 » 1. jan 2016, 15:10

nunni skrev:Efter endnu en fest
Så tager vi bare en hjemmelavet burger med masser af snask
Havde overskud til at forme bøffer og bage brød inden festen :lol:
Godt nytår


Det er sgu godt tænkt Kenneth.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#5 » 1. jan 2016, 15:58

Her blev det en nytårsdag klassiker - ribbensandwich
Sousvide tilberedt ribbensteg fra fryseren - sværen tørret/brændt med en varmeblæser for optimale sprøde svær, herefter under grill i ovnen
Lynsyltet agurkesalat - lynmarineret rødkål - sennepscreme

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg


Nielsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 206

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#6 » 1. jan 2016, 20:02

Er ellers ikke til ribbensandwich/burger.
Men hold da helt kæ..., det gav (mundvand)- oversvømmelse her lokalt.
Godt nytår

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#7 » 2. jan 2016, 19:51

Pizza.
1: Mascarpone, tynde kartoffelskiver, røget laks.
2: Tomatsauce, mozzarella, friske tomater uden kerner, efter bagning; parmaskinke og rucola.
3: Mascarpone, løgmarmelade med estragon og napolitansk pølse.
4: Tomatsauce, emmentaler, rød peber, chorizo og blåskimmel.
Vedhæftede filer
20160102_182603.jpg
Bunden er halvsigtet ølandshvede og manitoba.
20160102_183556.jpg
En klassiker der kan have en tendens til at blive lidt våd med både mozzarella og frisk tomat.
20160102_184407.jpg
Den havde nok været bedre med strimler af bøf end med pølsen der druknede lidt i bearnaisesmagen.
20160102_185627.jpg
Den blev et misfoster for den ville ikke forlade pizzaspaden frivilligt...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#8 » 3. jan 2016, 18:23

Det er et lidt forsinket indlæg. Lige hjemkommet fra 3 uger i Spanien skulle vi have gang i lidt julestemning. Det blev til hj. glühwein og pølser med bløde løg og lidt flæsk og det blev indtaget udendørs iført vintertøj lillejuleaften. Hyggeligt og stemningsfuldt, men koldt...

g.wein pøl. 1.JPG
g.wein pøl 2.JPG
g.wein pøl.3.JPG
g.wein pøl 4.JPG
g.wein pøl 5.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#9 » 3. jan 2016, 20:38

Laks tilberedt sousvide ved 48 grader 20min. - savoykål krydret let med karry - linser kogt i kyllingefond -
tomat stegt på pande - kapers

image.jpeg


hulstroem
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 43

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#10 » 3. jan 2016, 21:43

Godt nytår
Opskrift og fremgangsmåden med den pizzadej er du nødt til at dele :savl2: :savl2: :savl2:
prause skrev:Pizza.
1: Mascarpone, tynde kartoffelskiver, røget laks.
2: Tomatsauce, mozzarella, friske tomater uden kerner, efter bagning; parmaskinke og rucola.
3: Mascarpone, løgmarmelade med estragon og napolitansk pølse.
4: Tomatsauce, emmentaler, rød peber, chorizo og blåskimmel.


Gastro Rookie
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#11 » 4. jan 2016, 13:23

Ib M skrev:Laks tilberedt sousvide ved 48 grader 20min. - savoykål krydret let med karry - linser kogt i kyllingefond -
tomat stegt på pande - kapers


Suger de meget smag når de koges i fond? Jeg har tit tænkt på at gøre det, ved nogen om det også virker med f.eks. kikærter?

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#12 » 4. jan 2016, 14:51

Gastro Rookie skrev:
Ib M skrev:Laks tilberedt sousvide ved 48 grader 20min. - savoykål krydret let med karry - linser kogt i kyllingefond -
tomat stegt på pande - kapers


Suger de meget smag når de koges i fond? Jeg har tit tænkt på at gøre det, ved nogen om det også virker med f.eks. kikærter?

De suger ikke "meget" smag, men en fin nuance syntes jeg de får.
Jeg har ikke prøvet med kikærter, da jeg udbløder og evt. koger dem i større portioner og smider dem i fryseren, og smagssætter dem i den videre forarbejdning, men det kunne da være man skulle eksperimenter med den også.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#13 » 4. jan 2016, 16:50

hulstroem skrev:Godt nytår
Opskrift og fremgangsmåden med den pizzadej er du nødt til at dele :savl2: :savl2: :savl2:
prause skrev:Pizza.
1: Mascarpone, tynde kartoffelskiver, røget laks.
2: Tomatsauce, mozzarella, friske tomater uden kerner, efter bagning; parmaskinke og rucola.
3: Mascarpone, løgmarmelade med estragon og napolitansk pølse.
4: Tomatsauce, emmentaler, rød peber, chorizo og blåskimmel.


Hvis du tager udgangspunkt i Freds koldhævede pizzadej, http://fredstone.dk/content/24-koldhaevet-pizzadej så er det et godt sted at starte. Jeg bruger gerne en andel af noget halvsigtet Ølandshvede for smag og resten er stærkt italiensk hvede tipo 00 eller Manitobamel.
se evt. denne tråd viewtopic.php?f=43&t=31343&hilit=pizza
viewtopic.php?f=43&t=31343&hilit=pizza
viewtopic.php?f=131&t=32815&p=313037&hilit=freds+koldh%C3%A6vede#p313037
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1712

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#14 » 6. jan 2016, 20:49

Ikke aftensmad men til frokost. US bovkile med fritter
ImageUploadedByTapatalk1452109749.517415.jpg




Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#15 » 7. jan 2016, 00:12

9900 - er det SV det der? ellers er det dælme smukt stegt
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1712

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#16 » 7. jan 2016, 00:29

Nej det er lavet i alm ovn.


Sent from my iPhone using Tapatalk[img]http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/06/317813244c937a19e6d32bc522df26ed.jpg[/img]
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#17 » 10. jan 2016, 19:39

Braiserede Iberico svinekæber.

1 kg kæber brunes i smør og olie, tilsættes selleri, pastinak, gulerod, løg, porre og ½ l. porter. Krydres med peberkorn, fennikelfrø og stjerneanis.
Braiserer i 8 timer i ovnen ved 110 grader.
Kæberne tages op, og saucen indkoges til ca. ½ mængde. Det blendes med stavblender og tilsættes lidt mælk/fløde. Kæberne lægges tilbage og varmes godt igennem.

Mosen er kartoffel, selleri og jordskok. Kogt i letsaltet vand og moset i "sne-jern", herefter rørt med lidt mælk.

Topping er for at give lidt sprødt; det er ristet røget svinemørbrad, brunede løg og spidskål der er tilsat de sidste 30 sek.
Vedhæftede filer
20160110_090511.jpg
Før braisering.
20160110_171700.jpg
Sauce og grøntsager koges ind før blending. Det er en smagssag om man skal blende grøntsagerne med - jeg kan godt lide det.
20160110_171705.jpg
Rodfrugter før kogning.
20160110_180031.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Så mørt at det kunne tygges med øjenvipperne.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#18 » 10. jan 2016, 20:31

Her blev det til en ganske simpel kylling, rubbet med Shakin' The Tree fra Dizzy Pig. Lavet på rotersserie, så fedtet kunne dryppe ned på kartofler og gulerødder. Billede

Sendt fra min Nexus 6P med Tapatalk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#19 » 15. jan 2016, 21:43

Grillet tun, grillede kammuslinger og kogt torskerogn.
Insalate Caprese.
Spidskål, solbæreddike, granatæble, frisk kokos samt lidt ristede blandede nødder.
Ris.
Vedhæftede filer
20160115_194000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#20 » 16. jan 2016, 19:42

Ikke grillet mad, men nok en af verdens bedste og mest velsmagende retter.
Osso buco Milanese.
Kalveskank i skiver drysses med mel og brunes i olivenolie.
Selleri, bladselleri, løg, hvidløg samt gulerødder brunes med.
Hvidvin, flåede tomater, tomatpure, ansjoser samt timian og laurbærblade tilsættes.
Braiserer i 5 timer ved 150 grader i ovnen.
Vedhæftede filer
20160116_180429.jpg
Risotto er ikke kompliceret. Milanese er; hakkede skaloteløg samt hvidløg der klares i smør/marv eller afskummet fedt fra osso bucoen. Herefter tilsættes risottoris og hvidvin samt ca. ½ g. safran. På det tidspunkt er billedet taget. Herefter tilsættes kyllingbouillon i små sjatter.
20160116_180434.jpg
Efter 5 timer i ovnen med låg på skal den lige koges lidt ind.
20160116_181242.jpg
Et absolut nødvendigt tilbehør er gremolata; hakket hvidløg, citronskal og persille.
20160116_182342.jpg
Når risottoen er næsten færdig skal den have riiigelig parmesanost.
20160116_183539_HDR.jpg
Osso buco, risotto Milanese samt drys af gremolata.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#21 » 17. jan 2016, 18:45

Sousvide laks - frisk salat med dressing - dampet grønt vendt i persillepesto

image.jpeg
Senest rettet af Ib M 17. jan 2016, 21:23, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#22 » 17. jan 2016, 19:00

Det ser dejligt ud, hvor længe og temp. laver du laks ved Ib?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#23 » 17. jan 2016, 19:06

Jeg laver laksesteak ved 48 grader i 15-20 min

Ib M

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#24 » 17. jan 2016, 19:10

OK, så har den stadig noget glasagtigt gennemskinneligt over sig ikke?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#25 » 17. jan 2016, 19:22

Den er nok på grænsen, men uden at den på nogen måde virker rå. Æggehvidestofferne bliver så småt synlige, og skindet slipper let.
Men selvfølgelig er det smag og behag.

Ib M

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#26 » 18. jan 2016, 06:30

Ib M skrev:Den er nok på grænsen, men uden at den på nogen måde virker rå. Æggehvidestofferne bliver så småt synlige, og skindet slipper let.
Men selvfølgelig er det smag og behag.

Ib M

Jeg er lidt ambivalent, for der er noget lækkert ved den på grænsen, men er nok mere til gammeldags skamstegt laks ;-)
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#27 » 18. jan 2016, 14:57

Jeg er til begge dele, alt afhængig af hvordan det skal spises, og hvilket tilbehør og evt. dressing der er til. Så ikke noget rigtigt eller forkert, det skal som så meget andet laves som man bedst kan li' det.

Ib M

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#28 » 18. jan 2016, 18:59

Brunkål lavet på endestykkerne af 4 sider nyrøget flæsk...

brunkål.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#29 » 18. jan 2016, 19:47

Super ret, er du sikker på at du ikke er sønderjyde? for det ligner fuldstændig min salig mormors brunkål. Som hun en gang i øvrigt var så venlig at servere aftenen før jeg i gymnasiet skulle sidde 16 timer i en bus... lad os nøjes med at sige at hverken jeg eller min mormor var særlig populære i bussen.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#30 » 19. jan 2016, 13:05

:lol: :lol: :lol:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


panik
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 23

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#31 » 19. jan 2016, 16:19

jeg har ikke fået brunkål siden jeg var dreng.
har du en opskrift med gods ?

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#32 » 21. jan 2016, 16:09

panik skrev:jeg har ikke fået brunkål siden jeg var dreng.
har du en opskrift med gods ?


Røget flæsk skæres i store tern. I en gryde smeltes sukker til karamel (ligesom til brunekartofler), flæsket hældes i og brunes. Derefter fyldes et snittet hvidkål oveni og der røres grundigt, så karamellen fordeles i kålen. Lad det brune lidt, tjek om kålen afgiver vædske, hvis ikke hæld et glas vand i, læg låg på og skru helt ned for varmen. Tjek ofte i starten, da vinterhvidkål kan finde på at suge væsken så det hele brænder på, tilsæt væske hvis nødvendigt. Lad det simre mindst et par timer, gerne mere og gerne dagen før det skal spises. Smag til med salt til sidst, flæsket kan godt være temmelig salt. Vi spiser det med rugbrød og sennep til...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#33 » 22. jan 2016, 21:08

Billede

Hjemmelavet kartoffel/gulerod rösti

Filet af Skotsk højlands krondyr

Cremet hasselnød sauce

Salat (agurk i skiver) man skal jo ikke overdrive!


Sent from my iPhone using Tapatalk
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#34 » 22. jan 2016, 21:17

Flot dyrefilet du har kokkereret der.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#35 » 23. jan 2016, 08:10

prause skrev:Flot dyrefilet du har kokkereret der.


Takker, det er første gang jeg griller et helt stykke krondyrfilet, tidligere har det været steaks, så var lidt nervøs mht grilltid, men den sad (efter vores smag) lige i skabet!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#36 » 24. jan 2016, 12:00

Boller i carry med naan brød, pandebagt og ovnbagt, til...Og ris...

naanb.2.JPG


naanb, pande ovn.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


HHansen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 614

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#37 » 24. jan 2016, 17:22

Om lidt skal en kylling på en dåse og så skal den ud på primoen og have varmen. Dertil kartofler i actifry'en og noget salat :savl2:
Mvh



-Helle


Perjes25
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#38 » 24. jan 2016, 17:56

En svinemørbrad er lige kommet på kamadoen, fyldt med tomatpesto og ost, viklet ind i bacon - naturligvis .1%¤ Dertil en lækker bønnesalat, jumbo fritter og dressing. Bliver lækkert. God aften derude!!
Cadac Neaway Deluxe 57cm
Jamie Oliver Travel Grill
Monolith Kamado rund

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#39 » 24. jan 2016, 18:01

Forloren and - svinemørbrad

image.jpeg

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#40 » 24. jan 2016, 18:41

Det må være temadag med svinemørbrad.
Vedhæftede filer
20160124_180422.jpg
Svinemørbrad, afpudset, rullet i PP rub og pakket ind i parmaskinke - grillet ved indirekte og brunet på direkte.
Nybagt brød. Salat af romaine, skalotteløg, cherrytomater og blancherede grønne bønner.
Dressingen er hj. lavet Cæsar.
Senest rettet af prause 24. jan 2016, 19:51, rettet i alt 2 gange.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5492

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#41 » 24. jan 2016, 18:42

Her stod den på revelsben med bagte rodfrugter.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1230

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#42 » 24. jan 2016, 18:50

prause skrev:Det må være temadag med svinemørbrad.

Ja, det ser sådan ud - svinemørbrad er også billig mad i disse tider, og fantasien rækker efterhånden også længere end til mørbradbøffer - selv om det også er en dejlig spise.

Ib M

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 136

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#43 » 24. jan 2016, 19:18

Rundtossede rodfrugter, frikadeller og coleslaw
Vedhæftede filer
image.jpeg
Med venlig hilsen

- Jesper

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#44 » 24. jan 2016, 20:05

Vi fik thai-kylling med nudelsalat på Prause-maner, næsten...Tak for god inspiration, hr. Prause... :P
Det er en rigtig dejlig ret...

thai 1.JPG


thai 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1712

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#45 » 29. jan 2016, 01:24

ImageUploadedByTapatalk1454027057.293726.jpg
ImageUploadedByTapatalk1454027037.235042.jpg

ImageUploadedByTapatalk1454027022.111881.jpg


Idag stod den på spareribs med salsa


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#46 » 29. jan 2016, 06:46

Den ser fandme flot ud den rib du har lavet der.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1712

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#47 » 1. feb 2016, 01:07

prause skrev:Den ser fandme flot ud den rib du har lavet der.

Tak og de var også gode


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#48 » 7. feb 2016, 11:10

Billede

Igår aftes efter ungerne var puttet serverede jeg lammeculotte med små dampbagte kartofler vendt i klaret smør og lime. Blåbærsauce og aioli og granatæble.

Jeg har arbejdet lidt med præsentationen den gang, så råd og ideer modtages med tak:-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2512

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#49 » 7. feb 2016, 19:16

Ugens menu.
Vedhæftede filer
20160207_182119_HDR.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


NeuroBrain
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 621

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2016)

Indlæg#50 » 7. feb 2016, 19:48

ribs.jpg


Old Country Style Ribs og flæskesvær

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: nicolai.k og 7 gæster