Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#51 » 16. jan 2015, 19:05

Steaks af okse mørbrad med hvidløgssmør, pommes, løgringe, bagte tomater og hjemmelavet aioli.
Dertil en god flaske amarone.
20150116_183901.jpg
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill


mrechnagel
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 182

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#52 » 16. jan 2015, 20:02

Her blev det til en lille T-bone med hjemmelavet bearnaise...
Vedhæftede filer
image.jpg

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 661

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#53 » 16. jan 2015, 20:16

Ingen billeder - beklager.

Stod på rib-eye af USDA Prime Black Angus (købt fersk i Citti i Flensburg) - tørstegt på hed smedejernspande. Der var nok marmorering til en del røgudvikling trods fuld gang i Trepol'en...

Krydret med salt, peber plus friskpresset hvidløg. Dertil koldt smør og hjemmebagt langtidshævet flûte.

2008 Roagna Langhe Nebbiolo blev drukket til.

Primitivt - ja, men jeg er alene hjemme, og nu mangler jeg egentlig bare at lave mig en velvoksen bananasplit ;-)
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#54 » 17. jan 2015, 16:01

Stegt laks med pasta og salat...

DSC_0050.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#55 » 17. jan 2015, 20:02

Galloway ungoksekotelet med chimichurri, salsa med urter chili og mango, kogt perlebyg med chimichurri og parmesan.
Vedhæftede filer
IMAG1134.jpg
IMAG1136.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#56 » 18. jan 2015, 12:28

Det ser dæleme dejligt ud og chimichurri er jo skønt. Er du tilfreds med kødet?
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#57 » 18. jan 2015, 12:33

Vi fik madpandekager med oksekød og strimler af flæsk og så en masse grøntsager...

DSC_0003.JPG

DSC_0004.JPG

DSC_0005.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 153

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#58 » 18. jan 2015, 12:52

Test af nyt pizzamel... Frokost pizza med rørt tatar og Jalapenos
Vedhæftede filer
image.jpg
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#59 » 18. jan 2015, 15:48

skaal-um skrev:Det ser dæleme dejligt ud og chimichurri er jo skønt. Er du tilfreds med kødet?

Ja, det er dejligt - massere af smag og saftigt. Lidt tidligt at vurdere, da det foreløbig er det eneste vi har spist.
I aften bliver det burgere med hakket okse (samme ko) lagret Gruyere, økologisk sortfodsskinke og hjemmelavet ketchup, så der er jeg måske lidt klogere.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#60 » 18. jan 2015, 21:04

En con Carne med halv ris halv stegte gulerodspuraler.
ImageUploadedByTapatalk1421611445.363739.jpg
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 114

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#61 » 18. jan 2015, 22:07

Rib eye steak med ovnkartofler med timian og en simpel
salat af icebergsalat, agurk og tomat med en olie- eddike
dressing med masser af frisk kværnet sort peber.
20150118_184227.jpg

Hilsen Jens
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#62 » 20. jan 2015, 18:43

Wienerscnitzel med dreng... (En meget stor schnitzel, vi kunne ikke spise op... :lol: )...
Vedhæftede filer
DSC_0002.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#63 » 21. jan 2015, 07:17

Hold da op Finn er de serveret på fade? ;-)
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#64 » 21. jan 2015, 14:19

prause skrev:Hold da op Finn er de serveret på fade? ;-)


Ha ha...ja næsten. Tallerkenerne er 32 cm i diameter... :lol:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#65 » 21. jan 2015, 14:26

Og så blev det fiskedag, nemlig stegt sild...

stegt sild.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#66 » 22. jan 2015, 23:05

ImageUploadedByTapatalk1421964318.257921.jpg


Medister!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#67 » 25. jan 2015, 20:23

Pizza på kamado.

Dej: Ca. lige dele ølandshvede, durum og Manitoba. Først koldhævet udenfor i 6 timer, derefter inde i ca. 1 time før udrul/trækning.
Vedhæftede filer
IMG_9153.JPG
Mascarpone, kartoffelskiver, røgsalt, gederulle, rosmarin og bacon.
IMG_9157.JPG
Løgkompot, revet mozzarella, blåskimmel og pære.
IMG_9161.JPG
Lidt tosserier:
Mascarpone, syltede rødløg, varmrøget laks, artiskok og efter bagning purløg.
IMG_9164.JPG
Den eneste pizza rosso i dag:
Tomat, revet mozzarella, stykker af bøffelmælksmozzarella, parmesan, artiskok og efter bagning parmaskinke og basilikum.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#68 » 27. jan 2015, 11:43

Fiskedeller lavet som kugler i "tøsen" med bacontern og bløde løg og majs og kartofler...

fiskedelle.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Jesper-BP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 249

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#69 » 27. jan 2015, 20:03

prause skrev:Pizza på kamado.

Dej: Ca. lige dele ølandshvede, durum og Manitoba. Først koldhævet udenfor i 6 timer, derefter inde i ca. 1 time før udrul/trækning.



Kunne du ikke tænke dig at åbne en Pizza biks i Kolding? Jeg lover at komme som kunde ofte!
Dum jyde som elsker at lege med mad og kryderier.
Det lykkedes som regel at få det til at smage!

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#70 » 27. jan 2015, 20:14

Laks indbagt i crouton med "grønt" tilbehør.

crouton-010.jpg

crouton-013.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#71 » 27. jan 2015, 20:58

Jesper-BP skrev:
prause skrev:Pizza på kamado.

Dej: Ca. lige dele ølandshvede, durum og Manitoba. Først koldhævet udenfor i 6 timer, derefter inde i ca. 1 time før udrul/trækning.



Kunne du ikke tænke dig at åbne en Pizza biks i Kolding? Jeg lover at komme som kunde ofte!

Takker for tilbuddet, men der er lidt langt til Kolding 8)

Super lækkert Ib .1%¤
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#72 » 28. jan 2015, 10:52

Meget lækkert og inspirerende. Det kunne være sjovt lige at høre, hvad du gjorde ved laksen?. Som vanligt smukke billeder...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#73 » 28. jan 2015, 11:22

Takker prause og skaal-um
skaal-um skrev:Meget lækkert og inspirerende. Det kunne være sjovt lige at høre, hvad du gjorde ved laksen?

Et par skiver toast uden skorpe er rullet helt flade, og et stykke laks fra fryseren, der var tilberedttilberedt helt traditionelt, placeres imellem toastskiverne, som herefter skæres til, og steges gylden i smør.

Jeg har tidligere prøvet at lave en lignende "toast" med røget makrel, hvilket også var godt.

Ib M

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#74 » 28. jan 2015, 11:38

Ib M skrev:Takker prause og skaal-um
skaal-um skrev:Meget lækkert og inspirerende. Det kunne være sjovt lige at høre, hvad du gjorde ved laksen?

Et par skiver toast uden skorpe er rullet helt flade, og et stykke laks fra fryseren, der var tilberedttilberedt helt traditionelt, placeres imellem toastskiverne, som herefter skæres til, og steges gylden i smør.

Jeg har tidligere prøvet at lave en lignende "toast" med røget makrel, hvilket også var godt.

Ib M


Tak. Det skal jeg da prøve en dag... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


skovsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 120

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#75 » 28. jan 2015, 19:07

Grovburger med riiigelige mængder konfitteret and og bbq sauce
Vedhæftede filer
20150128_182907.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#76 » 29. jan 2015, 18:11

Biksemad... :P

biks.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#77 » 29. jan 2015, 18:29

Biksemad var efter "rygter" Kong Frederiks livret - og med rette !

Ib M


Salmo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 40

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#78 » 29. jan 2015, 22:36

På restaurant Colosæum i Sønderborg bliver denne velsmagende ret serveret som "Kong Fiddes livret" :-)
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=19960

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#79 » 30. jan 2015, 13:37

Grydestegt kylling med kartofler og råkost...

DSC_0004.JPG

DSC_0006.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


jim
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 426

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#80 » 30. jan 2015, 22:45

Meat balls med ris og bearnaise sause.


image.jpg


Aner ikke hvorfor det ene billed vender på hovedet.
Vedhæftede filer
image.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#81 » 1. feb 2015, 16:16

Her blev det medister, produceret her lillejuleaften, med mos og rødbeder...

DSC_0002.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

madmousedk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 705
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#82 » 1. feb 2015, 19:59

I dag kogte jeg fond på kyllinge-skrog fra fryseren. Det blev til 2 forskellige dejlige supper.

IMG_4241.JPG

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#83 » 2. feb 2015, 17:53

En firkantet pizza og en traditionel...

Pizza 1.JPG


pizza 2 a.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 305

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#84 » 2. feb 2015, 19:51

Skiferie er ingen undskyldning
Så lidt højreb blev grillet i snevejret
Vedhæftede filer
DSC_0322.JPG
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#85 » 2. feb 2015, 20:08

nunni skrev:Skiferie er ingen undskyldning
Så lidt højreb blev grillet i snevejret

.1%¤
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 305

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#86 » 3. feb 2015, 19:22

Man er vel i sverige på ski :-D
Vedhæftede filer
DSC_0324.JPG
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#87 » 3. feb 2015, 19:36

nunni skrev:Man er vel i sverige på ski :-D

Ja - det smager ikke så slemt som det lyder. :-) :-) :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#88 » 3. feb 2015, 20:34

Her blev det sennepspanerede svinekoteletter, ovnkartofler og fennikelsalat...

DSC_0002.JPG
Vedhæftede filer
DSC_0003.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#89 » 6. feb 2015, 18:55

Det bliver til en Kanelsnurrer til kaffen - selv om det er en bageplade fra en mini ovn, er der altså noget "mad" i sådan en Kanelsnurrer

image.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#90 » 7. feb 2015, 14:28

Kødboller i fad.

Kødboller, urter.
Mozzarella og parmesan.
Tomatsauce.
Vedhæftede filer
IMAG1140.jpg
IMAG1142.jpg
IMAG1144.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#91 » 9. feb 2015, 16:29

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1423495712654.jpg[/attachment]

22 timers PP igår til konens 30 års :)

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1423495712654.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#92 » 10. feb 2015, 21:54

En smagsprøve på nyrøgede "karrygriller"
image.jpg

image.jpg


OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#93 » 10. feb 2015, 22:09

Ib M skrev:En smagsprøve på nyrøgede "karrygriller"
image.jpg

image.jpg


Mmh, det ser da brand (eller skulle man sige røg)godt ud.:D

Hvad er det for en fin ovn du har dig?

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#94 » 10. feb 2015, 22:57

OlIva skrev:Mmh, det ser da brand (eller skulle man sige røg)godt ud.:D

Hvad er det for en fin ovn du har dig?

Det er en Bradley original røgeovn, som anvendes til de korte røgninger, da den er smådyr i drift. Samt når jeg er doven, og jeg ikke gider fyre op i den brændefyrede Tommerup røgeovn.

Ps. den Borniak du har kik på er noget billigere i drift.

Ib M


OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#95 » 10. feb 2015, 23:10

Ib M skrev:
OlIva skrev:Mmh, det ser da brand (eller skulle man sige røg)godt ud.:D

Hvad er det for en fin ovn du har dig?

Det er en Bradley original røgeovn, som anvendes til de korte røgninger, da den er smådyr i drift. Samt når jeg er doven, og jeg ikke gider fyre op i den brændefyrede Tommerup røgeovn.

Ps. den Borniak du har kik på er noget billigere i drift.

Ib M


Okay. Ja okay, jeg ville nu også bare høre. Angående. Borniak, så skal jeg faktisk på tur imorgen for at se denne ovn. Jeg er rigtig spændt.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#96 » 10. feb 2015, 23:31

Kan jeg godt forstå - der er stor glæde ved indkøb af nyt udstyr.

Ib M

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#97 » 11. feb 2015, 19:02

Stegt lever ala "modern"

leverk-003.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3321
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#98 » 11. feb 2015, 21:58

Hold da op, det ser fantastisk godt ud.
Vil du ud med lidt detaljer?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#99 » 11. feb 2015, 22:12

prause skrev:Hold da op, det ser fantastisk godt ud.
Vil du ud med lidt detaljer?

Jo tak - selvfølgelig

Smagsmæssigt ligger retten her tæt på den traditionelle, men med et par finesser, som får retten til af fremstå anderledes, både udseendesmæssigt og adskillelse af smagende

Gulerod/persillerods-pure i bunden
Sprødstegt lever
Fondant kartofler
Stegte/glaserede kvarte løg
Hjemmelavet stegte baconskiver
Ærter
Kraftig pandesauce
Toppet med fint strimlet friturestegt løg

image.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3063
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#100 » 12. feb 2015, 15:15

Det er klasse... Og godt billede... .1%¤ ø
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 40 gæster