Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#1 » 26. apr 2014, 21:30

Så lavet Louise sin første solo video, syntes sku hun klare det rigtigt flot da jeg ved hvor nervøs hun var :-D

http://youtu.be/Y0Jbl5kgVRo

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#2 » 26. apr 2014, 22:53

Fin gennemgang men i skal altså zoome ind på det der sker. Det er for statisk og hun forsvinder i omgivelserne. Det er fint at starte op med et total billede hvor hun præsenterer hvad der skal ske. Men så skal der klippes ind til nogen nærbilleder. Fx fortæller hun meget kort om de huller i den trone så det kan dampe op i fuglen. Men man kan intet se.
Ellers er det fint med de videoer.
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3341
Kontakt:

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#3 » 27. apr 2014, 01:59

Louise er super god, specielt i 2 halvdel (efter grilling). Efter pausen falder tempoet når du fortæller og det er rigtig godt :-D
Rent praktisk kan man diskutere både brugen af øl under vejs og en kødnål til at vurdere om den er færdig - men det er detailler.
Enig i, at der bør zoomes ind stort set med det samme.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#4 » 27. apr 2014, 07:20

I har begge 2 ret , vi er ved zoome ind på den stil vi gerne vil bruge for der er så mange forslag til hvordan det kan gøres .

Som udgangs punkt bliver det still film , vi har flytte kamera så langt frem som det var muligt ca 2 meter for at få så meget med som muligt .

Vi arbejder lidt med et par ideer som at stoppe filmen og gå tætter på eller zoome ind og holde det på skærebrætet , en ide er også at køre med 2 stk kameraer også klippe det sammen .

Men alt i alt syntes vi selv det går fremad og vi har fået mange positive tilbage meldinger

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#5 » 27. apr 2014, 07:35

Super med danske bbq-videoer. Bare klø på .1%¤
Detaljerne skal nok komme på plads efterhånden.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#6 » 27. apr 2014, 08:54

Super godt at se nogle danske grill video bare klø på
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#7 » 27. apr 2014, 10:38

Fin gennemgang.. :)
Enig med de andre i det zoom der, men lige i denne video så jeg det ikke rigtig som en mangel.

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#8 » 27. apr 2014, 11:40

Tror i næste gang skal bruge *CUT* og så sætte op til et nyt skud og så *ACTION*
Så regigere det sammen bagefter. Altså ikke lige gå helt over i den anden grøft, men måske stoppe en til to gange i en optagelse og stille om

Det er meget svært at optage fra start til slut, samt zoome ind så der er fokus på det rigtige på det rigtige tidspunkt

Håber det gav mening, det er vist ikke min skarpeste formulering denne her :D
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 471

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#9 » 27. apr 2014, 11:54

Jeg synes det er rigtigt fedt at i gider at smide de videoer op på nettet.. Jeg elsker selv at grille men bliver ofte ramt af usikkerhed når jeg skal lave noget og derfor er det fedt for mig at få det hele gennemgået på video istedet for billeder da mange af de garvede folk herinde springer de grundlæggende ting i grillning over i deres gennemgang (hvilket jeg godt kan forstå) da de er nået så langt med deres kunnen...

Jeg vil give de andre ret i at man mangler virkelig nogle detaljer og selv om Louise er ganske sød så vil jeg nu hellere se de små nærdetaljer omkring madlavningen ;-)

Men bliv ved for pokker, det er super fedt :-D
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#10 » 27. apr 2014, 14:14

Jimmy B skrev:Jeg synes det er rigtigt fedt at i gider at smide de videoer op på nettet.. Jeg elsker selv at grille men bliver ofte ramt af usikkerhed når jeg skal lave noget og derfor er det fedt for mig at få det hele gennemgået på video istedet for billeder da mange af de garvede folk herinde springer de grundlæggende ting i grillning over i deres gennemgang (hvilket jeg godt kan forstå) da de er nået så langt med deres kunnen...

Jeg vil give de andre ret i at man mangler virkelig nogle detaljer og selv om Louise er ganske sød så vil jeg nu hellere se de små nærdetaljer omkring madlavningen ;-)

Men bliv ved for pokker, det er super fedt :-D



Tak skal du ha , vi vil prøve at få flere detaljer med


clancy
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 101

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#11 » 27. apr 2014, 15:03

Godt initiativ med Danske grill videoer - teknikken kommer med erfaringen. God video, men husk hygiejnen - handskerne beskytter brugeren men ikke de overflader de er i kontakt med efter håndtering af råt kød. Glæder mig til at se flere af slagsen.
MVH clancy

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3077
Kontakt:

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#12 » 27. apr 2014, 18:28

Bravo... .1%¤ .1%¤ .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

JMD
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 424

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#13 » 29. apr 2014, 18:34

Helt hen med kamreaet så det kigger nedad i en 45º vinkel - man skal kunne se hvad sker!


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#14 » 29. apr 2014, 23:38

...og så drikker man altså den sidste tår selv!! :-D
hilsen
Jesper

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1249

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#15 » 30. apr 2014, 11:37

Rigtigt dejligt med danske grill video'er. Jeg vil dog tilslutte mig kommentarerne og lidt nævne nogle af de erfaringer jeg selv gjorde mig, dengang jeg lavede nogle IT videoer.

- Planlænging - lav et manuskript og del optagelsen op med beskrivelser af hvad der skal ske i billedet og hvad der skal siges.
- Aldrig zoom - Stop hellere op og flyt kamera'et.
- Det er svært at arbejde, snakke og kigge i kamera'et samtidigt, så lav en ting af gangen.
- Så vis emnet i en 45 graders vinkel og arbejd med det. Indtal speak senere.
- Når man taler og kamera'et er på ens ansigt, så lad være med at arbejde imens.
- Hver gang man taler om detaljer, så klip video ind af det man taler om.
- Hav flere emner at arbejde med og lav tingene flere gange, så man kan vælge den bedste optagelse ved redigering.

Men FEDT med danske grill video'er..

PS: Hvorfor opstår den der sorte sørgerand rundt om påtagelsen på Youtube? Det er da smaddersynd.
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

godkop
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 300

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#16 » 30. apr 2014, 14:56

prøv at se hvordan Max fra kvalimad.dk gør

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Kylling på dåse af Ghost Barbecue

Indlæg#17 » 30. apr 2014, 16:15

Vi forventer at det bliver godt :) tak for alle jeres input nået vil vi prøve at efterleve og nået vil glippe .

Gode råd , for og imod vil blive tage op igen om 5 10 film og så må vi se om vi har ramt mere plet .

For nu håber vi i vil nyde de næste par film der kommer :-D

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster