Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Ringsby Kiel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#401 » 16. maj 2014, 18:31

Lidt ribs er altid godt.
Vedhæftede filer
2014-05-16 18.20.38.jpg


skovsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 120

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#402 » 16. maj 2014, 20:17

Knægten er lige fyldt 6 år så han havde bestemt at gæsterne idag skulle have pulled duck
( hans livret ) og gåse burgere... Vi har lige lavet kanin burgers så hvorfor ikke prøve, og det blev kanon!
Både gås og and er fra vores egen mark, det gør jo bare oplevelsen bedre. Glemte billeder undervejs men her er burgeren .
Vedhæftede filer
2014-05-16 19.54.12.jpg

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#403 » 16. maj 2014, 20:18

Vi fik et par bål pølser :-)
ImageUploadedByTapatalk1400264324.911594.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3171
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#404 » 17. maj 2014, 12:21

US cuvette med 2 slags salat til og rest til frokost dagen efter med koldt kød med lune løg på...uhmm..!

us cuvette 1.JPG


us cuvette 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#405 » 17. maj 2014, 15:49

Grisogko US steaks på BGE med den smarte temperatur Medium dims som også er udmærket til at stange tænder!
Vedhæftede filer
Billede.jpg
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3171
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#406 » 17. maj 2014, 16:02

prorege skrev:Grisogko US steaks på BGE med den smarte temperatur Medium dims som også er udmærket til at stange tænder!


Mmmm...Flot kød... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#407 » 17. maj 2014, 20:47

"Gude Kylling" spatckcock med et tvist, urtebrød, danske asparges med bacon og grillede majs.

Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift viewtopic.php?t=2030 men lavet spatchcock. Da jeg smagte på hvidløgscremen kaldte den i den grad på frisk timian - så det fik den.

Urtebrødet er en langtidshævet durum/tipo 00/spelt dej. Den blev bredt ud lidt som en tyk firkantet pizza og så smurt med en blanding af timian, rosmarin, oregano, hvidløg, citronskal, olivenolie, ansjoser, parmesanost og salt (blendet som en grov pesto). Derefter rullet sammen som en roulade og efterhævet i ca. 1 time.
Vedhæftede filer
IMAG0440.jpg
Så skal der sprøjtes creme ind.
IMAG0443.jpg
Der er fyldt godt op, det hele på indirekte varme.
IMAG0447.jpg
Så er det bagt.
IMAG0450.jpg
Brødet ligner nærmest en stor roulade.
IMAG0453.jpg
Verdens bedste rest...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#408 » 17. maj 2014, 21:39

ser lækker ud den kylling
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#409 » 18. maj 2014, 20:14

prorege skrev:Grisogko US steaks på BGE med den smarte temperatur Medium dims som også er udmærket til at stange tænder!


Hvor har du dem fra? Det er dem der lyser en diode i, right?

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#410 » 18. maj 2014, 23:04

Her stod den på nem mad. Skirt steak med mango salsa.



Sent from my iPhone using Tapatalk
Vedhæftede filer
skirtsalsa.jpg
skirtsalsa.jpg (34.1 KiB) Vist 7091 gange
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


Nyhus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#411 » 19. maj 2014, 08:47

Lørdag stod den på oksemørbrad med ovnkartofler, broccolisalat og diverse
Vedhæftede filer
IMAG0817.jpg
IMAG0819.jpg
Taget af ved ca. 57 grader, og fik lov at hvile lidt


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#412 » 19. maj 2014, 08:50

ser lækkert ud


9900 skrev:Her stod den på nem mad. Skirt steak med mango salsa.



Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3171
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#413 » 19. maj 2014, 11:59

Burgere igen igen, nu med tomatiseret hvidløgsmayonaisse, salsa og fritter...

burger 1.JPG


burger 2.JPG


burger 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#414 » 19. maj 2014, 12:03

Nu er der jo ikke noget galt i at spise burgere flere gang når de ser så gode ud...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


skuffen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#415 » 20. maj 2014, 17:50

Et af årets tilbagevendende måltider med en god salat.

Hvid kartoffelsalat med nye kartofler
Avokado/spinat salat med baby spinat fra haven, æbler og citron og frikadeller.

20140519_175117.jpg

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#416 » 20. maj 2014, 19:51

ABTs

ImageUploadedByTapatalk1400608257.105072.jpg
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide


Sofus far
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 380

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#417 » 20. maj 2014, 20:56

image.jpg


Guru inspireret ribbensteg med kartoffelsalat og kløversalat :-)

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3171
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#418 » 21. maj 2014, 10:37

Det blev en tilbudsflankesteak, som efter en omgang med tenderizeren blev smurt med smeltet hvidløgssmør på begge sider, grillet og serveret med salat og fritter...

flank 2.JPG


flank 3.JPG


flank 1.JPG


flank 4.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1845
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#419 » 21. maj 2014, 18:02

Behøver vist ikke sige noget :D

2014-05-21 07.03.12.jpg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#420 » 21. maj 2014, 18:11

John.R skrev:Behøver vist ikke sige noget :D

2014-05-21 07.03.12.jpg

Sulten mand :shock:
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#421 » 21. maj 2014, 18:30

En skinkesteg (guderne må vide hvad det er) nye kartofler, asparges, tzatziki og og en lille salat med agurk, tomat, radise og mozzarella.
image.jpg
Med venlig hilsen
Morten


NeuroBrain
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 658

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#422 » 21. maj 2014, 20:45

Morten L skrev:En skinkesteg (guderne må vide hvad det er) nye kartofler, asparges, tzatziki og og en lille salat med agurk, tomat, radise og mozzarella.
image.jpg



Super forret - hvad var hovedretten ? :lol:


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#423 » 21. maj 2014, 22:28

Forret: Æggekage ( i de små gryder )

Hovedret: Indbagt mørbrad m. fyld, samt kyllingebryster m. fyld og dertil bagekartofler m. chilismør.

Dessert: Et par willemoes portere! ;)[attachment=-1]uploadfromtaptalk1400704132596.jpg[/attachment]

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1400704132596.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#424 » 22. maj 2014, 08:33

"Lange boller" i karry ;-)
Menuen stod på boller i karry, men hvad gør man når vejret er så godt? Man laver det på grill.
Farsen er med fiskesauce, thaikarry, citrongræs, lime, hvidløg og honning, rørt lidt fast for at den kan sidde fast på træspyddene.
Karrysovsen er kokosmælk, rød thai karry, lime, løg, hvidløg, peberfrugt, bambusskud og nektarin.
Vedhæftede filer
IMAG0465.jpg
IMAG0466.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#425 » 22. maj 2014, 20:34

Så blev det vores tur til burgere. Alene med drengene på 9 og 11, så vi gav den gas med specielt bøfferne.
Til 3 bøffer gik der 600 g. jersey ko. De blev fyldt med hakket cheddar, ricotta, frisk oregano og sidst men ikke mindst ristet bacon. Så blev de omviklet med parmaskinke, "malet" med sweet baby rays og til sidst drysset med butt rub.
Bollerne var lynhævet af Manitoba-mel med ret meget gær (hævet op på kun 1 time), men de havde nu stadig en et pæn opbagning på kamadoen.
Osten var grillet halloumi - det har jeg ikke prøvet før, men det kan altså godt anbefales.
Og så det sædvanlige, salat, tomat, agurk. løg og syltede agurger (samt lidt syltede Jalapeños) og ikke mindst Heinz.
De blev måske en smule for store :shock:
Vedhæftede filer
IMAG0471.jpg
Godt oksekød med fyld af bacon, ost, ricotta og oregano. Uden på er der parmaskinke, sweet baby rays og butt rub. Stegt til 55-58 gr. med lidt røgflis.
IMAG0473.jpg
Råvarerne er klar.
IMAG0474.jpg
IMAG0475.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#426 » 22. maj 2014, 20:37

prause skrev:Så blev det vores tur til burgere. Alene med drengene på 9 og 11, så vi gav den gas med specielt bøfferne.
Til 3 bøffer gik der 600 g. jersey ko. De blev fyldt med hakket cheddar, ricotta, frisk oregano og sidst men ikke mindst ristet bacon. Så blev de omviklet med parmaskinke, "malet" med sweet baby rays og til sidst drysset med butt rub.
Bollerne var lynhævet af Manitoba-mel med ret meget gær (hævet op på kun 1 time), men de havde nu stadig en et pæn opbagning på kamadoen.
Osten var grillet halloumi - det har jeg ikke prøvet før, men det kan altså godt anbefales.
Og så det sædvanlige, salat, tomat, agurk. løg og syltede agurger (samt lidt syltede Jalapeños) og ikke mindst Heinz.
De blev måske en smule for store :shock:

Lækkert - lækkert :savl2:
Det er ikke bollerne der er for store, det er bøfferne der er for små. ;-)


.
Torp Hedehusene


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#427 » 22. maj 2014, 20:40

Nøj de ser lækre ud de burger mums
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#428 » 22. maj 2014, 20:49

Torp Hedehusene skrev:
prause skrev:Så blev det vores tur til burgere. Alene med drengene på 9 og 11, så vi gav den gas med specielt bøfferne.
Til 3 bøffer gik der 600 g. jersey ko. De blev fyldt med hakket cheddar, ricotta, frisk oregano og sidst men ikke mindst ristet bacon. Så blev de omviklet med parmaskinke, "malet" med sweet baby rays og til sidst drysset med butt rub.
Bollerne var lynhævet af Manitoba-mel med ret meget gær (hævet op på kun 1 time), men de havde nu stadig en et pæn opbagning på kamadoen.
Osten var grillet halloumi - det har jeg ikke prøvet før, men det kan altså godt anbefales.
Og så det sædvanlige, salat, tomat, agurk. løg og syltede agurger (samt lidt syltede Jalapeños) og ikke mindst Heinz.
De blev måske en smule for store :shock:

Lækkert - lækkert :savl2:
Det er ikke bollerne der er for store, det er bøfferne der er for små. ;-)


.

Touche
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Joc
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 9

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#429 » 23. maj 2014, 19:08

Dagens menu
Forret: Grillet asparges med røget laks senneps dressing.
Hovedret: Kylling med flødeost, rosmarin, citron og tomatsalat.
Dessert: Blandet frugt og bær med mørdejs låg lavet på grill og mascapone creme.
Vedhæftede filer
CAM00219.jpg
CAM00220.jpg
CAM00222.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#430 » 23. maj 2014, 19:57

Dejlig sommermad. Ser rigtig indbydende ud.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

hupfeld
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 129

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#431 » 23. maj 2014, 20:12

Den nye Summit skulle indvies med nogle store bøffer :savl2:

Billede

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#432 » 24. maj 2014, 17:48

Tyrkisk krydret pølse fra favorit halal slagteren i Istedgade med kold kartoffelsalat for at køle smagsløg.
IMG_0108.JPG
Vedhæftede filer
IMG_0115.JPG
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#433 » 24. maj 2014, 18:36

Den er stor, er den en mergaz/merguez type eller er det noget helt andet spændende?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#434 » 24. maj 2014, 19:39

Så blev det endeligt til pizza.
Fred's lyn dej modificeret med Tipo00 og durum mel.
Hjemmelavet pizza sauce med Zinfandel kogt ind og blendet.
Toppings var PulledPork, skinke, pepperoni, artiskokker og pizza ost.
ImageUploadedByTapatalk1400953181.107707.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400953139.405849.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400953121.986305.jpg

Nå og og en hjemmebrygget Kölsch mens grille bliver varm.
ImageUploadedByTapatalk1400953106.605250.jpg
Mvh

ChevyDK


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#435 » 24. maj 2014, 19:49

ChevyDK skrev:Så blev det endeligt til pizza.
Fred's lyn dej modificeret med Tipo00 og durum mel.
Hjemmelavet pizza sauce med Zinfandel kogt ind og blendet.
Toppings var PulledPork, skinke, pepperoni, artiskokker og pizza ost.
ImageUploadedByTapatalk1400953106.605250.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400953121.986305.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400953139.405849.jpg

Nå og og en hjemmebrygget Kölsch mens grille bliver varm.
ImageUploadedByTapatalk1400953181.107707.jpg


Ser godt ud!

Nu er jeg ved at være træt af at læse om dine hjemmebryg! :D De ser sgu gode ud!!

Jeg har selv brygget ca. 100 liter øl, hvoraf de 50 smagte af helvede til :P

Er du på haandbrygforum?
Er det sådan du evt. kan give mig nogle tips i pb måske? :)

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#436 » 24. maj 2014, 20:15

Hej MegaO.
Ja, jeg er på haandbrygforum. Har været med fra starten som redaktør (det er min kammerats forum).
Jeg har brygget i mange år efterhånden (10 år eller sådan noget) og har da også lidt præmieringer dengang jeg var med til konkurrencerne.
Når du siger ad H til, hvad er der så i vejen?
Send mig en PB så vi ikke bruger flere linjer her :-)
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#437 » 24. maj 2014, 20:51

prause skrev:Den er stor, er den en mergaz/merguez type eller er det noget helt andet spændende?


Pølsen er meget stærk chili/peber i smag, diameter ca som medister, dog uden fedt.

De andre merguez fås i original kvalitet, med eller uden chili, hos den marokkanske slagter Tomsgårdsvej 32 Kbh NV, jeg prøver end ikke at efterligne herhjemme når man kan købe dem i perfekt kvalitet.

Mvh
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

madmousedk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 705
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#438 » 24. maj 2014, 21:03

Oksemørbrad-bøffer, grillet asparges med olivenolie og citron timian, købe løgringe + kartofler, bearnaise og dejlig rødvin.
Jeg måtte dog færdiggøre kartofler + løgringe på panden, selvom de havde været i ildfast fad ved 200C i 30-40min. på min Q3200!? De blev aldrig færdige..Hvorfor mon!?

10357474_670391529676958_1910818896569564079_n.jpg
10357474_670391529676958_1910818896569564079_n.jpg (102.83 KiB) Vist 6758 gange

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#439 » 24. maj 2014, 21:07

prorege skrev:
prause skrev:Den er stor, er den en mergaz/merguez type eller er det noget helt andet spændende?


Pølsen er meget stærk chili/peber i smag, diameter ca som medister, dog uden fedt.

De andre merguez fås i original kvalitet, med eller uden chili, hos den marokkanske slagter Tomsgårdsvej 32 Kbh NV, jeg prøver end ikke at efterligne herhjemme når man kan købe dem i perfekt kvalitet.

Mvh

Ja, jeg er også en mega-fan af merguez pølser, synes bare at en medister kan være lidt kedelig, så jeg synes at "din pølse ser spændende ud"...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#440 » 26. maj 2014, 08:40

Gårsdagens aftensmad stod på skaftkoteletter med nye kartofler og chilismør.
Et par pølser til mutti, som ikke vil spise svinekød der er 61-62 gr. og generelt ikke er til koteletter ;)

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1401086287813.jpg[/attachment

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1401086401760.jpg[/attachment]

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1401086456340.jpg[/attachment]

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1401086456340.jpg
uploadfromtaptalk1401086401760.jpg
uploadfromtaptalk1401086287813.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Bjørn Nielsen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 635

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#441 » 26. maj 2014, 08:57

MegaO skrev:
prorege skrev:Grisogko US steaks på BGE med den smarte temperatur Medium dims som også er udmærket til at stange tænder!


Hvor har du dem fra? Det er dem der lyser en diode i, right?

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk


Jo, den er med lysdiode.

http://www.frishop.dk/pl/Restsalg-Restsalg-grill_22030.aspx
Stol aldrig på en mager kok !!!!!!!!

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#442 » 26. maj 2014, 09:32

Lidt weekend grillerier :-)

Fredag:
Hakkedreng med baconomviklede asparges, kartoffelskiver og guacamole.
foto 1.JPG


Lørdag (desværre ingen billeder):
Glutenfri blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg og dild.
Langtidsstegt vildsvinekøle med nye danske kartofler, sauce og smørstegt grønt
Danske jordbær til dessert (hold op de var smagsfulde, allerede nu)

Søndag:
Oksecuvette med tzatziki, kartoffelbåde, tomat/avokado salat og hvidløgsflute.
foto 2.JPG
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.


Fizban
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#443 » 26. maj 2014, 10:55

Billede

Første forsøg med flæskesteg på vores grill.
Synes selv det gik helt efter planen ;-)
Grill park:
Traeger Ironwood 885
WSM 47
OTG 57


ThaRock
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#444 » 26. maj 2014, 19:02

- bare et par sliders, flammegrillet medium på BGE - hjemmehakket kød af højreb, tørsaltet bacon, Prince Charles cheddar og Holms voksen ketchup
Vedhæftede filer
IMG_2561.JPG
Griller på:
Weber Performer med Gastænding - Solgt
Weber Q120 - Solgt
Weber 'Go Anywhere'
ODC Ascona - Solgt
Weber Genesis E330
Big Green Egg Large
Big Green Egg Small
Keb-On

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#445 » 26. maj 2014, 19:06

Det er s'gu da en gedigen old Scholl burger med vægt på få gode kvalitetsråvarer - sådan.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


ThaRock
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#446 » 26. maj 2014, 19:12

prause skrev:Det er s'gu da en gedigen old Scholl burger med vægt på få gode kvalitetsråvarer - sådan.


Du har ret Prause

Less is more, der er så meget smag i de hver af de få elemeter den indeholder og blandet sammen bliver det en himmerrigsmundfuld :savl2:
Griller på:
Weber Performer med Gastænding - Solgt
Weber Q120 - Solgt
Weber 'Go Anywhere'
ODC Ascona - Solgt
Weber Genesis E330
Big Green Egg Large
Big Green Egg Small
Keb-On

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#447 » 26. maj 2014, 19:47

ImageUploadedByTapatalk1401126449.660310.jpg


ImageUploadedByTapatalk1401126419.228136.jpg
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#448 » 26. maj 2014, 20:03

Ahh. nu bliver jeg sulten igen og det ser ud til at du har nok til at fodre en mindre hær. Roterer grøntsagerne med buret?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#449 » 26. maj 2014, 20:44

Yes det gør de. Kurven er spændt ind om man vil så de rutcher ikke rundt.

Og vi var 5 voksne og barn på 1 1/2
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#450 » 27. maj 2014, 18:25

Første forsøg på sous vide.
Tre skaftkoteletter fik lidt salt/peber og fik halvanden time ved 60°.
Kort stegt i brunet smør.
Dejlig mørt og saftigt. Lavede tre ekstra som ligger i fryseren.

Lige nu ligger der 5x3 kyllingebryster med et par skiver citron ved 61° grader, så er der endnu lidt til fryseren og til aftensmad i morgen.
image.jpg

image.jpg
Med venlig hilsen
Morten

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: techie og 64 gæster