Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#151 » 11. mar 2014, 19:37

Ceviche af torsk

Salaten var af hjertesalat, tynd skåret løg, mango, avocado, grønnedruer, hakket korinader og fint hakket chili fra haven.

Dertil et langtidhævet grydebrød med 20% rugmel.

Ceviche-1.jpg
Ceviche af torsk
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

Tine
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 452

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#152 » 11. mar 2014, 19:43

En lækker mexi-burger.
Vedhæftede filer
Mexiburger.jpg
~~~~~~~~~~
Smokey Joe
Performer u./gastænding
Q120
Primo Oval Large

*Trækul på lager fra http://www.traekul.dk*
PM for afhentning.

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#153 » 11. mar 2014, 19:48

Suppe levet fra bunden, med blandt andet skrogene fra de to spatchcook kyllinger jeg lavede i går
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#154 » 12. mar 2014, 09:59

Flæsk, brasekartofler, flæsk og bløde løg med kommen og flæsk og æbler...

Flæsk 1.JPG


Flæsk 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#155 » 13. mar 2014, 16:47

Jeg har fået i noget Teres Major, så det blev det idag og det kan ikke siges tit nok; det er bare lækkert. Tilbehør stegte svampe, løg og tomater. Dertil bearnaissesauce og krydrede ovn kartofler...

Teres major 1.JPG


Teres major 2.JPG


Teres major 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#156 » 13. mar 2014, 17:52

En mellemmad 8)
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#157 » 13. mar 2014, 18:22

Stegt sild med kartofler og persillesauce. :savl2:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#158 » 13. mar 2014, 19:16

Mørbradbøf med bløde løg, kartoffelmos og sovs.
Ved godt det ikke ser så godt ud, rent billed mæssigt, men smagen fornægtede sig ikke


20140313_185508.jpg
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#159 » 14. mar 2014, 12:04

Det blev til spatchcock kylling igen-igen med ovnkartofler og stegte urter...

kylling spat.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#160 » 15. mar 2014, 20:30

Finn, det ser lækkert ud,

her stod den på Culotte brunet ved 250 grader og efterfølgende grillet færdig ved 140 grader godt røget med hickory, taget af med en kernetemp på 52 grader og lagt i varmekasse i 2 timer, dertil hasselback kartofler og min super whiskysovs og det hele lykkedes bare rigtig godt og dertil lavede jeg en Foccacia med hvidløg, flagesalt og rosmarin - MUMS

foto 1.JPG


foto 2.JPG


/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

poulw
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 782

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#161 » 16. mar 2014, 10:53

Jeg skal såmænd bare have gamle levninger: Gule ærter med hjemmelavet medister (fra fryseren)
Med venlig hilsen,
Poul

Vi spiser for at leve - men vi lever også for at spise

Brugeravatar

mrbangdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 192

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#162 » 16. mar 2014, 10:57

scharstein skrev:Finn, det ser lækkert ud,

her stod den på Culotte brunet ved 250 grader og efterfølgende grillet færdig ved 140 grader godt røget med hickory, taget af med en kernetemp på 52 grader og lagt i varmekasse i 2 timer, dertil hasselback kartofler og min super whiskysovs og det hele lykkedes bare rigtig godt og dertil lavede jeg en Foccacia med hvidløg, flagesalt og rosmarin - MUMS

foto 1.JPG


foto 2.JPG


/Michael


Hej Scharstein,

Hvor lang tid krævede culotten ved 140grader?

Og Foccacia - vil du dele opskrift? Har aldrig haft succes med netop det brød...

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1164

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#163 » 16. mar 2014, 11:31

poulw skrev:Jeg skal såmænd bare have gamle levninger: Gule ærter med hjemmelavet medister (fra fryseren)


Endnu en grund til at man skulle være i Melbourne i dag.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#164 » 16. mar 2014, 19:04

I aften blev det lidt let, da der var blevet fyldt godt op i dunken til foodexpo.
Et par Laursen special. Opkaldt af min gamle far :-D
Rugbrød, tomat, ristet løg og et spejlæg, salt og peber [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

20140316_172442.jpg
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 969

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#165 » 16. mar 2014, 19:07

Min debut på stegt flæsk i holderen fra funktion design. Håber han laver gratis Porto igen så skal jeg have nogle flere !!

Ps. Vi spiser ikke kartofler her i huset. LChF

ImageUploadedByTapatalk1394993217.122489.jpg
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#166 » 16. mar 2014, 22:07

mrbangdk skrev:Hej Scharstein,

Hvor lang tid krævede culotten ved 140grader?

Og Foccacia - vil du dele opskrift? Har aldrig haft succes med netop det brød...


Hvor lang tid???? Det er et godt spørgsmål, jeg mener at den fik omkring en time - men kan ikke huske det - den vejede ca. 1600 g men jeg tog den af da den havde en kerne temp på 52 grader, da jeg tog den af og lagde den i varmekasse...

Jeg bruger denne opskrift http://www.kvalimad.dk/opskrifter/foccacia-broed men da jeg normalt ikke har planlagt det i forvejen, så laver jeg følgende ændringer:

25 g. gær og lader den hæve lunt i 1½ time i første trin af dejen + jeg kommer lidt oliven olie i dejen også

Krydderolien kommer jeg kun salt, hvidløg og rosmarin i

Jeg bruger oliven olie og Maldon flagesalt som det eneste af disse slags også bager jeg normalt ved min. 250 grader

Jeg har aldrig før denne lykkes med at lave fuccacia, men men denne er kun misset en gang og det var fordi jeg brugte forkert bagesten i kamado - men ellers lykkes den hvergang og den smager fantastisk

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#167 » 17. mar 2014, 17:59

McSkaalum med bacon og ost og med hjemmerørt hvidløgsost som creme. Og grovfritter fra Lidl til...

McSkaalum.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#168 » 17. mar 2014, 19:48

Chili con carna med fransk landbrød [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#169 » 18. mar 2014, 11:48

Salat af et stegt kyllingebryst og lidt småting. Og hvidløgsflutes...

kyllesalat.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#170 » 23. mar 2014, 11:18

Det blev til porchetta, bruscetta og fuldkornspasta...

por. 1.JPG


por 2.JPG


por 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 305

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#171 » 23. mar 2014, 12:17

:shock: I dag står den på oksefilet low and slow med bage kartofler og lidt salat
Vedhæftede filer
DSC_0031.JPG
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#172 » 23. mar 2014, 12:24

Havde mine 2 brødrer på besøg, da vi skulle til Monrad og Rislund.
Menuen blev en herre tallerken, bagt kartoffel og masser af rødvin.
ATB, moinkballs, løgringe og oksemørbrad .1%¤
20140322_185924.jpg
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill


Kenneth1975
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 139

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#173 » 23. mar 2014, 18:32

Biksemad af diverse rester og spejlæg fra gåse æg. :-D
Vedhæftede filer
image.jpg
Primo oval xl
2 stk. weber otg 57.
roterseri
wsm. 57.
bålsted.


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 305

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#174 » 23. mar 2014, 18:54

Nu er jeg jo ret ny her så er der nogen der vil fortælle hvad ATB er
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#175 » 23. mar 2014, 18:57

nunni skrev:Nu er jeg jo ret ny her så er der nogen der vil fortælle hvad ATB er

Prøv at se her: gallery/viewpic.php?pic_id=114


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#176 » 25. mar 2014, 06:24

Flæskesteg med knas på toppen, og dertil honningglaserede gulerødder.
Vedhæftede filer
10153289_10152287211168703_1929473388_n.jpg
10153289_10152287211168703_1929473388_n.jpg (129.87 KiB) Vist 7772 gange
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#177 » 25. mar 2014, 10:19

Kotelet , kartofler og rødbedesalat...

kot.rødb..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

CharlotteP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 468

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#178 » 25. mar 2014, 11:03

Ostepølser.
1. Forsøg fra min kære husbond. Blir spændende.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk
venlig hilsen
Charlotte Paulmann

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#179 » 25. mar 2014, 13:57

Svineskank der lige bliver mørnet i trykkogeren og så får sprøde svær efterfølgende.

Ved skisme ikke lige hvad tilbehøret skal være...
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#180 » 27. mar 2014, 13:47

Morten L skrev:Svineskank der lige bliver mørnet i trykkogeren og så får sprøde svær efterfølgende.

Ved skisme ikke lige hvad tilbehøret skal være...

Brassede kartofler med bacon, ærtepuré og lidt grønt.
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#181 » 27. mar 2014, 13:50

ChevyDK skrev:
Morten L skrev:Svineskank der lige bliver mørnet i trykkogeren og så får sprøde svær efterfølgende.

Ved skisme ikke lige hvad tilbehøret skal være...

Brassede kartofler med bacon, ærtepuré og lidt grønt.


Du er sgu lidt sent på den, Søren ;)

Det blev en gang stegt ris
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#182 » 27. mar 2014, 15:21

Next time then ;-)
Mvh

ChevyDK


mrbrunodk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#183 » 27. mar 2014, 20:56

Første tur på Weber'en
Laks, asparges og stuvet spinat på side blusset.

ImageUploadedByTapatalk1395950149.042831.jpg
ImageUploadedByTapatalk1395950149.042831.jpg (156.28 KiB) Vist 7426 gange
Weber Summit S-670 :-)
Weber Smokey Mountain 47cm
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#184 » 30. mar 2014, 16:26

Har været på grillen i 8 timer...

...Og mangler stadig lidt :-)

Keyhole-1127202406.jpg
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3342
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#185 » 30. mar 2014, 16:54

Guruen skrev:Har været på grillen i 8 timer...

...Og mangler stadig lidt :-)

Keyhole-1127202406.jpg


Det ser bedre og bedre ud, med tanker om hvordan det smagte tidligere på dagen, så bliver det nok "rimeligt" ;-). Tak for i formiddags...

Og vi skal i øvrigt have pulled pork rester fra i går, med slaw og hjemmebagte boller.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


mrbrunodk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#186 » 30. mar 2014, 21:03

Kylling der fik de sidste 15 min smurt ind i Sweet Baby Ray's BBQ Souce, BBQ kartofler og hjemmelavet agurkesalat.

image.jpg
Weber Summit S-670 :-)
Weber Smokey Mountain 47cm
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#187 » 30. mar 2014, 22:25

2 kyllinger blev sprængt og derefter roteret på Summiten ved 150 grader for til sidst at få fuld blus på IR brænderen så skindet blev sprødt
2014-03-30 Roteret Kylling.JPG
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


madsentry
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#188 » 1. apr 2014, 21:15

Her blev det en flank steak med grillet grønt og en bearnaise(købe) varmet på grillen.
Her er der intet der er blevet kogt... ;-)
DSC_0421.jpg
Henrik

2 X smokey joe
Big Green Egg Mini, Large og XL


mrbrunodk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#189 » 2. apr 2014, 21:02

Marineret Flanksteak, stegte grøntsager i tortilla pandekager.


image.jpg


image.jpg
Weber Summit S-670 :-)
Weber Smokey Mountain 47cm
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#190 » 3. apr 2014, 18:25

Calzone med salat...

pizza.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

ps2jens
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 332

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#191 » 3. apr 2014, 20:05

Grillet kyllingebryst i ciabatta brød med salat, og pommes frittes til.
Vedhæftede filer
image.jpg
Mvh Jens.
Deaktiveret efter brugerens ønske den 08.11.2015

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3342
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#192 » 3. apr 2014, 20:22

Noget ikke alt for kompliceret som allerførste forsøg på Primo Oval XL, så det blev til:
Højrebsbøffer, pølser, grillet Haloumi ost og en græsk inspireret "kartoffelsalat" med letrøgede kartofler med citronskal, frisk timian og oregano, feta ost, "brændte" peberfrugter og persille.
Vedhæftede filer
IMAG0213.jpg
Kartofler på indirekte, fadet var hvidt til at starte med - røgfarve...
Peberfrugter på direkte - de har nok fået mellem 20 og 25 min ved 250gr.
IMAG0213.jpg (78.77 KiB) Vist 6551 gange
IMAG0214.jpg
Når peberfrugternes skind er blevet sort får de ½ t. i en plastpose...
IMAG0214.jpg (15.23 KiB) Vist 6551 gange
IMAG0216.jpg
...før de flækkes, kerner tages ud og det sorte skind pilles af (det er IKKE svært hvis de har fået nok)
IMAG0216.jpg (26.3 KiB) Vist 6551 gange
IMAG0218.jpg
Persille, grillet peberfrugt, feta, grillede kartofler.
IMAG0218.jpg (24.88 KiB) Vist 6551 gange
IMAG0220.jpg
Velbekomme.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#193 » 4. apr 2014, 19:37

I aften blev det til 2 forskellige marineret nakkefileter langtidsstegt i kamado ved 104-105 grader - de blev lagt i grillen kl 6:15 og taget af 18:35 kernetemp 83 grader, super saftige og lækre, dertil små kartofler vent i oliven olie og salt bagt i ovnen i 45 min og en honning/appelsin marineret spidskål salat med æble og appelsinstykker samt honning ristet mandler - super lækkert
God mad til den lukkes tre års fødsdag


/Michael

Sent from my iPhone using Tapatalk
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#194 » 4. apr 2014, 19:37

I aften blev det til 2 forskellige marineret nakkefileter langtidsstegt i kamado ved 104-105 grader - de blev lagt i grillen kl 6:15 og taget af 18:35 kernetemp 83 grader, super saftige og lækre, dertil små kartofler vent i oliven olie og salt bagt i ovnen i 45 min og en honning/appelsin marineret spidskål salat med æble og appelsinstykker samt honning ristet mandler - super lækkert
God mad til den lukkes tre års fødsdag


/Michael

Sent from my iPhone using Tapatalk
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#195 » 5. apr 2014, 19:40

Fik vist lavet de bedste ben ever pt. Efter 3-2-1 med modifikationer :-) tak for ben Tibbil de blev kanone...
ImageUploadedByTapatalk1396719617.505981.jpg
ImageUploadedByTapatalk1396719628.837774.jpg
ImageUploadedByTapatalk1396719641.760556.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#196 » 8. apr 2014, 15:56

Ovnkartofler med bacondrys, teres major, hjemmegjorte pølser i baconsvøb og lidt grønt...

teres m + l.pøl..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3342
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#197 » 8. apr 2014, 17:01

Teres Major, hvad køber du det som i danmark - altså salgsnavn?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#198 » 9. apr 2014, 16:58

prause skrev:Teres Major, hvad køber du det som i danmark - altså salgsnavn?


He he, Teres Major. Disse er fra Aalbæk slagteren og er købt gennem John N., en anden guru bruger. Der er mig bekendt ikke et dansk navn for det, da det ikke er en brugt udskæring i DK. De her er fra Uruguay, meget lækkert kød, som sidder ved skulderbladet. En lignende(?) udskæring så jeg i Metro for nylig under navnet Shoulder Tears eller noget retning. En stor pakke på 5,5 kg med små stege, lidt trekantede. Teres Major er også små stege på størrelse med en lille mørbrad.

Jeg er ikke slagter, så ovenstående er bare min oplevelse af det... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1164

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#199 » 9. apr 2014, 17:16

Teres Mayor er navnet på en muskel i skulderen. Så der er tale om en udskæring af den specifikke muskel.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#200 » 9. apr 2014, 18:11

Tortillas med oksekødsfyld og salat...

tortillas.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 14 gæster