Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#1 » 2. jan 2014, 12:33

Så skydes året i gang med en 2014 tråd...

Her i huset skal vi have "Thai-frikadeller" med sur/sød sauce og vilde ris...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#2 » 2. jan 2014, 12:41

Tror det bliver en gang frikadeller, så er der også lidt ekstra lækkert til madpakken .1%¤
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#3 » 2. jan 2014, 13:57

I går var der dømt flæskestegsburger, med resterne fra juleaften og i dag skal der indtages en god almindelig burger - sikkert med et fornuftigt lag bacon.

Det jo med at nyde det, da vi (frøkenen og jeg) fortsætter vores omlægning af madvaner (har været standby de sidste 3 måneder), da vi føler at motivationen for at fortsætte er til stede igen :-)
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.


Syncmarster
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 265

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#4 » 2. jan 2014, 14:05

I går grillede jeg bøffer til bygselv burger.
i dag bliver der smidt en kylling på grillen.
Weber Spirit E-310 Classic, 57cm Weber premium.


Suresok
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#5 » 2. jan 2014, 15:26

Hos os laver jeg 1 stor æggekage med resterne af nytårs menuen

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 428

Gæt hvad vi skal have i dag ...

Indlæg#6 » 2. jan 2014, 15:28

Vi starter på højeste sværhedsgrad.

Hvad skal vi spise i dag?

Det starter således :

x.JPG


Trin
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#7 » 2. jan 2014, 15:46

Guruen skrev:Så skydes året i gang med en 2014 tråd...

Her i huset skal vi have "Thai-frikadeller" med sur/sød sauce og vilde ris...


Lyder lækkert, har du en opskrift du vil af med?

-Gitte

Brugeravatar

pølse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#8 » 2. jan 2014, 16:41

Rester fra nytårsaften, hvor menuen bestod af oksemørbrad, porresuffle med baconstøv, fyldte kartofler og Guruens fantastiske sauce (viewtopic.php?f=42&t=982)
Resultat = talent * flid

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1164

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#9 » 2. jan 2014, 17:12

I går stod den på nok de bedste lammeculotter jeg endu har grillet. I BGE ved 160 grader med i lidt røg i ca 30 minutter og de sad lige i skabet. Hertil hasselback kartofler og bearnaise sauce.

I dag står den på pasta og kødsovs. Det havde jeg lige lyst til oven på al julemanden. :-D
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

StufMeister
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Gæt hvad vi skal have i dag ...

Indlæg#10 » 2. jan 2014, 17:56

MiNo skrev:Vi starter på højeste sværhedsgrad.

Hvad skal vi spise i dag?

Det starter således :

x.JPG


Pinnekjøt ?
Weber OTG 57
BGE L plus diverse tilbehør

Brugeravatar

pepsi_max
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 407
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#11 » 2. jan 2014, 18:48

Her blev det til hjemmelavet lasagne :-D
/Rikke
Nu med ny grill ! ! !
Outdoorchef Ascona 570
Smokey Joe gold - One Touch Gold 57 "Nu med termometer i låget" - KingStone ätna
JBI forlænger Er alle fortid

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#12 » 2. jan 2014, 18:49

Hjemmerøget medister med kartoffelrøsti.


.
Torp Hedehusene


Medal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 150

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#13 » 2. jan 2014, 21:16

Her blev det også til rester fra Nytårsaften
oksemørbrad, tomatsalat, actifry fritter og bearnaise

Igår blev det til "hjemmebragte" franske hotdogs fra den lokale 7-11
Outdoor chef - Ascona
Weber Q-120
Weber Smokey Mountain 47 cm
Weber Rotisserie 57 cm
Weber Original™ Gourmet BBQ System Wok
Weber Original™ Pizzaovn
iGrill, iOS

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#14 » 2. jan 2014, 21:20

Endelig tilbage til noget "let" mad....En god gang salat med vindruer og peanuts og kylling, stegt i vok med sesam og soya-lage

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 428

Re: Gæt hvad vi skal have i dag ...

Indlæg#15 » 2. jan 2014, 22:25

StufMeister skrev:
MiNo skrev:Vi starter på højeste sværhedsgrad.

Hvad skal vi spise i dag?

Det starter således :

Den vedhæftede fil x.JPG er ikke længere tilgængelig


Pinnekjøt ?


Jammen dog - 100 point rent :-) Det var flot.

Jeg kan fortælle, at der er tale om helt ægte Norske pinde :
y.JPG


Efter det lufttørrede lammekød (indfløjet fra Norge) har ligget til udvanding i 24 timer, kommer de i gryden oven på 'pindene' - heraf rettens navn. Vand hældes ved, og de dampes i 3 timer.
z.JPG


Så får de en hurtig tur på grillen - ca 1 min pr side:
foto3.JPG


Serveres med en lidt grov kålrabimos:
foto2.JPG


Måske man kan se hvor mørt og saftigt kødet er?
foto1.JPG

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#16 » 3. jan 2014, 19:03

Hvor kommer det med pinden ind?

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#17 » 3. jan 2014, 19:06

[img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/04/e8agysa8.jpg[/img]

Et par T-bone SV i 3 timer v 56grader. Varmet på en glo hed pande med olie for lækker crisp.

Dejlig mør

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 428

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#18 » 3. jan 2014, 19:15

Morras skrev:Hvor kommer det med pinden ind?


Pindene bruges til at 'løfte' kødet, så der kan hældes vand i bunden af gryden. Kødet skal dampes.

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#19 » 3. jan 2014, 19:23

MiNo skrev:
Morras skrev:Hvor kommer det med pinden ind?


Pindene bruges til at 'løfte' kødet, så der kan hældes vand i bunden af gryden. Kødet skal dampes.


Ahhhh tak... Kan se dem nu. :-)

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 428

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#20 » 4. jan 2014, 15:56

I dag står den på 'bøf' uden meget andet end en frisk salat og god rødvin til.

Krogmodnet højreb skal man ikke pille for meget ved - det er noget af det mest sublime mht kødsmag efter min mening.

Prøv at se på strukturen i kødet når det løftes - det nærmest 'skrider' fra hinanden...

foto2.JPG

Brugeravatar

Bjarne H
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 126

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#21 » 4. jan 2014, 16:37

PP fra WSM [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
"Hellere have det rigtigt sjovt lidt af tiden, end halv-sjovt hele tiden"


granvig123
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#22 » 4. jan 2014, 17:06

20 timers PP fra kamado. Prøver nyt idag, kødet skal nydes i pitabrød, vi er ikke så meget til burgerboller 8) 8)

Brugeravatar

elleh@ge
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 589

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#23 » 4. jan 2014, 17:12

Farseret, indbagt svinemørbrad, wellington style... Et forsøg, men mon ikke det bliver godt??? Og daim-islagkage til dessert... Det sidste er en rest fra datterens 18 års fødselsdag igår.... Nårh ja, og så en god flaske rødvin til....
+ + + + + + + + +
Kim

SAfire
Weber Q300
Weber One touch platinium
Weber Smokey Joe
Auplex Kamado XL

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#24 » 4. jan 2014, 17:13

Thaiinspireret kyllingesuppe.
Med venlig hilsen
Morten


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#25 » 4. jan 2014, 17:26

granvig123 skrev:20 timers PP fra kamado. Prøver nyt idag, kødet skal nydes i pitabrød, vi er ikke så meget til burgerboller 8) 8)


PP smager fantastisk i wraps med samme fyld som man får i Durumruller hos pizzamanden, eller som mexicansk med salsa og guaccomole
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#26 » 4. jan 2014, 18:40

DSCN3480.JPG

Brugeravatar

RenéL
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 54

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#27 » 4. jan 2014, 19:23

[img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/05/azasebyh.jpg[/img]

Det blev til lidt hjemmelavet medister med lidt grønt til.

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 428

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#28 » 4. jan 2014, 19:35

Droooool .....

foto.JPG

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#29 » 4. jan 2014, 20:10

Her stod den på pariserbøf.
IMG_0031.JPG



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#30 » 7. jan 2014, 12:14

Lasagne med masser af finthakkede champignon og blegselleri.
Det giver en fantastisk smag og er godt for både mave og pengepung :-D
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

FunktionDesign
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 543
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#31 » 10. jan 2014, 18:47

Lidt let fra køleskabet.

Spejlæg med peberfrugt, ristede pølser, ristet bacon, grov rugbrød med smør, feta, tomat og lidt ketchup.
Simpelt, men ret lækkert.
Vedhæftede filer
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Flæsk på grillen så: http://www.funktiondesign.dk

Kontakt: info@funktiondesign.dk

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/funktiondesigndk

Spørgsmål så bare ring på 20 769 749.

Brugeravatar

RenéL
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 54

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#32 » 10. jan 2014, 18:59

[img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/11/u3a6agab.jpg[/img][img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/11/3eju5aty.jpg[/img]

Her blev til pizza. Mmmhh. :-)


Dennischri
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#33 » 10. jan 2014, 19:36

Her er det blevet til hjemmelavet pizza med en go rødvin til

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#34 » 11. jan 2014, 10:50

Laks med ovnkartofler og salat med hvidløgscroutoner. Og rødvin...

lax 1.JPG


lax 2.JPG


lax 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Køkkenmongolen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#35 » 12. jan 2014, 09:44

Burgere med bøf og svinemørbrad, hjemmerørt chilimayo
Og hvidløgsmayo
Vedhæftede filer
image.jpg
Mvh. Morten

Big green egg large
Borniak uw-150
Smokey joe
genesis s-330 GBS
Go any where gas
Performer 57

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 969

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#36 » 12. jan 2014, 19:31

Spyd på spyd.
ImageUploadedByTapatalk1389551412.815437.jpg


ImageUploadedByTapatalk1389551467.470154.jpg
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#37 » 13. jan 2014, 23:49

Roteret lakridsrubbet svin med flødestuvet spinat og blancherede rodfrugter
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg
hilsen
Jesper

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#38 » 14. jan 2014, 11:05

jgjensen skrev:Roteret lakridsrubbet svin med flødestuvet spinat og blancherede rodfrugter
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


Lækkert... :P . Har du haft lakrids på fra starten?
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#39 » 14. jan 2014, 11:13

Her blev det en restemiddag af flapmeat fra forleden. Resten af kartofler og grøntsager blev lagt i lag med små stykker kød og lidt ost i midten af et fad. En æggemasse blev hældt over, lidt tomater på og sluttelig et raspdrys. Bagt i ovn og serveret med salat med dressing af en rest pesto rørt med vand og balsamico. Og rødvin (en rest...)

flap rest 1.JPG


flap rest 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#40 » 14. jan 2014, 11:42

skaal-um skrev:
jgjensen skrev:Roteret lakridsrubbet svin med flødestuvet spinat og blancherede rodfrugter
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


Lækkert... :P . Har du haft lakrids på fra starten?


Takker :-D

Den var for-marineret i en marinade fra pakken......så den fik ovenpå det et lag af min hjemmelavede dry-rub med lakridspulver da den var kommet på snurrepinden.....det gav en fin smag til grisen
hilsen
Jesper

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#41 » 14. jan 2014, 19:50

Her blev det uruguay cuevette grillet direkte på bge.
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/15/ype8uhe7.jpg[/img]
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/01/15/5yzabate.jpg[/img]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

Honning-Per
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#42 » 14. jan 2014, 20:34

Kylling, rodfrugte fritter, kold svampebearnaise og tomatsalsa

IMAG0106.jpg
Med venlig hilsen
Per Jakobsen


skuffen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#43 » 14. jan 2014, 23:38

Honning-Per skrev:Kylling, rodfrugte fritter, kold svampebearnaise og tomatsalsa


Kan vi høre nærmere om den svampebearnaise? Ser godt ud!

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#44 » 15. jan 2014, 10:44

Kyllingebryst paneret med panko og med salat til. Og rødvin...

pankokylle salat.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#45 » 16. jan 2014, 18:03

Spatchcook kylling med salat og fritter. Og rødvin...

kylle 1.JPG


kylle 2.JPG


kylle 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#46 » 17. jan 2014, 15:08

Der var stadig flapmeat til overs (vi er kun to), så der var nok til frokost og til aften. Aften med rødvin...

Aften
flap pita.JPG


Frokost
flap frokost.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#47 » 17. jan 2014, 15:16

Emma har bestilt burgere med pommes til aften, det klager farmand ikke rigtig over 8)
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

CharlotteP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 468

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#48 » 17. jan 2014, 17:43

Her var menue brunkål med røget bacon

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1389976971664.jpg
venlig hilsen
Charlotte Paulmann

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3080
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#49 » 18. jan 2014, 16:23

Her i det umulige vejr skulle det være lidt sommerligt, så det blev græsk. Det blev mini t-bones af lam, citron/hvidløgspølser, citronkartofler, græsk pasta, salat og tzatiki. Med Retsina!... :P

græsk.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#50 » 18. jan 2014, 16:31

skaal-um skrev:Her i det umulige vejr skulle det være lidt sommerligt, så det blev græsk. Det blev mini t-bones af lam, citron/hvidløgspølser, citronkartofler, græsk pasta, salat og tzatiki. Med Retsina!... :P

græsk.JPG


Græsk pasta, hvad er det?
Med venlig hilsen
Morten

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 17 gæster