Debut med pizza på fredstone

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Debut med pizza på fredstone

Indlæg#1 » 25. jul 2013, 20:19

Aldrig har jeg da fået så gode pizzaer fra grillen som dem jeg lavede på min ny-indkøbte fredstone - de var så super sprøde og lækre så det nærmest var som om de kom fra en stenovn.

Absolut ikke sidste gang der skal laves pizza, var ellers ved at opgive håbet, men med alle de rosende omtaler herinde om fredstone, skulle den have chancen inden jeg droppede det helt, og det har jeg slet ikke fortrudt.

Har dog brug for lidt hjælp mht temperaturen, selvom jeg bruger brænde stykker i grillen så holder den kun de meget høje temperaturer i kort tid - men den var højt oppe på et tidspunkt, så varm har den aldrig været - er det på grund af den manglende pizzaring eller ??






Sent from my iPad using Tapatalk HD
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk HD1374776339.417067.jpg
ImageUploadedByTapatalk HD1374776339.417067.jpg (102.25 KiB) Vist 3109 gange
ImageUploadedByTapatalk HD1374776325.898680.jpg
ImageUploadedByTapatalk HD1374776325.898680.jpg (71.14 KiB) Vist 3109 gange
ImageUploadedByTapatalk HD1374776313.746161.jpg
ImageUploadedByTapatalk HD1374776313.746161.jpg (77.09 KiB) Vist 3109 gange
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47


Holmer83
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#2 » 25. jul 2013, 20:46

Hejsa,

Ser godt ud :)

Men ja, det er den manglende pizzaring der gør at du mister temperaturen så hurtigt igen... jeg købte fredstone 2i1 sættet, og har intet problem med høj temp. i langt tid... kan sagtens lave pizza uden, men det bliver bare en tand bedre med ringen da du kan nå en højere temp..... :)
Med Venlig Hilsen
Torben.

Brugeravatar

Emneforfatter
perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#3 » 25. jul 2013, 20:54

Holmer83 skrev:Hejsa,

Ser godt ud :)

Men ja, det er den manglende pizzaring der gør at du mister temperaturen så hurtigt igen... jeg købte fredstone 2i1 sættet, og har intet problem med høj temp. i langt tid... kan sagtens lave pizza uden, men det bliver bare en tand bedre med ringen da du kan nå en højere temp..... :)


Hmm...... Tænkte det nok, så må jeg jo se om jeg kan overbevise finansministeren her i huset om at jeg ikke kan leve uden sådan en ring.......;-) ;-) ;-)


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47


Holmer83
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#4 » 25. jul 2013, 21:01

hehe og når du alligevel er igang med at fedte for finansministeren så sørg for at få en pizza spade med hvis du ikke allerede har en. Den er guld værd når man har en pizza ring, det er ikke så nemt at smide pizza på og af med ringen på og så mister du heller ikke så meget varme :)
Med Venlig Hilsen
Torben.

Brugeravatar

Emneforfatter
perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#5 » 25. jul 2013, 21:09

Holmer83 skrev:hehe og når du alligevel er igang med at fedte for finansministeren så sørg for at få en pizza spade med hvis du ikke allerede har en. Den er guld værd når man har en pizza ring, det er ikke så nemt at smide pizza på og af med ringen på og så mister du heller ikke så meget varme :)


Nu strammer du den. ;-) ;-)


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#6 » 25. jul 2013, 21:12

Køb 2 i 1 sættet, så har du det hele.
http://www.fredstone.dk/products-page/alle-produkter/ - nederst på siden.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#7 » 25. jul 2013, 21:17

Torp Hedehusene skrev:Køb 2 i 1 sættet, så har du det hele.
http://www.fredstone.dk/products-page/alle-produkter/ - nederst på siden.


.



Har et rotisserie i forvejen, så jeg har "kun" brug for pizzaringen.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47


Holmer83
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#8 » 25. jul 2013, 21:17

hehe ja... Fandt lige et billed hvor man kan se flammerne under stenen..

2013-05-31 18.10.59.jpg
Med Venlig Hilsen
Torben.

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#9 » 25. jul 2013, 22:22

Jeg oplevede nøjagtig det samme da jeg investerede i fredstone, men også i LH pizzaring (koster kr 500) men jeg mister kke varmen og det er på grund af pizzaringen... For hver gang du løfter låget "suger"du varmen ud af grillen...

Så skal du gå fra 1 til 2 gode hurtige pizzaer til 5-8 stykker så skal du have en pizzaring...

Når du nu har rotisseri, vil jeg anbefale en fra LH http://www.sommerlundgrill.dk/webshop/index.php?route=product/category&path=66

Jeg ved ikke om det hjælpe på fruen, men tro mig det er pengene værd og det giver gode point Lie at svinge pizzaerne ind i ovnen og tage dem ud et par minutter efter også have endnu bedre pizzaer en det lokale :-) (og v har faktisk et godt et)

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


JakobL
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 82

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#10 » 25. jul 2013, 22:38

Du vil IKKE fortryde en forhøjerring. Købte modellen fra Fred, inkl. den lidt tyndere Fredstone (16 mm).

Havde pizzafest med et par naboer i går, og bagte 10 pizzaer med blot 1,5 rør HB + 4 stykker brænde.
Det er virkelig lækkert at arbejde med, og superhyggeligt at kunne skovle pizzaer ind og ud i en lind strøm,
uden at skulle tænke på mere brænde hele tiden :-)

Hvis der bliver brug for at fylde ekstra brænde på, så gøres dette dog meget nemt. Du bare skal sørge for at risten lægges omvendt på, så de 2 åbninger i risten "flapper" nedad. Så er det meget nemt lige at skubbe et par stykker brænde ekstra ned i hver siden af risten.


Niels_L
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#11 » 25. jul 2013, 22:55

Jeg kan kun give de andre som skriver her ret.

Du skal have en ring om det er en fra fredstone eller LH ring tror jeg er lige meget.

Jeg har selv en fra fredstone og med den kan du lave pizzaer i en lind strøm og varmen forsvinder ikke fra grille som når du hiver låget af.
Niels Læntver
Brande


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#12 » 26. jul 2013, 09:03

Du kan købe min brugte LH Ring til 1/2 pris, så kan jeg få plads til en ring med rotisserie .1%¤
hilsen
Jesper

Brugeravatar

Emneforfatter
perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#13 » 26. jul 2013, 12:05

jgjensen skrev:Du kan købe min brugte LH Ring til 1/2 pris, så kan jeg få plads til en ring med rotisserie .1%¤


Fedt - pb sendt


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#14 » 28. jul 2013, 00:40

Torp Hedehusene skrev:Køb 2 i 1 sættet, så har du det hele.
http://www.fredstone.dk/products-page/alle-produkter/ - nederst på siden.


.


Kan freds bruges på Ascona også fx? :) hvis jeg skruer låget af self :)
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Sv: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#15 » 28. jul 2013, 09:06

MegaO skrev:
Torp Hedehusene skrev:Køb 2 i 1 sættet, så har du det hele.
http://www.fredstone.dk/products-page/alle-produkter/ - nederst på siden.


.


Kan freds bruges på Ascona også fx? :) hvis jeg skruer låget af self :)


Hej MegaO :-)

Ringen passer ikke på en Ascona. (ringen er ca. 1/2 cm. mindre end Asconaens diameter)

Reelt er det heller ikke nødvendig, at bruge ringen på en Ascona, da den i sig selv kan opnå en rigtig høj temperatur, som er super godt til pizza. :-)

Ringen er bedst at bruge når varmekilden er kul, briketter og træ, da ringen kombineret med nævnte varmekilde skaber tilstrækkelig airflow til at opnå en meget høj temperatur. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Debut med pizza på fredstone

Indlæg#16 » 28. jul 2013, 19:14

Fred skrev:
MegaO skrev:
Torp Hedehusene skrev:Køb 2 i 1 sættet, så har du det hele.
http://www.fredstone.dk/products-page/alle-produkter/ - nederst på siden.


.


Kan freds bruges på Ascona også fx? :) hvis jeg skruer låget af self :)


Hej MegaO :-)

Ringen passer ikke på en Ascona. (ringen er ca. 1/2 cm. mindre end Asconaens diameter)

Reelt er det heller ikke nødvendig, at bruge ringen på en Ascona, da den i sig selv kan opnå en rigtig høj temperatur, som er super godt til pizza. :-)

Ringen er bedst at bruge når varmekilden er kul, briketter og træ, da ringen kombineret med nævnte varmekilde skaber tilstrækkelig airflow til at opnå en meget høj temperatur. :-)



Mange tak for svar :)
Har også en Weber OT så kan jeg bruge den derpå det skal da ikke være det :P
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster