Det er der jo ikke så meget ben i

Det var varmt efter en dag med havearbejde, så tilbehøret blev let nemlig pasta i ostesovs, og coleslaw lavet af iceberg og gulerod, istedet for den traditionelle med hvidkål
Men jeg lavede også lidt dessert.
Jeg har fornylig anskaffet mig denne bageform til min gaskuglegrill
den er super til bagværk har jeg erfaret.
jeg har lavet lidt madtærte i den, og idag ville jeg så prøve, at lave en dessert tærte.
Den form er rigelig stor, så til denne kage, valgte jeg, at gøre den mindre, ved hjælp af en ring, jeg købte i Lidl for et par år siden.
Først kom jeg en tærtedej i, og fyldet den op med lidt moskogte nektariner -som lige var tvistet med lidt lakridssirup- og satte den på gaskuglegrillen ved ca 200 grader
Sådan ser bunden ud, når man ikke bruger bagepapir
og oven på
da den var kølet ned fik den et lag kagecreme
og oven på igen en gele lavet af denne
Og så var den klar til at blive serveret
Velbekomme