Mørbradbøf

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
Borby
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 29

Mørbradbøf

Indlæg#1 » 26. maj 2007, 20:31

Endelig fik jeg taget mig sammen til at uploade en opskrift, eftersom jeg nu igennem lang tid har "lånt" fra andre...

I dag stod den på Mørbradbøf med grillguruen krydderkartofter, salat og knorrs Cafe De Paris sovs.

Billede

Ingredienser (2-3 pers.)
1 svinemørbrad
1-2 pakker bacon, tomater, peberfrugt og løg.
Ost (har bare brugt den vi havde i køleskabet)

Mørbrad skæres til bøffer. Tomater, peberfrugt og løg skæres i skiver.

2 skiver bacon lægges i et kors. Bøffen lægges i krydset og krydres med salt og peber. Derefter lægges en skive løg, tomat og peberfrugt ovenpå. Baconen lægges over og lukkes med 1-2 tandstikker.

Billede
Billede

Så er det ud til grillen, hvor vi bruger 2. grillmetode (indirekte).
Først kartoflerne, som jeg placerer som drypbakke.
Billede

Så på må bøfferne
Billede

Efter 25-30 minutter ser de sådan ud
Billede.

Dernæst en skive ost på hver bøf, i ca. 5 minutter til osten er smeltet.

Billede
Billede

Sådan ser de færdige bøffer ud.
Billede

Velbekomme...
Der en mange muligheder med en mørbrad. Det var en...Har ikke fundet den andre steder, men man ved jo aldrig :D

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#2 » 26. maj 2007, 20:40

Det ser rigtig lækkert ud. Velkommen til.

Angus
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Mini Borby
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 15
Kontakt:

Indlæg#3 » 26. maj 2007, 20:43

Ja det ser rigtig lækkert ud, det skal helt sikkert prøves!!
Med en Weber 57 cm som grill værktøj og hjemmelavet grill bord


mzr
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1600

Indlæg#4 » 26. maj 2007, 20:47

Først, det ser utroligt lækkert ud.

Jeg tror da lige at jeg tager den mørbrad op, som jeg så ude i fryseren da jeg gjorde plads til kamben.

Du skriver til 2-3 personer, så er de vel også sultne ?

Hvad er det for noget ost du bruger, set på billederne ser det ud til at "bare" være skiver af en almindelig bordost, korrekt ?

Og så undrer det mig, Kartoflerne, bliver de ikke overdryppet med baconfedt og ost ?
// Rico


Tarbensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523
Kontakt:

Indlæg#5 » 26. maj 2007, 20:59

Det ser skisme lækket ud - Var kartoflerne klar samme tid som kødet ??
Tina


Emneforfatter
Borby
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 29

Indlæg#6 » 26. maj 2007, 21:01

Du skriver til 2-3 personer, så er de vel også sultne ?

Vi var 2 (m/k) og der var 3 bøffer tilbage. 3 personer passer nok fint.

Hvad er det for noget ost du bruger, set på billederne ser det ud til at "bare" være skiver af en almindelig bordost, korrekt ?

JA, jeg er lidt kræsen med stærke oste så... men andre oste kan sikkert også bruges.

Og så undrer det mig, Kartoflerne, bliver de ikke overdryppet med baconfedt og ost ?


Det synes vi ikke, men man kan jo spare lidt på olien på kartoflerne.
Kun 1-2 var der kommer ost på.


Emneforfatter
Borby
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 29

Indlæg#7 » 26. maj 2007, 21:02

Det ser skisme lækket ud - Var kartoflerne klar samme tid som kødet ??

Jeg fulgte grillguruen opskrift, som sagde 30 min. for kartofler, men jeg synes først de var færdige efter en lille time.
Weber 57 OTS


jettejensen1
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 61

Indlæg#8 » 26. maj 2007, 21:49

Det ser bare for lækkert ud, det skal bare prøves.

Mvh Jette


nicolene
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 120
Kontakt:

Indlæg#9 » 26. maj 2007, 22:05

Superlækkert.

Det skal prøves snart.

Og så undrer det mig, Kartoflerne, bliver de ikke overdryppet med baconfedt og ost ?
... Det ville da bare være lækkert, tror jeg.. Kartofler grillet i baconfedt og gratineret...

Mvh Nicolai
Mvh Nicolai

OTG57
Spirit E-310
Q100
...og en masse andet grillgejl...

Min kæreste mener bare det er en grille...


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#10 » 8. sep 2007, 12:01

Hvad er nu det!!!! Her sidder jeg og er helt klar over hvad aftens menu skal bestå af, er dog lidt på udkig efter lidt nyt alligevel, dog med den fast overbevisning at det skal være hel mørbrad og så dukker denne pragtfulde opskrift op og nu ved jeg ikke hvad jeg nu skal lav, det er jo det farlige ved dette site, der kommer altid en lækker opskrift eller 10 på tværs af det jeg havde tænkt mig at lave :lol:
Tak for inspirationen, så må dagen vise hvad det ender med.....

God weekend

Hej fra
Morten


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Re: Mørbradbøf

Indlæg#11 » 8. sep 2007, 13:50

Borby skrev:Endelig fik jeg taget mig sammen til at uploade en opskrift, eftersom jeg nu igennem lang tid har "lånt" fra andre...

I dag stod den på Mørbradbøf med grillguruen krydderkartofter, salat og knorrs Cafe De Paris sovs.

Billede

Ingredienser (2-3 pers.)
1 svinemørbrad
1-2 pakker bacon, tomater, peberfrugt og løg.
Ost (har bare brugt den vi havde i køleskabet)

Mørbrad skæres til bøffer. Tomater, peberfrugt og løg skæres i skiver.

2 skiver bacon lægges i et kors. Bøffen lægges i krydset og krydres med salt og peber. Derefter lægges en skive løg, tomat og peberfrugt ovenpå. Baconen lægges over og lukkes med 1-2 tandstikker.

Billede
Billede

Så er det ud til grillen, hvor vi bruger 2. grillmetode (indirekte).
Først kartoflerne, som jeg placerer som drypbakke.
Billede

Så på må bøfferne
Billede

Efter 25-30 minutter ser de sådan ud
Billede.

Dernæst en skive ost på hver bøf, i ca. 5 minutter til osten er smeltet.

Billede
Billede

Sådan ser de færdige bøffer ud.
Billede

Velbekomme...
Der en mange muligheder med en mørbrad. Det var en...Har ikke fundet den andre steder, men man ved jo aldrig :D


Det ser rigtigt godt ud [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] , er hermed gemt i opskrifter der skal prøves :D
Velkommen på dette forum - håber du bliver glad for, at være her lige som os andre :P
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#12 » 8. sep 2007, 13:56

Det ser vildt lækkert ud!
Mørbrad, bacon, og ost.... så bliver det ikke bedre. Det vil jeg bestemt prøve næste gang der skal mørbrad på grillen.
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Degnen777
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 111

Indlæg#13 » 8. sep 2007, 14:10

Kunne ikke være mere heldig at der er nogen der har taget denne gamle tråd op igen og skrevet et par indlæg hertil, så den kommer frem så ny tråd.

Årsagen hertil er nemlig at kærsten lige har taget en mørbrad op af fryseren og billederne ser virkelig fantastisk ud. Det glæder jeg mig til at prøve.
Degnen

--------------------
Grill:
OT Platinium 57 cm (2006)
Tilbehør:
Weber style: 2 stk. trådløse stegetermometer, Grillbakke, Stegholder, kyllingeholder
Weber: Dobbelte gaffelskruer, Grilltang, Grillgaffel, Grillspade, Grillhandske og Weber Bred Grillbørste 53,5 cm


junior5
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 956

Indlæg#14 » 8. sep 2007, 19:58

Det ser rigtig lækkert ud. igen en ret der skal prøves :D
junior5

Q 200
Smokey joe
One-Touch Gold 57 cm
Patton gasgrill


øllegaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Indlæg#15 » 8. sep 2007, 21:13

det skal jeg prøve en af dagene, dog vil jeg prøve at komme en klat sennep og nogle skiver champignon på også.
jeg skal nok sende nogle billeder.
min mave knurrer allerede.
vores super best har tilbud på mørbrad, så der skal købes kød til fryseren
Performer m/gastænding 57cm
Rotisserie 57 cm
outdoorchef gaskuglegrill 57cm bruger samme tilbehør som weber
paella pande 48cm
jamie oliver transportable gasblus
bruger håndbog for pyromaner
hotwok


Degnen777
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 111

Indlæg#16 » 10. sep 2007, 09:44

Prøvede lige at lave mørbradbøfferne i går aftes og retten får seks ud af seks kokkehuer (L)(L)

Som tilbehør fik vi kartoffebåde med skræld, der var vendt i olie og krydderier, samt bernaisesauce og tomatsalat.

Billede
Degnen



--------------------

Grill:

OT Platinium 57 cm (2006)

Tilbehør:

Weber style: 2 stk. trådløse stegetermometer, Grillbakke, Stegholder, kyllingeholder

Weber: Dobbelte gaffelskruer, Grilltang, Grillgaffel, Grillspade, Grillhandske og Weber Bred Grillbørste 53,5 cm

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#17 » 10. sep 2007, 10:17

Vi lavede dem faktisk også i aftes med krydrede kartoffelskiver og salat - det smagte himmelsk. :D
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#18 » 10. sep 2007, 12:53

Borby,
Det var simpelthen en fantastisk smart måde at lave rigtig lækre
mørbradbøffer-- det vil jeg kopiere til nu i aften!!!
(har nemlig bacom og mørbrad i køleren ;-) )

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#19 » 23. mar 2008, 11:16

Jeg tillader mig lige at hive denne fantastiske opskrift fra fra arkivet.....i tilfælde af der er andre end mig der ikke har prøvet den endnu.... :D

Jeg kan kun give denne opskrift mine varmeste anbefalinger, vores gæster var helt vilde og alle var enige om at det smager fantastisk.... 8)

Så næste gang du skal lave mørbrad....så prøv denne opskrift, det fortryder du ikke..... :wink:
Anders

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#20 » 23. mar 2008, 11:24

skide godt chefen flyver lige ud og hiver en mørbrad op.
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#21 » 23. mar 2008, 11:24

Vi prøvede den faktisk da den lige var kommet på, og ganske rigtig, den er fantastisk god. Jeg havde helt glemt den igen, selv om den er bogmærket. Godt du mindede os om den, chef :D
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#22 » 23. mar 2008, 11:26

Jeg har ikke set denne opskrift før nu, men helt sikkert den skal prøves. Det ser bare for lækkert ud :savl2: :savl2: :savl2:
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#23 » 23. mar 2008, 11:40

Har lige hevet mørbrad og bacon op af fryseren, den ret skal vi nyde imorgen :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


hansen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Indlæg#24 » 23. mar 2008, 15:20

Jeg har lavet den nogle gange, og for dem som ikke har prøvet den er der kun at sige: I HAR NOGET TIL GODE !

:D
Med venlig hilsen

hansen

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#25 » 23. mar 2008, 15:32

ja jeg prøver i aften men er 30 min for bøfferne ikke lidt meget
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#26 » 23. mar 2008, 19:11

mgs skrev:skide godt chefen flyver lige ud og hiver en mørbrad op.


Glæd dig mgs...... :D
Anders

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#27 » 23. mar 2008, 19:15

mgs skrev:ja jeg prøver i aften men er 30 min for bøfferne ikke lidt meget


Nej jeg gav faktisk mine 40 min og herefter 5 minutter med ost over....husk at det er på indirekte varme.....det er hamrende godt.... :D
Anders

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Indlæg#28 » 5. jun 2008, 16:58

Nu vil jeg lige hive eet af mine 56 bogmærker frem, og det blev så denne her. Glæder os til aftensmad... hilsen Benny og god grillaften til jer alle
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber


Hinge
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 90

Indlæg#29 » 5. jun 2008, 17:15

Hey den ikke-skaldede kok. Jeg kom lige til at se dit "Geografiske sted" Ølsted v. Horsens.
Lidt sjovt, så stor er byen jo heller ikke.
Hinge

OTG57
Nu med forlænger
Q100 + Q300
Genesis E330 GBS

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Indlæg#30 » 5. jun 2008, 22:05

Hinge skrev:Hey den ikke-skaldede kok. Jeg kom lige til at se dit "Geografiske sted" Ølsted v. Horsens.
Lidt sjovt, så stor er byen jo heller ikke.
Så kan jeg også sætte flueben ved denne opskrift. Nam nam. Til Hinge: Vi må jo lige kigge hinanden ud, så vi kan dele 2 øl til sportsfesten...(bor Vesterled 1)
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber


Hinge
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 90

Indlæg#31 » 6. jun 2008, 08:49

Spotsfesten var da en god lejlighed.
Vi er nogle af de ny på bankagervej.
Bankagervej 56
Hinge

OTG57
Nu med forlænger
Q100 + Q300
Genesis E330 GBS

Brugeravatar

Rose
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133
Kontakt:

Re: Mørbradbøf

Indlæg#32 » 4. mar 2009, 19:56

Prøvede denne fantastiske opskrift den 2.dag på min nye OTG 57.

Brugte dog squas istedet for tomat.
Det smagte fantastisk.
OTG 57 cm (2008) - Smokey Joe (2009) - Bonfirer (2010) - Casper røghat (2012) - NN røgovn (2012) NN gasgrill (2012)
www.odenserunners.com

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: Mørbradbøf

Indlæg#33 » 4. mar 2009, 20:39

Rose - Velkommen til :D
Godt at denne opskrift kom frem igen, for den smager bare så godt :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

Rose
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 133
Kontakt:

Re: Mørbradbøf

Indlæg#34 » 4. mar 2009, 23:00

anje skrev:Rose - Velkommen til :D

Takker.
Har læst en del med herinde. Man finder jo en masse gode opskrifter.
Har "næsten" brugt mere tid online end ved selve grillen.
OTG 57 cm (2008) - Smokey Joe (2009) - Bonfirer (2010) - Casper røghat (2012) - NN røgovn (2012) NN gasgrill (2012)
www.odenserunners.com


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Mørbradbøf

Indlæg#35 » 30. jun 2018, 18:59

Gammel tråd... men kan se den er hevet op af genmerne nogle gange tidligere :)

Lige gået igang, så er rigtig spændt :)

D4F85405-6A62-4D02-BC18-D31434120115.jpeg

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: Mørbradbøf

Indlæg#36 » 30. jun 2018, 19:29

Ser dejligt ud :)
Glæder mig til at se og høre om resultatet :)
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Mørbradbøf

Indlæg#37 » 30. jun 2018, 20:25

Det er sku godt :)

9A6684A3-C2A9-4BF7-A205-AC812C87EB18.jpeg


1349419C-AA6A-4989-B8A4-7BBB065DB580.jpeg


73E4B055-627A-43EE-8D31-95CAE9BF704F.jpeg


7D53068C-6535-4675-9832-D2602376A421.jpeg

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Mørbradbøf

Indlæg#38 » 1. jul 2018, 19:38

Det ser helt super ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: LL1 og 5 gæster