Teriyaki marineret oksemørbrad

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Teriyaki marineret oksemørbrad

Indlæg#1 » 12. nov 2011, 10:14

Oksemørbraden marineres i en blanding af hvidløg og teriyaki i mindst 2 timer
Grilles indirekte til en temp på 53 grader
pensles flere gange med en blanding af brun farin og olie

hviler i 15 min før udskæring slut temp blev 57 grader

DSC_8647.JPG


DSC_8651.JPG

Saftig :savl2:

DSC_8643.JPG

Hannah stod for bernhart sovsen

DSC_8656.JPG


DSC_8645.JPG

Hannah måtte hold fast i Beckham ellers havde han,taget vores mad under hviletiden :)
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Teriyaki marineret oksemørbrad

Indlæg#2 » 12. nov 2011, 12:37

Mmm elsker oksemørbrad og din marinade lyder meget smagsfuld.
Er det kødet der safter så meget inden det er skåret ud eller er det marinade?
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Teriyaki marineret oksemørbrad

Indlæg#3 » 12. nov 2011, 12:49

Det er kødsaft ved ikke hvordan man gør for at få det ind igen ?? :)
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 24 gæster