Oksefilet med estragonsauce

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#1 » 24. aug 2011, 18:46

Idag stod den oksefilet med små kartofler, stegte bønner og estragonsauce
Et stykke okseflet blev krydret med forskellige urter, hvidløg og salt. Så på primo grillen til den nåede 57 grader. Trak under viskestykke små 15 min.
Det smagte super.
Vedhæftede filer
IMG_0954.JPG
IMG_0959.JPG
IMG_0961.JPG
IMG_0962.JPG
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#2 » 24. aug 2011, 18:59

super flot stykke kød.

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#3 » 24. aug 2011, 20:25

Det er virkelig et flot stykke filet, du dér har, Jesper - og det er jo grillet til perfektion. :mrgreen:

Sovsen - lad os da lige høre.......... sovs kan man aldrig få for mange opskrifter på :-D
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#4 » 24. aug 2011, 20:45

Hør her Jesper....

Det kød ser virkelig lækkert ud, men har du skåret det ud med en kantklipper eller grensaks?
Kødet ser "nubret" ud i overfladen... [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] (Læs med humor)

Og hvad spotter mit øje... Et skår i tallerkenen... tsk. tsk. tsk...

Lækker menu, lige efter min ånd. Det må have smagt vidunderligt!!!
Og sikke en farve kødet har!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 423

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#5 » 24. aug 2011, 20:53

Guruen skrev:Det kød ser virkelig lækkert ud, men har du skåret det ud med en kantklipper eller grensaks


Tror jeg sætter mine penge på 70'er vederstyggeligheden - den elektriske kniv ! Tror aldrig jeg har set noget pænt som en sådan dims har været igennem :-)

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#6 » 24. aug 2011, 21:22

Guruen skrev:Hør her Jesper....

Det kød ser virkelig lækkert ud, men har du skåret det ud med en kantklipper eller grensaks?
Kødet ser "nubret" ud i overfladen... [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] (Læs med humor)

Og hvad spotter mit øje... Et skår i tallerkenen... tsk. tsk. tsk...

Lækker menu, lige efter min ånd. Det må have smagt vidunderligt!!!
Og sikke en farve kødet har!


Jeg er afsløret guru, det var ikke den kniv jeg plejer at bruge, men havde ikke den anden ved hånden så derfor.
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

Emneforfatter
9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#7 » 24. aug 2011, 21:24

TrineHG skrev:Det er virkelig et flot stykke filet, du dér har, Jesper - og det er jo grillet til perfektion. :mrgreen:

Sovsen - lad os da lige høre.......... sovs kan man aldrig få for mange opskrifter på :-D


Der er ikke så meget nyt over denne sauce det er væde fra drypbakken. I drypbakken er der eastragon, løg og knor kalvefond.
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#8 » 24. aug 2011, 21:52

For mig er det nyt, for jeg har kun brugt estragon i et mislykket forsøg på at lave en hjemmegjort bajernajsesovs. Så tak for tippet :-) Det kan i hvert fald ikke gå galt - tror jeg nok :-D
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#9 » 24. aug 2011, 23:21

TrineHG skrev:For mig er det nyt, for jeg har kun brugt estragon i et mislykket forsøg på at lave en hjemmegjort bajernajsesovs. Så tak for tippet :-) Det kan i hvert fald ikke gå galt - tror jeg nok :-D


Jeg skal personligt lære dig at lave ægte "bajernæsesovs" så det dur. Hvergang! Og du vil ALDRIG skæve til knorrebassen mere!
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl

Brugeravatar

maj83
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 536

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#10 » 25. aug 2011, 08:45

Uha, man får helt lyst til en oksesteg med sådan et billede [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Weber Spirit 310
Weber Performer

Brugeravatar

maj83
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 536

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#11 » 25. aug 2011, 08:46

Uha, man får helt lyst til en oksesteg med sådan et billede [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Weber Spirit 310
Weber Performer


MarinadeKongen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 330

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#12 » 25. aug 2011, 13:32

Hvaaa lractbird kunne du evt ikke lære os alle sammen at lave den sovs???
Performer m/gastænding
Rotisserie
Smokey Mountain 47 cm
Q120 (Rødhætte)
Smokey Joe
Summit E-670

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#13 » 25. aug 2011, 13:58

Brdr. Price har en ret godt opskrift på hjemmelavet bajnæsesovs.

http://www.dr.dk/dr1/spisemedprice/Programmer/Program7.htm?image=5

Jeg har prøvet den et par gange, og det er faktisk lige til.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Oksefilet med estragonsauce

Indlæg#14 » 25. aug 2011, 14:13

Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: FSM og 27 gæster