Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1651 » 13. aug 2011, 07:51

Tillykke med dagen bjærge [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] og god tur til Hopballe .....

Vores aftensmad bliver 7 kg pulled pork, 5 kg skinke, 3.5 kg mørbrad og en masse forskelligt tilbehør, samt 5 kg pølser til natmad
Vi bliver dog også 25 til bords ...... [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

Dejbjerg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1652 » 13. aug 2011, 15:57

Tillykke til bjærge :)

Her spiser vi også ude! En tur på Kiin Kiin i københavn :-D

Det kan kun blive fantastisk .1%¤
/Lena

Nu med blog: www.frkbbq.dk
Like min facebook side og få updates fra bloggen www.facebook.com/frkbbq

Medlem, samt dommerudd. v. KCBS
Medlem af WBQA

Grillpark: Big Green Egg, samt weber

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1653 » 13. aug 2011, 20:42

Vi har fået "Bilka's gule mærker"-menu idag :P Og hvad i alverden er så dét?

Joh, det er kød, de sætter ned, når de fylder op i dagens løb, og det fejler jo intet, så den ene ting, jeg kørte i Bilka efter - SAfire grill til 299,00 - blev pludseligt til MANGE indkøb - herunder også aftenens menu:

- drumsticks,
- kyllingebryst,
- røgede ribs

klassiskgrillmad13082011 001.jpg


klassiskgrillmad13082011 003.jpg


og for dem, der kunne klare mere - STORE CLAUS pølser (jeg hørte absolut IKKE til den gruppe [smilie=bluecolorz5_pdt_05.gif] ) - men seriøst: 6 pakker for en hund, det ER da billigt [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

klassiskgrillmad13082011 007.jpg


Igår havde jeg kogt rigeligt med kartofler, så den stod helt klart på hjemmelavet kartoffelsalat også:

klassiskgrillmad13082011 004.jpg


Tzatziki og "moster Dorthe"-brød er et hit her i huset:

klassiskgrillmad13082011 006.jpg


Og lidt salat, blot dresset med hvidløgsolie og akaciehonning:

klassiskgrillmad13082011 005.jpg


Pyha, så blev vommen da fyldt op :savl2:
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1654 » 13. aug 2011, 20:45

@TrineHg
der er ikke noget bedre end mad med gule mærker :-D

Fik du så fat i en SAfire???
hvis du gjorde, så vil du helt klart synes at den er sjaw og lege med.
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1655 » 13. aug 2011, 20:47

belleboskop skrev:@TrineHg
der er ikke noget bedre end mad med gule mærker :-D

Fik du så fat i en SAfire???
hvis du gjorde, så vil du helt klart synes at den er sjaw og lege med.


Jeg synes også de "gule mærker" er udfordrende, for det gør ofte, at det er dem, der bestemmer middagen, hehe - således også idag ;-)

JAAAAAAAAAAAAA, jeg fik sørme en SAfire, og medmindre jeg - som ofte - går "amok" og forærer den væk i et hjerteligt øjeblik, glæder jeg mig til at prøve den :-D Jeg har jo set, hvordan I andre har leget og tryllet, så jeg er på forhånd totalt imponeret :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011


ammundsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 42
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1656 » 13. aug 2011, 21:36

Her stod aftensmaden på grillet lakseside med mexikansk krydderi.
Tilbehør var ny opgravet kartofler samt grøntsager.

Desserten bestod af stadion pølser.
----------------------------------
//Jesper

----------------------------------
Weber Spirit E-320 Premium 2011 med Rotisserie
Weber Performer® Touch-N-Go™
Weber Go-Anywhere®

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1657 » 14. aug 2011, 08:19

I dag står menuen på spareribs.
I fredags røg jeg ind i et super godt tilbud på kamben til 35 kr kiloet hos vores lokale slagteri, så der blev lige hamstret lidt.

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1658 » 14. aug 2011, 11:02

Roteret kylling...
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1659 » 14. aug 2011, 16:05

Hakkebøf af herefordkød. Kødt blev rørt med pulveriseret steakrub fra SR og lidt ekstra salt. Derefter flammegrillet. Tilbehør var hjemmelavet bacon, kompot af røde stikkelsbær, salat og hjemmekogte chips med Dizzy Pig red eye express. Dessert vandmelon. Og rødvin...
Hakbøf.JPG
vandmel..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1660 » 14. aug 2011, 16:20

I aften bliver det en hjemme-burger med grov bolle.
I går blev det til krondyrmørbrad i crouton m foie gras, julienne kartofler, ærtepuré og glace af portvin og balsamico.
Billedet er ikke helt så godt som retten rent faktisk var. For det var faktisk ret godt.
DSC00288.JPG
Krondyr i crouton mm.
Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.


JonasPed
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1661 » 14. aug 2011, 16:54

I aften står den på hjemmelavet pizza \o/. I øjeblikket står tomatsovsen og hygger sig på komfuret.
Weber 57cm One Touch Gold
Weber Spirit E-320 Premium
Auplex 57 cm kamado
+ en diverse tilbehør

http://jope.eu


annegrethe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 192

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1662 » 14. aug 2011, 16:57

Osso Buco
Venlig hilsen
Anne - Grethe


KarBols
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 13

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1663 » 14. aug 2011, 22:41

Det blev så til første forsøg med PP (og så bare på en 57'er uden JBI) - delvis succes!

DagensRet3.jpg
PP lige færdig
DagensRet3.jpg (57.03 KiB) Vist 2808 gange
DagensRet2.jpg
PP trukket.
DagensRet2.jpg (51.72 KiB) Vist 2808 gange
DagensRet1.jpg
PP anrettet
DagensRet1.jpg (35.43 KiB) Vist 2808 gange


Ringen fejlede (har virket for mig tidligere med anden ret) - så jeg måtte åbne mange gange og flytte kul rundt. Temperaturen nåede kun op på 91 før jeg ikke kunne styre den ordentligt mere (ellers blev jeg utålmodig) - serveret med hjemmelavede burgerboller og kål-slaw efter guruens opskrift.

Det skal helt klart prøves igen - næste gang bliver den bedre (men den var nu god). Nakkefilet på 1,65 kg til 66 kroner! :)

PS: Beklager at smide et så "stort" indlæg her - men synes det er meget at starte en hel ny post for det.

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1664 » 16. aug 2011, 16:01

Chili con carne.
Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1665 » 16. aug 2011, 18:06

Sous Vide kalvebov. Den fik 31 timer i badet med rib rub på og blev serveret med kartofler og gulerødder og svampesauce. Og rødvin...
sv kalvebov 1.JPG
sv kalvebov 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1666 » 16. aug 2011, 18:11

skaal-um skrev:Sous Vide kalvebov. Den fik 31 timer i badet med rib rub på og blev serveret med kartofler og gulerødder og svampesauce. Og rødvin...
sv kalvebov 1.JPG
sv kalvebov 2.JPG



HAhahaha jeg er vild med dine indlæg, især med rødvin


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1667 » 17. aug 2011, 18:43

Min knægt sage mcdonalds, og jeg tænkte aldrig i livet...

jeg købte så 400 gram kyllinge inderfilet (ej pumpet)
og lavede en blanding af majsgryn, enanelse dixiedust og lidt salt..

jeg vendte kyllingen i æg og derefter i majsgryne (ligner rasp)
Stegte dem i lidt olie...

Stor succes, de forsvandt som dug for solen..

Dertil lavede jeg grillkartofler ala guruen, og en skøn salat..

Skøn mad og en stjerne mere fra min søn [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]

P.s stavefejl er gratis....
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1668 » 17. aug 2011, 18:45

Hold kæft hvor ser det bare godt ud....
skaal-um skrev:Sous Vide kalvebov. Den fik 31 timer i badet med rib rub på og blev serveret med kartofler og gulerødder og svampesauce. Og rødvin...
sv kalvebov 1.JPG
sv kalvebov 2.JPG
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...


ammundsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 42
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1669 » 17. aug 2011, 19:20

spaghetti bolognese
----------------------------------
//Jesper

----------------------------------
Weber Spirit E-320 Premium 2011 med Rotisserie
Weber Performer® Touch-N-Go™
Weber Go-Anywhere®

Brugeravatar

mowgli
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 618
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1670 » 17. aug 2011, 20:30

Stegtflæsk fra grillen og persillesovs med hjemmedyrket persille :idea: :savl2:
Medlem af Natteravnene, Grill entuiast, og far til tre

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1671 » 17. aug 2011, 20:34

Her blev det til baconburgere fra Primoen :-D
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1672 » 18. aug 2011, 17:06

Forloren hare, rabarberkompot og kartofler med vildtsauce. (Jeg troede det blev regnvejr!) Og rødvin...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


annegrethe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 192

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1673 » 18. aug 2011, 17:21

Chili con carne, tomatsalsa med koriander, ostegratinerede hvedetortillas
Venlig hilsen
Anne - Grethe


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1674 » 18. aug 2011, 17:37

Tja da knægten og jeg er alene idag, blev det til pizza på weberen..

Meeen da de var færdige, havede knægten afmonteret tøjet og var gået i seng..

det er hårdt at starte op i børnehaven igen efter 3 ugers ferie... :mrgreen:
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1675 » 19. aug 2011, 10:25

Idag skal vi have højrebsbøffer fra ungkvæg tilbehør er ikke på plads.

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1188

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1676 » 19. aug 2011, 11:38

En af gutterne kigger forbi, så der er dømt mandehørm.. Og hvad er så bedre end et ordenligt læs stegt flæsk på grillen.. Vakler lidt imellem kartofler og persille sovs eller kartoffelmos.
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1154

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1677 » 19. aug 2011, 13:41

Min lokale Føtex havde fejlvurderet hvor mange New York strips de kunne sælge, så i stedet for de normale 125 kr for to steaks af 250 gram, solgte de dem til 49,95 kr pr. pakke. .1%¤

Så gæt hvad menuen står på i dag. .1%¤ Tilbehør er endnu ukendt.

PS. Jeg ryddede køledisken for disse bøffer og nu er fryseren fyldt op til de næste par måneder med hvad jeg er de bedste bøffer man kan købe pt. uden at besøge en dygtig slagter
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1678 » 19. aug 2011, 18:35

Igår fik vi en ny-komponeret ret: kyllingeruller............ men nok ikke, som folk forventer, en kyllingerulle er for det meste - for disse bestod af hakket kyllingekød :


kyllingeruller18082011 009.jpg


kyllingeruller18082011 008.jpg


kyllingeruller18082011 012.jpg


Idag, står den på skinkeschnitzler med hele pivetøjet :mrgreen:
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1679 » 20. aug 2011, 09:30

Og det blev en gæv schnitzel :mrgreen: - nej, jeg glemte ikke kapers, jeg bryder mig bare ikke om dem :oops:

dagensmiddag19082011 001.jpg


dagensmiddag19082011 004.jpg
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Bror_Lund
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1680 » 20. aug 2011, 17:42

Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse

Go' aften til alle


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk1313854866.314287.jpg
ImageUploadedByTapatalk1313854866.314287.jpg (30.55 KiB) Vist 2172 gange
BGE_XL
BGE_SMALL
3-4 stk engangsgrill

Hellere skide det ud end at smide det ud!

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1681 » 20. aug 2011, 17:49

Bror_Lund skrev:Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse

Go' aften til alle


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913



Vi må helt klar ha et efter foto


JonasPed
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1682 » 20. aug 2011, 17:54

En god steak med bagekartofler, hjemmelavet kryddersmør, grillet haloumi og så en frisk tomatsalat til. Så bliver det vidst ikke meget bedre sådan en halv doven lørdag.
Weber 57cm One Touch Gold
Weber Spirit E-320 Premium
Auplex 57 cm kamado
+ en diverse tilbehør

http://jope.eu

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1683 » 20. aug 2011, 18:17

Bror_Lund skrev:Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse

Go' aften til alle


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913

vi vil se billeder fra grillen !!!!
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill

Brugeravatar

joxner
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 115

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1684 » 20. aug 2011, 18:48

Hej
Vi skal lave første forsøg med steak af ox. inderlår Soud vide.
Tilbehøret er hjemmedyrkede miniblomme tomater vendt i olie, hvidløg og timianspirre og herefter grillet.
Serveret med grillet grønne asparges, grove fritter og bearnaise.

Brugeravatar

metchen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 264

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1685 » 20. aug 2011, 20:26

Er på job så en gang "quick" pasta med marineret flanksteak til. Flanksteaken var rigtig dejlig mør, så det gjorde ikke så meget at pastaen var en kedelig omgang. men hvad kan forvente for kr. 5,- :lol: :lol:
Hilsen Mette.

OTG 57
Weber Q 300 -
Rottisserie
Fredstone

Brugeravatar

Bror_Lund
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1686 » 20. aug 2011, 21:28

Tibbil skrev:
Bror_Lund skrev:Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse

Go' aften til alle


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913



Vi må helt klar ha et efter foto


Her er et par pics fra grillen, den er sq sej den kamado .1%¤

<untitled> 021.jpg
De første flammer slikker......

<untitled> 022.jpg
Nu er der gang i den.....

<untitled> 023.jpg
Nu er den klar :)


Så lige en afterburner......
<untitled> 024.jpg
BGE_XL
BGE_SMALL
3-4 stk engangsgrill

Hellere skide det ud end at smide det ud!

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1687 » 21. aug 2011, 07:16

Idag skal vi have den del af en rådyrkølle man kalder klumpen.
Her før og efter hinder blev fjernet nu til morgen.

DSC_0694.JPG

DSC_0696.JPG


Der kommer indlæg om den menu i aften.

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1688 » 21. aug 2011, 08:18

Igår blev det til culotte med div tilbehør og Guruens PRUTKÅL, det smagte fantastisk .1%¤

- idag bliver det nok rester, skal ud og grille til en barnedåb med 26 gæster :-D
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

psoren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 966

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1689 » 21. aug 2011, 09:53

Det er vist første gang jeg skriver i denne tråd...

Men det er fordi jeg glæder mig rigtigt meget til de New York strips jeg fandt i Føtex.

De skal nok grilles på min nye Primo rund, sammen med et par majskolber, asparges med bacon og rodfrugter :-)

Per
Godt jeg ikke får løn som fortjent...

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1690 » 21. aug 2011, 18:45

Lige nu farer der en and rundt i rotisseriet og kl. 20 serveres den med rødkål, rabarberkompot, kartofler stegt i andefedt og sauce fra en tidligere servering. Og rødvin...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1154

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1691 » 21. aug 2011, 20:35

Her stod den på PP med det sædvalige tilbehør.

Det smagte dejligt efter 19½ time i BGE.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1692 » 21. aug 2011, 20:49

Bror_Lund skrev:
Tibbil skrev:
Bror_Lund skrev:Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse

Go' aften til alle


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913



Vi må helt klar ha et efter foto


Her er et par pics fra grillen, den er sq sej den kamado .1%¤

<untitled> 021.jpg

<untitled> 022.jpg

<untitled> 023.jpg


Så lige en afterburner......
<untitled> 024.jpg



Det der er nået af de flottest fotos jeg hat set i nu, 100% i orden

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1693 » 21. aug 2011, 21:24

Idag stod den på letsaltet skinke på big Green egg.
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk1313954653.413065.jpg
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1694 » 22. aug 2011, 14:19

Stegte sild med løgsåvs...
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1798

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1695 » 22. aug 2011, 17:48

Rundtosset kylling med hjemmelavet kold kartoffelsalat :savl2:.
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)


belnacho
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 319

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1696 » 22. aug 2011, 17:55

Bror_Lund skrev:
Tibbil skrev:
Bror_Lund skrev:Brutal entrecote på 400gr flammegrillet på BGE-mini
Tilbehør: kartoffelbåde med diverse
Go' aften til alle
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=55.795681,13.137913

Vi må helt klar ha et efter foto

Her er et par pics fra grillen, den er sq sej den kamado .1%¤
<untitled> 021.jpg

<untitled> 022.jpg

<untitled> 023.jpg

Så lige en afterburner......
<untitled> 024.jpg


enten er det en lille grill eller MEGET stor bøf.


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1697 » 23. aug 2011, 20:41

En lille ribbensteg rubbet med Dixie dust. Det er altså et genialt krydderi til svinekød..
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...

Brugeravatar

maj83
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 536

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1698 » 24. aug 2011, 09:02

Karbonader fra gris, som bliver slagtet og leveret i dag
Weber Spirit 310
Weber Performer

Brugeravatar

elleh@ge
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 589

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1699 » 24. aug 2011, 09:35

idag komfurmad; Chili con carne med ris og tortillas...
+ + + + + + + + +
Kim

SAfire
Weber Q300
Weber One touch platinium
Weber Smokey Joe
Auplex Kamado XL


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1700 » 24. aug 2011, 10:53

kylling i karry med en hjemmelavet mangochutney lavet af en god ven :mrgreen:
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster