Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#1 » 2. jan 2011, 11:00

Hermed klar til det nye år. Go grill.

Skal på job idag, så det bliver noget hurtigt og nemt. Måske en rugbrødsmad. 8)
.../holmer

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#2 » 2. jan 2011, 11:10

Jeg skal grille et par tyndstegsbøffer, svinekoteletter og kyllingebryst så jeg kan får prøvet nogle af de nys ankommet krydderier :mrgreen:
Venlig Hilsen
Lars
outdoor chef "ascona"
performer med gastænding
jbi "juleforhøjer"
genesis e-310 med spyd
ProQ Excel 20
lukket grill til pattesvin
1x1,5mtr. åben grill

Brugeravatar

pepsi_max
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 407
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#3 » 2. jan 2011, 11:44

Vi smider en kamsteg på grillen, med asparges kartofler
Jeg blev snydt for stegen juleaften, så der er vist lige plads :lol:
/Rikke
Nu med ny grill ! ! !
Outdoorchef Ascona 570
Smokey Joe gold - One Touch Gold 57 "Nu med termometer i låget" - KingStone ätna
JBI forlænger Er alle fortid

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#4 » 2. jan 2011, 11:51

Vi satser på en pariserbøf....
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1515
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#5 » 2. jan 2011, 11:53

Resterne fra vores sidste pulled pork, i pitabrød med salat og dressing.
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'


Mentonic
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#6 » 2. jan 2011, 11:56

Her står den på broccolisalat og spicy kyllinge lår, enkelt og nemt.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#7 » 2. jan 2011, 11:57

Efter et par dage med raclette mad :-D tændes der op for årets 1. grill menu: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler .1%¤


marfan
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 50

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#8 » 2. jan 2011, 12:26

Her står den på rester af lasagne fra igår med lidt blandet salat til......:-).

Godt nytår til alle.

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1154

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#9 » 2. jan 2011, 15:04

Beef Wellington og kartoffelroulade.

Det er rester fra Nytårsaften.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#10 » 2. jan 2011, 15:15

Det er ikke, fordi det er den store sult, der præger det bette hjem, men jeg har noget røget ørred fra Nytårsaften, jeg gerne vil have brugt, så: en snitte med røget øred og "lidt" - og derefter en skinkeschnitzel mit dem ganzen Molewitten :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011


Lotus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 354

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#11 » 2. jan 2011, 16:43

Her bliver det til en gang kinamad ... leveret til døren .1%¤
Alle passioner får os til at begå fejl, men kærligheden får os til at begå de mærkeligste


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#12 » 2. jan 2011, 17:00

primo XL er tændt op, for første gang i lang tid.

Sønnike kommer hjem og spiser, og menuen er fyldt svinemørbrad omviklet med Serano skinke, ½ vildtfarseret kylling.... hertil flødekarofler og en eller anden for for grønt.
HURRA for at det igen er hverdag !!!
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#13 » 2. jan 2011, 20:34

Så blev "Dagens Højdepunkt" overstået.........

Røget ørred - en rest fra Nytårsaften:

skinkeschnitzel2januar2011 001.jpg



og



en traditionel skinkeschnitzel:

skinkeschnitzel2januar2011 003.jpg
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#14 » 3. jan 2011, 10:32

I dag skal vi have gryderet af "hjorteaffald" :lol:

Når jeg har delt et stykke vildt i div stykker, har jeg gerne et par portion afskåret smårester.

Disse rester bruger jeg ofte til wokretter, men idag skal den optøede portion bruges til at trylle med en gryderet.
Der bliver enten serveret ris eller kartoffelmos til.

Brugeravatar

Emneforfatter
holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#15 » 3. jan 2011, 16:24

Stegt flæsk og persillesovs! Mums....
.../holmer

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#16 » 3. jan 2011, 18:31

Pasta med røget ørred og rejer i basilikumfløde... :-D
Anders

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#17 » 3. jan 2011, 18:37

Æggekage med porre, ærter, løg, rød peber, bacon og coktailpølser - så blev der ryttet op i køleskabet.


.
Torp Hedehusene


alpinestar
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 29

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#18 » 4. jan 2011, 09:11

Jeg har haft en pizza dej stående i køleskabet siden lørdag, så den står på Pizza på Webern. Spændende om den bliver varm nok :)
Fyld bliver lidt forskelligt Vi har lidt oksesteg fra nytårsaften, noget kylling, 4 slags ost, hjemmelavet pesto... uhmmm...

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#19 » 4. jan 2011, 09:35

Frisk pasta med røget laks og flødeost-sovs.
Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#20 » 4. jan 2011, 09:39

Her er det spare måned efter min datters bryllup og Jul.
Men heldigvis er der masser at hive op af fryseren, så idag er menuen:
Karry suppe og fiskefiletter med hjemmelavede pommes frites, og en rødkålssalat.


annegrethe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 192

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#21 » 4. jan 2011, 10:05

Lasagne :-D
Venlig hilsen
Anne - Grethe

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#22 » 4. jan 2011, 14:02

Farserede porrer
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#23 » 4. jan 2011, 14:19

Pita med masser af grønt, marineret kylling og en smuuule bacon
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must

Brugeravatar

CKC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 873

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#24 » 4. jan 2011, 14:38

Hjemme komponeret wokret med hk. oksekød, karrypasta, kokosmælk, babusskud og minimajs.
Tilbehør: Jasminris, agurke- og gulerøddersstænger, cherrytomater og surimisticks.
Weber One Touch Platinum 57.
Outdoorchef City
"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre."

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#25 » 4. jan 2011, 22:57

Her blev det til små pousin'er på 400 gr./brutto......... skulle have været lavet i Miss Piggy, men jeg glemte at sætte den i "blød", så det endte med at blive lavet i en stor foliebakke - godtnok på grill................

poussin04012011 009.jpg


poussin04012011 014.jpg
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#26 » 5. jan 2011, 08:58

Før Jul røg vi ind i et godt tilbud på andebryst og der blev købt rigeligt :-D

Idag skal vi have andebryst efter dette menu forslag fra Morfar viewtopic.php?f=43&t=11260&start=0

Det er blevet en af vores favorit måder at tilberede andebryst på .1%¤


sarah´s_mor
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#27 » 5. jan 2011, 17:49

iaften står den på reste pizza. Dejen er efter lonelandmand brødet. vildt lækkert, og ny favorit til bund her i huset, og resterne er div. gemmer fra køleskab og fryser..
ikke noget avanceret her.
er gravid med nr 3, :shock: kender ingenting til morgenkvalme, det er KØD kvalme, øv øv :-(
så må tit springe aftensmaden over, valget er enten at lave mad eller at spise den. :evil:
Hilsen
Anette


57 cm Platinum, Q 220, Go anywhere,en helt ny Q320 Spec. Edt, en bålplads med 3 ben og div. tilbehør :-)
Et LILLE skab fyldt med sjove ting til Grillen
og et udekøkken i støbeskeen.

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#28 » 5. jan 2011, 19:29

Vi fik "easy-shawarma" http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=10728
dog lavet i ovn :oops:

Brugeravatar

jaknil
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1369

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#29 » 5. jan 2011, 21:02

hjemmelavede burgere. Bollerne var lavet på Fred´s bløddej.
Hjemmelavede frites fra ovn. Stegte champignon.
Dejligt.



Her lige et lille tip ang. de stegte frites:
De håndskæres groft.
Simmer-koger i vand der er tilsat 10 g salt pr liter. til "kun-lige møre"
Drænes og krydres.
Sprinkles med lidt neutral olie (jeg bruger raps).
Ovnbages 200 C i en time - i et lag - omrøres 3 gange i løbet af bagetiden.

For-kogningen gør dem bare super bløde og dejlige indeni, mens ovnbagningen med lidt olie på ydersiden giver sprødheden. :-D :-D
Primo Oval XL
Auplex Mini
Auplex XL
Hjemmebygget `kamado´ style pottegrill
Stor jernmonster til de store begivenheder
Weber Q300

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#30 » 6. jan 2011, 09:54

I aften en simpel carbonara.
I morgen boller i karry - min egen helt fra bunden hjemmelavede karry.
Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.


annegrethe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 192

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#31 » 6. jan 2011, 13:49

Her står den på Gule Ærter, lavet med flækærter, og kogt mager flæsk, rugbrød og rødbeder
Venlig hilsen
Anne - Grethe

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#32 » 6. jan 2011, 16:02

Konen vil lave fiskesuppe - har ikke den fjerneste ide om hvad det ender op i :shock:
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#33 » 6. jan 2011, 17:32

Her blev det til escolar, kammuslinger, kæmperejer og laks fra PKen. Tilbehør gul+rød quinoah wokket med urter og samlet med kokosmælk. Og rødvin...
Fiskemenu 001.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#34 » 6. jan 2011, 20:05

vi har i dag pustet liv i en ret som vi brugte meget i midthalvfemserne til gæstemad.
retten er fra en bog af Lotte Havemand der hedder "alt om kyllinger"
Man tager en kylling renser den og gnider med salt og peber, hakker 2 skalotteløg og svitser dem med hjerte og lever. Fylder det ind i kyll. og lukker den med stegenål. bruner den på alle sider og enten gryde eller ovnsteger den, vi spæder altid lidt fond ved.
Når kyllingen er færdig bruner man 250 gr. skivet champignon i skiver og kommer derefter 2dl.lys portvin og 2dl. cremefraice i stege skyen sammen med champignon og lader det koge ind, vi jævner den altid lid selvom det ikke står i opskriften. kyllingen parteres og saucen hældes ud over fuglen. serveres med bønner, ris og flutes... og smager himmelsk :savl2:
Venlig Hilsen
Lars
outdoor chef "ascona"
performer med gastænding
jbi "juleforhøjer"
genesis e-310 med spyd
ProQ Excel 20
lukket grill til pattesvin
1x1,5mtr. åben grill

Brugeravatar

jaknil
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1369

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#35 » 6. jan 2011, 20:51

I aften havde kæresten hentet friskfanget slethvar fra vesterhavet.

De blev lagt på en bund af skårne fennikel-ringe og persille.
Ovenpå lagde jeg igen fennikel-ringe, persille og et par citronskiver. Efter de var stænket med olivenolie røg de i oven ca ½ time.
Ved siden af stod de udhulede tomater, der havde fået hakket champignon, persille, løg, tomat og brie fyldt ned i sig.
Pasta (frisk) med pesto.
Broccoli-salat. Broccoli kløvere lynstegt i lidt hvid trøffel-olie, med løg og kapers med på panden de sidste 30 sekunder. Jeg kan selv godt lide et par ansjoser i denne salat, men for kærestens skyld var de sparet væk idag.

Dejlig aftensmad!! :-D :-D :-D

vinter 2010_303es.JPG
Primo Oval XL
Auplex Mini
Auplex XL
Hjemmebygget `kamado´ style pottegrill
Stor jernmonster til de store begivenheder
Weber Q300


Xenia
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 180

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#36 » 6. jan 2011, 21:25

Vi har fået økologisk lammemørbrad med græsk salat og kartofler med oliven & rødløg.

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#37 » 6. jan 2011, 21:31

Hakkebøffer (raisen the steak) samt kvarte kartofler i ovnen med (tsunami spin), hertil bløde løg og bearnaise.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)


bertan
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 161

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#38 » 6. jan 2011, 22:43

jaknil skrev:I aften havde kæresten hentet friskfanget slethvar fra vesterhavet.

De blev lagt på en bund af skårne fennikel-ringe og persille.
Ovenpå lagde jeg igen fennikel-ringe, persille og et par citronskiver. Efter de var stænket med olivenolie røg de i oven ca ½ time.
Ved siden af stod de udhulede tomater, der havde fået hakket champignon, persille, løg, tomat og brie fyldt ned i sig.
Pasta (frisk) med pesto.
Broccoli-salat. Broccoli kløvere lynstegt i lidt hvid trøffel-olie, med løg og kapers med på panden de sidste 30 sekunder. Jeg kan selv godt lide et par ansjoser i denne salat, men for kærestens skyld var de sparet væk idag.

Dejlig aftensmad!! :-D :-D :-D

vinter 2010_303es.JPG


Nøøjjjjjj hvor ville jeg gerne ha´været i Sunds i aften :-)

Mvh.
Annette

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#39 » 7. jan 2011, 11:14

I dag bliver menuen lasagne :savl2:

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#40 » 7. jan 2011, 11:23

Her står den på 4 kg. stegeben :savl2: med god sauce og kartoffelmos.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

CKC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 873

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#41 » 7. jan 2011, 13:00

Vi skal ha andelår. Det betaler sig at handle den 23. dec. 10 kr stykket, det er sq lige til at holde ud.
Regner med at forkoge dem, for at der også er noget at lave sovs af, og så stege dem færdige i ovnen med kartofler og rodfrugter.
Weber One Touch Platinum 57.
Outdoorchef City
"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre."

Brugeravatar

Scooter
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 152

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#42 » 7. jan 2011, 13:34

I dag skal vi have en fisketallerken a`la denne

Alt godt fra havet 2010.jpg
Alt godt fra havet 2010.jpg (80.1 KiB) Vist 5714 gange


Den består af lime marineret kuller, blæksprutter, rejer, muslinger og ris med en stærk karrysauce.

Hilsen Anna

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1709

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#43 » 7. jan 2011, 15:30

Kalkun på weberen .1%¤

Desværre ikke fra mine egne hænder. Svigerfar er dog også noget af en weber-haj, så jeg skal nok blive mæt og glad :-D
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#44 » 7. jan 2011, 15:40

Sous vide bøffer med sprøde ovn kartofler og en eller anden sauce
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#45 » 7. jan 2011, 16:01

Bøf med grovfritter, bønner og ærter.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

jaknil
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1369

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#46 » 7. jan 2011, 21:29

I aften blev det til en to-retters. Mest fordi jeg var ikke sikker på om der var nok mad i hovedretten.

Så forretten så sådan her ud:
Blandede salatblade, herpå rød peber, rødløg, clementin, champignon, radisse og selvfølgelig tigerrejer og kammusling.
Dressingen var med sennep - den skal smages!
vinter 2010_310s.JPG



Hovedretten bestod af en kødsauce med gulerodsstykker, løg, peberfrugt som blev lagt i en skål og dækket af kartoffelmos.
Herefter bagt til dejlig gylden.
vinter 2010_326s.JPG




Det smagte dejligt :-D
Primo Oval XL
Auplex Mini
Auplex XL
Hjemmebygget `kamado´ style pottegrill
Stor jernmonster til de store begivenheder
Weber Q300

Brugeravatar

jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#47 » 7. jan 2011, 21:33

I aften, stod den på,
hjemmelavede forårsruller... :-D

Lavet sådan Her... :-D

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#48 » 8. jan 2011, 09:38

Idag tror jeg, at en low & slow culotte på kamadoen, ville passe godt ind :P
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#49 » 8. jan 2011, 16:28

Alene hjemme aften. .1%¤

Så den står på spaghetti med røde pølser. Så er der mere tid til og spille ps3 :mrgreen:

Brugeravatar

winstar
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 88

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2011)

Indlæg#50 » 8. jan 2011, 16:45

Raclette [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Mvh
Michael


Dancook 1400
Dancook 1600
Smokey Joe

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: aammat og 6 gæster