Dagens menu 20.12.2005

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Dagens menu 20.12.2005

Indlæg#1 » 1. sep 2006, 21:52

Pizza med leverpostej, champignon og bacon
- Ja, grin du bare… Det smager godt!!!
Også lavet 09.07.2005

Billede


Lun leverpostej på lunt brød er en dejlig dansk spise - vi tænkte:
“Kan det ikke gøres bedre på en Weber?”. Svaret er et rungende JA!.
En sjov ret, som familie og ikke mindst børn vil synes er et
sjovt indslag.
Fremgangsmåde:

En billig grovhakket leverpostej puttes op i en skål, og tilsættes
groft peber, 1 helt bundt finthakket purløg, 1 hakket løg, 2 spsk.
mælk, paprika, karry og en masse revet muskatnød.

Pizzadej laves (Se tidligere opskrifter) og dejen rulles ud. Grillen
tændes (direkte) og gøres klar til at grille pizza.

Billede


På grillen steges bacon og champignoner og lægges direkte på
pizzaen, som er smurt med leverpostej.
Billede


Og vupti - pizzaen er klar til at komme på grillen.

Billede


Og efter at have været på grillen (varierer meget mellem 12 minutter
og 25 minutter) serveres den med friske agurke-skiver.
En lækker dansk frokost-pizza.

Billede


Sådan ved du om din pizza er klar:

- Hvis du kun bruger nye kul, er din pizza klar efter ca. 12 minutter.
- Hvis du bruger 1/2 nye og 1/2 gamle er pizzaen klar efter ca. 12-15 minutter.

- Hvis du kun bruger rester bliver din grill ikke så varm, så er den klar
efter ca. 25 minutter.

Du kan se at din pizza er klar ved at stikke en spatel ind under
pizzaen og løfte den forsigtigt. Den skal være lysebrun og sprød
før pizzaen tages af.

- Pizzaen skal grilles med top-spjældet 2/3 del lukket.

Vi lægger en isoleringssten fra en brændeovn direkte på grillristen, og derefter vores Gourmani støbejernsplade. På den måde bliver pizzaen opvarmet langsomt og bliver virkelig sprød…
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 505

Re: Dagens menu 20.12.2005

Indlæg#2 » 22. mar 2020, 14:35

Denne fortjener at blive genoplivet. :-)


Sofus far
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 380

Re: Dagens menu 20.12.2005

Indlæg#3 » 23. mar 2020, 13:25

det er der mange tråde der gør .1%¤

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster