Dagens menu 26.11.2005

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Dagens menu 26.11.2005

Indlæg#1 » 26. nov 2005, 21:46

Fyldt kalkunbryst m. Orientalsk marinade
Tilbehør: 3 klassikere: Bønnesalat, Mozzarella tomater og dild-kartofler
Dessert: “Bedstemor Ands” æbletærte
Billede

(Modelfoto fra d. 12.06.2005).
I dag skal vi have besøg af nogle gæster, som ikke har smagt vores grillmad endnu. Derfor har vi valgt at lave alle vores klassikere.
Sådan laves fyldt kalkunbryst:
Billede

Der snittes en lomme i et kalkunbryst på ca. 1,5 kg. Der laves et fyld bestående af:
Bredbladet persille
1 pose revet ost
Lidt grøn peberfrugt
Lidt rød peberfrugt
1 lille finthakket rødløg
1 lille bøtte rejer
Billede

Kalkunbrystes bindes sammen med madsnor
Billede

Brystet lægges i en plasticpose
Billede

Der laves ca. 2 dl orientalsk marinade der hældes over. Posen lukkes og marinerer i ca 1 time i køleskabet.

Grilles indirekte (den 3. grillmetode) indtil stegen har en temperatur på 83 grader. Serveres umiddelbart herefter. Ps. husk at fjerne madsnoren inden stegen serveres….

Tilbehør:
Dild-kartofler
Billede

Mozzarella Tomater

Billede

Bønnesalat:
Billede

Bettinas “Bedstemor And” æbleærte
Billede

Sådan
Billede
En rigtig god menu - og tro mig, denne menu er én vores gæster kommer til at tale om længe. Nej, hvor det smagte godt sammen. Den opmærksomme bruger af grillguru.dk vil nok kalde det genbrug, men det smager bare så godt sammen….
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster