Laksefad med hjemmebagt møllehjul

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10416
Kontakt:

Laksefad med hjemmebagt møllehjul

Indlæg#1 » 23. dec 2008, 13:23

Laksefad med hjemmebagt møllehjul

Billede

Jeg elsker vores laksefad.... Der findes ikke nogen bedre frokostret...
- JO. Det skulle lige være laksefadet OG hjemmebagt møllehjul....

Billede

Et flot stort møllehjul. Fyldte en hel bageplade.

Billede

Resten af dejen blev til et grantræ....

Billede

På en stor tallerken plukkes 200 gram røget laks.

Der snittes et bundt forårsløg fint der drysses over laksen.

En agurk skrælles og med kartoffelskrælleren laves der lange "stængler".

Riv skallen fra en citron ned i et lille bæger creme fraiche 9% og tilsæt peber og en lille smule sukker.

Kom dressingen over fadet.

Pynt med frisk dild

Billede

Det er nemt, billigt og smager vanvittig godt!!!

En lækker let frokost

- Og så ser det vanvittig flot ud samtidig. Ps. Solen stod pænt ind af vinduet til vores køkken...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9307
Kontakt:

Indlæg#2 » 23. dec 2008, 14:06

Mums
Lige en god opskrift til en af dagene her mellem jul og nyår.

Har nemlig her til morgen hentet et frisk røget lakse stykke ud af røgovnen.

Så rest stykke kan fint fruges til eks dette.

Mangler dog at vide hvor mange personer denne menuen er beregnet til :wink:

Med venlig hilsen


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#3 » 23. dec 2008, 14:34

Uhm.... Det ser bare så lækkert og indbydende ud :savl2: Dejligt med sådan noget let mad inden det går løs i morgen :wink:

Og skægt du også skræller agurkerne på langs. Sådan er vores agurksalat nemmerlig også lavet her tidligere i dag. Det' bare så flot og anderledes.


Weber4ever
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Indlæg#4 » 23. dec 2008, 22:36

Flotte billeder, er du proffesionel fotograf ? for hold da op jeg bliver sulten

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10416
Kontakt:

Indlæg#5 » 23. dec 2008, 22:40

Velkommen til...

Næ, jeg er blot en ivrig amatør. Men jeg har øvet mig meget.

I mine gamle indlæg er billederne slet ikke så gode...

Kan bruge laaaaangt tid på at tale kamerateknikker og udstyr....
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

nexuzz
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 679
Kontakt:

Indlæg#6 » 23. dec 2008, 22:53

Weber4ever skrev:Flotte billeder, er du proffesionel fotograf ? for hold da op jeg bliver sulten



Vi er MANGE der er dybt imponerede over Guruen's billeder. De burde have en rød advarselstrekant påhæftet:

" Advarsel, STÆRKT mundvandsfremkaldende "
Billede
_________________

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#7 » 25. dec 2008, 20:10

Det må bestemt prøves her mellem jul og nytår.
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#8 » 25. dec 2008, 21:38

Det ser virkeligt lækkert ud, flot mad og billeder.

Det er jo lige til en prøvetur de nærmeste dage.... :savl2: :wink:
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10416
Kontakt:

Indlæg#9 » 25. dec 2008, 21:41

Jamen 1000 tak...

Det ville glæde mig meget, hvis flere fik øjnene op for denne super opskrift.

Se vores fotorepportage fra nytår 2006/2007 her:
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1314
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Indlæg#10 » 25. dec 2008, 22:18

:savl2: :savl2: :savl2: :savl2: :savl2:
Det må prøves...............
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2677

Indlæg#11 » 25. dec 2008, 22:36

Den ser superlækker ud, nu har jeg en god undskyldning til at røge en fisk mere 8)
Flot møllehjul.
Og Guru, nu skal du snart til at passe på - hjemmebagt brød er altså vanedannende :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9307
Kontakt:

Indlæg#12 » 26. dec 2008, 12:59

Super lækker menu.

Ja jeg prøvede den af idag, eneste ændring var, at jeg skiftede 9% creme fraiche ud med fromage fraiche ½ % ( pga forhøjet kolesterol) men det blev den ikke ringere af.

Med venlig hilsen

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 3 gæster