Farserede porre på en ny måde...

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#1 » 15. nov 2014, 19:01

Farserede porre på en ny måde...

Billede

Vinden blæser udenfor. Det er blevet koldt. Det regner let. Det er blevet efterår!

Og efterår betyder lidt mere rustik mad. Fra min barndom husker jeg at efterår altid var garanti for farserede porre...

I dag skulle der prøves en ny metode til at lave disse lækre danske klassikere... Håber i kan bruge ideen,...

Billede

Lidt skinke blev taget op af fryseren. Mener det er Parma skinke.

Billede

Et stykke skinke blev lagt ned i hvert hul i muffin formen. Det skal dække hele bunden og siderne.
Man kan helt sikkert også bruge bacon, men jeg ville være sikker på et sprødt og flot resultat til jeres fotos i dag.

Billede

Lidt almindelig svinefars 10% fedtindhold.

Billede

Fars er altid lig med løgmælk her i huset.

Et mellemstort løg samt et fed solo-hvidløg blev blended med lidt mælk i løghakkeren.

Billede

Farsen blev smagt til med salt og peber.

Billede

Herefter kommes en stor spiseske i hvert muffin-hul.

Billede

Og så til det vigtigste... Porren...

Den trykkes bare ned i farsen

Billede

Farsen røg på grillen indirekte i 25 minutter ved 215 grader. Herefter så det således ud.

Billede

Med en ske blev kødet vendt og grillen skruet lidt mere op. Helt præcist til 300 grader.
(Stadig indirekte)

Billede

Med topspjældet lidt lukket for at give mere overvarme blev skinken utrolig sprød på blot 4 minutter.

Billede

Tilbehøret var en omgang avocado kartofler (uden avocado på fotoet). Den havde vi simpelthen glemt. Så den blev snittet ud over kartoflerne efter fotoet var taget... Tsk tsk tsk...

Billede

Lidt græske fristelser fra delikatessen...

Billede

Lidt sovs på tallerkenen, og så skulle der ellers spises...

Billede

Nam nam - Det var rigtig godt! Og dejlig saftigt.

Billede

Og alle de grimme barndomsminder om farserede porre blev glemt... Det smagte super godt!!!

Det er dejlig efterårsmad, der er super nemt at lave!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2905

Re: Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#2 » 15. nov 2014, 19:42

Lækkert Johnny,
Smukke billeder.
Sjovt med navnet farserede porrer; inde i mit hoved var det omvendt - altså løget med fyld og ikke fyld med løg i.
Men på den måde bliver man jo heller ikke forgiftet af alt det grønne :mrgreen:
Where there's smoke... There's laughter.


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#3 » 15. nov 2014, 21:06

Det der "Friseret Plore"!! [smilie=pdt_aliboronz_37.gif] Ser dælme dejligt U!! .1%¤ Nam Nam

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#4 » 17. nov 2014, 10:15

Ha ha ha....

Farserede porre var ikke lige jeres hof-ret :-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2429

Re: Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#5 » 17. nov 2014, 10:23

prause skrev:Sjovt med navnet farserede porrer; inde i mit hoved var det omvendt - altså løget med fyld
Ja - det burde vel egentlig hedde 'Poreret fars' .
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Farserede porre på en ny måde...

Indlæg#6 » 17. nov 2014, 11:11

Hi hi hi [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]

Netop derfor blev der tilføjet... "...På en ny måde"...

Men summa-summarum, så var det nemt at lave. Det smagte fantastisk.
- Også dagen efter på et stykke rugbrød.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster