4 slags pizza og 2 brød...

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10539
Kontakt:

4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#1 » 21. sep 2014, 19:02

4 slags pizza og 2 brød...

Billede

Efter et hyggeligt pizzakursus på mit arbejde, hvor Frederik gennemgik pizza fra A-Z skulle der bages lidt pizza med familien.

Eneste ting der endnu ikke sidder i skabet er at lave dem helt runde. Men øvelse gør vel mester ;-)

Første pizza:

Pepperoni og ananas

Billede

Så blev det Josefines pizza - ud fra temaet: "Lidt af hvert, tak!"

Billede

Så blev der lavet en kartoffelpizza med tørret skinke, rosmarin og hvidløgsolie

Billede

Sidste pizza var Freds dessertpizza, som konen skulle smage...

Vindruer syltet med sukker og vanilie i 3 timer. Pinjekerner og mascapone.

Billede

Der var 2 stykker dej tilbage.

De blev formet til 2 brød, som vi håber på smager godt til pastasalaten i morgen aften...

Men selve dejen er bare super lækker at arbejde med. Tak Frederik, for et fantastisk kursus i torsdags.
- De taler allerede om Wienerbrøds-kursus...

Alle pizzaer blev bagt på PrimoXL ved 500F
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3977
Kontakt:

Re: 4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#2 » 21. sep 2014, 19:40

Kære Johnny

Selv mange tak for en rigtig hyggelig eftermiddag/aften. :-)

Super dejlige og meget motiverede medarbejder, der udviste stor entusiasme ud i pizzabagning på grill. :-)

Rigtig dejlig, at du kaster dig ud i det, meeeeeeeen kære ven, der er lige nogle små ting vi liiiiiiiige ska' ha' justeret lidt på. ;-)

Dog ingen tvivl om, at dine pizzaer har smagt godt. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10539
Kontakt:

Re: 4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#3 » 21. sep 2014, 20:07

Ingen tvivl om det, Frederik

Dejen var perfekt. Det gik godt med at skovle op. Kun 1 pizza sad fast på spaden.

Det der driller er fortsat at få dejen rund... :-)

Men allerede 300% bedre end før dit kursus...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Krogh83
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Re: 4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#4 » 1. dec 2014, 10:58

Hvaaa, i skulle vel ikke være i stand til at dele lidt omkring dejen og hvad der gør den så speciel, til os stadig søgende amatør pizza bagere :D
Kunne godt bruge en opskrift af en slags til dejen og måske lidt fif til håndteringen på stenen med videre.

Tak ;)
Jacob

Weber Spirit E-320
"Tønde grill"


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 292

Re: 4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#5 » 1. dec 2014, 11:18

Hej Jacob
Prøv fredstone.dk
Under pizza er der 2 opskrifter en koldhævet og en straksdej
Koldhævet syntes jeg er bedst
Husk kun ælte langsomt og god tid
Dejen må ikke blive for "varm" under æltning så hæver den helt vildt
På samme side står der også et afsnit om dejprøve læs gerne dette afsnit det fortæller
Lidt om hvordan dejen skal være
God fornøjelse
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1515
Kontakt:

Re: 4 slags pizza og 2 brød...

Indlæg#6 » 1. dec 2014, 12:19

Den kartoffelpizza med tørret skinke - prøv at give den timian istedet for rosmarin og så hvidløgsolie.... så absolut en af mine favoritter hvad angår - knap så høj mad :-)
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster