Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#1 » 18. maj 2014, 19:09

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Billede

I dag blev der leget med maden. Også i den grad... Men hold da op et lækkert resultat der kom ud af det!!!

Billede

En ribbenssteg på 3 kg købt på tilbud i Inco.

Billede

Der var en tyk ende og en tyndere ende. Så stegen blev delt i 2.

Billede

Fedtet blev pudset af

Billede

Den tynde del blev rubbet med bacon rub (www.baconsalt.dk)

Billede

Den anden del med en rest fra grillholdet. Den er lidt mere spicy...

Billede

Så er kødet klart til at komme på grillen.

Billede

Grillen var 120 grader C, og kødet fik 2,5 time med æble og kirsebær røg.

Billede

Kødet blev pakket i folie med æblejuice og fik yderligere 2,5 time ved 140 C.

Herefter et tyndt lag glaze og yderligere 30 minutter på grillen.

I alt 5,5 time.

Billede

Kødet ser super lækkert ud, og fik lov til at hvile 5 minutter inden udskæring.

Billede

Jeg er lidt ked af dette foto, for det viser på ingen måde hvor saftigt kødet var!!! Det piblede ud...

Billede

Her udskåret og klar til at blive spist.

Billede

Tilbehøret var meget simpelt: Raw-slaw. Hvidkål og gulerod med Dijon vinaigrette.

Billede

Og så skulle der spises. Nøj det smagte godt. Super saftigt og mørt...

Hvis en større forsamling af gæster gerne vil have spareribs - hvilket jeg aldrig har ville kaste mig ud i - kunne jeg godt fristes til at lave denne ret. Og bare lave ekstra meget BBQ sauce, som opvarmes og hældes over kødskiverne på fadet.

Det smagte 100% som spareribs. Bare med ekstra meget kød. Og ekstra saftigt...

Bacon-rubben var meget mild i smagen - Rigtig børnevenlig.

Jeg elsker at lege med maden!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

kenni1980
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 130

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#2 » 18. maj 2014, 19:31

Guruen skrev:Jeg elsker at lege med maden!!!


Og vi elsker når du leger med maden .1%¤ .1%¤ .1%¤

Det ser super godt ud... :savl1: :savl1: :savl1:
Weber performer m/ gastænding
Weber Q 320
Rotisserie
Pizzaovn fra LH-grill

Bordgrill fra Baker grill

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#3 » 18. maj 2014, 19:51

Det ser super godt ud, ligesom med det bjærge lavede for nogle uger siden er det overraskende hvor meget fedt, der smelter af under den lange tilberedning.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#4 » 18. maj 2014, 21:43

Ikke en dum ide mht ribs. Må prøves en dag!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 894

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#5 » 19. maj 2014, 09:59

Slurp, det ser godt ud det der :savl2: .

Det smager - som du selv skriver - super godt og fuldstændigt som spareribs - bare med mere kød på. Og så er det også en billig spise, da ribenssteg tit er på tilbud til omkring 30-35 kr / kg.
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

ps2jens
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 332

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#6 » 19. maj 2014, 21:44

Nøj det skal afprøves hurtigst muligt :savl1:
Mvh Jens.
Deaktiveret efter brugerens ønske den 08.11.2015

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#7 » 19. maj 2014, 21:46

Hmmmm det må prøves. Ser alt for lækkert ud


Grill-Bent
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#8 » 19. maj 2014, 22:54

Er der en god opskrift på glace :-) ?

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#9 » 20. maj 2014, 06:18

Glazen er blandet af "lidt af hvert". Så der er desværre ikke en opskrift.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Grill-Bent
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#10 » 20. maj 2014, 13:15

Ok :-) Hvad men benene, skærer du dem af inden den kommer på grillen ?

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#11 » 20. maj 2014, 18:41

Nix... De bliver siddende
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#12 » 28. maj 2014, 14:50

Denne tilgang til flæskesteg kan kun anbefales!
Har lavet det de sidste 2 dage nu og det bliver fantastisk velsmagende og super saftig og mørt.
At det så også er billigt gør det jo bare endnu bedre :-)
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#13 » 28. maj 2014, 19:03

På lørdag får den har chancen... desværre en SKOD udskæring jeg fik i Bilka.... men - håber jeg kan give den kærlighed til den bliver en oplevelse

Nogen der vil dele opskriften på Dijon Vinagrette eller er det bare at google en hvilken som helst ?
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1175

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#14 » 28. maj 2014, 19:11

Wind Diesel skrev:På lørdag får den har chancen... desværre en SKOD udskæring jeg fik i Bilka.... men - håber jeg kan give den kærlighed til den bliver en oplevelse

Nogen der vil dele opskriften på Dijon Vinagrette eller er det bare at google en hvilken som helst ?

Iflg. andre af Guru'ens indlæg herinde, så benytter han den færdige fra Svansø :-D
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#15 » 28. maj 2014, 19:29

Ellers rapsolie, dijon, masser af citron, acaciehonning og hvidløg
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 796

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#16 » 28. maj 2014, 21:25

Sådan så det ud i dag.
ImageUploadedByTapatalk1401305070.027291.jpg
Mvh

ChevyDK


PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 440

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#17 » 28. maj 2014, 21:39

Ville ønske at jeg kunne styre min 57 Performer, og lave sådan noget her :-)

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#18 » 28. maj 2014, 21:40

WOW, skal absolut prøves :savl2:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Mortbakk
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 63

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#19 » 28. maj 2014, 22:36

Lavet det i weekenden på en Weber 47cm med masser af hickory røg.... Afsluttet med en halv time på 140 grader, hvor ribbenstegen blev "malet" med lidt Sweet Baby Ray's..... Det blev fantastisk.... Nemt, billigt og meget smagfuldt.
Kan absolut anbefales.

Sendt fra min GT-I9100 med Tapatalk

Brugeravatar

El Cerveza
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#20 » 28. maj 2014, 23:33

PF85 skrev:Ville ønske at jeg kunne styre min 57 Performer, og lave sådan noget her :-)


Brug kul og/eller vandbad så er det ikke noget problem.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk


Natdamper
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#21 » 29. maj 2014, 02:16

Kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i, i weekenden. Men mangler krydderier til formålet. Anyone???
Ligeså en opskrift til glaze.

Dog vil jeg udvide opskriften med 2 øl til grillmesteren, mens der steges [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sendt fra min C6903 med Tapatalk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#22 » 29. maj 2014, 08:30

2 øl? - er personligt ret overbevidst om at six-pack er opfundet netop til grillmesteren [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


LarsE
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#23 » 29. maj 2014, 08:44

Natdamper skrev:Kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i, i weekenden. Men mangler krydderier til formålet. Anyone???
Ligeså en opskrift til glaze.

Dog vil jeg udvide opskriften med 2 øl til grillmesteren, mens der steges [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sendt fra min C6903 med Tapatalk


Denne anbefalelsesværdige opskrift bruger jeg til bl.a. spareribs:
http://www.nrk.no/mat/craigs-rub-a-dub-1.6576066
Med venlig hilsen

LarsE

------
Weber Genesis Silver B, Weber Smokey Joe, Primo Oval XL, Auplex Mini og Kamado Joe Classic


Natdamper
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Sv: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#24 » 29. maj 2014, 10:22

LarsE skrev:
Natdamper skrev:Kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i, i weekenden. Men mangler krydderier til formålet. Anyone???
Ligeså en opskrift til glaze.

Dog vil jeg udvide opskriften med 2 øl til grillmesteren, mens der steges [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sendt fra min C6903 med Tapatalk


Denne anbefalelsesværdige opskrift bruger jeg til bl.a. spareribs:
http://www.nrk.no/mat/craigs-rub-a-dub-1.6576066


Super.
Fandt også selv en opskrift i mellemtiden. De minder øvrigt lidt om hinanden.

4 spsk salt
4 spsk paprika
8 tsk hvidløgspulver
8 tsk chilipulver
4 tsk peber
2 tsk løgpulver
4 spsk brun farin

Sendt fra min C6903 med Tapatalk

Brugeravatar

The Smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#25 » 29. maj 2014, 11:55

PF85 skrev:Ville ønske at jeg kunne styre min 57 Performer, og lave sådan noget her :-)

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk

Hvis du investerer i en Smokenator så har du en Weber til Low & Slow [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
The Smoker
"Among my most powerful childhood memories is the seductive scent of sweetly-sauced ribs sizzling and crisping on Dad's grill."
citat Meathead's website: Amazing Ribs


PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 440

Re: Sv: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#26 » 29. maj 2014, 12:04

The Smoker skrev:
PF85 skrev:Ville ønske at jeg kunne styre min 57 Performer, og lave sådan noget her :-)

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk

Hvis du investerer i en Smokenator så har du en Weber til Low & Slow [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Det kunne da være en mulighed :-) Men jeg pønser lidt på, at investere i en gasgrill denne sommer

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk

Brugeravatar

ehnberg
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 891

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#27 » 29. maj 2014, 14:05

Hold nu op - det ser satme lækkert ud! Det skal prøves det der!!! Mon ikke det kan lade sig gøre på en spirit :)

Og som en rigtigt har skrevet, så skal grillmesteren sidde med en 6-pack, og bare nyde vejret og duften. Indtil konen kommer, så skal man se travl ud! Ellers er der bare et gulv der skal vaskes :/
Kasper - den glade amatør

Smokey Joe
Weber Spirit 320 premium


MartinErbæk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 176

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#28 » 31. maj 2014, 11:04

ser godt nok lækkert ud og tænker på at lave den i aften når svigerforældrene kommer men da der er nogle der ikke er så vilde med ribbenssteg tænker jeg på om man kan lave det med en kamsteg eller vil det blive for tørt ????
hvis i mener at det ikke vil blive godt kan i så ikke give et finger prej omkring hvor meget at fedte forsvinder på ribbenstegen håber i kan hjælp med et hurtigt svar

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#29 » 31. maj 2014, 14:35

Og rigtigt ØV med de rester der kommer i overskud på sådan en ribbensteg......
Dem er der jo slet ikke nogen der kan li'

Screenshot 2014-05-31 14.34.21.png
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'


ErnstS
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 339

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#30 » 31. maj 2014, 15:02

Grisebolcher :)


prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1551

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#31 » 31. maj 2014, 15:54

Wind Diesel skrev:Og rigtigt ØV med de rester der kommer i overskud på sådan en ribbensteg......
Dem er der jo slet ikke nogen der kan li'

Screenshot 2014-05-31 14.34.21.png


Kunne godt nappe en håndfuld lige nu, griseaffald er godt!

Mvh

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#32 » 31. maj 2014, 20:01

Prøvede i aften. Hvis man kan lide ben med KØD på, så skal man prøve det her.
Jeg har fået ben mange gange (Aldrig lavet dem selv) og aldrig har jeg fået ben med så meget kød på.
Kan kun anbefale folk at prøve [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#33 » 31. maj 2014, 20:29

Vi er lige gået fra bordet....

Screenshot 2014-05-31 20.28.03.png
Screenshot 2014-05-31 20.28.03.png (763.8 KiB) Vist 23347 gange


Screenshot 2014-05-31 20.28.29.png


Screenshot 2014-05-31 20.28.39.png
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#34 » 1. jun 2014, 20:18

Kan absolut anbefales :savl2:

IMG_0919.JPG
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


hoda
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 132
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#35 » 2. jun 2014, 10:50

Guruen skrev:Glazen er blandet af "lidt af hvert". Så der er desværre ikke en opskrift.

Kan de laves og så opvarmes igen.
OTG 57cm
WSM 47cm
Weber Original™ Gourmet BBQ Grillrist m/rist-indsats - 57 cm
Weber Original™ Gourmet BBQ Støbejernsrist

Tjek denne ud http://www.thebbqshop.dk

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#36 » 2. jun 2014, 17:08

hoda skrev:
Guruen skrev:Glazen er blandet af "lidt af hvert". Så der er desværre ikke en opskrift.

Kan de laves og så opvarmes igen.


Jeg har tænkt mig at opvarme resterne, på samme måde som med pulled pork:

En tur i ovnen, foliebakke, æblejuice eller cider, evt. lidt ekstra krydderier, og låg på bakken

Og så servere som burger :-D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#37 » 2. jun 2014, 20:23

Og det smagte fortrinligt :savl2:

IMG_0922.JPG


---og på alles og egne vegne: undskyld Johnny, fordi vi sådan har planket din tråd med vores egne kreationer, men det greb vist om sig [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] ;-)
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1561
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#38 » 5. jun 2014, 11:13

Wind Diesel skrev:
Screenshot 2014-05-31 14.34.21.png


De ser lækre ud...

Hvordan laver man sådanne nogle svær? Problemet er at jeg ikke bare kan åbne og kigge hvert andet øjeblik... Så bliver de jo aldrig færdig, så ved hvilken temp og ca. Hvor længe?

Er ved at gøre ribbenstegen klar lige nu og hold op hvor jeg glæder mig:-)

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#39 » 5. jun 2014, 13:35

Sværene gav jeg ca. 30 min ved 180 grader indirekte.... bare hold øje - de tager ikke skade af at få lidt lys indimellem - men kan da også laves i ovn :-)
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1561
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#40 » 5. jun 2014, 21:35

Så er der spist op! Hold op det er lækkert, selv om min plan om at vi skulle spise tidligt i dag og dermed kunne jeg slet ikke holde den tidsplan Guruen skrev og jeg havde planlagt efter...

Jeg begyndte kl. 11 med at tænde grillen, afpudsede den (en billig ribben fra købmanden) rubbede den i Dr. BBq kom den på grillen kl. 12 med masser af æbletræ grill var 118-120 grader...

Vi kørte til Ællinge ræs ved spejderne, det træk ud og vi var først hjemme 15:15af og der var kødet 73 og grillen 140 jeg ville have kommet det i en folie bakke med æblejuice, men vi havde ikke mere - så den fik Coca-coa og lidt æblecidereddieke, så kørte vi på gartner og var først hjemme igen omkring 1845, kødet have en temp på 97

Smute den ind i lidt bbq-sauce og kogte de nye kartofler og spiste omkring 19.15 so jeg begyndte...

Hold op det her er lækkert og kan varmt anbefales

Tak for ideen Johnny

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


danjohannesen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 64

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#41 » 20. jun 2014, 13:51

Natdamper skrev:Kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i, i weekenden. Men mangler krydderier til formålet. Anyone???
Ligeså en opskrift til glaze.

Dog vil jeg udvide opskriften med 2 øl til grillmesteren, mens der steges [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sendt fra min C6903 med Tapatalk


Kan anbefale super service og hurtig levering
http://www.e-deli.dk/shop/frontpage.html
altid rart at fylde lageret lidt


Haarni
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#42 » 23. jun 2014, 17:54

Hold op hvor ser det godt ud :roll: Jeg må ud og øve!


PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 440

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#43 » 23. jun 2014, 18:18

Lavede denne opskrift forleden. Hold nu op det smagte godt. Laver det igen på Fredag, da vi skal være en del mennesker til en fødselsdag. Kan kun anbefales.

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk


jaqup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 217

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#44 » 23. jun 2014, 18:54

Er det ikke korrekt forstået at man skærer sværen af ribbenstegen?


PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 440

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#45 » 23. jun 2014, 18:56

Jepper. Det gjorde vi ihvertfald.

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk


snielsen43
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#46 » 23. jun 2014, 23:15

Ser superlækkert ud.

Kan man evt. lave den i forvejen og så køre det sidste step, lige inden servering?
Charbroil T-47G og Weber OTG 57

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#47 » 24. jun 2014, 00:08

Snielsen
Det kan du sagtens gøre, du kan godt lave de 2 første trin og fryse ned til senere brug
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


Natdamper
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#48 » 1. jul 2014, 16:26

Faldt lige over tilbud på flæskesteg uden svær.
Tror i den kan laves på samme måde, eller bliver den for tør?




Sent from my iPad using Tapatalk HD

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#49 » 1. jul 2014, 18:52

Natdamper skrev:Faldt lige over tilbud på flæskesteg uden svær.
Tror i den kan laves på samme måde, eller bliver den for tør?




Sent from my iPad using Tapatalk HD

Er overbevist om at den bliver alt for tør.


.
Torp Hedehusene


slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Re: Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Indlæg#50 » 2. jul 2014, 08:44

Natdamper skrev:Faldt lige over tilbud på flæskesteg uden svær.
Tror i den kan laves på samme måde, eller bliver den for tør?


Det kan jeg verificere at det gør.

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot], Google [Bot] og 14 gæster