Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#1 » 23. mar 2014, 19:31

Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Billede

I fryseren fandt jeg en svinefilet helt tilbage fra August 2013... Den blev tøet op, og på kun 60 minutter tryllet om til dette dejlige måltid...

Billede

Først blev den afpudset

Billede

Så fandt jeg denne dejlige rub frem fra gemmerne. Købt hos http://www.chilihouse.dk

Billede

Et tyndt lag rub ud over svine filet'en

Billede

Varm grill med trækul. En foliebakke med en ny røgsmuld fra Smokeitall, som TBS grillshop bad mig teste.

Den glæder jeg mig til kommer i handlen.

Billede

Kødet blev interval-grillet over direkte (høj) varme.

3 minutter på. 3 minutter af.
Vend kødet.
3 minutter på. 3 minutter af.
osv...

5 gange i alt, før temperaturen nåede 59,5 grad.

Herefter hvilede kødet i køkkenet utildækket.

Billede

Fra gemmerne fandt vi salat Nicoise

Blandet salat fik en hurtig Dijon dressing

Billede

Så sorte oliven og tomater

(Vi glemte i farten rødløg)

Billede

Så tunfisk

Billede

Godt med lime

Billede

Kogte æg

Billede

Den idiotsikre måde til et flot æg:

Godt med vand i gryden. Lad det buldrekoge.

Kom æggene i. Skru en lille smule ned, og kog i 9 minutter.

Tag gryden direkte fra komfur over i vasken og lad det kolde vand løbe indtil æggene er nedkølede.

Super flotte æg - hvergang!

Billede

Selvom kødet havde ligget i fryseren siden August, så var resultatet dejlig saftigt...!

Billede

Kirsebær og gris elsker bare hinanden...

Og gris elsker interval-grillning...!

Billede

Og her er dagens måltid anrettet på en skiffer-plade.

Det smagte super dejligt!

Billede

...Og husk ekstra salt til grisen :-) Mums det smagte godt.

Tidsforbrug: 60 minutter fra start til slut...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


p.elkjaer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 321

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#2 » 23. mar 2014, 20:55

Jeg ku godt .1%¤
Primo Oval XL
Outdoorchef Paris Deluxe
Artiforno stenovn


KnudsenD
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 100

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#3 » 23. mar 2014, 21:55

Det ser dejligt ud.

Godt og se en "simpel" svinemørbrad, det behøver ikke altid været så fancy for at være godt
Weber 57 , WSM 47

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#4 » 23. mar 2014, 22:42

KnudsenD skrev:Det ser dejligt ud.

Godt og se en "simpel" svinemørbrad, det behøver ikke altid været så fancy for at være godt

Ikke mørbrad men filet. :P


.
Torp Hedehusene


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 188

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#5 » 23. mar 2014, 22:53

Selvom det "kun" er filet, skal jeg sgu prøve denne opskrift alligevel :-D


KnudsenD
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 100

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#6 » 23. mar 2014, 23:01

Torp Hedehusene skrev:
KnudsenD skrev:Det ser dejligt ud.

Godt og se en "simpel" svinemørbrad, det behøver ikke altid været så fancy for at være godt

Ikke mørbrad men filet. :P


.


De har da samme størrelse :lol: :lol:
Weber 57 , WSM 47

Brugeravatar

Elliottkr
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1
Kontakt:

Re: Kirseb?r roget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#7 » 1. jan 2015, 13:35

Blot ønsker at sige din artikel er så forbløffende . Den klarhed i dit indlæg er simpelthen store og jeg kunne antage, at du ? Re en ekspert på dette emne. Nå med din tilladelse tillader mig at få fat i din RSS-feed til at holde sig opdateret med kommende indlæg. Tak en million og skal du holde op det glædeligt arbejde .

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Kirsebær røget svinefilet med salat Nicoise

Indlæg#8 » 1. jan 2015, 13:49

Hej Elliot

Vores RSS er nedlagt pga en sikkerhedsbrist.

Vi anbefaler at du bruger smartphone/tablet applikationen Tapatalk til at læse med på forummet.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 8 gæster