
Interval grillede kæmpekoteletter ligger uden tvivl på min Top5 liste over det bedste der kan laves på grillen!
Jeg ville nok have svært ved at udfylde de 4 andre pladser, men denne er helt sikker på en plads!

Koteletten smøres let med en dejlig gylden rapsolie inden den rubbes med Steven Raichlen Steak Rub. Som egentlig gør sig bedre på koteletter end på steaks... Sjovt lille detalje.

Fuld knald på grillen - ca. 550F.

Først 3 minutter på den ene side...

...Så 3 minutter på den anden side

Herefter skal den hvile i 3 minutter.

...Og sådan fortsætter det. Koteletten skal ca. på 5-6 gange.

Når man synes grillmønstret og stegeskorpen er pæn nok, kan man lægge kødet på et stykke folie foldet 4 gange.

Koteletten er klar ved 59 grader i centrum. Den skal hvile i 5 minutter inden den udskæres.

Tilbehøret blev en tomatsalat og hjemmelavet kartoffelsalat.

...Værsgo...

Kødet blev super saftigt...

Hvem kan modstå sådan en fristelse?