Dagens menu 12.05.2007

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Dagens menu 12.05.2007

Indlæg#1 » 12. maj 2007, 20:25

Webergurus nyeste opfindelse: Pasta'la'Vista

Billede

Pasta'la'Vista baby...

Italien møder Mexico. Pasta møder salsa og jalapenos. Men du godeste hvor smagte det bare godt.

Her er hvordan vi lavede retten. Den er meget enkel, og kan varieres på 1000 forskellige måder, alt efter hvad man har i køleskabet.

Billede

Start med at købe nogle runde foliebakker. Eller lav retten i et fad.

Kog lidt "frisk" pasta i 1 minut. Det må endelig ikke være helt kogt færdigt.

Kom det i bunden af foliebakken. Endelig ikke for meget, men sandelig ikke for lidt...

Billede

Steg bacon'en på grillen til den er lige ved at blive sprød.

Denne bacon er købt i Netto, som har den på tilbud i denne uge til blot 10,-

Billede

Ovenpå pastaen kommes et par skiver champignon, bacon'en "trækkes" i strimler og kommes på. I midten kommes en god klat salsa.

Billede

Salsaen vi bruger idag er en gul tomatsalsa, som købes på flaskeog ser således ud.

Den er købt i Kvickly. Den smager overhovedet ikke som en almindelig salsa. Den er meget meget friskere.

Billede

Pastasaucen laves af mornay sauce + 2-3 spsk bbq-sauce. Det røres godt sammen. Det giver en vanvittig god smag.

Billede

Saucen hældes over pastaen.

Billede

2 skiver Serrano skinke trækkes i strimler og lægges modsat bacon'en.

Der kommes en lille håndfuld frisk basilikum hen over.

Billede

Af oksekød formes der lige en hakkebøf. Bøffen krydres med salt og peber.

Billede

Bøffen tages direkte fra køleskabet, og steges først over direkte varme - og færdig over indirekte varme.

Billede

Bøffen mases istykker med en gaffel og kommes over pastaen. 1/2 bøf pr. foliebakke.
- og husk godt med grofthakket bredbladet persille.

Billede

På råkostjernet rives 1/2 af en Emmenthaler ost (den flade til 20,- i Netto).

Dertil 1/2 af en Grana Padano ost.

Kommes over pastaen i et jævnt lag.

Billede

Retten kommes på grillen på indirekte varme.

Vi har lavet vores i en gasgrill, men det er fuldstændig ligemeget om det er gas eller kul.

Billede

Grilles indtil osten på toppen er smeltet, og saucen bobler lystigt.

Billede

Klar til at blive spist - men vent lige nogle minutter, ellers er det som Napalm.

Billede

Det smagte fantastisk. Hver eneste krumme blev spist.

Vi serverede lidt ekstra salsa og nogle jalapenos til.

Det er nemt at lave, nemt at passe og man kan rent faktisk lave det klar i god tid, og blot tage det fra køleskabet og ud på grillen.

Der er mange variationer der kan laves, alt afhængig af hvad man har i køleskabet.

Vi tror dette bliver et hit!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#2 » 12. maj 2007, 20:33

.......det ser ud til, at du har gjort det igen, Guru

(L)

............ det ser dæleme godt ud :D

mvh. Lars


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#3 » 12. maj 2007, 20:42

Top klasse utroligt hvad du laver på den grill :D
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Stig-TBSgrillshop
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 604
Kontakt:

Indlæg#4 » 12. maj 2007, 21:07

Må give Eddy ret ser fantastisk ud det må prøves
Stig Jensen


http://www.tbsgrillshop.dk


Primo Oval XL - Primo Kamado Rund - Outdoorchef 58cm Gaskuglegrill Indbygget

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#5 » 12. maj 2007, 21:33

Ja du har endnu en gang bevist at det kun er fantasien der sætter grænser.....det ser meget sprødt og lækkert ud..... :savl2:
Anders


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#6 » 12. maj 2007, 22:54

Er det lavet på Q-300?
Med venlig hilsen

-Meyer


JacobNielsen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Indlæg#7 » 13. maj 2007, 00:34

Det ser bare super lækkert ud, den må prøves snart.
Hvormeget mornay sauce bruger du?

Mvh

Jacob

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#8 » 13. maj 2007, 05:17

Hej Jacob

Jeg bruger 1 af de "brikker" man køber færdige.

Hej Meyer

Ja, det er lavet på Q300

Til alle:

Det smagte bare pragtfuldt. Ikke sidste gang det er på vores menu...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

ruca
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 389

Indlæg#9 » 14. maj 2007, 09:28

Ja det kan også gå hen og blive "min" meny
Med venlig hilsen
Ruca

Brugeravatar

NickiThygesen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 35
Kontakt:

Indlæg#10 » 14. maj 2007, 10:39

For pokker, hvor ser det godt ud - bare man havde sådan en fantasi...

/Nicki
I regn og slud, skal Weberen ud...


jettejensen1
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 61

Indlæg#11 » 16. maj 2007, 10:26

Jeg prøvede at lave Pasta`la`vista her den anden dag.
Min store søn på 16 eneste komentar "det er suveræn"
Og jeg må tilslutte mig, det var guf.

Mvh. Jette

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#12 » 16. maj 2007, 11:46

Det er jeg rigtig glad for at du skriver Jette.

Specielt når det er noget vi har "opfundet" helt fra bunden.

Det giver os mod på at gøre et forsøg mere...

Altid rart at få positiv feedback på det vi går og laver.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


junior5
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 956

Indlæg#13 » 16. maj 2007, 19:01

Jeg forsøgte mig også med Pasta`la`vista, i mandags.
Det var vildt lækkert, og jeg var så fornuftig, at lave en lille portion, der kunne komme med mig på arbejde :P selv resterne smagte så englene sang.

Mvh.

Birgitte
junior5

Q 200
Smokey joe
One-Touch Gold 57 cm
Patton gasgrill


FnkyFrank
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 377

Indlæg#14 » 25. maj 2007, 09:49

Det ser lækkert ud.

Var forleden i campingvognen og vidste ikke rigtigt hvad vi skulle tage at spise. Var så i netto og købte lidt past, bacon, oksekød, dolmio sauce og lidt revet ost.

Lavede den på samme måde som du havde lavet din og den smagte ganske glimrende...

Kunne jo ikke huske hvordan du havde lavet den så det blev den skrabede model :-)

Mvh Frank

Brugeravatar

rosqvist45
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 296

Re: Dagens menu 12.05.2007

Indlæg#15 » 30. jun 2015, 14:04

Skal prøve den i dag glæder mig til at smage

Brugeravatar

rosqvist45
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 296

Re: Dagens menu 12.05.2007

Indlæg#16 » 30. jun 2015, 18:09

Dette er en gude ret smager super godt, noget alle burde prøve

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 2 gæster