Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#1 » 9. nov 2011, 20:19

Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Billede

I Søndags havde vi gæster til pulled pork, og der blev en smule tilbage. Jeg har før eksperimenteret med pulled pork som tartelet-fyld, men det er flere år siden...

Billede

Et bundt grønne asparges "knækkes" og kommes i kogende vand i ca. 1 minut. Herefter over i en skål med iskoldt vand.
Chok-behandlingen er med til at beholde en virkelig flot farve.

Billede

Der laves en almindelig opbagt sovs af en klat smør der får lov til at bruse ud. Der tilsættes 2 spsk mel som piskes godt ud.
Der tilsættes letmælk lidt af gangen indtil sovsen har den ønskede konsistens.

Sovsen krydres med salt, peber og masser af friskrevet muskatnød... Mindst en halv nød...

Billede

Herefter tilsættes den køleskabskolde rest af pulled pork og der røres godt rundt. Meningen er at kødet skal afgive masser af smag til den opbagte sovs.

Billede

Uha - nu begynder hele køkkenet at dufte af pulled pork, og sovsen begynder at tage farve.

Billede

30 sekunder inden tarteletterne fyldes, kommes de grønne asparges i.

De er lige blevet skåret lidt ud.

Billede

Kvickly har lige for tiden de lækreste friske knasende spinatblade. Dem er jeg blevet helt pjattet med. Så masser af dem på tallerkenen...

Tarteletterne fyldes med pulled pork sovsen og pyntes på toppen med karse. Karser og tarteletter er bedste venner...

Billede

Selv mini-guruen er tilfreds... Der blev proppet/stoppet hele 2 store tarteletter med fyld i munden! Det var noget der kunne bruges...

Billede

Og hvis pulled pork var mørt da den var frisklavet, så er den nok dobbelt så mør når den er blandet sammen med den opbagte sauce. Perfekt som tartelet-fyld.

OG EN RIGTIG GOD IDE TIL NYTÅRSAFTEN. ENTEN SOM FORRET ELLER SOM AFLØSER FOR NATMADEN!

Dejlig lækker ret. Nem og billig at lave...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#2 » 9. nov 2011, 20:29

Du laver nogen gange de underligste ting og slipper godt fra det .1%¤

Den idé ville jeg slet ikke selv have fået, men super idé som skal afprøves.
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#3 » 9. nov 2011, 20:32

...Men hvis man tænker på høns i asparges, så er konsistensen af pulled pork da sammenlignlig.

- Men der er bare laaaaaaannnggggttt mere smag i pulled pork (har jeg ladet mig fortælle...)

Ideen til denne ret er faktisk over 4 år gammel!
viewtopic.php?f=42&t=3326

- Jeg lavede det dengang jeg fik leveret min første Kamado i September 2007. Lavet på en Weber med en prototype af en JBI forlænger...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#4 » 9. nov 2011, 20:34

Guruen skrev: Men der er bare laaaaaaannnggggttt mere smag i pulled pork (har jeg ladet mig fortælle...)



Hmmmmm.... jeg ved du ikke spiser kylling.... spiser du heller ikke høne?
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen


jsba
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 185

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#5 » 9. nov 2011, 20:35

Vi elsker tarteletter og aspargeser her i huset :savl2: :savl2: så vi må lige huske at lave lidt ekstra pulled pork næste gang.. .1%¤ .1%¤
Jan

Weber Genesis 330
Weber Summit 670
Primo Oval XL
Bradley Dig. røgeovn
DigiQ DX2 Controler
iGrill
Sous Vide Supreme Original
Sous Vide Steba SV1 Precise

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#6 » 9. nov 2011, 20:36

...Det har jeg aldrig turde, da forskellen ned til en kylling i mit hovedet er meget lille...

Men kalkun, and og gås kan jeg nu godt tåle.

Mærkeligt med de allergier...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#7 » 9. nov 2011, 20:39

Guruen skrev:Mærkeligt med de allergier...


Ja meget mærkeligt [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] men sjovt og se tilbage i tiden til din første kamado .1%¤
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#8 » 9. nov 2011, 20:43

Ja - og min allerførste pulled pork...
viewtopic.php?f=42&t=2335

Der er godt nok sket meget siden...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


deha
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1316

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#9 » 9. nov 2011, 20:44

:savl2: :savl2: :savl2: Pernille elsker tarteletter, og da vi har 2x1kg PP på frost og der vidst lige dømt copy paste af det her indlæg Guru :-D
Dennis

Old Buddy Bbq

Weber Spirit E-320 Premium med rotisserie og støbejerns riste

Wsm 37

Houston Pellet grill

Brugeravatar

maj83
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 536

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#10 » 10. nov 2011, 08:39

Kanon ide og så ser det ovenikøbet rigtig lækkert ud .1%¤
Weber Spirit 310
Weber Performer

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1709

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#11 » 10. nov 2011, 13:34

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRH! :savl2: Det er jo to livretter i én ret! Jeg tror jeg får svært ved at sælge den til kæresten, men det skal helt sikkert afprøves!
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

Snedker-Lund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 338
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#12 » 10. nov 2011, 18:49

Genialt .1%¤ Lige til julefrokosten :savl1:
Wsm 57 , som skralde stativ
3 stk Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Backwood smoker Competitor G2
http://facebook.com/theburningcoyotes
http://facebook.com/bbqteamsmokeitall


fatbass
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#13 » 18. nov 2011, 09:52

jeg syns det lød og så meget lækkert ud så fandt en pose pulled pork frem i fryseren og lavede en kæmpe potion i går

MEN.....

Hold da op en skuffelse. Desværre. det er ikke noget der bliver lavet her igen, men jeg har dog aldrig spist så meget salat før som i går :-)
http://www.fatbass.dk

Weber Q 320
Weber preformer 57
Weber WSM 57
Weber Go-anywhere
Weber Rotisserie

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#14 » 18. nov 2011, 09:57

:shock:

Det må komme an på en prøve!!!

Næste gang jeg har en rest Pulled Pork, så starter jeg Skodaen og tvinger dig til at spise tarteletter... .1%¤
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


fatbass
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#15 » 18. nov 2011, 12:34

du er velkommen :-)
http://www.fatbass.dk

Weber Q 320
Weber preformer 57
Weber WSM 57
Weber Go-anywhere
Weber Rotisserie


wolle8900
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 52

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#16 » 6. jul 2015, 22:35

Så skal denne opskrift prøves imorgen, håber på det bedste :D

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Tarteletter med pulled pork (Trukket gris i asparges...)

Indlæg#17 » 7. jul 2015, 10:04

Glæd dig... Det smager super godt...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster