
Så nåede vi til årets sidste grilldag... Og den skal fejres med en flot stor menu... Snack, forret, hovedret og dessert...
Der er for førte år både en børnemenu og en voksenmenu (Børnemenuen minder om de voksnes, men med lidt små-ændringer)
Her er Josefines menu

Forret: Blinis med fyld

Hovedret: Spyd med lækkerier

Pandekage-kage med frugt
Guruens nytårsmenu:

Som snack til Dronningens nytårstale var der planlagt blinis med stenbiderrogn. Men det kunne fiskehandlerne ikke skaffe til os... Og så måtte vi være kreative i sidste minut.

Så de hjemmebagte blinis blev serveret med carpaccio med melon og parmesanost og en variant med laks, dild og agurk. Dertil en cremefraiche smagt til med revet lime-skal og frisk lime.

Forretten er hjemmelavet sushi.
ENDELIG fik jeg tid til at prøve min nyeste køkken gadget: Sushezi'en!
(En bambus-måtte kan gøre det, men denne maskine MÅTTE jeg bare eje!!!

Superfrisk sushi-laks og en flot tunbøf. (Har været frosset ned i 24 timer).

Sushezi'en lades med ris og fyld.

Og på en tangplade trykkes den perfekte maki-rulle ud...

Maki med tun og agurk

Nigiri med laks, tun og rejer

Maki med laks, avocado og rød peberfrugt

Flot er sådan en omgang hjemmelavet sushi...

Og så skal den lille forret spises


Hovedretten er et lille stykke oksemørbrad der tages under kærlig behandling...

Der laves en ratatouille på grillen

Og der bages nogle kartoffel-firkanter (fordi de ser flotte ud på tallerkenen...)

...Og rødvin... Her vores favorit for tiden: L'inverno...

Og her er oksemørbraden så sammen med tilbehøret... Det var VILDT godt!

Desserten er vores pandekagekage med et twist...
Cremen er en lime-creme. Lavet af kagecreme, flødeskum, skallen fra 2 lime-frugter og saften fra den ene.
Pyntet med frisk frugt og flotte granat-æble kerner.
...Rigtig god mad...
Godt nytår til alle!!!