Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#1 » 14. nov 2010, 19:07

Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Billede

Ja - denne menu behøver ingen yderligere præsentation for en Dansker... Er det ikke tæt på at være nationalretten?

Billede

Forleden købte jeg det lækreste brystflæsk i tykke skiver... 5 kg ialt. Det skulle bruges til smagsprøver på Gavnø slot.

Vi troede vores lokale Kvickly havde åbent idag, så vi selv kunne købe en portion. Men nej. Døren var lukket og låst...

Så i en Spar butik fandt vi hvad de kaldte stegeflæsk i skiver. Kær gris må have mange navne...

Det lignede mest af alt bacon i tykke skiver.

Billede

Og der skulle være rigeligt....

Billede

NU skulle den fabelomtalte lemonade-rub (ikke at forveksle med citron-rub) prøves mens det er muligt.
DEN UDGÅR NEMLIG SNART AF SORTIMENT!!!

Billede

Ifølge lemonade-rub mesteren himself - Dennis - skal der præcist så meget rub på hvert stykke.
- På hver side.

Billede

Det må først komme på grillen når rubben er smeltet.

Billede

Primo XL fyres op kun i den ene side. Når den er 225 grader varm smides flæsket på direkte.

Det smarte ved den ovale form er, at man har en varm og en kold side. Så når flæsket har fået farve over direkte varme, så flyttes det bare over i grillens "sikre" side.

Billede

Men smukt ser det ud...

Billede

Når al flæsken er brunet af, lægges der en D-sten over den direkte varme, og forhøjer-ristene kommes på. Og så placers flæsken ellers i flere lag, indtil den er dejlig gyldenbrun...

Billede

Kogte asparges-kartofler og en persillesauce er eneste tilbehør til det bjærg af flæsk vi har grillet...

Dog var der et par stykker der måtte direkte i skraldespanden fordi det var blevet sort. Pyt. Der var nok alligevel.

Billede

Ærgeligt at Steven Raichlen har valgt at stoppe produktionen af denne lemonade-rub. Den smager bare super godt ovenpå stegt flæsk...

Tak for mad.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#2 » 14. nov 2010, 19:33

Super lækkert Guru .1%¤
Og netop den rigtige tykkelse på flæsket, så rubben rigtig kan smages i det stegte flæsk :-D

Guruen skrev:Ærgeligt at Steven Raichlen har valgt at stoppe produktionen af denne lemonade-rub. Den smager bare super godt ovenpå stegt flæsk...


Ja det ærger også mig...................det er den bedste rub jeg kender til stegt flæsk, og flere andre menuer .1%¤


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#3 » 14. nov 2010, 19:43

Hej i to
I skal bare prøve ice the rub næste gang, den er heller ikke så dum.
Hilsen Æggeknuseren
Hilsen Bear

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#4 » 14. nov 2010, 20:14

Hvor det varmer mit hjerte at se, at du føjede fruen :lol: :lol: - og din egen fornemmelse for lækker mad, ikke at forglemme ;-)

Men helt ærligt, Guru, synes du nu de er så dårlige, de dersens flæskeskiver? jeg har også prøvet dem, og synes absolut ikke, de er dårlige - såvidt jeg erindrer, er de letsaltede?

Det ser hammerdejligt ud - og skal vi så se at få indsendt en protest til mr. Raichlen over, at han lader Lemonaden udgå? [smilie=bluecolorz5_pdt_05.gif]
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#5 » 14. nov 2010, 20:54

:savl2: :savl2: Æææællsker grillet flæsk, og helst masser af det
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

Schreiber
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#6 » 25. nov 2010, 12:01

Hej. Synes ikke rigtigt jeg har kunne finde noget sted på dette forum hvor man får svar på hvor man kan købe disse rubs. I nævner selv at lemonade rub er udgået. Men hvad med de andre rubs?

Satser stort på at få lavet stegt flæsk snarest :) .1%¤ .1%¤
Kim Schreiber

Ka' det skydes - ka' det grilles

Weber Q320
Weber master touch 57cm Bone

Drømmer om en Kamado :)

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#7 » 25. nov 2010, 12:04

Schreiber skrev:Hej. Synes ikke rigtigt jeg har kunne finde noget sted på dette forum hvor man får svar på hvor man kan købe disse rubs. I nævner selv at lemonade rub er udgået. Men hvad med de andre rubs?

Satser stort på at få lavet stegt flæsk snarest :) .1%¤ .1%¤


Det kan du købe her:

http://www.barbecue-masters.com/



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Schreiber
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Stegt flæsk med persillesauce - masser af stegt flæsk...

Indlæg#8 » 25. nov 2010, 12:20

Takker. Så er det bare med at komme igang :savl2:
Kim Schreiber

Ka' det skydes - ka' det grilles

Weber Q320
Weber master touch 57cm Bone

Drømmer om en Kamado :)

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 41 gæster