Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10537
Kontakt:

Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#1 » 5. apr 2010, 15:15

Deep-pan pizza på grillen!!!

Billede

Deep-Pan pizza er noget der kan skille vandene... Er det en rigtig pizza? Eller er det Amerikanernes forsøg på at ødelægge noget af det ypperste? Nevermind... Vi vil prøve at lave Grillguru.dk's version af denne pizza-variant.

Billede

Noget af det bedste ved en god deep-pan pizza er den super luftige og bløde dej, der modsat den traditionelle pizza næsten aldrig levnes.

Dejen røres i vores Assistent maskine...

Opskriften findes her: http://www.grillguru.dk/burgerboller

Billede

Efter 25 minutters hviletid kommes lidt af dejen i en springform som har fået bagepapir på siderne. Ikke i bunden.
Det er der kun for at eventuel ost ikke skal hænge fast.

Billede

Efter 90 minuttes hævetid er dejen nu så stærk at den uden problemer kan bære fyldet.

Billede

Tomatsauce i bunden - derefter rigeligt med ost. Vi bruger vorers egen blanding af cheddar, mozzarelle og provolone.

Billede

Deep-Pan pizza nummer 1: Tomat, Ost, Pepperoni, løg og peberfrugt

Billede

Deep-Pan pizza nummer 2: Tomat, Ost, skinke, ananas, peberfrugt

Billede

Her er min pizzaopstilling. Pizzaen vendes efter 8 minutter, og fik ialt 16 minutter ved ca. 215 grader C.
Det er lidt mindre varme end normalt, men vi vil gerne have dejen til at være gennembagt pga tykkelsen.

Billede

Vi er MEGET spændte på resultatet. Ser godt ud allerede.

Billede

Springformen åbnes, og vupti: En dejlig flot Deep-Pan pizza fra grillen!!!

Billede

Lige et foto mere

Billede

Pizza nummer 2 fra grillen er ligeså flot

Billede

Utrolig vellykket eksperiment

Billede

Og så skal der spises Deep-Pan pizza med pepperoni

Billede

Og så lige et stykke med skinke til at skylle efter med....

Håber i kan bruge ideen.... Kræver kun 2 springforme :-)

Bunden var lige så blød og lækker som en hjemmebagt burgerbolle.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Helle L
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 248

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#2 » 5. apr 2010, 15:19

Flot lavet.. :) Hvad er det for en opsat du bruger til bagestenen?
Hilsen,

Helle

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#3 » 5. apr 2010, 15:40

[smilie=pdt_aliboronz_31.gif] ...og bogmærket 8)
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#4 » 5. apr 2010, 15:56

Hehe...... Jeg gi'r mig lidt, Guru :D Pizza lavet på denne måde ser sq for lækkert ud.

Jeg er sikker på det vil falde i god jord herhjemme. Især sønnike vil helt klart blive henrykt over, at få serveret en ægte deep-pan pizza.

Tak for inspiration :)

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#5 » 5. apr 2010, 15:57

deep-pan pizza er bare det bedste.
Jeg har tit spekuleret på at vove mig ud i det, og med det hér indlæg er det "point of no return" :savl2: :savl2: :savl2:
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Brugeravatar

orvis
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1506

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#6 » 5. apr 2010, 18:46

Helle L skrev:Flot lavet.. :) Hvad er det for en opsat du bruger til bagestenen?

jeg tillader mig at svar på dette, det er forhøjer rist, originalt tilbehør til Primos grills også stenen er en primo kan jeg se, sådan en mangler jeg :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Deaktiveret efter eget ønske 0610-2012

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10537
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#7 » 5. apr 2010, 23:28

Shhhh.... Lister lige ud i køleskabet for at smage et stykke af denne dejlige deep-pan...

Edit: Smagte kun et lille stykke som natmad, og jeg skammer mig slet ikke :-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


fynboerne
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#8 » 7. apr 2010, 15:49

Det ser bare for godt ud!

Jeg skal bare lige høre:
Nu har jeg downloaded opskriften, men der er jo tre opskrifter i den samme.
Bruger du opskriften på bløddej eller til burgerboller?
- og hvor stor portion har du lavet til to pizzaer?

Kirsten
fynboerne
Outdoorchef Paris Deluxe 570G


fynboerne
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#9 » 7. apr 2010, 16:36

Nå, nu rykkede jeg på det alligevel. Hvis det skal være aftensmaden i aften, så må jeg hellere få bikset den dej sammen.
Det blev bløddejen og det må være rigtigt, for den er godt nok klistret, og så alligevel ikke...

Hvis nogen kan nå at give et bud, så vil jeg gerne høre Jeres forslag til opsætningen.
Jeg har en Q300 og har tænkt mig at sætte min pizzasten oven på et 4 cm høj fad og så bruge begge brændere.
Tror I ikke, at det kan gå eller vil det give for meget varme, så den bliver sort i stedet for?

Kirsten
fynboerne
Outdoorchef Paris Deluxe 570G

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10537
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#10 » 7. apr 2010, 16:40

Hejsa

Det er burgerbolle-opskriften vi har brugt. Men i en tidligere test brugte vi bløddejen og resultatet blev også godt.

Til 2 pizzaer skal der kun laves dej af 250 gram mel.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


fynboerne
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#11 » 7. apr 2010, 16:44

Okay, jeg lavede så ud af 500 g mel og 50 g gær.

Nu må vi se, hvor mange, der skal komme til middagen... :lol:
fynboerne
Outdoorchef Paris Deluxe 570G


fynboerne
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#12 » 7. apr 2010, 18:09

Det der med at hæve pizzastenen, det virker altså ikke rigtigt hos mig! Efter næsten 20 minutter ser den overhovedet ikke bagt ud.

Nu er stenen nede på grillen og så får den 10 minutter mere...
fynboerne
Outdoorchef Paris Deluxe 570G


MarinadeKongen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 330

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#13 » 7. apr 2010, 18:52

Først og fremmest vil jeg lige sige at pizzaerne ser fantastisk ud!!!

Guru, du skriver at du vender pizzaen efter 8 minutter..? Den skal jeg nok lige have skåret ud i pap.....
Performer m/gastænding
Rotisserie
Smokey Mountain 47 cm
Q120 (Rødhætte)
Smokey Joe
Summit E-670

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#14 » 7. apr 2010, 19:54

MarinadeKongen skrev:Først og fremmest vil jeg lige sige at pizzaerne ser fantastisk ud!!!

Guru, du skriver at du vender pizzaen efter 8 minutter..? Den skal jeg nok lige have skåret ud i pap.....



Det er når man drejer den ½ omgang . ikke noget med at vende bunden i vejret , så bliver du meget ked af det :lol: :lol:
Mvh. Carsten


fynboerne
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#15 » 7. apr 2010, 20:16

Nå, lige for at runde den af:
Det blev noget l...!
Der var altså for meget dej og den var år om at blive bagt færdig. Det betød så, at bunden blev lige vel hård :(

Jeg giver det et forsøg i weekenden og bliver det en succes, så uploader jeg billeder...

Kirsten
fynboerne
Outdoorchef Paris Deluxe 570G

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10537
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#16 » 7. apr 2010, 20:17

Der er en uskreven regel når man bager pizza på grillen:

Hav tålmodighed! For de første par pizzaer bliver nemlig noget lort... Lige indtil man "knækker" koden.

Op på hesten igen...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9318
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#17 » 7. apr 2010, 20:18

Jeg ser først dit indlæg nu Guru.

Genialt med at bruge en bageform til at lave den i 8)

Tror da lige jeg skal lave sådan en til Husbond inden længe.

Tak for ideen [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]


Rasmus_schmidt1983
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#18 » 28. maj 2016, 14:20

Hej.
Har prøvet at klikke på linket til opskriften til dejen. Men det virker ikke er der nogen som kan hjælpe?


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#19 » 28. maj 2016, 18:58

Vil tro at det er freds opskrift, men fandt først torps, det er vidst lige så godt :-D

viewtopic.php?f=131&t=40030&p=333192&hilit=Burgerbolle#p333192

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5481

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#20 » 28. maj 2016, 19:09

ChristianWH skrev:Vil tro at det er freds opskrift, men fandt først torps, det er vidst lige så godt :-D

viewtopic.php?f=131&t=40030&p=333192&hilit=Burgerbolle#p333192

Der er ikke meget forskel på min og Fred`s opskrift, som jeg skriver i indlægget er den et klon af Fred`s.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#21 » 18. maj 2017, 14:57

"Her er min pizzaopstilling. Pizzaen vendes efter 8 minutter, og fik ialt 16 minutter ved ca. 215 grader C.
Det er lidt mindre varme end normalt, men vi vil gerne have dejen til at være gennembagt pga tykkelsen."

Hvordan menes det helt præcist med at "Pizzaen vendes" ?

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2451

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#22 » 18. maj 2017, 17:33

Mess skrev:"Her er min pizzaopstilling. Pizzaen vendes efter 8 minutter, og fik ialt 16 minutter ved ca. 215 grader C.
Det er lidt mindre varme end normalt, men vi vil gerne have dejen til at være gennembagt pga tykkelsen."

Hvordan menes det helt præcist med at "Pizzaen vendes" ?

Det er besvaret lidt længere oppe i tråden; pizzaen drejes 180 grader (du må selv vælge om det er med eller mod uret... ;-) )
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Mess
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55
Kontakt:

Re: Deep-pan pizza på grillen!!! Kan man det?

Indlæg#23 » 18. maj 2017, 20:06

prause skrev:Det er besvaret lidt længere oppe i tråden; pizzaen drejes 180 grader (du må selv vælge om det er med eller mod uret... ;-) )


Arhhhhhh - smart ;-) Der var jeg lige hurtig nok :-)
Tak for info.

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster