Guruens nytårsmenu 2016/2017

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10523
Kontakt:

Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#1 » 1. jan 2017, 12:04

Årets nytårsmenu...

Hjemmelavet sushi og grillede torpedo-rejer til nytårstalen

Plankerøget hummer og tigerrejer med brød og 2x aioli til

Steak-out tomahawk steak med vindruesalsa, tyk bearnaise og Helsinge-kartoffel

Hjemmelavet tiramisu til dessert...

1.jpg


Yousee var nede, så nytårstalen blev streamet via Josefines ipad :-)

2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


Kødet fik 20 min ved 180c, derefter 2,5 time ved 85c. Blev taget af ved 52c internt.
Hvilede i næsten 45 minutter inden det blev skåret til steaks, der lige fik grillmærker på en varm Primo.

Super mørt, og vildt saftigt..
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 264

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#2 » 1. jan 2017, 12:59

Hej guru
Godt nytår
Sikke en fin meny
Kommer der en forklaring på Helsinge kartofler?
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10523
Kontakt:

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#3 » 1. jan 2017, 13:17

Naturligvis, Nunni...

Det er en røsti lagt sammen med krydret kartoffelmos og kartoflens bedste ven på toppen...

Se mere her:
viewtopic.php?f=42&t=11424

IMG_8800.JPG
IMG_8800.JPG (59.81 KiB) Vist 950 gange
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Treblach
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 944

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#4 » 1. jan 2017, 13:41

Selv om man er revnefærdig fra i går, kan man hurtig blive sulten igen oven på den fremvisning.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2138

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#5 » 1. jan 2017, 17:22

Torpedorejer er det de frittede der ligger ved siden af den hjemmelavede sushi?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10523
Kontakt:

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#6 » 1. jan 2017, 18:02

Yep. Dog minus friture.

Rejerne tages direkte fra frost, og dyppes i olie. Derefter på en primo forhøjer rist.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2138

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#7 » 1. jan 2017, 19:15

Ahh tak. God idé.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 378

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#8 » 2. jan 2017, 07:49

Super flot menu Guru, det ser skisme lækkert ud :savl2:
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Guruens nytårsmenu 2016/2017

Indlæg#9 » 2. jan 2017, 19:08

Super lækkert som altid
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster