Vaccumpakket kød bliver brunt

Brugeravatar

Emneforfatter
MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#1 » 20. apr 2018, 18:56

Efter køb af ny og bedre vaccum pakke så oplever jeg at steaks blive triste og brune at se på efter kort tid. Jeg fandt en artikkel som forklarede at uden ilt, så mister kød den røde farve. Så fandt jeg en anden artiklel der nævner “bevarer kødets farve” som argument for at vaccumpakke. :-?

Så jeg er forvirret og har bøffer som rå ikke er pæne, men som stadig smager som de skal.

Hvad er jeres oplevelser og har i nogle tips/tricks?

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#2 » 20. apr 2018, 21:06

Hvis du tagee kødet ud af posen igen, og lader ligge og ilte, får det så ikke farven igen?
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 610

Re: Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#3 » 20. apr 2018, 22:51

RTCallesen skrev:Hvis du tagee kødet ud af posen igen, og lader ligge og ilte, får det så ikke farven igen?


+1
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

Emneforfatter
MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#4 » 21. apr 2018, 14:29

Måske. Hvor længe tager det ca?

Jeg åbner normalt bare inden det skal bruges og dupper det tørt - og det er i hvert fald ikke tid nok.

Men det må jo så betyde at min nye pakker er super god :-)

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 610

Re: Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#5 » 21. apr 2018, 19:41

MiNo skrev:Måske. Hvor længe tager det ca?

Jeg åbner normalt bare inden det skal bruges og dupper det tørt - og det er i hvert fald ikke tid nok.

Men det må jo så betyde at min nye pakker er super god :-)



Jeg pakker gerne ud et par timer eller tre, før det skal bruges. Så kan jeg også salte inden tilberedning.
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

Emneforfatter
MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Vaccumpakket kød bliver brunt

Indlæg#6 » 22. apr 2018, 18:48

Jeg prøver at give dem nogle timer næste gang. Tak for info.

Tilbage til "Guides og vejledninger, tips og tricks"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst