Frossen okseculotte


Emneforfatter
øllegaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Frossen okseculotte

Indlæg#1 » 19. jun 2015, 17:38

Jeg har lige taget en okse culotte på 2 kg ud af fryseren og havde tænkt mig At lave den i lidl gryden i morgen til kl. 15.00. Kan jeg med fordel smide den frossen i gryden i Aften og lade den stå til imorgen kl. 14.30 ved 55 gr. Jeg er ikke sikker på at den kan nå at tø op til imorgen tidlig
Performer m/gastænding 57cm
Rotisserie 57 cm
outdoorchef gaskuglegrill 57cm bruger samme tilbehør som weber
paella pande 48cm
jamie oliver transportable gasblus
bruger håndbog for pyromaner
hotwok

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1334

Re: Frossen okseculotte

Indlæg#2 » 19. jun 2015, 17:51

Har fornyeligt læst i en anden tråd, at sådan en sag skal have 2 til 3 timer ekstra i Sousvide.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Emneforfatter
øllegaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Re: Frossen okseculotte

Indlæg#3 » 19. jun 2015, 19:40

Nu havde jeg læst at sådan en fætter skulle have ca. 8 timer i optøet tilstand ved ca. 55 gr. Da den er frossen tænkte jeg at den kunne komme i gryden i aften i frossen tilstand og koge he he til kl. 14.30 og derefter brændes af på grillen med div. Krydderier til smagen.
Performer m/gastænding 57cm
Rotisserie 57 cm
outdoorchef gaskuglegrill 57cm bruger samme tilbehør som weber
paella pande 48cm
jamie oliver transportable gasblus
bruger håndbog for pyromaner
hotwok

Brugeravatar

Duelund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 220

Re: Frossen okseculotte

Indlæg#4 » 19. jun 2015, 20:22

Hvis den ligger på køkkenbordet , kan den sagtens nå at tø op til i morgen tidlig
En Rigtig Mand elsker at grille -- hele året

Tilbage til "Guides og vejledninger, tips og tricks"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst