Short ribs med sous vide og efterfølgende grillning

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
Mogens1945
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33
Kontakt:

Short ribs med sous vide og efterfølgende grillning

Indlæg#1 » 12. mar 2022, 15:56

Grillede short ribs smager fantastisk hvis det er lavet korrekt, og der flere metoder til at gøre dette.

Jeg selv har gennem flere år afprøvet grillning af short ribs efter den brasilianske grillmetode "costela foto de chau", som havde med hjem efter mange års ophold Brasilien, og en metode jeg tidligere har beskrevet med mit indlæg her på grillguru:

viewtopic.php?f=52&t=46784

Sammen med svigersønnen, som jeg griller meget med, har vi netop indkøbt 20 kg okseribben, som vi skal lege lidt med, hvorfor jeg ønsker at høre om andres erfaring med kombinationen af short ribs og sous vide og efterfølgende grillning på kulgrill.
Især ønsker jeg information temperaturer og tider i sous vide.

Målet er at opnå erfaring med dette, således jeg kan grille og servere short ribs i mindre portioner til få personer?
Min ovenfor nævnte artikel, se link, egner sig desværre ikke til få personer.

Er der nogen her på grillguru der har erfaring med brugen af sous vide og short ribs og grillning?

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster